| barnacle(שולט) |
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
barnacle(שולט) • 18 במאי 2025
אם להחזיר רגע את הדיון לקונטקסט, בפנטזיית sex-worker הסכומים לכאורה אמורים להיות קשורים לפנטזיה, לא ?
לפי מה שרץ באינטרנט (למשל - https://www.tiktok.com/@lenitademas/video/7029278537173470465 ) גם 500 ש"ח לזונה ישראלית זו הצלחה גדולה. 50,000 ש"ח, זו פנטזיה אחרת לגמרי - להיות זונה של שייך סעודי, למשל https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/16660614 אז חשוב לדייק על איזו פנטזיה אנחנו מדברים כאן (: |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
lola lolita(נשלטת) • 18 במאי 2025
barnacle כתב/ה: אם להחזיר רגע את הדיון לקונטקסט, בפנטזיית sex-worker הסכומים לכאורה אמורים להיות קשורים לפנטזיה, לא ?
לפי מה שרץ באינטרנט (למשל - https://www.tiktok.com/@lenitademas/video/7029278537173470465 ) גם 500 ש"ח לזונה ישראלית זו הצלחה גדולה. 50,000 ש"ח, זו פנטזיה אחרת לגמרי - להיות זונה של שייך סעודי, למשל https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/16660614 אז חשוב לדייק על איזו פנטזיה אנחנו מדברים כאן (: טוב תשמע זה זאת אחת הכתבות המפגרות! משפט שנלקח מהכתבה: ״הצעירות מוטסות במחלקות ראשונות ובמטוסים פרטיים לאירועים ולמסיבות ברחבי העולם, שם הן נדרשות להיראות בקרבת הלקוחות ששילמו על נוכחותן, ולעיתים גם לספק שירותים אישיים נוספים״. זה משפט מכובס לנערות ליווי!!!! לא באת לדגמן מוצר, באת להנעים זמן לאיזה שייח סעודי עם ביצה אחת! דעי לאן את הולכת מתוקה! פה בשיח אנחנו מדברים על מערכת יחסים ממשית עם אדם שאנחנו סומכים עליו, ולא אדם רנדומלי ששם על הראש שלי 100,000 דולר ואין לי מושג מי הוא ומה הוא! מסוכן מאוד ומועד לפורענות! |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
Blonde • 18 במאי 2025
פייה כתב/ה: נראה לי שזה נוגע בקונפליקט האינהרנטי בבדסמ בקרב אנשים שאינם פסיכופתים -
הצורך בהסכמה. הסכמה בסיסית, מין הסתם, חיונית ומבדילה את הבדסמ מסתם אלימות / אונס, אבל הסכמה זה לא סקסי ולא מדליק, להפך (פה לפחות). אז אם מישהו משלם לי זה קצת מבטל את ה׳הסכמה׳ הזאת. למי אכפת אם מתחשק לך או כואב לך מידי עכשיו, את בעבודה - שילמו לך בשביל שירות מסויים אז סתמי ותעשי את העבודה כמו שצריך 🤷🏻♀️ אני רק אוסיף שזה מאוד תלוי באנשים, את כותבת כאילו מדובר נטו בעסקה ולא קינק, יש בדברים האלה דיבורים על גבולות ועל דברים שלכם ביחד, זה לא סתם באוויר קורה וזה גם לא קורה על רגל אחת, לדאובני יכול להיות שזה מגיע מניסיון אישי ולא באמת עשיתי סקר שוק בנושא אך הייתי רוצה להאמין שרוב הנשים שמגשימות פנטזיות כאלה עושות זאת ממקום של הגשמה ולא כסף. כאלה נשים לצערי כן הכרתי, וזה מקום מאוד אפל, כמו כל דבר בסקס ובדסמ, ברגע שנכנסים לדברים באמת מתוך מקום כספי ולא קינק, דברים מתחילים להיות מאוד קשים כמו שאת מתארת ואני תמיד אומרת לבחורות כאלה שכסף זה רק בונוס וזה לא שווה בסופו של דבר למכור את הנשמה שלך והכי חשוב זמני, כלומר זה לא יכול להיות באמת מקור הכנסה נוסף..לדעת לשים לעצמך גבולות זה חשוב. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
bossdog(שולט) • 18 במאי 2025
קינק מגניב כשידוע שיש אותו לצד השני ולא בלי לדעת את זה מראש כי זה יכול לפגוע מאוד
אבל כשהוא מגיע ב"הפתעה" ולא תכנון מראש כדי להעצים אולי סשן של השפלה וכו סהכ מגניב אבל לא לכל אחד שמתי לב שהוא יכול להיות מאוד מטרגר להרבה יותר אנשים משחשבתי |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 18 במאי 2025
פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
18 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 18 במאי 2025
פרלין כתב/ה: פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף, הגענו לאלפיים נראה לי והוא המשיך לעלות ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
Glitch • 20 במאי 2025
פרלין כתב/ה: פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.
זו נקודה טובה. אני לא יודעת איך זה מרגיש להגיע דקה לפני. אני מאמינה שכמו שתיארת זה יכול להיות מעמד מפחיד ומטלטל עם תחושות קשות כלפי העצמי, וגם כלפי מי שמולך. מצד שני, כל הרגשות שתיארת הם בדיוק מה שמושך בעיניי בסיטואציה. תודה על השיתוף של החוויה האישית. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 20 במאי 2025
כי זה מתערבב עם התחום החוקי.
בנוסף יש הרבה סטיגמות על זנות. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 20 במאי 2025
הסיבה היחידה שהכלוב לא מאפשר זנות כקינק כי זה לא חוקי והם לא רוצים להסתבך.
אפשר להרחיב ולהגיד שכל יחסים בהם האשה מקבלת תמורה חומרית היא זנות (כמו sugar daddy למשל) אבל זה הרבה יותר עם כסף ישיר. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
Mary Jane • 20 במאי 2025
פרלין כתב/ה: פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.
ברור כשמש מי הזונה פה. מי שמציע כסף, כמובן. כי הוא מוכן לתת עוד ועוד ועוד ואין לו גבולות ברורים 😉 ובקשר לסערת הרגשות - סליחה, אבל מה את קשורה בכלל לאיזה מסכן שמתחנן לזרוק כספים על נקבות, מה קשור אשמה … מה את ישו |
|
|