|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 5 באוק׳ 2025
איזה יותר טוב, איזה?? לך נמאס מנסיונות ההשתקה? וואלה, לי נמאס מזה ש15 שנה, בכל חודש, לפעמים כמה פעמים בחודש, יש עוד שרשור אינסלים שמתבכיינים כמה נשים הן נוראיות כי הן לא חרמניות עליכם.
וואלה, אולי אם תתחילו להבין שאם נשים חרמניות על גברים אחרים ולא עליכם, אז אולי, רק אולי, אתם הבעיה?? ואולי אם תתחילו להתנהג כמו פאקינג סטרייטים שאוהבים נשים, במקום להאשים את כל העולם ואחותו בזה שאף אחת לא רוצה אתכם, אז אולי נשים יתחילן לשים עליכם. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
פשוט אורי • 5 באוק׳ 2025
זו תגובה יותר ראויה.
הנושא עלה. אתה יכול לתת את קצה המידה הטובה שלך או שלא. לרדת על נושא השרשור בתגובה עליו, זו צביעות אל תשכח, שפורום נועד להשכלה. אתה יכול לתרום לנושא השרשור לא לאיכות התגובות . באשר לגברים שמאשימים נשים באטימות ונשים שרוצות מעט אנושיות ולא הצפות וכד' מסתבר שאולי אתה יודע שזו לא הדרך. אבל רבים אחרים, טרם השכילו כמוך. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
teacher(שולט) • 5 באוק׳ 2025
זה לא היחס שמידרדר, זה אנחנו שמזדקנים
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
slave for ever(נשלט) • 5 באוק׳ 2025
כמי שנמצא כאן מההתחלה, עד שיצא 50 גוונים של חרטא, הכלוב היה בעיקר קליקות.
לא ממש מצאתי את עצמי פה ולא כ"כ אהבתי את הנעשה כאן מבחינת פורומים. לכן, רוב הפעילות שלי הייתה באתרים אחרים, ז"ל. הרוב עונות, אבל זה תלוי כמובן באם קראת את הפרופיל והבלוג שלהן. וכמובן, בלי קופי פייסט בניגוד לעבר, כיום הרבה יותר טוב |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 6 באוק׳ 2025
teacher כתב/ה: זה לא היחס שמידרדר, זה אנחנו שמזדקנים
הייייייי, בדיוק כך...! למדנו, גדלנו, המשכנו |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
Indigo(מתחלפת){oron} • 6 באוק׳ 2025
SwitchSwatch כתב/ה: בכל אופן הסיכוי פה להכיר קטן מדי שנה בשנה ויש המון אשמים לסיפור - אבל העיקר שיהיו פה בלוגים של בחורות שחסר להן ״מישהו לחבק או גבר אמיתי ״ - מציאות דפוקה. אני פה קרוב לעשור וחצי, ובהחלט ההיצע התדרדר כי הדור גם התדרדר, יש מלא בלוגים של חסר לי ועצוב לי ואין מענה כשפונים. יותר מזה כמות הפרופילים הריקים וחסרי המשמעות גדלו פלאים. ומה לעשות שפרופיל ריק זה לא מסקרן... הכרתי פה את בעלי לפני עשור פלוס, פעם היו פה יותר אנשים שהשקיעו ברושם ראשוני... |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 באוק׳ 2025
בדק בית לפני שאתם מפנים אצבע מאשימה לאחרים: איך הרושם הראשוני שאתם עושים? מה אומר עליכם הבלוג שלכם? אתם עונים למי שפונה אליכם? ואולי יש סיכוי שאתם ממהרים לפסול על שטויות?
יש שיר שאני מחבבת של שחר אשכנזי: לפעמים היקום יביא לך עד לדלת את האנשים הנכונים, תוודא לדאוג שאתה לא עסוק בלבכות שאתה לבד בזמן שהם דופקים. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
Funshine{Tenderhear} • 7 באוק׳ 2025
כשפונים אליי ואני עונה - גם להודעות מפרופילים שכמעט תמיד ריקים או לפי מה שהם רשמו על עצמם מאוד לא רלוונטים (בד"כ לוודא שהם מבינים שאני לא מחפשת/ לא מעוניינת)
ו..זה מסתיים 99 אחוז מהמקרים בעוד 50 הודעות לשכנע אותי שהם כן אופציה / קללות / הצעות מיניות שלא ביקשתי / הצעות בתשלום / בקשות שאשדך להם מישהיא אחרת / כעס ושאלות כמו "אז למה ענית". אני גם מציינת במפורש בפרופיל שלמרות שאנחנו בכלוב שאני לא נותנת ייעוץ מיני ולא פתוחה לשיחות על בדסמ ולצערי כמעט כל שיחה נגמרת בtmi אחד גדול. רוב החוויה פה אלימה, מטרידה ומאוד פוגענית- אז לא, נשים שפה לא מעוניינות לדבר עם יותר מ3000 זרים שלא טרחו לוודא שהשיחה אפילו קצת נעימה לצד השני... אולי אם היו מכניסים לפה יותר בדסמים ופחות ילדים שרוצים לזיין / סטרפאון, כאלו שמבינים שבצד השני יש בן אדם - לשני הצדדים היה נעים יותר מפה לשם יש לי 2421 הןדעות ספאם שלא קראתי, כנראה לעולם לא אקרא, וכנראה שישלחו לי עוד 19 הודעות גם בלי שאגיב להם. מה שכן ה"דינוזאורים" לרוב הם באמת האנשים האהובים עליי פה |
|
|
| rockghost |
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
rockghost • 7 באוק׳ 2025
אני פה מספר שנים (חזרתי לאחרונה לאחר הפסקה בניק חדש).
בהתחלה מצאתי פה שיחות תוכן ועומק, גם בצ׳אט ועל פני הבלוגים ובכלל. לצערי היום, זה נהיה נדיר יותר… ואני בהתאם בקושי מתקשר. בהחלט יש פה שינוי באוכלוסיה וברמתה… אבל גם אני התכדררתי והשתבללתי מצידי (לכן חזרתי בניק אחר, לדוגמא) - אפילו עם הותיקים/ות ששוחחתי לא מעט, לרוב שומר מרחק כבר. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 באוק׳ 2025
LoveSick(שולטת) • 7 באוק׳ 2025
ושוב גברים עצובי כי נשים לא מוכנות לתת להם מין
|
|