|
|
לפני שנה •
9 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
9 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 9 בפבר׳ 2025
► FootJunky כתב/ה: חח הכי לא התחמקתי, ככה את מכיר אותי מפה? מתחמק? חח פשוט הצצתי בפרופיל שלך וראיתי שאתה באמת צעיר ממש (כיף לך) המסע שלך די בתחילתו, אולי בעתיד תסכים עם מה שנאמר בשרשור הזה, ואולי לא, הכל טוב והכל זכותך. אותי מעניין מדוע לא תמצא על פני האדמה אפילו הומו אחד שמפנטז על ללקק כוס בנוכחות השולט שלו ובוודאי ובוודאי לא כאקט של השפלה אבל תמצא מלא סטרייטים שמפנטזים שהשולטת שלהם תכריח אותם למצוץ / לקבל זין תחשוב על זה אם בא לך. ותודה רבה רבה על המילה הטובה! כי אפקט ההשפלה קטן מאוד ביחס למצב ההפוך, כגבר נשלט, שגבר אחר בהיררכיה מעלי, סוטר לי לפנים זה משפיל אותי כי זה מראה לי שהוא גבר יותר חזק ממני פיזית ובכל היבט מיני אחר שאחד מהם לדוגמה הוא לעשות סקס עם האישה שבחיים לא תשכב איתי כשזה הפוך ברור מאוד שהאישה לא חזקה מהגבר(הנשלט) באופן פיזי ובטח שהאפקט של היכולת שלה לשכב עם השולט שלך לא גדולה כי בדרך כלל גברים הם אלו שמחזרים אחרי נשים ומנסים להיות ראויים לשכב עם האישה שאיתם(סליחה אם זה נשמע לא טוב, אני בכוונה מקצין בשביל שהנקודה שלי תיהיה ברורה) בגלל זה יש 200 אלף הודעות לכל בחורה היום באינסטגרם ו3 הודעות במצטבר לכל גבר, כמובן שיש את היוצא מן הכלל אבל לצערי לא כך הסטטיסטיקה מדברת בנוסף היחס של גברים נשלטים סטרייטים לגברים נשלטים הומואים הוא מאוד גדול כי יש הרבה יותר סטרייטים מאשר הומואים בעולם וכשמחברים את 2 הנקודות האלו ביחד יותר ברור למה אין מצבים בו הנשלט ההומו רוצה שהשולט שלו יכריח אותו לרדת לאישה |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
שוסי • 10 בפבר׳ 2025
[quote="variation"]
► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'. על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה. חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט? כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה. יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי. אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא. את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון? והשאלה שלי היא נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה? והתשובה שלי שוב היא מההשפלה[/quote אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול. אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים. למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים. באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(: |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
השוקע • 10 בפבר׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: מכירה את הפטיש הזה.
אני תוהה מתי יעלה שרשור עם פטיש שאני לא מכירה או לא נתקלתי בו (במציאות או באינטרנט) 🤔🤔 יש משהו ששמעתי עליו פעם אבל לא נתקלתי מעולם, זה נקרא פוט פטיש ונראה לי שתאהבי |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 10 בפבר׳ 2025
► השוקע כתב/ה: יש משהו ששמעתי עליו פעם אבל לא נתקלתי מעולם, זה נקרא פוט פטיש ונראה לי שתאהבי זה באמת לא שמעתי אפעם, נשמע של סוטים רציניים |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 10 בפבר׳ 2025
[quote="שוסי"]
► variation כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'. על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה. חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט? כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה. יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי. אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא. את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון? והשאלה שלי היא נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה? והתשובה שלי שוב היא מההשפלה[/quote אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול. אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים. למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים. באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(: חחחח אוהב אותך כלכך קשה לי להסכים עם מה שאת אומרת כי עדיין לא הסברת לי: 1. איך להינות מהסבל של להידפק על ידי גבר בציווי השולטת הופך אותי ל-בי? (כמו שכתבת בהתחלה) עם אותו ההיגיון אני גם א-מיני(או איך שלא מגדירים אחד שלא אוהב סקס) כי אני נהנה מהסבל של התנזרות מסקס בציווי השולטת שלי 2. למה אני הומופוב כמו שהאשימו אותי בתחילת השרשור? |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
10 בפבר׳ 2025
Funtoy • 10 בפבר׳ 2025
מה ההבדל בעיני שולטות בין סטרפאון לפורסד?
מעניין אותי מנקודת המבט של השולטות מה יגרום לכן יותר עונג? האם זה גבר שהוא מגדיר את עצמו סטרייט יורד בשבילכן לגבר אחר זה יותר מרגש מגבר שמוצץ סטרפאון שלכן? |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 11 בפבר׳ 2025
[quote="variation"]
► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'. על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה. חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט? כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה. יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי. אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא. את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון? והשאלה שלי היא נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה? והתשובה שלי שוב היא מההשפלה[/quote אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול. אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים. למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים. באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(: חחחח אוהב אותך כלכך קשה לי להסכים עם מה שאת אומרת כי עדיין לא הסברת לי: 1. איך להינות מהסבל של להידפק על ידי גבר בציווי השולטת הופך אותי ל-בי? (כמו שכתבת בהתחלה) עם אותו ההיגיון אני גם א-מיני(או איך שלא מגדירים אחד שלא אוהב סקס) כי אני נהנה מהסבל של התנזרות מסקס בציווי השולטת שלי 2. למה אני הומופוב כמו שהאשימו אותי בתחילת השרשור? לא מבינה את החוצפה והיומרה להחליט בשבילך מה אתה. אתה בדיוק מי שאתה אומר שאתה ואתה ממש לא צריך לשכנע אף אחד בכלום. |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
[quote="פרלין"]
► variation כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► variation כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'. על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה. חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט? כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה. יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי. אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא. את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון? והשאלה שלי היא נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה? והתשובה שלי שוב היא מההשפלה[/quote אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול. אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים. למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים. באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(: חחחח אוהב אותך כלכך קשה לי להסכים עם מה שאת אומרת כי עדיין לא הסברת לי: 1. איך להינות מהסבל של להידפק על ידי גבר בציווי השולטת הופך אותי ל-בי? (כמו שכתבת בהתחלה) עם אותו ההיגיון אני גם א-מיני(או איך שלא מגדירים אחד שלא אוהב סקס) כי אני נהנה מהסבל של התנזרות מסקס בציווי השולטת שלי 2. למה אני הומופוב כמו שהאשימו אותי בתחילת השרשור? לא מבינה את החוצפה והיומרה להחליט בשבילך מה אתה. אתה בדיוק מי שאתה אומר שאתה ואתה ממש לא צריך לשכנע אף אחד בכלום. אוי נו, זאת כזאת התחסדות מטומטמת. הוא זה שהביא לכאן אך המיניות שלו, והוא זה ששם אותה לדיון. אף אחד לא כפה עליו את השיתוף והוא יכול בכל רגע נתון לעצור אותו ולבקש מאיתנו לעצור אותו. אני לא קובעת עבורו מה הוא, אני כותבת מה אני חושבת שהוא. מבחינתי שיגדיר את עצמו גם כחציל על בטריות. האם זה הופך אותו לחציל על בטריות? כל העלק ליברליזם הזה הופך לעמוק כמו באינסטגרם של עומר אדם כאשר מדביקים אותו רק כדי להדביק אותו. |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 11 בפבר׳ 2025
שוסי, כפרה, אל תיקחי את זה אישי כל כך.
אני פשוט חושבת שזה מאעפן. שאתם מאעפנים, טוב נו אולי זה כן קצת אישי. אתם כל כך מתנשאים עליו, איזו עזות מצח. לא, אתה לא באמת נמשך למה שאתה נמשך, אנחנו, שבכלל לא יודעים מה מעמיד לך את הזין, בעצם יודעים מה מעמיד לך את הזין. איך? כי אתה מודחק ואנחנו נאורים. אנחנו גמישיםםםםם, אתה מקובע. אנחנו חכמים ואתה טיפש. בוא, נעשה לך טיפול בפורום ובעצם תגלה שאתה הומו לטנטי והומופוב. את לא רואה כמה זה גרוע? |
|
|
|
|
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
לפני שנה •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
► פרלין כתב/ה: שוסי, כפרה, אל תיקחי את זה אישי כל כך.
אני פשוט חושבת שזה מאעפן. שאתם מאעפנים, טוב נו אולי זה כן קצת אישי. אתם כל כך מתנשאים עליו, איזו עזות מצח. לא, אתה לא באמת נמשך למה שאתה נמשך, אנחנו, שבכלל לא יודעים מה מעמיד לך את הזין, בעצם יודעים מה מעמיד לך את הזין. איך? כי אתה מודחק ואנחנו נאורים. אנחנו גמישיםםםםם, אתה מקובע. אנחנו חכמים ואתה טיפש. בוא, נעשה לך טיפול בפורום ובעצם תגלה שאתה הומו לטנטי והומופוב. את לא רואה כמה זה גרוע? פרלין, נשמע שזה מאוד מאוד אישי עבורך... כלומר ההנחות על טיפש, גמיש וואטאבר... זה קצת להפיל על הטקסט את התסביכים שלך...( אבל לא אישי!!!) |
|
|