סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

טוב זה מרגיז אותי! למה אסור ג'ינס?

A v​(שולט)
לפני 13 שנים • 11 ביוני 2011

מצטער אבל לא ממש מבין..

A v​(שולט) • 11 ביוני 2011
איפה נוצר החיבור הזה בין בדסם ובגדי פטיש..?

כאילו חייבים??? זה בטח בספר חוקים איפה שהוא.

בטח אלה שקראתי להם בורים שלא הבינו שלא בהכרח מישהי מזוכיסטית היא גם נשלטת..

כתבו את הספר הזה.

החיבור הזה לא נכון, מכבד מי שהפטיש שלו הוא כזה או אחר.

אבל לא חייב להנות ממנו.או להיות חלק ממנו.
Beta Male

למה אסור ג'ינס?

Beta Male • 11 ביוני 2011
יותר חשוב,למה אסור ג'וינט?
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 11 ביוני 2011
לילי ש' כתב/ה:
1. אני בעד הדרס קוד.
2. בישראל נורמות הלבוש מזעזעות. זה לא שאנשים חסרי טעם, אלא פשוט אין כאן הרבה מנהגים של דרס קוד. זה לא חלק מהתרבות, ואי אפשר להאשים אף אחד, כי נורמה נקבעת ע"י מה שרווח.
3. לכן אני מנחשת שקשה מאוד לדרוש ממבלים ישראליים "לבוש מכובד" כי כל אחד מביא פתק מאמא שאצלו בבית כפכפים זה מכובד, ומתחתנים בסנדלי שורש.
4. אז ה מ י נ י מ ו ם שאפשר לבקש זה שחור, רק לא פיג'מה שחורה. זה משהו שאפשר להסביר אותו, וגם ממש ממש ממש לא בשמיים. מכנס שחור. זה מיועד כדי למתוח את הגבול איפושהו ולא להתחיל דיון על מה זה אלגנטי, שזה לצערנו סובייקטיבי, במיוחד בישראל כאמור.

את צודקת במאה אחוז, ועל סעיף 3 שלך כל מה שיש לי לומר הוא....

rffl.gif rffl.gif rffl.gif rffl.gif rffl.gif rffl.gif rffl.gif
JuSt LiLi​(מתחלפת)

Re: למה אסור ג'ינס?

JuSt LiLi​(מתחלפת) • 11 ביוני 2011
Beta Male כתב/ה:
יותר חשוב,למה אסור ג'וינט?

אסור גויינט כי זה לא חוקי ומקום שבו יתפסו סמים יסגר מינהלית!!!!!!!

אז אם במקום מסויים מבקשים לא לעשן אז צריך לכבד את כי יש אנשים שלא רוצים לאבד את מקום עבודתם....

ובנוסף יש אנשים שלא מתאים להם שיעשנו ליידם.... אז מי שרוצה לעשן מוזמן לעשות את זה מחוץ למסיבה או בביתו שלו....
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 13 שנים • 12 ביוני 2011
פסיכו לוג​(שולט) • 12 ביוני 2011
א ו ר כתב/ה:
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
א ו ר כתב/ה:
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
א ו ר כתב/ה:

המקום צריך להיות פתוח לכלל האוכלסיה.

אני פורש. זהו.

אני לא מבינה מה הבעיה שהמקום יהיה פתוח לכול האוכלסיה שמתענינת בבדס"מ.

אור,
אני אישית מעדיף ללכת למסיבות הפרטיות ולא לדאנג'ן שכביכול פתוח יותר לקהל הרחב. כי צריך לזכור שחלק מהאוכלוסיה "שמתעניינת בבדס"מ" מורכבת מסתם סקרנים, סוטים, או אנשים מעצבנים שלא מבינים או שבוחרים שלא לכבד את קודי ההתנהגות של הקהילה. כבר קרה לצערי שנאלצתי אפילו לצעוק או לאיים על אנשים כאלו.
בכל מקום כמעט אני מתמודד עם אנשים מציקים או מגעילים, בעיקר כשהעניינים מתחילים להתחמם ביני לבין זו שמגיעה איתי. במסיבות הפרטיות זה קורה פחות. ובעיקר כשיש שומר ליד החדרים הצדדיים, כפי שהיה במקסים כשהייתי בו לאחרונה.

אני מודע לכך שיש כאלו שבאמת מגיעים ללמוד ולחוות. אני זוכר את הפעמים הראשונות שלי. אבל אני בא למסיבה כדי לשתות, להנות ולפגוש אנשים שאני אוהב. ואני יודע שמטרתי תמולא על הצד הטוב ביותר ככל שהמסיבה פרטית יותר.

אני מסכימה עם זה שיש אנשים מעצבנים(גם בקהילה יש כאלו הם בכול מקום)
ויש אנשים שלא מכבדים את הקוד ההתנהגות-אני מבינה את רצונך להעיף אותם

אבל יש הבדל בין קוד לבוש,אנשים שרק מתחילם את דרכם בקהילה לאנשים כאלו
מי שחדש לא בהכרח לא יכבד אותך או את בת זוגתך
וגם מי שתבוא בחצאית גינס לא אומר שהיא לא תכבד אתכם
ואני חושבת שצריך סינון-אבל לא דרך קוד לבוש

לקוד לבוש יש מספר תפקידים, אך אם התייחסת לענין הסינון- אדבר עליו.
הקוד משמש אינדיקציה טובה וכלי יעיל לסינון ראשוני. הוא אחד מסמליה של "קהילה". אם ניקח שני אנשים, אחד מהם מכבד את הסמל ואחד מהם לא, ברור שישנה סבירות הרבה יותר גבוהה שהאדם שלא יכבד את הסמל לא יכבד גם את שאר הקודים של הקהילה.

כשאדם מגיע למועדון והמארחת אומרת לו "מצטערת, אתה לא נכנס בג'ינס", הוא מבין שאין זה מקום ככל המקומות הנגועים בנגיף הערס הארצ-ישראלי המצוי. הוא מקבל את התחושה שזה מקום ייחודי יותר, עם סטנדרטים של התנהגות גבוהים יותר.

מעבר לכך- קוד לבוש מסמל ייחודיות וסטאטוס. כשאני נכנס לבגדים שחורים, חל שינוי קל בהתנהגות שלי. ובמיוחד כשאני מוקף באנשים שלבושים בשחור. יש באוויר תחושה של מעמד הדורש יותר הקפדה על ההתנהגות שלך. וכך מצטמצמת אווירת זילות שעשויה לקרות אם כל אחד יבוא בבגדי היום יום שלו- מה שיביא לעליה בכמות האנשים הפחות איכותיים (מבחינה תרבותית) שיגיעו.

נכון. לא צריך לסנן רק עפ"י קוד לבוש. אבל הוא חלק בל יפרד מתהליך הסינון, ויש לו תפקידים נוספים שאינם קשורים לסינון כלל.
ואסיים בנימה אישית- אני דווקא גאה מאוד בתחושה הייחודית שנותן קוד הלבוש. בתחושתי האישית זה הדבר העיקרי שמבדיל בין יציאה למועדון רגיל לבין מועדון של הקהילה.
מאז שהתחלתי ללכת למסיבות הקהילה, כשאני נכנס למועדון רגיל מתגנבת לי תחושת התנשאות. אני מודה. מספיק לי מבט חטוף בלבוש של כמה אנשים כדי לקבל את התחושה שהמקום הזה הוא תת רמה מבחינת חומר אנושי ביחס למועדונים שלנו. לא בטוח שזה נכון, אך זה כוח השפעתו של קוד הלבוש עלי.

אומרים שהבגד עושה את האדם.
לדידי- הבגד עושה גם את המסיבה.
מUחדת

פסיכולוג,

מUחדת • 12 ביוני 2011
בגדים שחורים גורמים לך לחוש נעלה יותר ופחות יומיומי?
כולה מכנסיים שחורים, בנאדם- כמעט כל מסעדה שניה דורשת ממלצריה קוד לבוש זה.
מי שלא מכבד קוד לבוש לא יכבד את שאר הכללים? הא?

שמע-
בארבע ורבע המסיבות שאני הייתי בהן, עם כל הכבוד ויש,
זה שלא היה שם ג'ינס- לא אומר שהייתה אווירה מכובדת ואלגנטית.
שליש עטו בגדי ויניל ועור, נראו העתקים אחד של השני/ה. ניחא.
שליש היו חברים של בעלי המסיבות ולבשו בגדים שיכלו ללבוש לכל בר שכונתי
ושליש היו כמעט ערומים/ עם תחתונים כעורים/ חולצות סיום מסלול (שחורות, בטח שחורות).

בגדי פטיש זה יפה נורא- למי שאוהב ובעניין. לי זה מרגיש כמו תחפושת
ואם הפרטנרים שלי היו חשים צורך עז ללבוש מכנסי עור כדי להרגיש יותר "שולטים"
או "בקטע של סשן"- זה בעיקר היה מצחיק אותי ומרגיש הכי מאולץ בעולם.

אני לא חשה שום תחושה יחודית בלבישת מכנסיים שחורים וחולצה שחורה,
דבר שעושה ממילא בחיי היומיום.
ולעניין ההתנשאות-
אני רואה את זה לא מעט כאן. התנשאות על "הונילים/ערסים/לא איכותיים".

כאילו...אנשים...
זה לא שהרוב המוחץ פה עוסק במחקרים על תורת הגזע
והשאר מדעני אטום. יש כאן לא מעט אנשים איכותיים שבזים לסממנים חיצוניים
שנכפו עליהם כ"קהילה" ועושים פי חמש יותר בדס"מ מאחוז גבוה של באי המסיבות והמעורבבים ביותר בקלחת.
the rain song
the rain song • 12 ביוני 2011
נו באמת.... קהילת הבדסמ בישראל - עילית האוכלסיה בישראל...
פסיכולוג, קצת נסחפת לטעמי, לא יודעת באיזה מסיבות ווניליות היית אבל אלו שאני הלכתי פגשתי בעיקר אנשים נחמדים שבאו לשמוח ולבלות. דווקא במסיבות הבדסמ אני זוכה להטרדות. כל מיני שמתחככים בי בלי שביקשתי, וכולם כמובן לבושים בדרס קוד מוקפד מאוד.
בחייך, בתכלס המסיבות האלו הן בית זונות אחד גדול (בלי להעליב חס וחלילה) שום בגד לא ישנה את המסיבות האלו למשהו מכובד עאלק. לא צריך להגזים.
החליטו על דרס קוד - סבבה שיהיה אבל לא צריך להסחף עם הנימוקים לדרס קוד הזה.
וחוץ מזה, מיוחדת אמרה דברי טעם.
Tainted​(לא בעסק)

Re: פסיכולוג,

Tainted​(לא בעסק) • 12 ביוני 2011
תגובה קטנה למיוחדת ול- Rain song.

מיוחדת,

מכירה את זה שאת יוצאת מהמקלחת ביום שישי לפני שאת יוצאת למסיבה או פאב, לא משנה אם קהילתי או לא, שמה בגדים נקיים, בושם טוב ומתאפרת יפה?
כמה טוב את מרגישה באותו רגע ששמת את הנעליים ואת ככה, בדלת לצאת?

האיפור ששמת שמשדרג אותך, אם הוא עדין וגם אם הוא עמוס.
טיפה שונה מרגישים אחרי שכבת איפור, דקה ככל שתהיה.

אני חושבת שבדיוק לשם חתר הפסיכולוג. לעובדה שהלבוש, כן עושה איזה הרגשה שונה,
במיוחד כמו איפור שיצא מוצלח ומושלם.

rain song:
לא ירדתי לסוף דעתך לגבי בית זונות, אבל אני מבלה בשנה האחרונה בדאנג'ן (שאני לא עובדת ויכולה להגיע) וב''קינקי סלון'' של דיוה ששם אני חלק מהליין).
בליינים מגיעים לשני המקומות, חלקם חופפים, חלקם לא.
בכל הבילויים שלי בשני הליינים הללו, היה בדסמ, לא בית זונות. כן, מעורבים אקטים מיניים שם, נכון.
בית זונות- זה לא עושה אותם בגלל זה.

לא הייתי בספייס מלא זמן , אבל אני בטוחה שאין שם בית זונות גם.
לצערי אני עובדת יותר מדי בשביל להגיע לכל אירוע וכל מסיבה, אני לא יכולה להעיד על מה שאני לא רואה, אבל אני מכירה את הנפשות הפועלות, כולם יפעלו לביעור המטרידים אם תפני אל הצוות בבקשה או אזהרה לגבי איש מסויים או אנשים מסויימים שמטרידים.
אני מבטיחה לך שזה יטופל מיידית, זה מנסיון של בילוי במסיבות קהילה מזה 8 שנים.

הערת דרך אגב:
אם זה היה תלוי בי, מי שמגיע בחולצות שחורות אך לא מכובדות, דהויות או חולצות סיום קורס בצבא, היו נישארים בחוץ.
יום שישי האחרון ,אצל דיוה, גם נשלחו הביתה מספר יפה של אנשים, שהלכו והחליפו בגדים.
פתאום, יש להם מכנס שחור.

בואו נבין דבר קטן,
זה מסיבות בדסמ, הם שונות בהגדרתן, אין שום סיבה שמכנס שחור יגרום לאנשים להרגיש שהם פחות או יותר. להדיר רגליים ממסיבה בגלל הדרישה המינימלית הזו...
לא יודעת, קראי לי תמימה, ניראה לי קצת מוגזם.
הכל בחירה שלהם, כמובן, מי אני שאכפה. הקביעה היא שם, מי שרוצה לעבוד איתה, יכול.

החוק דרס קוד נקבע, מי שלא מסוגל לכבד את המקומות הללו שנותנים לנו אופציות של בילוי שונה,
באמת, יכולים לבחור בבילוי במקום אחר, זכותום

המשך יום ניפלא לכולם,
דומי
Red Leaf
Red Leaf • 12 ביוני 2011
היה לשרשור הזה פוטנציאל להיות מעניין ולאפשר דו שיח בין מבלים, למבלים, מנהלי ליינים וכאלה שרוצים להגיע אך חוששים - חבל שכמה לקחו את זה למקום לא טוב של "ככה זה, תתמודד" במקום לאפשר דו שיח פתוח ובונה. הרי ידוע מראש ששום דבר לא ישתנה מהשרשור הזה, אבל לפעמים, סתם נחמד לדעת שאפשר לנהל שיחה תרבותית וקולחת גם לגבי דברים שנתפסים כבסיסיים ו"בל יעברו", כדוגמת נושא בגדי הפטיש.

דעתי בנושא היא חלוקה, שכן מצד אחד אני יכול להבין את הרצון ללבוש ססגוני ומיוחד, משהו שיבדיל אותנו משאר המקומות, משהו שכיביכול יכבד את המעמד ובמקביל יהיה נוח לצד השני. זה מקובל ונחמד, אבל..
בסופו של דבר, לדעתי, המטרה של המועדונים האלה זה לאפשר דינימיקה עם אנשים אחרים באותו ראש, באופן הכי חופשי ומשוחרר שיש. לכן, הגבלים כאלה ואחרים, שאינם מן ההכרח(כמו הגבלים בנושאי בטיחות לדוגמא) לפעמים יכולים להראות כרועץ אצל אחדים מן האנשים. הרי בואו נודה באמת, אפשר להצליף, אפשר לקשור, אפשר להתעלל ואפשר לעשות בדסמ עם ג'ינס או ביגוד יומיומי. אז נכון שזה באמת יותר יפה וסקסי להצליף או לקשור מישהי בשמלה חשופה או חצאית(וגם מקל והופך את הקשירה ליותר אפקטיבית), אבל גם בג'ינס יש את ההיתרונות שלו: תארו לעצמכם לדוגמא בחורה בסקיני ג'ינס, עם ריתמת מפשעה בין רגליה, כזו שעוברת על הדגדגן ומפשקת את התחת, מוצלפת. ועל כל זה, יש ג'ינס צמוד צמוד, שרק מגביר את הלחץ והחיכוך בכל תנועה וזיע בזמן ההצלפות.

אין לזה תשובה חד משמעית לדעתי, וכל פעם אפשר להביא דוגמה והערה לכאן ולכאן, ככה שבסופו של דבר, כל מה שנותר זה האפשרות לדבר - ולהתמודד עם מה שיש, שכן לדעתי זה לא ממש ישתנה בשל תגובה כזו או אחרת בפורום.

אבל הכי חשוב, גם אם זה נושא שקצת קשה לכמה מאנשים, לדעתי יש לשמור על איפוק ולכבד גם את דעתו של הצד השני, כל עוד איננה פוגעת באופן כזה או אחר(באנשים, לא באינטרסים icon_razz.gif ).

יום טוב.
nomorenomore
nomorenomore • 12 ביוני 2011
Red Leaf כתב/ה:
היה לשרשור הזה פוטנציאל להיות מעניין ולאפשר דו שיח בין מבלים, למבלים, מנהלי ליינים וכאלה שרוצים להגיע אך חוששים - חבל שכמה לקחו את זה למקום לא טוב של "ככה זה, תתמודד" במקום לאפשר דו שיח פתוח ובונה. הרי ידוע מראש ששום דבר לא ישתנה מהשרשור הזה, אבל לפעמים, סתם נחמד לדעת שאפשר לנהל שיחה תרבותית וקולחת גם לגבי דברים שנתפסים כבסיסיים ו"בל יעברו", כדוגמת נושא בגדי הפטיש.

דעתי בנושא היא חלוקה, שכן מצד אחד אני יכול להבין את הרצון ללבוש ססגוני ומיוחד, משהו שיבדיל אותנו משאר המקומות, משהו שכיביכול יכבד את המעמד ובמקביל יהיה נוח לצד השני. זה מקובל ונחמד, אבל..
בסופו של דבר, לדעתי, המטרה של המועדונים האלה זה לאפשר דינימיקה עם אנשים אחרים באותו ראש, באופן הכי חופשי ומשוחרר שיש. לכן, הגבלים כאלה ואחרים, שאינם מן ההכרח(כמו הגבלים בנושאי בטיחות לדוגמא) לפעמים יכולים להראות כרועץ אצל אחדים מן האנשים. הרי בואו נודה באמת, אפשר להצליף, אפשר לקשור, אפשר להתעלל ואפשר לעשות בדסמ עם ג'ינס או ביגוד יומיומי. אז נכון שזה באמת יותר יפה וסקסי להצליף או לקשור מישהי בשמלה חשופה או חצאית(וגם מקל והופך את הקשירה ליותר אפקטיבית), אבל גם בג'ינס יש את ההיתרונות שלו: תארו לעצמכם לדוגמא בחורה בסקיני ג'ינס, עם ריתמת מפשעה בין רגליה, כזו שעוברת על הדגדגן ומפשקת את התחת, מוצלפת. ועל כל זה, יש ג'ינס צמוד צמוד, שרק מגביר את הלחץ והחיכוך בכל תנועה וזיע בזמן ההצלפות.

אין לזה תשובה חד משמעית לדעתי, וכל פעם אפשר להביא דוגמה והערה לכאן ולכאן, ככה שבסופו של דבר, כל מה שנותר זה האפשרות לדבר - ולהתמודד עם מה שיש, שכן לדעתי זה לא ממש ישתנה בשל תגובה כזו או אחרת בפורום.

אבל הכי חשוב, גם אם זה נושא שקצת קשה לכמה מאנשים, לדעתי יש לשמור על איפוק ולכבד גם את דעתו של הצד השני, כל עוד איננה פוגעת באופן כזה או אחר(באנשים, לא באינטרסים icon_razz.gif ).

יום טוב.

רד, אני בטוח שמכנס עור צמוד יגרום לה לגירודים והזעות שסקיני לא מתקרב אליו.

יש "מוסכמויות חברתיות" בבדס"מ, וכפי שיצא לי להכיר, לבישת ג'ינס במסיבות פטיש היא נגד המוסמכות.

וכן, אני חושב שעיקרון המסיבות היא שבירת שגרת היום יום, אותה שגרה שבה כל אחד מאיתנו לובש ג'ינס, לעבודה, ללימודים, למכולת...

אז הליין "כופה" עלינו ללבוש משו שונה.

אני רואה בזה משהו נחמד דווקא...