A-paradox |
לפני 4 שנים •
11 במאי 2020
לפני 4 שנים •
11 במאי 2020
A-paradox • 11 במאי 2020
deepThinker כתב/ה: תתפשט תמרח על עצמך את המים שיש בסטיקלייט תכבה את האור ותרקוד כמו ריקרדו
חחח רעיון מצויין . צריך לילה . וסטיקלייט . ויכולת להביא מובים בריקוד . |
|
המזכירה לוליטה(מתחלפת) |
לפני 4 שנים •
11 במאי 2020
לפני 4 שנים •
11 במאי 2020
המזכירה לוליטה(מתחלפת) • 11 במאי 2020
השאלה היא לא למה... השאלה היא אם בכלל,
אני אישית לא מוצאת בהם מי יודע מה דבר מהנה. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 12 במאי 2020
the paradox כתב/ה: דרקן - קח הסבר מעמיק יותר . רק כי אתה באמת מנסה תהבין ואני מעריך את זה .
פתחתי את השרשור הזה כי הגעתי למסקנה שבגלל שאני רוצה להנות מהחיים אני גם סובל . כי אם לא היה אכפת לי אם אני נהנה או לא נהנה במילא לא הייתי סובל . את זה אתה מבין ? אם כן יפה, אם לא תקרא עוד פעם זה הגיון פשוט . עכשיו הסיבה ששמתי את זה פה הייתה אולי לקבל פרספקטיבה מאחד הנוכחים שתוכל לתת ליזווית חדשה וללמד אותי יותר על השאלה הזו ... עכשיו מאחר שהבנתי ש " אם אין אני לי מי לי " החלטתי לקחת את המושכות לידיים שלי ולא לחכות לעזרה חיצונית ... ופתרתי את המשוואה . עכשיו קח גם את הפתרון . זה פשוט . חייב שיהיה מישהו כדי לסבול או להנות . מי זה המישהו הזה ? תחפור מספיק ותראה בעצמך שאין כזה . ואתה גם קיים וגם לא קיים . ובעיקר אתה לא קיים . לפני שהיית - לא היית. ואחרי שתיהייה - לא תהייה . ותמיד היית גם לפני שנולדת וגם אחרי שתמות . Sm art מאמין באלוהים שהוא שקר . האמת היא שאני אלוהים . ואתה אלוהים . וsm אלוהים וכולנו אלוהים וזהו . אל תשכח שזה פרדוקס וצריך להבין משהו שאי אפשר להבין . פרדוקס, מצאת פגם בהסבר של כל אחד, מלבד שלך. אז תגיד לי - איך אתה יודע שהוא נכון? יותר מזה - איך אתה יודע שהוא נכון לכולם? איך אתה בודק את זה? כי לי נראה שאתה פשוט אומר שזה ככה. ההסבר המדעי שרלבנט הביאה שונה - ניתן להדגים אותו. אם אתה טוען שהוא לא ממש עוזר, אז אולי כדאי שתלמד קצת על דיכאון קליני. אחד הסימפטומים החשובים ביותר של דיכאון קליני הוא אנהדוניה, כלומר חוסר יכולת לחוות הנאה. יש לנו גם הסבר - חוסר איזון כימי במוח. אבל הנה הקסם - אנחנו נותנים לבנאדם את אותם חומרים שחסרים, לפי הרעיונות שלנו, והיכולת שלו ליהנות חוזרת. אז ההסבר המדעי חסר הממשות והעומק יכול להחזיר את היכולת ליהנות לאנשים שאיבדו אותה. הוא גם יכול לייצר אקסטזי או mdma ולייצר הנאה. לך יש את ההסבר היותר עמוק ומדויק - האם אתה יכול לעזור לדכאוניים יותר מהמדע? ובקשר לקודם, לא ענית לי. פתחת שרשור עם השאלה "למה..." שהצגת לעצמך, ואז לנו. ואז מצאת לה תשובה, לדעתך. יופי ואז *אתה* אומר ש*אין* דבר כזה למה. אתה באמת לא רואה את הבעיה? ואתה לא מקבל להגיד "זה פרדוקס". זה לא. זה לא עונה על ההגדרה פרדוקס. זה פשוט סתירה עצמית, פגם לוגי בדברים שלך. תמצא דרך לפתור את זה. לא בשבילי, בשבילך. |
|
A-paradox |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
A-paradox • 12 במאי 2020
דרקן יקירי . תודה על ההתחשבות .
פרדוקס זה בדיוק העניין . זה דבר והיפוכו . שקיימים ביחד . כביכול איך דבר והיפוכו יכולים להתקיים ביחד ? לא יודע . צריך לצאת מהשכל . רבי נחמן אומר את זה . בכל מקרה אחי אין פה הגיון . אין הגיון במציאות . |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
שפה אתה מבין? שימוש במילים?
פרדוקס (מיוונית עתיקה: παράδοξος – פרדוקסוס) הוא סדרה של טענות, שמוכיחה כי ידיעותיו או אמונותיו של האדם סותרות זו את זו. באופן כללי ניתן להגדיר את הפרדוקס כמושג או טענה, אשר הסיבה לאמיתותם הופכת בסופו של דבר להיות הסיבה להפרכתם, וחוזר חלילה. פרדוקסים יכולים לשכנע אנשים וקהילות חוקרות לשפר את ידיעותיהם או לשנות את אמונותיהם. פרדוקסים יכולים להתברר גם כניסוחים שגויים של טענות, המציגים רק בעיה לכאורה. הפרדוקס יכול לבטא סתירה חיצונית כאשר הוא סותר ידע או הנחה קודמים, או סתירה פנימית כאשר ממנו עצמו נובעים דבר והיפוכו. הגעה לפרדוקס יכולה להיות טכניקה בתחומי ידע שונים. הגעה לפרדוקס בתורת הנאום, יכולה לשכנע את המאזינים, לנטוש את דעותיהם הקודמות. אם הגעת לפרדוקס, יצאת מתחומי הלוגיקה והחשיבה הרציונלית. אם יצאת מהגבולות האלה, למה אתה בכלל מדבר? אין לך יותר מה לומר, אין לך יותר מה לשאול, אין חוקים לכלום כולל שפה. מסקנה: א. אין לך מושג על מה אתה מדבר. לך לעשות בדק בית ועזוב אותנו בשקט ב. אכן הגעת למצב כזה. אז אין לך למה להטריד אותנו, זה לא יעבור בשפה, לא נבין, אין מה ואיך להסביר. זה אפילו לא בזבוז זמן, כי אין וגם יש כמה צריך. כך או כך - עזוב אותנו בשקט. זה לא קשה. ואם זה קשה לך, תזכור את רבי נחמן. (ותקרא גם בעה"ס. ותגדל קצת צניעות, אתה אף פעם לא יודע עם מי אתה מדבר) |
|
A-paradox |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
A-paradox • 12 במאי 2020
חחח מה מפריע לך אבל ? אני משועמם ולכן אני מלכתחילה נמצא כאן ..
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
אתה מזהם את הפורום. אתה גס רוח. הרעיונות שלך הם קשקוש, אין לך מושג וחצי מושג מה אתה אומר. יותר מזה, לא אכפת לך.
צא קצת מלבהות בהשתקפות של עצמך, תעריך קצת שאנשים ענו לך על שאלה שאתה הבאת, אל תעליב את מי שטרח. ואל תבייש אנשים כמו רבי נחמן, שאתה מתחבא מאחוריו. |
|
A-paradox |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
A-paradox • 12 במאי 2020
דרקן . איני אחראי על החלטות של אחרים ולכן גם איני חייב להם כלום גורנישט . נאדה . וכולי ..
מבחינתי אין שום משמעות לכלום . ומה שקורה קורה מעצמו . וזהו . משום מה אתה מרגיש צורך להיכנס בי . וזה נחמד . משעשע . כנראה אתה עדיין פגוע כי קראתי לך טיפש . אני בכוונה עושה פרובוקציה בשביל הכיף ואתה היחידי שנשארת עד עכשיו . כל הכבוד . ותודה על השעשוע .רק אל תקח ללב שמעתי שזה מסוכן ולא בריא . |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
פרדוקס, הבנת הנקרא. כתוב לך בדיוק מה הבעיה שלי. מילה מילה. בשביל יצור כל כך חכם ונאור, היכולת לקבל ביקורת אצלך די לא מפותחת.
אבל, לא נורא. העיקר שהפנמת משהו. ושאני יכול לשמור לינק לשרשור שבו אתה כותב "אני טרול". קרא לי טיפש כמה שתרצה. אבל, כשאתה עושה את זה לחברים שלי, זה גבול. כשאתה מחרבן לי את הפורום ומוציא מאנשים את החשק להשתתף, זה גבול. העצוב הוא, שיכולת אשכרה ללמוד משהו. לפחות עכשיו אנחנו יודעים משהו על ההנאה שלך - היא די עלובה, לא? |
|
Slendy(נשלט) |
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
אינטיליגנציה היא מושג מתעתע
לפני 4 שנים •
12 במאי 2020
Slendy(נשלט) • 12 במאי 2020
מהי אינטיליגנציה, האם מלכתחילה השאלה ששאלת דורשת אינטיליגנציה כדי להבין אותה?
לדעתי הסיבה שאנו רוצים להנות מהחיים היא בגלל שאנחנו חכמים ויצירתיים מספיק כדי לתת להנאה ולחיים משמעויות בדמיונינו. כלומר: כל היצורים החיים חווים הנאה, אך באיזו רמה? הכלב שלך נהנה לשחק בכדור, נהנה להתחכך בשטיח, ונהנה לשבוע מהאוכל שלו, אם תשים לב, הנאה היא מאפיין שכרוך בצרכים היומיומיים של כל יצור חי, בלא קשר לאיפה הם חיים ומה הם חווים בחיים, אך רובם לא מטילים ספק באיך הם נהנים, כשונה מבני אדם, או אתה לדוגמה, שהעלאת את השאלה הזו. מנגנון ההנאה במוח שלך מקנה לך הרגשה של הנאה בעת ביצוע משימות שהטלת על עצמיך, שבירת גבולות או השגת תוצאות טובות, וגם כן ביצוע צרכים יומיומיים כדי שתהיה לך מוטיבציה להמשיך לבצע אותם, כי אחרי הכול אתה נהנה, למה שתפסיק? אז אצל בני אדם, בגלל שהמוח שלנו כלכך התפתח ואנחנו כלכך "אינטיליגנטים" אנחנו מסוגלים לקשר באמצעות שפה ורגשות את המושג הנאה למושג חיים, הריי האם תצפה מיתוש להנות כשהוא מתיישב עליך ורוצה למצוץ דם? במילים אחרות הנאה היא מנגנון מתגמל במוח בכדי לגרום לך להתחשב במשהו, להחשיב משהו כחשוב, לרצות לעשות משהו, זה חלק גדול ממה שמניע אותך.. |
|