סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יש לי שאלה

קייסי
לפני 13 שנים • 24 במאי 2011
קייסי • 24 במאי 2011
טרנסקסית כתב/ה:
אני לא אוהבת את הרעיון של לזיין גבר, בעיקר לא כשזה מצופה ממני או נכפה עלי מתוקף פנטזיה כזו או אחרת.

נכפה? מי יעז לכפות עלי משהו? מצופה ממני? טרן-אוף רציני מאוד מבחינתי. אני לא סובלת להרגיש שמצפים ממני למשהו. אם זה מה שהיה מדליק אותי, הייתי כבר נשארת ונילית נשואה שרובצת על הגב בגילגול עינים משועמם ופותחת בצייתנות רגליים אחת לחודש כדי לסמן וי על עוד מטלה דומסטית.

למעשה, גברים שיגיעו עם ערכת הבייבידול מהבית ויגישו לי את חור התחת על מגש של כסף, לא יעשו לי את זה יותר מאשר לך. אני אוהבת לחלץ את זה מהם, לנצח את הרתיעה, לשדל, להכניע ולכבוש אותם. להוציא מהם את הכוסית המודחקת. זונות מיומנות לא מדליקות אותי. די מזכיר את התיאור באנקדוטה שלך.

כן, כן, בסדר. הבנתי שאת אוהבת את הגבר שלך גבר גבר. את לא האשה היחידה שאוהבת את זה כך. למעשה, אסתכן בהכללה ואומר שרובן המכריע של הנשים חשות כמוך, לדעתי (שמבוססת על סטטיסטיקות מוצקות ופילוחי אוכלוסיות בקרב שתיים וחצי חברותיי. אל תראי אותי ככה, מדברת באויר).

מהבחינה הזו, הנשים בפורום הזה שאוהבות לחדור או לנייש הן המיעוט בקרב אוכלוסיית הנשים, שטעמן בפרקטיקות מיניות הוא לרוב מניפסטציה של טעמן בגברים - גבר חזק שיזיין אותן חזק, יראה להן מה זה ויציל אותן מעצמן.

אין לי שמץ ביקורת על טעמך, להיפך. הוא מרגיש לי נורמלי לחלוטין. אני זו שמרגישה סוטה מהנורמה, עם תשוקתי לגברים שיש בהם הכל, אוטיזם גברי מחד, ופוטנציאל לא ממומש לגבעוליות ענוגה ונשית מאידך. כאלה שמרגישים בדיוק כמוך, תשוקה לאשה חזקה שתזיין אותם חזק ותציל אותם מעצמם. לא נשי, כן נשי, על הכוס שלי. מה לעשות שזה מה שמרטיב אותי בדיוק במקום שכל הגברים-גברים מכבים? אם פה ארגיש הזויה, בפורום הקטון ומוקף האוייבים שלנו, מבית ומחוץ, אנה אני באה?icon_smile.gif

נ. ב. חתירה להרמוניה זה הכי נשי - בואי אלי לחיבוק קבוצתי!
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 13 שנים • 25 במאי 2011
טרנסקסית כתב/ה:
אני יכולה להזדהות עם רעיון הבחירה כנגד הטבע כי ככה אני. אבל לא, אני לא מזדהה עם זה.
את הבחירה שלי עשיתי ממקום הפוך אל מגדר שאתן "משתחררות" ממנו. אני לעולם לא רוצה להשתחרר מהמגדר הזה. לא עברתי שינוי מין כדי להשתחרר מהמגדר, כפי שלא עברתי שינוי מין כדי ללבוש מכנסיים.

אני לא שוללת את החלטתכן חלילה, לא שופטת, לא מגנה ולא כלום. שלא יעבור פה מסר שלילי, כי אין.
אני פשוט לא מסכימה איתו. המגדר שלי קדוש ואבוי למי שיתעסק לי בו. אני אישה, אתה גבר. כמה שהקטבים שלנו יהיו יותר מרוחקים - המשיכה תהיה יותר עזה. והפאמדום שלי נועד להעצים את הנשיות שלי, ואני לא אומרת את זה על מנת לקומם - אבל לזיין זה לא נשי. תגידי מה שבא לך, זה לא נשי. אוקיי?
שמחה שאנחנו מסכימות icon_smile.gif

העובדה שאפשר וניתן לשבור מוסכמות - אין שום בעיה. שיבושם לכל אחד עם החלטותיו וג'ננותיו. אני לא אוהבת את הרעיון של לזיין גבר, בעיקר לא כשזה מצופה ממני או נכפה עלי מתוקף פנטזיה כזו או אחרת.
אני גם לא רוצה לראות אותו פסיבי כמו בחורה. אני רוצה כלבלב, לא שפחה.
בדיוק כמו תסביך האנטי - ניוש שלי.

אנקדוטה:
זכורה לי שיחה שניהלתי עם גברת נכבדת ועם נשלט שהיה לה אז. במשך כל השיחה היא פנתה אליו בלשון נקבה, כינתה אותו במחמאות כגון: פוסטמה מיוחמת, ילדה בעלת צרכים מיוחדים וכו'. הוא גם ענה בלשון נקבה. לא יודעת מה הבחיל אותי יותר, העובדה שהיא מדברת אליו כנקבה, או העובדה שהוא עונה לה ככה.
היא הסבירה לי שהוא מאוד נהנה מזה, והיא מאוד משועשעת מכך.

אז אני לא רוצה מישהו שייהנה מזה. למה שהוא ייהנה וירצה שיפנו אליו כמו אל כוסית?!
זה לא גברי בעיני, וכשהוא לא גברי - הוא פשוט לא עושה לי את זה. ושיהיה הכי חתיך ביקום.

ואז בניגוד לכל הציפיות הכרתי את הפרקליט. הגבר היחיד מבין שלל המעריצים שלי שלא התחנן להיות כוסית ופחד מהרגע שאולי ארצה לחדור אליו. זה פשוט לא עושה לו את זה. זה נראה לו מוזר.
ופתאום מצאתי את עצמי אומרת לו שהוא כלבה קטנה ומטומטמת. והוא היה בשוק. אז התחשק לי לחזור על זה, וכך עשיתי. עד שהוא הסכים איתי, בהלם מוחלט, שהוא כלבה קטנה ומטומטמת. לא כי הוא רוצה וחולם להיות כלבה קטנה ומטומטמת, אלא כי אני החלטתי שהוא כלבה קטנה ומטומטמת.
אח"כ היה נשמע לי ממש מהמם שהוא ילבש חוטיני שלי לבית משפט. הוא שוב זועזע עד עמקי נשמתו, ולבסוף הסכים. למה? כי הוא כלבה קטנה ומטומטמת. וזה מגוחך ביותר לראות גבר גברי לובש חוטיני עם פפיון ותחרה, ומגרד לו, לא יושב עליו כמו שצריך, בורח לו הבולבול החוצה וזה עוד לפני שהוא יצא מהבית. ועם כמה שזה מביך ומטופש, הוא צריך ללכת ככה לעבודה ולהיות אסרטיבי בית המשפט.
לא מהמם? icon_smile.gif

אז ברור לי שהוא נהנה מזה. אני לא טיפשה. משהו בדחיקת הגבולות הזו (גם שלי!), אפילו שהם גבולות קטנים ואולי חסרי משמעות בשביל רובכם בכלוב, עושה לו הרגשה מעולה.

אז מה ההבדל?
שהוא לא באמת מתערבב לי במגדר. הוא לא רוצה להיות כוסית, הוא לא מרגיש כוסית, הוא לא מרגיש *ל*י* כוסית, הוא לא מדבר בלשון נקבה, הוא לא רוצה בגדי אישה, והוא לא רוצה להיות פסיבי. אז זה מרגיש לי פאמדום. כי אני אישה אבסולוטית והוא גבר אבסולוטי.
גם אם אני מכריחה אותו לומר שהוא כלבה קטנה ומטומטמת כי זה מצחיק אותי.

ושוב -
שברו אילו גבולות שבא לכם, תבחרו מה שבא לכם, נגד חרף ואנטי וכו'. ובאמת כל הכבוד.
אני את הבחירה שלי עשיתי. היא פשוט שונה ...

מזדהה לאללה. ובכלל, מוריד כשבאים אלי עם פנטזיה מוכנה ורשימת "תעשי". באתי להנות, לא לעבוד. וזה לא רק הקטע הזה שאני רוצה שירצה אותי כי זו אני ויעשה כי זו אני ולא סתם כי בא לו ולא אכפת לו מי מחוברת לכוס. זה אפילו לא רק זה. העניין הוא שזה נורא משעמם. זה מרגיש לי טכני כזה, ובימים שהייתי יוצאת עם אנשים שהכרתי בכלוב, הדבר שהכי הכי העיף לי את החשק מהחלון היה "תיאום ציפיות". כאילו לא באנו להכיר זה את זה ולחוות משהו ביחד אלא רק למצוא גוף לאונן איתו. שזה נחמד לפעמים, אבל הו כה משעמם.

ובאמת, חלק מהקטע בניוש הוא ההתנגשות עם הגבריות. הרי אם הייתי רוצה אשה הייתי הולכת לאשה. למרות שיש גברים שחוטיני שכן יושב עליהם טוב פשוט נראה מהמם icon_smile.gif
ממש גרוע​(אחר)
ממש גרוע​(אחר) • 25 במאי 2011
לא מבין עבדים שרוצים שדומית תשים דילדו ותשלוט בהם עם זיין.
בפמדום מה שבאמת מושך וסקסי זאת דומית ששולטת עליהם עם איבר המין שלה.
שתבליט את הכוס בגאווה, ואת התחת שלה בהתנשאות.
אלא ש
גם כאן תמיד תבוא מישהי ותתרעם על ההחפצה :
" אתם העבדים, לא באמת סוגדים" וכן הלאה...
ויודעים מה?
כן...
הרמאפרודיטה
הרמאפרודיטה • 25 במאי 2011
עבד אינטימי כתב/ה:

אז את זה ניסיתי לומר איכשהו ויצא משהו אחר.
קייסי
קייסי • 25 במאי 2011
עבד אינטימי כתב/ה:

לא מבינה עבדים שלא מבינים עבדים שרוצים דבר כזה או אחר. למה, מה שאתם רוצים נשמע יותר נורמלי? יותר אסתטי? פחות מגוחך? יותר ראוי? אני לא מבינה עבדים שמתנשאים על עבדים אחרים ו"לא מבינים" את התשוקות שלהם. תתרכזו בלהבין את התשוקות שלכם לפני שאתם פונים לחלק ציונים על תשוקות של אחרים.
ועוד דבר אני לא מבינה. "בפמדום מה שבאמת מושך וסקסי". וואלה. טוב שיש מי שיכול ללמד את כולנו מה *באמת* מושך וסקסי בפמדום. כי מה שעשינו עד היום זה סתם לגשש באפילה. דישדשנו בסתם גועל נפש דוחה ואנטי-סקסי בעליל.
מזל שהגעת כדי להאיר את עיני. שניה, אני רושמת... עוד משהו שאני צריכה לדעת כדי להפוך את הפמדום שלי מושך וסקסי יותר בעיני האדון עבד?
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 25 במאי 2011
http://www.youtube.com/watch?v=51d-oZp0asQ

דרך אגב, יולי ואחרות אמרו שהדבר הכי לא סקסי זה שגבר בא עם רשימת מכולת של עשי ואל תעשי.
אני חושב שהדבר הכי כן סקסי, זה שאשה תבוא עם רשימת מכולת של עשה ואל תעשה...
Morticia
Morticia • 25 במאי 2011
נו פוג
ודי מגרה גבר שמבין לבד ולא צריך להסביר לו כמו למטומטם שאיכשהוא בפוסט הזה היה מתאים יותר לו היית מראה סרטון של גבר יורד לאישה או משהו מאשר אישה מזיינת גבר עם סטראפ-און.

מה זה משנה איזה רשימת מכולת מישהי תכין אם בסופו של יום אתה תשים עליה זין ותעשה מה בראש שלך?

[ותודה לכל המפרגנים אגב]
הדורבנים​(נשלט)
לפני 13 שנים • 26 במאי 2011
הדורבנים​(נשלט) • 26 במאי 2011
אה!
(מכין את הרשימה של מורטישיה:
א. משהו אוראלי מצד הגבר
ב. משהו שהאשה רוצה, ולא שהגבר רוצה או מבקש
)
איך זה?

http://www.youtube.com/watch?v=1IBuGs_oJiU&feature=feedlik
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 26 במאי 2011
(בהודעה למעלה אין שום כוונות נסתרות, או דיעה על משהו. היא נובעת מזה שחיפשתי המון מה שמורטישיה ביקשה וכל מה שמצאתי זה הקטע הזה... icon_smile.gif )
Morticia
Morticia • 26 במאי 2011
פוג אתה ממש מעצבן, דוגרי.
ואתה גם יודע את זה.
אתה פשוט נהנה מזה.
פורום סדיסטים מחפשים אישה להתעלל בה לא כאן.
תודה.