סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה נשית וזוגיות

שוטרת*
לפני 12 שנים • 7 ביוני 2012
שוטרת* • 7 ביוני 2012
לא יודעת על מה אתם מדברים.
ברוב הבתים שאני מכירה, גם אם אין תווית של "כאן חיים בהנאה וסבל,גבירה ועבד", עדיין האישה שולטת ביד רמה. הבעל לא זז מטר בלי אישור. הסברים מצידו ניתנים בוקר וערב. ובאופן כללי הטון שלה מאוד ברור.
Mary Jane
לפני 12 שנים • 7 ביוני 2012
Mary Jane • 7 ביוני 2012
שוטרת* כתב/ה:
לא יודעת על מה אתם מדברים.
ברוב הבתים שאני מכירה, גם אם אין תווית של "כאן חיים בהנאה וסבל,גבירה ועבד", עדיין האישה שולטת ביד רמה. הבעל לא זז מטר בלי אישור. הסברים מצידו ניתנים בוקר וערב. ובאופן כללי הטון שלה מאוד ברור.

מסכימה. גם מנקודת מבטי אני רואה רוב ליחסים שהם הרבה יותר דומים לפמדום מאשר למיילדום.
אם כי, עקרונית, להתייחס למערכות יחסים סטנדרטיות כפמדומיות או מיילדומיות זה מטופש. הן פמדום והן מיילדום אינם מקובלים בקרב הרוב. אין שום דבר מקובל או נורמטיבי בגבר המכה אישה או להיפך, בשלילת חירות, השפלות וכיו״ב. והטון הקובע ביחסים משתנה בהתאם לחינוך, מוצא עדתי, עמדות והשקפות אישיות, תכונות אופי ועוד - אשר קובעים מי מהמינים יאמר את המילה האחרונה.  
משויך לאישתי מלכתי
לפני 8 שנים • 16 באוק׳ 2016

שליטה נשית כדרך חיים

משויך לאישתי מלכתי • 16 באוק׳ 2016
מניסיוני האישי שליטה נשית בזוגיות לא שונה מכל סוג של זוגיות גם אים היא הפוכה  וונילית
כל זוג ודרך החיים שלו  
ויקטוריה בלה בלה
לפני 8 שנים • 17 באוק׳ 2016

שליטה נשית וזוגיות

ויקטוריה בלה בלה • 17 באוק׳ 2016
אין ספק שגברים שולטים הרבה יותר שכיח מנשים שולטות, אבל קשר זוגי כזה לגמרי אפשרי! 
הייתי בקשר כזה קרוב לשנתיים של זוגיות מדהימה, שכלל בו הכל מסקס קינקי מטורף במיטה ועד לשגרת חיים שאני חוזרת הביתה הרבה אחריו ומחכה לי ארוחה ובית מסודר וגבר מדהים שעושה את זה מתוך הערצה וסגידה לאישה שלו שעבדה קשה שלא יהיה חסר כלום.
אם יש משהו חשוב בזוגיות כזאת לדעתי זה הדדיות!
אין מקום לתת לגבר או אישה להרגיש עבד, סמרטוט, יותר מידי מעבר למיטה, הכל בא ממקום של ההערצה וכבוד.
אבל זאת רק דעתי icon_wink.gif