סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שלא יגידו לא ידענו לא שמענו.

FOR GOOD
לפני 12 שנים • 16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
עוד שרשור שהוא הצליח לחרב, מדיון לגופו של עניין, לדיון לגופו של גמד
ועוד להתבכיין ...
FOR GOOD
לפני 12 שנים • 16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 16 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
בינתיים, פור גוד, לא הבאתי לכאן אף פרט שלך שלא ציינת אתה עצמך כאן מבלי שנשאלת עליו.

אתה לעומת זאת הבאת לכאן:
איזוהי כת אליה אני משתייך
איזוהי שיחת טלפון שכביכול ניהלתי עם מישהי
את אשתי
את מערכת היחסים שלי ושל אשתי
את המקצוע שלי

ועוד כל כך הרבה זבל, עד שאין מספיק דיו כלובי כדי לחזור עליו.

אני אמנם פקפקתי בדבריך ואף בדקתי את עצמי, ולמעלה מזאת - חזרתי בי מטענה מסויימת לה לא הייתי מודע (אבל שמחתי ללמוד), אבל לא ירדתי לרגע לפסים אישיים או לחייך הפרטיים או לכל דבר אותו לא ציינת בשרשור הזה אתה.

תפסיק לזרבל את השכל, לא חייב לך כלום
חוסר הכנות שלך פשוט מבהיל
ותפסיק כבר להתבכיין
אתה ירדת פה לפסים אישיים, לא אני
אני אמרתי עלייך שאתה משקר במשהו ? עד שהתחלת אתה ?
ועוד בלי שהיית אז בעזה, הכל באוונטות מוחלטות

אני ניסיתי פה לברר פרטים אישיים על הגיל שלך כדי להוכיח משהו?
לא ניסיתי, כי אתה לא מעניין אותי

ובינתיים אני בשרשור הזה לא הזכרתי אפילו במילה את אשתך
זה אתה שעסוק בה, לא אני
לא הזכרתי אותה אפילו לא במילה

זה אתה שעסוק בה, או בעצם עסוק בעצמך נון-סטופ, כמו בכל שרשור

תפסיק לשקר, תפסיק להתבכיין, ותפסיק לזרבל בשכל
ותפסיק עם האכלו לי-שתו לי ,וכמה אתה רגיש וצריך אהבה ווכל זה

תכבד אותי, ואכבד אותך
זה הכל

עוד שרשור שהוא הצליח לחרב עד היסוד, מדיון לגופן של עניין, לדיון לגופו של גמד
ועוד להתבכיין...
אי זוגי
לפני 12 שנים • 17 בדצמ׳ 2011

Re: דרך אגב...

אי זוגי • 17 בדצמ׳ 2011
אדון וחבר כתב/ה:
אי זוגי כתב/ה:
כמי שזוכר הרבה פרטים מאותה איניתיפאדה אתה שוכח פרט אחד קטן.

בתחילת האינתיפאדה, היה נוהל אחד ברור של שר הבטחון דאז,יצחק רבין ע"ה, איך לנהוג

במתפרעים.

"לשבור להם את העצמות" זה מה ששר הבטחון הורה לחיילי צה"ל .אתה בטח מבין מה פקודה כזו

גורמת לחיילים בני 18 שמחזיקים נשק ביד אל מול המון מתפרע.

רבין בסופו של דבר התכחש לאמירה...

עוד תיקון קטן ,רבין לא התכחש לאמירה כיוון שהדברים אכן נאמרו. כאשר הדברים בוצעו כלשונם

בשטח ,הוא פשוט טען שלא לזה התכוון.
Josephin​(לא בעסק)
לפני 12 שנים • 17 בדצמ׳ 2011

פור גוד

Josephin​(לא בעסק) • 17 בדצמ׳ 2011

עזוב אותך מגמדים (צ'יקן שיט) לא שווה התיחסות icon_smile.gif
הם יעלמו כשהם שהופיע.
אתה לא צריך להוכיח כלום לאיש, מי שרוצה שיאמין, מי שלא רוצה שלא יאמין...
(לא כל מה שקורא במלחמות או מבצעים מתועדים מחוץ לצבא)
שבת שלום יקירי }{

Brave Dwarf
לפני 12 שנים • 18 בדצמ׳ 2011
Brave Dwarf • 18 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה:
לספר על כתות השליטה-הגברית הדמיוניות ( שאתה כאילו חבר בהם ) שהמצאת בטלפון לבחורות ?
אתה הרי כבר שכחת מה זאת כנות בכלל...

לא יודע על מה אתה מדבר. אבל נראה לי שאתה הרכלן דווקא כן.

FOR GOOD כתב/ה:

תכבד אותי, ואני אכבד אותך

למה שאכבד אותך? תן לי ולו סיבה אחרת.

FOR GOOD כתב/ה:

למשל, אני זוכר את הגדוד של הדרוזים, באינתיפאדה הראשונה, שהחליף אותנו בדיר אל באלח, והערבים בעזה פחדו מהם פחד מוות, כי הם היו נוקטים אחושרמוטה יד קשה, מעמיד את כל הגברים והנערים של המחנה , ,כולם בלי יוצא מן הכלל, ערומים על ארבע, בשדות הפתוחים מחוץ למחנה הפליטים -
ערומים לגמרי, על ארבע, כל הלילה, בגשם שוטף

הגדוד נקרא גדוד חרב. לא דיר "אל בלאח", אלא דיר אל בלח. הערבים בעזה? עוד רגע הייתי חושב שאתה ימני קיצוני, אבל טוב שתיקנת את עצמך. כל הגברים והנערים במחנה פליטים דיר אל בלח היו שמונה אלף במספר בשנת 87. אתה בטוח שהחיילים צעדו עמם ארבע שעות הלוך וחזור (עד השדה הקרוב) עם כל השמונה אלף נערים וגברים, רק כדי להירטב במשך לילה שלם ולקפוא מקור?

לא קיימים שדות פתוחים מחוץ למחנה פליטים דיר אל בלח. זה אחד המחנות הצפופים ביותר בעזה ובדומה לשאר מחנות מהווה חלק מעיירה. צפופה לא פחות. מה שאומר שהם היו צריכים לצעוד (כל השמונה אלף + חיילי גדוד חרב) דרך המחנה, דרך העיירה ולהגיע אל השדות.

FOR GOOD כתב/ה:

חבוב,
אני יחד עם המ"פ שלי, הייתי המפקד של דיר אל באלח, כשנטלו ממנהל האזרחי את כל הסמכויות שלהם, כי פחדו שישחטו אותם, אני מכיר כל שוחה במחנה, כנ"ל את כל הסביבה שלו
יותר טוב אולי מאשר את אני מכיר את ת"א

אתה היית מפקד של דיר אל בלח? COOL! ואני לאחרונה התמניתי להיות מפקד של כל יהודה ושומרון וגם של אפריקה הצפונית ושל הודו. ובטח של הכלוב!

FOR GOOD כתב/ה:

כנ"ל בהדמנות אחרת, אספר לך, על מה שהרשה לעצמו המח"ט שלנו, אפי איתם, המח"ט הציוני-דתי הראשון בתולדות צה"ל, מה הוא הרשה לעצמו לעשות אז
בהזדמנות אחרת, כדי שיהיה לך עוד עניינים לפשפש בהם, אם עיתותיך בידיך

ספר, בבקשה, אני ממתין.
FOR GOOD כתב/ה:

אבל שוב, לא היו שום נוהלים. אני למשל הייתי בג'יבלייה קצת אחרי היום הראשון של האיתפאדה, אחרי רצח נהג המונית
בערך כל המחנה, חמישים אלף איש על שני קילומטר מרובע, הסתער על בניין המשטרה, שבו היינו

אתה לבטח מתכוון לג'בליה כי את ג'יבלייה לא מצאתי במפת העולם. מה עוד שלפי הפרופיל שלך היית אז בן 15 בכלל.

FOR GOOD כתב/ה:

והמ"מ שלי, בלית ברירה, או מתוך פאניקה, פתח באש חיה ( עוד לא היו אפילו כדורי גומי ), אש חיה . ואני ראיתי, עדיין בתור חייל, ולא בתור מ"מ, ילדות מתוך ההמון נופלות הרוגות, ילדות

נופלות ילדות.. לא רק שילדות הסתערו על חיילי צה"ל בהמוניהן, אלא אפילו נפלו מירי של מ"מ. כולן אחת אחת. הכדורים שלו לבטח כוונו אך ורק לשמלות ורודות וקטנות.

FOR GOOD כתב/ה:
כנ"ל
אני לא מבין את הבולשיט בחזקת 12 שלך, על איך נראה מחנה הפליטים דיר-אל-באלאח באינתיפאדה הראשונה
מה אתה בכלל חושב שהיה מסביב למחנה?
שכונות וילות? פארקים ירוקים? צימרים? כבישים סלולים לתפארת הכיבוש? בריכות שחייה עירוניות?
ספריות ציבוריות? כפרי נופש? מלונות?
הביוב זרם להם אז ברחובות, חבוב
ומחוץ למחנה היו שטחים פתוחים, או שדות שחונים, לא יודע איך לקרוא לזה

בקיצר, אין לך מושג ירוק על מה את מדבר...
אבל מושג ירוק...

ירוק אכן אין לי וגם להם לא. מחנה פליטים דיר אל בלח נמצא בעיר שנקראת דיר אל בלח. הוא ממורכז בתוך אחת הערים הצפופות בעזה. הלוואי והיה להם ולו שדה אחד. אפילו חצרות אין שם. מחנה צפוף ומפחיד כמו המוות.

FOR GOOD כתב/ה:

והכי לא מסתדר לי
שולט "אכזר" כמוך, עם אשה מריונטה, הרי תכף יתחיל להתבכיין פה, כמו בכל השרשורים האחרים על כל תגובה שהיא לא ליקוק-מוח. בכיונים של ילד קטנטן בסגנון אכלו לי-שתו לי, לא מכבדים אותי, אוי לי ומר לי
לא מסתדר לי, מה לעשות, לשון מהעטה, לשון המעטה
אבל העיקר שהבנות נרטבות מ"הכנות" שלך

ה"נרטבות", נרטבות בבלוג שלך המהווה עבורי מעין נפה לאלו המגיבים לי. כי לי יש אלרגיה לנרטבים ולנרטבות.
למען הסר ספק, זאת הפעם האחרונה שאני מכבד אותך בתגובה כל כך מפורטת.
FOR GOOD
FOR GOOD • 18 בדצמ׳ 2011
הוא עוד ממשיך, הגמד? לא נמאס לו ?

ש'קרן פאתולוגי וקשקשן אטומי -
אני אפילו לא טורח לקרוא אותך, קולט ? אתה מבזבז את זמנך
צא לי מהוריד!
אתה לא היית אז. נקודה.
עשיתי מסלול בפלס"ר של גבעתי. הייתי קצין בגדוד צבר באינתיפאדה הראשונה, ועוד בתור ילד עם חלב על השפתיים, בתור מ"מ, עם החיילים שלי. באמצע הטירונות הקפיצו אותנו, לפני שהיה לנו בכלל זמן לאמן אותם. והיינו שם בלי שום הנחיות ברורות. נפצעתי שם די קשה. הייתי המפקד של מחנה הפליטים דיר-אל-באלאח במשך חודשיים וחצי לפחות.
אמנם לא טרחתי לקרוא אותך, כי אתה כבר משעמם לי את המוח, אבל נפלו עיני על המשפט "אחת הערים הצפופות בעזה "
אתה ליצן, חייל צעצוע, אתה ליצן דפקט, ואתה מביך את עצמך

הנה , כדי שתהיה לך תמונה ויזואלית כלשהי, הנה איך נראתה סצנת הפינוי שלי אחרי שנפצעתי. או איך נראה המחנה בשנים ההם. לקח המון זמן עד שהגיע המסוק לפנות אותי לביה"ח ברזילי באשקלון, שבו הייתי חודשיים וחצי של שיקום.
היו לנו רק חובשים. שכבתי פצוע אחרי חמש זריקות מורפיום על כביש הכניסה הארוך למחנה, ואחרי הזריקה החמישית כבר הייתי בהיי טוטאלי, וכך גם הגעתי לביה"ח. דרך אגב, ניתח אותי רופא ערבי. התאמין ? אני זוכר איך לפני הניתוח, אני מנסה להסביר לו שאני "כובש נאור", חי חי, כי אני בהיי מהמורפיום, אבל בכל זאת חושש מכך שהוא ערבי
משני צידי כביש הגישה או הכניסה, השתרעו שטחים פתוחים לאין סוף, ולא יכולת לראות מבנה אחד לרפואה

דוקא על הארוע הזה, בניגוד ל90 אחוז מהארועים האחרים שהלכו שם אז, היתה חקירת מצ"ח. אתה מוזמן לפשפש. יצאתי ממנה בסדר גמור.

אל תריץ לי פה דחאקות על חשבון מה שהלך שם ( כמו שעשית כל השרשור - "חיצי גומי, כפרי נופש בשוודיה, שדות לא-קיימים, דרוזים לא עשו שם קו " וכו' וכו' והכל באוונטות דביליות של מי שאין לו מושג ירוק על מה הוא מדבר וכו', כמו שעשית יחד עם האובססבית שלא שמה הרי רבע כוס על העניין, ומריצה לי פה דחקות בטעם עראק-לחוח על "פרל הארבור". מבין אותי דפקט ? )
לא משתין לכיוון שלך
אל תענה לי בכלל (:

זה בסדר גמור שאתה לא מכבד אותי, כי גם אני לא מכבד אותך
אלא התכוונתי -
בפורום תכבד - אותי או כל אחד אחר לצורך העניין

בדיוק כמו שאתה כותב שאתה קנאי לפרטיותך, תכבד את הפרטיות של אחרים. ואל תחטט לי בחיים הפרטיים,או שאני אחטט בשלך, ואתה לא תהנה מזה
מספיק ברור ?
כנ"ל אל תדבר בלעג או בבוז ( בזמן שאתה מתבכיין כמו תינוק על כל תגובה שהיא לא ליקוק תחת - ששופטים אותך, וכמה אתה רגיש, וכמה אתה צריך אהבה )

אל תנסה פה לתפוס אותי בשקרים. כי רק שקרנים פתולוגיים חושבים שכל הזמן אנשים עסוקים בלשקר אותם
בדיוק כפי שרק אנשים אובססיביים, חושבים שמנסים "להתאבסס" עליהם
חוק יהרג ובל יעבור

לא יודע מאיזה זמן את משכלל את מסכת השק'רים שלך, האם משנת 2003/4 בפורום אדונים ומשרתים, פורום נוכלים ושקרנים, פורום בכיינים ורגישים, או מה...
כנ"ל לא איכפת לי אם הכרת את אשתך בלבנון, מרוקו, סעודיה או קמבודיה. לא איכפת לי אם היא היתה טרוריסטית ערבייה, ואתה מחבל, או להפך. אתה, היא, "ואורחות חייכם" לא מזיזים לי, לא מעניינים אותי, והם בטח לא הנושא של כל שרשור
הסיפורים "הכנים " שלך נשמעים לי פחות אמינים מסיפורי ארוטיקה בשקל, אבל
בפורום הבנים על הבנות, מכין שיש מי שנהנות מהן, ומתפעלות, אני מפרגן...
פה -
אנחנו מדברים על נושא כללי ולא קשור, תכבד אותי,ואל תנסה לעשות לי פה צחוק פה מאף אחד, בטח לא מהחיים שלי, או ממה שקרה לי
או שלא אכבד אותך בכלום

הנה למשל -
אדון וחבר ואני היינו יכולים , אם היה מתחשק לנו, לדון שעות על הנושא, בלי לריב, ובלי להתקוטט
מתוך כבוד אחד לשני
ואנחנו לא מחזיקים באותן הדעות הפוליטיות
הוא -אם אני זוכר נכון, רוצה הפעם להצביע לימין הקיצוני
ואני ? - לי אין שמץ של בדל- של- פרור-של-שמץ-של-התחלה של רעיון למי אני רוצה להצביע.
כשרבין היה בחיים, היה לי קל...
זה לא המצב היום
Brave Dwarf
טוב...
חבר קפץ אלי ושנינו קראנו את הודעותיך. אלו היו תמונות קשות.

אז תקשיב לי ותקשיב לי טוב! כבד אותי ואני אכבד אותך!
האורך לא קובע! גם לא שטויות! ומישהי אמרה לי שאמרת לה בשיחת טלפון שעוד רגע תקבל התקף לב ש"ג, נ"ב.

גם אני מפקד, אין עלי ועל השטיח המעופף!

ועכשיו תסלח לי, כי אני צריך להנשים פה חבר.
FOR GOOD
FOR GOOD • 18 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה:
הוא עוד ממשיך, הגמד? לא נמאס לו ?

ש'קרן פאתולוגי וקשקשן אטומי -
אני אפילו לא טורח לקרוא אותך, קולט ? אתה מבזבז את זמנך
צא לי מהוריד!
אתה לא היית אז. נקודה.
עשיתי מסלול בפלס"ר של גבעתי. הייתי קצין בגדוד צבר באינתיפאדה הראשונה, ועוד בתור ילד עם חלב על השפתיים, בתור מ"מ, עם החיילים שלי. באמצע הטירונות הקפיצו אותנו, לפני שהיה לנו בכלל זמן לאמן אותם. והיינו שם בלי שום הנחיות ברורות. נפצעתי שם די קשה. הייתי המפקד של מחנה הפליטים דיר-אל-באלאח במשך חודשיים וחצי לפחות.
אמנם לא טרחתי לקרוא אותך, כי אתה כבר משעמם לי את המוח, אבל נפלו עיני על המשפט "אחת הערים הצפופות בעזה "
אתה ליצן, חייל צעצוע, אתה ליצן דפקט, ואתה מביך את עצמך

הנה , כדי שתהיה לך תמונה ויזואלית כלשהי, הנה איך נראתה סצנת הפינוי שלי אחרי שנפצעתי. או איך נראה המחנה בשנים ההם. לקח המון זמן עד שהגיע המסוק לפנות אותי לביה"ח ברזילי באשקלון, שבו הייתי חודשיים וחצי של שיקום.
היו לנו רק חובשים. שכבתי פצוע אחרי חמש זריקות מורפיום על כביש הכניסה הארוך למחנה, ואחרי הזריקה החמישית כבר הייתי בהיי טוטאלי, וכך גם הגעתי לביה"ח. דרך אגב, ניתח אותי רופא ערבי. התאמין ? אני זוכר איך לפני הניתוח, אני מנסה להסביר לו שאני "כובש נאור", חי חי, כי אני בהיי מהמורפיום, אבל בכל זאת חושש מכך שהוא ערבי
משני צידי כביש הגישה או הכניסה, השתרעו שטחים פתוחים לאין סוף, ולא יכולת לראות מבנה אחד לרפואה

דוקא על הארוע הזה, בניגוד ל90 אחוז מהארועים האחרים שהלכו שם אז, היתה חקירת מצ"ח. אתה מוזמן לפשפש. יצאתי ממנה בסדר גמור.

אל תריץ לי פה דחאקות על חשבון מה שהלך שם ( כמו שעשית כל השרשור - "חיצי גומי, כפרי נופש בשוודיה, שדות לא-קיימים, דרוזים לא עשו שם קו " וכו' וכו' והכל באוונטות דביליות של מי שאין לו מושג ירוק על מה הוא מדבר וכו', כמו שעשית יחד עם האובססבית שלא שמה הרי רבע כוס על העניין, ומריצה לי פה דחקות בטעם עראק-לחוח על "פרל הארבור". מבין אותי דפקט ? )
לא משתין לכיוון שלך
אל תענה לי בכלל (:

זה בסדר גמור שאתה לא מכבד אותי, כי גם אני לא מכבד אותך
אלא התכוונתי -
בפורום תכבד - אותי או כל אחד אחר לצורך העניין

בדיוק כמו שאתה כותב שאתה קנאי לפרטיותך, תכבד את הפרטיות של אחרים. ואל תחטט לי בחיים הפרטיים,או שאני אחטט בשלך, ואתה לא תהנה מזה
מספיק ברור ?
כנ"ל אל תדבר בלעג או בבוז ( בזמן שאתה מתבכיין כמו תינוק על כל תגובה שהיא לא ליקוק תחת - ששופטים אותך, וכמה אתה רגיש, וכמה אתה צריך אהבה )

אל תנסה פה לתפוס אותי בשקרים. כי רק שקרנים פתולוגיים חושבים שכל הזמן אנשים עסוקים בלשקר אותם
בדיוק כפי שרק אנשים אובססיביים, חושבים שמנסים "להתאבסס" עליהם
חוק יהרג ובל יעבור

לא יודע מאיזה זמן את משכלל את מסכת השק'רים שלך, האם משנת 2003/4 בפורום אדונים ומשרתים, פורום נוכלים ושקרנים, פורום בכיינים ורגישים, או מה...
כנ"ל לא איכפת לי אם הכרת את אשתך בלבנון, מרוקו, סעודיה או קמבודיה. לא איכפת לי אם היא היתה טרוריסטית ערבייה, ואתה מחבל, או להפך. אתה, היא, "ואורחות חייכם" לא מזיזים לי, לא מעניינים אותי, והם בטח לא הנושא של כל שרשור
הסיפורים "הכנים " שלך נשמעים לי פחות אמינים מסיפורי ארוטיקה בשקל, אבל
בפורום הבנים על הבנות, מכין שיש מי שנהנות מהן, ומתפעלות, אני מפרגן...
פה -
אנחנו מדברים על נושא כללי ולא קשור, תכבד אותי,ואל תנסה לעשות לי פה צחוק פה מאף אחד, בטח לא מהחיים שלי, או ממה שקרה לי
או שלא אכבד אותך בכלום

הנה למשל -
אדון וחבר ואני היינו יכולים , אם היה מתחשק לנו, לדון שעות על הנושא, בלי לריב, ובלי להתקוטט
מתוך כבוד אחד לשני
ואנחנו לא מחזיקים באותן הדעות הפוליטיות
הוא -אם אני זוכר נכון, רוצה הפעם להצביע לימין הקיצוני
ואני ? - לי אין שמץ של בדל- של- פרור-של-שמץ-של-התחלה של רעיון למי אני רוצה להצביע.
כשרבין היה בחיים, היה לי קל...
זה לא המצב היום

נ.ב -רק עכשיו נפלו עיני על המשפט " לא מצאתי את ג'יבלייה על מפת-העולם "
והרי לא רק שזה היה המחנה הצפוץ ביותר ברצועה, ואחד הבעייתים ביותר , זה המחנה שבו האינתיפאדה בתכלס פרצה
אולי לא "מצאת אותו על מפת העולם ", דביל, אבל אני הייתי שם לא מעט
בוא'הנה -

אתה דפוק בראש ברמות שממש קשה לתאר. אתה דביל בינלאומי שלא נולד
ואתה חנטריש, שקרן פאתולגי, אבל כזה שפשוט לא יכול אחרת
איך אפשר בכלל להתייחס אליך ברבע רצינות מינימלית, תגיד לי דביל ?

אבל זה בסדר שאתה ממשיך לעשות צחוק ( בעיקר מעצמך )
זה בסדר, כי העיקר
לא לפחד כלל (או להיות "אמיץ", בשפה שלך. קרי, במקרה שלך - שקרן, קשקשן מוחלט, חסר-כבוד, רגיש ובכיין )
(:
Brave Dwarf
עוד פעם אתה עם הג'יבלייה שלך?

ג'בליה (בערבית: جباليا‎, תעתיק מדויק: ג'באליא) היא עיר בצפון רצועת עזה, מצפון לעיר עזה. במקורה הייתה עיירה קטנה שתושביה באו מהרי חברון ומכאן שמה ("ההרריים" בעברית) ‏‏, שלידה הוקם מחנה פליטים לפליטים פלסטיניים ממלחמת העצמאות ב-1948. במרץ 2005 מנתה אוכלוסיית העיר 106,691 נפש.

כמה אפשר להיות קוקו?
גולוסקלפרה​(נשלט)
גולוסקלפרה​(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2011
חברה' עוד שניה בטחון שדה מתערב פה.
שניכם צודקים. ובמחילה מכבודכם, אתם מסיחים הדעת מדיון קצת יותר חשוב:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=30955

אז בבקשה ותודה,
ושבוע טוב לכולם.

ש.