יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
28 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
28 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 בנוב׳ 2011
אכן נשמע מעט מתסכל. כנראה שהאימון שלו היה פחות מוצלח משתוכנן. האימון היה אמור *לשפר* את השליטה שלו באורגזמות שלו.
עוד בעניין האיסור->תשוקה. אנחנו צוחקים הרבה על איך שדוסים מתגרים ממרפק אבל אני חושבת שיש בזה משהו מקסים. הפרק החביב עלי באותו ספר שדיברתי עליו בהתחלה היה זה שמסביר אילו נגיעות מותרות ואילו אסורות בעת איפוק. ולכל נגיעה יש הסבר - אסורות הנגיעות שאינן סתמיות אלא יש בהן הבעת חיבה והן מכילות משהו מהאינטימיות הזוגית. למשל, למזוג לאשתך שתיה - אסור בפניה, מותר אם מוזגים לכולם בלי לשים לב. לאכול מהצלחת שלה - אסור, אבל מותר אם לא שמת לב ואתה לא יודע שזו הצלחת שלה. וההגיון הוא שאכילה מצלחת משותפת הוא ביטוי לקרבה. מה שכל השיטה הזאת יוצרת הוא שבני הזוג נאלצים לחשוב זה על זה כל הזמן. הם מבטאים את החיבה ביניהם בכל דבר קטן. דברים שלא תמיד אנו נותנים עליהם את הדעת. כשחצי חודש מנסים להימנע מכל אקט אינטימי, אז בחצי הנותר פתאום הכל נורא בולט. פתאום כשאני מעבירה לו את שלט הטלויזיה, אני מודעת היטב, בזמן שאני עושה את זה, לכך שזו הזדמנות לנגיעה. דבר שבלי המחשבה עליו הייתי יכולה לעשות בהיסח הדעת. המודעות הופכת כל פעולה קטנה בינינו לאקט מקרב. אני לא מאמינה שחייבים להקפיד על הלכות בשביל זה. אני חושבת שאפשר להשיג את המודעות הזאת גם אם פשוט מקדישים לזה מחשבה ומפתחים מודעות. לא חייבים ללכת דרך האיסור, יש עוד דרכים. |
|