פור גוד |
לפני 9 שנים •
14 במאי 2015
אמזונות מהמימד האחר
לפני 9 שנים •
14 במאי 2015
פור גוד • 14 במאי 2015
אולי עוד הערה קטנה. אם מישהו לא הבין במקרה, אז טליה לא מתייחסת לשום תקופה היסטורית שידוע לנו עליה. אלא היא מתייחסת לתקופה הפרה-היסטורית (הפרק הפליאוליטי שלה, תקופת הציידים-לקטים, "גן העדן האבוד"... ). אבל על התקופה הפרה-היסטורית - מה התרחש בה, ומה לא התרחש בה - תכלס ידוע לנו מעט מאוד (כי אין לנו יותר מאשר כמה מאובנים וכמה ממצאים ארכאולוגיים וכמה ציורי-מערות וכאלה. וכול הדברים האלו לא מספרים לנו יותר מדי ). ולגבי מה שהתרחש בה אין לנו כרגע יותר מאשר "ניחושים מדעיים", ניחושים ותו לא. הרי גם בלהקות של קופי-אדם אין זנות, אבל זה לא נחשב. כך, לדוגמא, טליה אינה יודעת לספר לנו באיזו תדירות נשים היו נאנסות בשבטים הללו של הציידים-לקטים.
למעשה, היחידי בשרשור הזה שיודע כרגע משהו על מה שהתרחש בתקופה הפרה-היסטורית, הוא אני. כי כבר ביקרתי בה. ואני הולך לחזור ולבקר בה גם הערב (לא בשעה שמונה בסוף, אבל בשעה עשר. על השעון ! ) (: פעם אחת לפני כמה שנים החלטתי לעשות מסע(טריפ) בשני סופ"שים עוקבים, כי היה לי חשוב לסגור איזו פינה עם הפטרייה. בדרך כלל אתה ממש לא תרצה לעשות את זה, כי זו אחת החוויות הכי דרמטיות וחזקות שיכולות להיות. לא פחות מהתרסקות של מטוס-נוסעים בואינג 707 ( רק בהבדל אחד, שהיא לא מסוכנת ), ואתה תרצה לקחת זמן כדי לעבד אותה. מכול מקום, מכיוון שחשבתי שאולי כבר פיתחתי טולרנס לפטרייה, החלטתי באותו סופ"ש לקחת תשעה או עשרה גרם ( במקום חמישה ). נשכבתי על הרצפה בזולה בסלון, וחיכיתי. בדרך כלל המסע האמתי בהייפר-ספייס יתחיל רק שעה-ועשרים אחרי שלקחת את המנה. עד אז יהיו לך אולי רק הבהובים של "המימד האחר" בקצוות של שדה-הראייה שלך. אז אחרי שעה ועשרים דפקתי ג'ויינט רציני, כמו שאני אוהב בדרך כלל לעשות. "טו-ברינג-איט-און", כמו שאומרים. הדבר הראשון שראיתי ( ואני כמובן לא היחיד שמשהו כזה קרה לו ) היה אמזונה ענקית מהתקופה הפרה-היסטורית, פאנקיסטית-עם-ניטים, בגובה ובגודל של בניין בן-700 קומות, שנעמדה מעליי בפישוק-רגליים, ובקול בריטון צרוד, כמו של טרנססקסואל לא-מנותח, אמרה לי : "אז מה חבוב, ז-ה מספיק חזק בשבילך ? " (: וזו - כמו שבכוח בחרה לקרוא לבלוג שלה - "הייתה רק ההתחלה " ( של המסע )... |
|