| Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► Hominis כתב/ה: ► Starsdust כתב/ה: הצורך שלך בבדסמ, לא שונה מהצורך של בוגדים להרגיש תשוקה ואהבה.
לחשוב שבגלל הבדסמ זה בסדר ופחות בגידה זה הזוי. אתה טוען שאתה חושב על אחרים, אבל לא. אתה חושב אך ורק על עצמך. לא על האישה, לא על הילדים, רק על עצמך. אל תנסה לייפות את זה. קראת בכלל את מה שכתבתי, אן שאת מגיבה לתגובה של תגובה של תגובה? כתבתי מפורשות שיש פה אלמנט של רמיה, שכולנו מגדירים כבגידה. איפה ראית ניסיון להגיד שזה פחות בגידה???? או לחשוב שזה בסדר??? את באמת חושבת שבאתי לכאן, לקבל מאנשים שלא יודעים מי אני בכלל, אישור? וסליחה, אבל נניח שזה היה המקרה (וזה לא) - מה הופך אותך (או אותי לצורך העניין) למי שנותן אישורים? לסמכות מוסרית? בסך הכל המצב שלי לא נדיר פה, ויש הרבה שחיו כך עד שהתגרשו - או שחיים כך עד עצם היום הזה. יש הרבה שהתגרשו ומצטערים בדיעבד - וכאלה שזה הציל להם את החיים. אני לא מקטלג, בסך הכל פתחתי נושא לדיון, ומסתבר שהוא הפך יחסית מהר לפינה לשיפוטכן. אז זה בסדר לפרוק, הכל טוב. מאחל לך שבת שלום וחג שמח. אבל לא כתבת את זה בבלוג שלך. כתבת את זה בפורום שמטרתו היא לפתוח ולנהל דיונים. פתחת בסיפורך האישי ולא בהעלאת דילמה. על כן אנשים מגיבים וחווים את דעתם. אגב, היה איזה פוסט אחד שלך שנזף בשקרנים. מעניין... |
|
|
| Hominis |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
Hominis • 18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► Hominis כתב/ה: ► Starsdust כתב/ה: הצורך שלך בבדסמ, לא שונה מהצורך של בוגדים להרגיש תשוקה ואהבה.
לחשוב שבגלל הבדסמ זה בסדר ופחות בגידה זה הזוי. אתה טוען שאתה חושב על אחרים, אבל לא. אתה חושב אך ורק על עצמך. לא על האישה, לא על הילדים, רק על עצמך. אל תנסה לייפות את זה. קראת בכלל את מה שכתבתי, אן שאת מגיבה לתגובה של תגובה של תגובה? כתבתי מפורשות שיש פה אלמנט של רמיה, שכולנו מגדירים כבגידה. איפה ראית ניסיון להגיד שזה פחות בגידה???? או לחשוב שזה בסדר??? את באמת חושבת שבאתי לכאן, לקבל מאנשים שלא יודעים מי אני בכלל, אישור? וסליחה, אבל נניח שזה היה המקרה (וזה לא) - מה הופך אותך (או אותי לצורך העניין) למי שנותן אישורים? לסמכות מוסרית? בסך הכל המצב שלי לא נדיר פה, ויש הרבה שחיו כך עד שהתגרשו - או שחיים כך עד עצם היום הזה. יש הרבה שהתגרשו ומצטערים בדיעבד - וכאלה שזה הציל להם את החיים. אני לא מקטלג, בסך הכל פתחתי נושא לדיון, ומסתבר שהוא הפך יחסית מהר לפינה לשיפוטכן. אז זה בסדר לפרוק, הכל טוב. מאחל לך שבת שלום וחג שמח. אבל לא כתבת את זה בבלוג שלך. כתבת את זה בפורום שמטרתו היא לפתוח ולנהל דיונים. פתחת בסיפורך האישי ולא בהעלאת דילמה. על כן אנשים מגיבים וחווים את דעתם. אגב, היה איזה פוסט אחד שלך שנזף בשקרנים. מעניין... בשקרניות, ולא בשקרנים. והיתה לו סיבה ממש ממש טובה (פגישה שהיתה יכולה להיגמר רע ממש לו הייתי פחות זהיר וקשוב). ומסכים שפתחתי דיון - אבל לא בית דין, על אף שזה אותו השורש בעברית. והיה נחמד לנהל דיון לגופו של עניין, ולא לגופו של אדם. ו״מעניין״ זו מחמאה אדירה בעיני, תודה. |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
► Hominis כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Hominis כתב/ה: ► Starsdust כתב/ה: הצורך שלך בבדסמ, לא שונה מהצורך של בוגדים להרגיש תשוקה ואהבה.
לחשוב שבגלל הבדסמ זה בסדר ופחות בגידה זה הזוי. אתה טוען שאתה חושב על אחרים, אבל לא. אתה חושב אך ורק על עצמך. לא על האישה, לא על הילדים, רק על עצמך. אל תנסה לייפות את זה. קראת בכלל את מה שכתבתי, אן שאת מגיבה לתגובה של תגובה של תגובה? כתבתי מפורשות שיש פה אלמנט של רמיה, שכולנו מגדירים כבגידה. איפה ראית ניסיון להגיד שזה פחות בגידה???? או לחשוב שזה בסדר??? את באמת חושבת שבאתי לכאן, לקבל מאנשים שלא יודעים מי אני בכלל, אישור? וסליחה, אבל נניח שזה היה המקרה (וזה לא) - מה הופך אותך (או אותי לצורך העניין) למי שנותן אישורים? לסמכות מוסרית? בסך הכל המצב שלי לא נדיר פה, ויש הרבה שחיו כך עד שהתגרשו - או שחיים כך עד עצם היום הזה. יש הרבה שהתגרשו ומצטערים בדיעבד - וכאלה שזה הציל להם את החיים. אני לא מקטלג, בסך הכל פתחתי נושא לדיון, ומסתבר שהוא הפך יחסית מהר לפינה לשיפוטכן. אז זה בסדר לפרוק, הכל טוב. מאחל לך שבת שלום וחג שמח. אבל לא כתבת את זה בבלוג שלך. כתבת את זה בפורום שמטרתו היא לפתוח ולנהל דיונים. פתחת בסיפורך האישי ולא בהעלאת דילמה. על כן אנשים מגיבים וחווים את דעתם. אגב, היה איזה פוסט אחד שלך שנזף בשקרנים. מעניין... בשקרניות, ולא בשקרנים. והיתה לו סיבה ממש ממש טובה (פגישה שהיתה יכולה להיגמר רע ממש לו הייתי פחות זהיר וקשוב). ומסכים שפתחתי דיון - אבל לא בית דין, על אף שזה אותו השורש בעברית. והיה נחמד לנהל דיון לגופו של עניין, ולא לגופו של אדם. ו״מעניין״ זו מחמאה אדירה בעיני, תודה. אז השקרים מותרים לגברים ולא לנשים? ואיך בדיוק שקר הבגידה לא היה נגמר ממש ממש רגע? פתחת את זה לדיון. מכאן השליטה היא לא ביידים שלך. בחרת להציג את סיפורך האישי, אנשים יתייחסו לבחירה *שלך* ושל אחרים. וכן, כשאר מנהלים דיון על ראוי ולא ראוי וסיבות בהכרח יהיה של שיפוט. אנחנו אנשים זרים מהאינטרנט. אתה יכול לקחת את הנאמר לכל מקום שלא תבחר בין אם זה מחמאה או גינוי |
|
|
| Sunna סאנה(שולטת) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► Hominis כתב/ה: לא, אין הקלות, ואין תנאים מיוחדים, ואין כלום. יש צורך עצום - ומולו מחויבות למשפחה. זהו. נראה לי שנקודת המוצא היא שבגידה היא הדבר הגרוע ביותר, ולכן צריך לפרק משפחה ולא להגיע לזה. אגב, מעניינת פה ההשוואה בין גברים ונשים, אולי כי נשים נבגדו יותר או שמזדהות עם הצד הנשי שבעניין. אבל שאלה: אם זו היתה אישה, שנהנית להיות נשלטת, ועושה זאת מחוץ לנישואין כדי שלא לפרק משפחה ולאבד משמורת על הילדים? האמת שאני מבין שמי שצרוב בה/ו עלבון הבגידה לא יכול לחשוב אחרת, ומטרת הפוסט הזה היא לא לשכנע - אלא לשתף התלבטות. והרי אם הייתי מרגיש מצוין עם זה, לא הייתי כותב. אז תודה על התרומה של כולם, באמת. היה דיון מכבד ואני מעריך את זה ממש! יש כאן גם בלוגים כאלו, ויש בלוג שאני מכירה כאן של מישהי סאבית שבוגדת בבעלה בשביל להיות סאבית שכותבת על זה כאן. אני מבטיחה לך שדעתי עליך ועליה זהה. שניכם פוגעים באופן ישיר במשפחה שלכם, באמון של האנשים שהבטחתם להם לא לאכזב אותם, ובאמון של הילדים שלכם בבני אדם ובהורים שלהם. אגב, כמטפלת, ילדים מרגישים שמשהו קורה גם אם הם לא יודעים מה בדיוק, והבעיות הפסיכולוגיות והחברתיות שה"משהו בלי מילים" שהם מרגישים גורמות להם לבעיות משמעותיות לא פחות, ובמרבית המקרים הרבה הרבה יותר מאשר גירושים. החוויה הזאת, שפעמים רבות לא במודעות אפילו, של סודות בבית, דינמיקות ורגשות מוסתרים, וחוויה של הורה שחלק ממנו נסתר ממך, מרוחק, משפיעה לא משנה כמה אתה מנסה להעמיד פנים שהכל בסדר וכמה אתה מפצה על זה. כמו כן, אני מניחה שאתה כבר יודע אבל אגיד גם את זה; ילדים שאחד ההורים שלהם בגד, והדבר התגלה בלי כוונה, נוטים להרבה יותר קשיים ביצירת קשר ואמון מאשר ילדים להורים שמתגרשים. זה משפיע על היכולת שלהם לפתח דבר שנקרא יכולת מנטליזציה, ההבנה של מה אני מרגיש ומתוך זה מה האחר עשוי להרגיש, מכיוון שלא יכולים לסמוך על מה שהרגישו כנכון למציאות, ומכיוון שהמנטליזציה הראשונית ביותר שהם עושים, בין הורה לילד, למעשה נכשלה. זה משפיע על היכולת לאמפתיה, לקשרים, וזה משהו שהוא לא רק משפיע בהתפתחות, אלא גם לאחריה. |
|
|
| ComingBackForU(שולט) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
ComingBackForU(שולט) • 18 באפר׳ 2025
אם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של אחרים, כמה מאיתנו היו נתפסים בבגידה במחשבות? ואני יכול להמשיך את זה הלאה ולהגיד שמה ההבדל בעצם? אם הוא מאונן על אחרות וסיטואציות מיניות עם אחרות זה נחשב בגידה?
הצדקנים גם יגידו שזה לא אותו הדבר כי לא הוא עשה את זה בפועל אבל מה זה משנה? העקרון זה מה שחשוב, עצם זה שאתה חושב, מפטנז ומאונן על זה. למזלנו אין לנו יכולת לקרוא מחשבות של אחרים אבל זה מה שנקרא פרטים טכניים כי אם באנו להתפלסף על המשמעות של בגידה אז גם לבגוד בדימיון שלנו זה בגידה. אין אחד שלא בגד בבן זוג שלו, בראש לפחות ומי שאומר שלא משקר. אז מה ההבדל? שהם לא יודעים, שזה בראש שלנו. אז אם נקח את זה צעד קדימה ותעשה את פיזית והצד השני לא יידע, מה ההבדל? הלוליינים המנוסים כאן יעשו שפגטים בטיעונים שלהם למה לבגוד בראש זה בסדר אבל במציאות לא. אבל מי שרוצה באמת להתעמק בנושא יימצא שאין שום הבדל. |
|
|
| ComingBackForU(שולט) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
דבר נוסף, לפעמים סקס זה רק סקס.
אנשים לוקחים את זה למקומות של בגידה, אמון ועוד. אוי תנוחו. לא אצל כולם זה ככה כמובן אבל יש הרבה שכן. זה גם עניין תרבותי, איך מין נתפס. הערבוב המודרני שעשו למין, אהבה, זוגיות ועוד הוא פסול בעיניי. לפעמים אתה סתם חרמן כמו שלפעמים אתה סתם רעב. |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: אם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של אחרים, כמה מאיתנו היו נתפסים בבגידה במחשבות? ואני יכול להמשיך את זה הלאה ולהגיד שמה ההבדל בעצם? אם הוא מאונן על אחרות וסיטואציות מיניות עם אחרות זה נחשב בגידה?
הצדקנים גם יגידו שזה לא אותו הדבר כי לא הוא עשה את זה בפועל אבל מה זה משנה? העקרון זה מה שחשוב, עצם זה שאתה חושב, מפטנז ומאונן על זה. למזלנו אין לנו יכולת לקרוא מחשבות של אחרים אבל זה מה שנקרא פרטים טכניים כי אם באנו להתפלסף על המשמעות של בגידה אז גם לבגוד בדימיון שלנו זה בגידה. אין אחד שלא בגד בבן זוג שלו, בראש לפחות ומי שאומר שלא משקר. אז מה ההבדל? שהם לא יודעים, שזה בראש שלנו. אז אם נקח את זה צעד קדימה ותעשה את פיזית והצד השני לא יידע, מה ההבדל? הלוליינים המנוסים כאן יעשו שפגטים בטיעונים שלהם למה לבגוד בראש זה בסדר אבל במציאות לא. אבל מי שרוצה באמת להתעמק בנושא יימצא שאין שום הבדל. אתה יודע כמה פעמים דמיינתי את עצמי דורסת אנשים? במהות יש הבדל |
|
|
| ComingBackForU(שולט) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: אם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של אחרים, כמה מאיתנו היו נתפסים בבגידה במחשבות? ואני יכול להמשיך את זה הלאה ולהגיד שמה ההבדל בעצם? אם הוא מאונן על אחרות וסיטואציות מיניות עם אחרות זה נחשב בגידה?
הצדקנים גם יגידו שזה לא אותו הדבר כי לא הוא עשה את זה בפועל אבל מה זה משנה? העקרון זה מה שחשוב, עצם זה שאתה חושב, מפטנז ומאונן על זה. למזלנו אין לנו יכולת לקרוא מחשבות של אחרים אבל זה מה שנקרא פרטים טכניים כי אם באנו להתפלסף על המשמעות של בגידה אז גם לבגוד בדימיון שלנו זה בגידה. אין אחד שלא בגד בבן זוג שלו, בראש לפחות ומי שאומר שלא משקר. אז מה ההבדל? שהם לא יודעים, שזה בראש שלנו. אז אם נקח את זה צעד קדימה ותעשה את פיזית והצד השני לא יידע, מה ההבדל? הלוליינים המנוסים כאן יעשו שפגטים בטיעונים שלהם למה לבגוד בראש זה בסדר אבל במציאות לא. אבל מי שרוצה באמת להתעמק בנושא יימצא שאין שום הבדל. אתה יודע כמה פעמים דמיינתי את עצמי דורסת אנשים? במהות יש הבדל ידעתי שזה יגיע לזה. כמו שאמרתי הבוגדים שלכאורה לא בוגדים יימצאו לוליינות מחשבתית למה הם בסדר. מה שתיארת זה ״פשע״ עם קורבן. כאשר אתה בוגד אין קורבן. שתי אנשים בוגרים מסכימים לקיים ביניהם קשר מיני זה ״פשע״ ללא קורבן לעומת זאת לדרוס למישהו זה כבר פגיעה. |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: אם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של אחרים, כמה מאיתנו היו נתפסים בבגידה במחשבות? ואני יכול להמשיך את זה הלאה ולהגיד שמה ההבדל בעצם? אם הוא מאונן על אחרות וסיטואציות מיניות עם אחרות זה נחשב בגידה?
הצדקנים גם יגידו שזה לא אותו הדבר כי לא הוא עשה את זה בפועל אבל מה זה משנה? העקרון זה מה שחשוב, עצם זה שאתה חושב, מפטנז ומאונן על זה. למזלנו אין לנו יכולת לקרוא מחשבות של אחרים אבל זה מה שנקרא פרטים טכניים כי אם באנו להתפלסף על המשמעות של בגידה אז גם לבגוד בדימיון שלנו זה בגידה. אין אחד שלא בגד בבן זוג שלו, בראש לפחות ומי שאומר שלא משקר. אז מה ההבדל? שהם לא יודעים, שזה בראש שלנו. אז אם נקח את זה צעד קדימה ותעשה את פיזית והצד השני לא יידע, מה ההבדל? הלוליינים המנוסים כאן יעשו שפגטים בטיעונים שלהם למה לבגוד בראש זה בסדר אבל במציאות לא. אבל מי שרוצה באמת להתעמק בנושא יימצא שאין שום הבדל. אתה יודע כמה פעמים דמיינתי את עצמי דורסת אנשים? במהות יש הבדל ידעתי שזה יגיע לזה. כמו שאמרתי הבוגדים שלכאורה לא בוגדים יימצאו לוליינות מחשבתית למה הם בסדר. מה שתיארת זה ״פשע״ עם קורבן. כאשר אתה בוגד אין קורבן. שתי אנשים בוגרים מסכימים לקיים ביניהם קשר מיני זה ״פשע״ ללא קורבן לעומת זאת לדרוס למישהו זה כבר פגיעה. הקורבן היא האישה הנבגדת שלא הסכימה לבגידה. לו רק הסכמה הייתה עניין חשוב |
|
|
| ComingBackForU(שולט) |
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
לפני שנה •
18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: אם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של אחרים, כמה מאיתנו היו נתפסים בבגידה במחשבות? ואני יכול להמשיך את זה הלאה ולהגיד שמה ההבדל בעצם? אם הוא מאונן על אחרות וסיטואציות מיניות עם אחרות זה נחשב בגידה?
הצדקנים גם יגידו שזה לא אותו הדבר כי לא הוא עשה את זה בפועל אבל מה זה משנה? העקרון זה מה שחשוב, עצם זה שאתה חושב, מפטנז ומאונן על זה. למזלנו אין לנו יכולת לקרוא מחשבות של אחרים אבל זה מה שנקרא פרטים טכניים כי אם באנו להתפלסף על המשמעות של בגידה אז גם לבגוד בדימיון שלנו זה בגידה. אין אחד שלא בגד בבן זוג שלו, בראש לפחות ומי שאומר שלא משקר. אז מה ההבדל? שהם לא יודעים, שזה בראש שלנו. אז אם נקח את זה צעד קדימה ותעשה את פיזית והצד השני לא יידע, מה ההבדל? הלוליינים המנוסים כאן יעשו שפגטים בטיעונים שלהם למה לבגוד בראש זה בסדר אבל במציאות לא. אבל מי שרוצה באמת להתעמק בנושא יימצא שאין שום הבדל. אתה יודע כמה פעמים דמיינתי את עצמי דורסת אנשים? במהות יש הבדל ידעתי שזה יגיע לזה. כמו שאמרתי הבוגדים שלכאורה לא בוגדים יימצאו לוליינות מחשבתית למה הם בסדר. מה שתיארת זה ״פשע״ עם קורבן. כאשר אתה בוגד אין קורבן. שתי אנשים בוגרים מסכימים לקיים ביניהם קשר מיני זה ״פשע״ ללא קורבן לעומת זאת לדרוס למישהו זה כבר פגיעה. הקורבן היא האישה הנבגדת שלא הסכימה לבגידה. לו רק הסכמה הייתה עניין חשוב אז אתה מסכימה בעצם שלאונן על אשה אחרת (בדימיון) זה בגידה. שזה הופך את כולנו לבוגדים. |
|
|