סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

RED FETISH PARTY- 29/3/2012, ליין הספייס במוסד

ניקי666 niki
לפני 12 שנים • 29 במרץ 2012
ניקי666 niki • 29 במרץ 2012
Air כתב/ה:
icon_lol.gif
במחשבה שניה ,למה שאתן לטרולים את מה שהם רוצים ? הרבה חברים אוהבים דיברו איתי ושיכנעו אותי .
אני אמשיך לפרסם פה את המסיבות כמו שאני מפרסם כבר שנים רבות ופשוט לא אאכיל את הטרולים ואתעלם מהם ,גם ככה במציאות אינני צריך לראות אותם.
כשאתה מצליח כל העכברים יוצאים מהחורים ומנסים לאכול את הפירורים.

יאללה מסיבה !!!!! מכין לכם הרבה הפתעות להערב
}}{{

את מה שהם רוצים ....

חברה שלך פצחה את הפה המסריח שלה בלי סיבה .

אתה מפנה אלי טרולים שמאיימים לבוא אלי הביתה .

אנשים שלך יורדים על הדאנגן ואתה אומר שאני מכניס אותם לזה .

אתה נגד אלימות ,תתחיל מזה שתגיב כאן לדרקון ותאמר לו שהדרך שלו לא מקובלת ,אבל אתה לא תעשה זאת ,אתה דו פרצופי.
AIR​(נשלט)
AIR​(נשלט) • 29 במרץ 2012
לל''ג כתב/ה:
tch כתב/ה:
לל''ג כתב/ה:
tch כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
תמיד tch,
לנעלים האדומות שלי מגיע הכי טוב, מצחצח מקצועי

מתי יהיה ערב כחול / צהוב ?
אדום זה גבול עבורי.
כנראה שאצטרך לשבור עוד טאבו icon_razz.gif

אחרי אתמול אתה רוצה ערב כחול צהוב ??? icon_lol.gif

בטח,איסטנבול קרובה מתמיד,מרחק 40 דקות ,וניצחון.
פיינל-פור ואז אשלב כדורסל וסיור בשוק באיסטנבול.
הגיע הזמן לשדרג את עצמי ולקנות מתקן לצחצוח נעליים אמיתי.
icon_smile.gif

יאללה טסים לתורכיה ?

מאוד מקווה שמכבי ינצחו היום ... אמנם ערב אדום אבל עד סוף המשחק היום של ההצלבה - מכבי נגד פנאתנאיקוס אהיה צהוב ... אבל בסוף המשחק אני אהפוך את עורי ואת מועדון המוסד לאדום מבריק ולוהט }}{{
ניקי666 niki
ניקי666 niki כתב/ה:
samara כתב/ה:
ילדונת תקרא לחברות שלך(אם יש לך כאלו) יא אפס , העלק מצגת שווא ...
הביקורת שלך היא לא אמיתית אלה מילותך מנועות משינאה על כך שהורחקת מהמסיבות של אייר בגלל אלימות פיזית שהשתמשת בה.
קודם תשמור על הידיים שלך ותימנע מכינויים פקטיביים ואחרי זה תדבר איתי על מילות גנאי

יש לי חברות ,אני בוחר כאלה שלא מתבטאות בצורה שאת מתבטאת icon_lol.gif

סמארה ,אולי תקראי מה את רושמת לפני שאת לוחצת שליחה ....

אני לא רוצה ללכלך את האתר הזה ,אולי נעבור לפייסבוק שעוד קהל יראה מי אתם .. icon_lol.gif

מתעלם ולא מגיב ,אתה חושב שאנשים מאמינים לך ?
ניקי666 niki

Re: ועוד דבר ..

samara כתב/ה:
ניקי666 niki כתב/ה:

הענין הזה לא ממחיש שום דבר ,בטח לא כפי שאמרת "למה לא לפרסם כאן "...הכלוב הזה הבית

של הקהילה והכל מתנקז מכאן ,כולם מפרסמים כאן וכולם מרוצים ,אז למה אתם יורקים לבאר

שהשקתה אותכם כל כך הרבה שנים .

דרך אגב ,אתם יכולים לפרסם גם באתר שכן ,רק אל תשכחו לשלם לו תחילה את החוב icon_biggrin.gif

מפרסמים ועוד איך מפרסמים , רק אני לא מרשה לאייר להיכנס כאן לפורום שלא ידבק לריח של החרא שנודף ממך...
ובטח שלא ניקח עצות ממושפל כמוך
נראה לי שעדיף לך להתאבד ,תחסוך לעצמך את הסבל שבקיומך.

ואחרי זה ,עדיין מאמינים לך ?
ניקי666 niki
הדרקון כתב/ה:
ניקי יא אדיוט הזוי, קודם כל אני פסיכופת עצמאי- לא עובד עם אף אחד, דבר שני- עברתי על שתי ההודעות ששלחת לי ואין כתובת וחבל, דווקא היה בא לי טוב קצת ספורט בבוקר הקייצי הזה.

ואחרי זה עדיין חושבים שאתה נגד אלימות ?

חושבים שאני הוא האלים ?
ניקי666 niki
הדרקון כתב/ה:
יאללה ניקי עוד אחד... מלכלך על אייר ועל הספייס בגלל שהוציאו לך ׳אין כניסה׳, מהלעשות, אפילו במסיבות של סוטים לא כל אחד עובר סלקציה. בטח לא פלצנים אלימים עם פה ג׳ורה. וקטסטרופה יקירי אם תבוא בדרס קוד ולא בגינס וכפכפים תיווכח שיש הרבה יותר מעשרים אנשים, ואנשים יפים, כאלו שלא מגיעים לדאנגן כדיי שלא לפגוש יצורים כמו ניקי. ואגב כולכם מכירים אותי ויודעים שאין לי אינטרס לא פה ולא שם אבל רק למען ההגינות מכנסתי כדיי להגיב על השקרים והליכלוכים. להשוות בין הדאנגן לספייס זה כמו להשוות בין זבוב תלוש כנפיים לנשר שעף גבוה בשמיים. ומאחל לספייס שימשיך להמריא ולהביא מסיבות טובות, ושיזדיינו הקנאים שלא עוברים סלקציה.

ואחרי זה ,אני מנסה לסכסך ביין ליין הספייס לדאנגן ?
AIR​(נשלט)
AIR​(נשלט) • 29 במרץ 2012
לכבוד השירשור הנ"ל ומסיבה אדומה ^_^
הולך להיות היום מדהים,מדהים,מדהים !!!!!!

ניקי666 niki

Re: הלוואי והיית יודע מה זה כבוד

samara כתב/ה:
ניקי666 niki כתב/ה:
לא רוצה להכנס לזה שוב אבל צריך לדעת ממי לצפות למילת כבוד .

אנשים קטנים כמותך וכמו קטסטרופהלא רואה ממטרפיקציה אוהבים לעשות צל גדול אבל מה שבעצם הם שווים זה כלום ומהומה . לא תורמים ומקדמים את הקהילה בשום אספקט ורק שואפים לגרום לרוע והרס(לא שזה מצליח לכם)
את מר קטסטרופה כלובי כבר הרחיק מהפורום אבל הוא בחר להיכנס ולהמשיך לנסות לפגוע ב 3 כינויים פקטיביים אחרים.
ואתה מר ניקי000 ,תן לי להגיד לך שאתה כלום ,סתם גרגר אבק שלא מועיל לשום דבר ומונע מהאגו של עצמו.
היית מת להגיע לקרסוליים של אייר , הבן אדם המדהים והמוכשר הזה נתן את התחת בשביל הקהילה ובסופו של דבר הצליח ובגדול - פתח ליין פטיש מצליח ומפורסם במו ידיו,השקיע כסף ועובד ללא הפסקה ! מה שהביא מאות אם לא אלפי אנשים חדשים לקהילתנו .. מה אתה עשית חוץ מללכת מכות במועדונים וליצור הרס ושינאה בפורום ?
אז אתה בהחלט מוזמן להמשיך בדרך השינאה (כמו לפתוח פוסטים בכינויים פקטיביים ומיד אחרי לענות לעצמך וכמובן להתעסק בנקמות אישיות) ואייר ימשיך לעשות מסיבות טובות,להיות מוקף בחברים ואהבה ,לתרום לקהילה ולדרך שבה הוא מאמין.
זה בשבילך ניקי000 ,אתה שוב תקבל את המראה של עצמך בפנים :
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=31062&postdays=0&postorder=asc&start=0

דרך אגב ,הפירסום של המסיבה נפתח ללא ידיעתו של אייר .
לל'ג כמובן פתחה אותו מתוך כוונה טובה ואיכפתיות לליין אבל שוב זה ממחיש לכם למה לא צריך
לפרסם בפורום הנ"ל ולהתלכלך.

מאחלת לכולכם המון אהבה ושלא תדעו משנאה וקנאה.
יום טוב ונתראה יום חמישי icon_smile.gif

תזכורת ,איך השרשור המגעיל הזה התחיל icon_biggrin.gif
ניקי666 niki

נו עכשיו תשים תמונה ... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

ותגיד את מה שלל"ג אמרה לך להגיד .............

"הלוואי שמכבי תנצח היום "
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .

מאוחר מידי הפרצוף שלך כבר נחשף .