|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► TheImpro כתב/ה: הלכת על המשפט הראשון שלו, משפט שאני מסכים איתך שנוסח באופן בעייתי ומטרגר. בהמשך הוא בצד הביקורתי כלפי CNC שאומר ש-CNC עלול להוביל לאשמה הדדית. אני לא ״הלכתי״ על כלום ובטח שלא אמרתי שהוא לא בן אדם. אמרתי שיכתוב כמו בן אדם. ובתגובה קצת יותר רחבה מהיצמדות למילים, אנחנו חיים בגן עדן של תוקפים, ואני לא מכירה דרך אחרת להתייחס לבעיה הזאת, חוץ מלהגיד להם את זה. ממש, אבל ממש לא מעניין אותי באיזה אתר אנחנו. להפך. אתר בדסמ אמור לקדש את הבטוח, בעוד שהמציאות רחוקה מזה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
כולנו כותבים בכל מיני דרכים, אני חושב שאם נקשיב , ואני יודע שכולנו מקשיבים דרך שכבות של משמעויות שהגיעו מהעבר, אולי נראה את האדם שמאחורי הניסוחים הרגילים שמקפיצים לנו את הפיוז.
המציאות רחוקה מאוד מהציפייה שלך שהאתר הזה יהיה מקום בטוח, האתר הזה הוא הקצנה בכתב ובתמונות של כל מה שיש בחוץ, הוא כמו זכוכית מגדלת על הספקטרום של טווח הרגשות האנושיים. אני מאוד מעריך את הקול התקיף שלך, הוא חזק ונוקב. באותו גן עדן של תוקפים, את לקחת על עצמך תפקיד של מתריעה בשער, ואת עושה שימוש בכלי שלך כדי להעיר את כולנו לסכנות כשגן עדן וגיהנום עלולים להתערבב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יול' 25, 2025 10:21 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
אם אני מבין נכון, ואולי אני לוקח את הדברים שלך למקום אחר, את אומרת שאת רוצה שהאנושי יתגלה גם בכתיבה, ומבחינתך מישהו שכותב על אונס בדרך שמנרמלת אותו הוציא את האנושיות שלו ממעשה הכתיבה.
גם הנאצים ,להבדיל , השתמשו במספרים ומילים, אבל למעשה מה שהם עשו זה למחוק את האנושיות , המעשה שלהם נועד כולו להתנהל על ידי בני אדם שאיבדו קשר עם האנושיות. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► TheImpro כתב/ה: אם אני מבין נכון, ואולי אני לוקח את הדברים שלך למקום אחר, את אומרת שאת רוצה שהאנושי יתגלה גם בכתיבה, ומבחינתך מישהו שכותב על אונס בדרך שמנרמלת אותו הוציא את האנושיות שלו ממעשה הכתיבה.
גם הנאצים ,להבדיל , השתמשו במספרים ומילים, אבל למעשה מה שהם עשו זה למחוק את האנושיות , המעשה שלהם נועד כולו להתנהל על ידי בני אדם שאיבדו קשר עם האנושיות. הגבתי על התחביר שלו. הוא כותב בצורה עילגת. כל כך עילגת שלא ניתן להגיב על מה שהוא כתב בצורה עניינית. אין לי שום כוונה לעדן את עצמי בזמן שאנשים פה אונסים או מגנים על אונס בחירוף נפש. צר לי אם זה מטמא לכם פה את האווירה הטהורה. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 25 ביולי 2025
מהיום הראשון שבו בן-זוגי הכניס אותי לעולמות השליטה הוא לא הפסיק לחפור לי על CNC. אז לא הבנתי מה ההבדל בין CNC לבין בדס"מ. וגם היום אני לא בדיוק מבינה. נדמה לי שמדובר בצורך להתחכך בגבולות ההסכמה, כלומר באנשים שהבדס"מ שלהם קשור בחוויה של ביטול וכפייה, אנשים שרוצים שיעשו להם דברים גם בניגוד לרצונם. אנשים שצריכים להרגיש שזה "אמיתי". כך אני מבינה זאת.
למרות שאיני אוהבת את המילה "אונס", והיא מעוררת בי תחושות לא נעימות, למדתי לשמוע אותה בהקשר בדס"מי וגם להשתמש בה. קשה לדבר על בדס"מ מבלי להשתמש בפרדוקסים. כמעט כל דבר שמישהו יגיד על בדס"מ הוא מגומגם ויכול להתפרש בצורה רעה. ההבנה של ניואנסים מגיעה בדיאלוג. לרוב בדיאלוג ארוך שיכול להימשך כמה שנים ואפילו כל החיים. אני נותנת לכל הכותבים כאן את הקרדיט שאינם מבקשים להצדיק או לעודד מעשי אונס. אלא שזו פשוט אחת המילים שמאפשרת לגמגם את הבדס"מ שלהם. אני חושבת שהדיון ב "אונס? בעד או נגד" לא באמת רלוונטי לדיון שהתחיל כאן, וגורם לאנשים להפסיק לדבר בחופשיות וביטחון על הבדס"מ שלהם. במקום הם מתחילים להצטדק. אני חושבת שאנחנו (בן זוגי ואני) עושות CNC כל הזמן. אם בתחילת הקשר היה לנו חשוב מאוד לסרטט את גבולות ההסכמה, ולוודא את ההסכמה, היום אנחנו הרבה יותר בחוויה של "הוא בבעלותי ואני אעשה בו כרצוני". ועדיין, אני מזדהה מאוד עם מה שפרלין כתבה. קל מאוד ליפול. למרות היומרות, אף אחד אינו מחונן באינטליגנציה רגשית של גאון-על. אלו אזורים אפורים שבהם לא תמיד אנחנו מבינים לגמרי את האחר או את עצמנו. אפשר ליפול ולטעות. זה קרה לנו כמה פעמים, והרגיש רע. רע מאוד. נדרש לנו זמן כדי להתאושש מזה. לדעתי אין ערבות שדברים כאלו לא יקרו. אין איזשהו פרוטוקול שאם נצמדים אליו הכל יהיה נפלא. צריכה להיות מודעות לסכנות, ומוכנות להתמודד עם פגיעות מבלי שמתחילים לתקוף ולהאשים זה את זה (וזה קשה). וצריך את מה שתמיד כדאי שיהיה: אמון, רגישות, אמפתיה ואהבה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
מיצי קפיצי(נשלטת) • 25 ביולי 2025
מודה ומתוודה שזה קונספט שקורץ לי, אבל בעיקר בפנטזיה. בעיקר כשאני עם עצמי לבד.
במציאות- לא חושבת שצריך וכדאי לסמוך מספיק (ובעיקר על גברים) כדי לממש את זה. יש להם שמיעה סלקטיבית למילה ״לא״ בסקס ונילי, וגם למילת ביטחון בבדסמ. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
מדען גרעין • 25 ביולי 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► ציפור כתב/ה: ► הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL רק שיש גם א.נשים שעברו אונס אחד (או שניים או כמה) שעדיין אוהבים מצבי CNC או אפילו (חלילה!) מערכת יחסי שליטה שמערבת אלמנטים של CNC יש לזה הגדרה: טירוף. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 25 ביולי 2025
אני רק אגיד את זה ככה בתור מישהו שהמשחק המרכזי שלו זה פורץ ופורצת, שעשוי לגרום לחשוב שזה cnc זה לא, cnc זה דבר מגה מסוכן שלא הייתי עושה בחיים חוץ מעם בת זוג מליון שנה שסומך עליה בטריליון אחוז, הסיכוי שזה ישתבש ויצלק מישהי שאוהב גדול מדי. המשחק שלי למשל של הפורץ משלב אלמנטים של, אבל הוא תמיד בהסכמה ותמיד בתכנון ביחד עם מי שאתי...
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
► ציפור כתב/ה: ► TheImpro כתב/ה: אם אני מבין נכון, ואולי אני לוקח את הדברים שלך למקום אחר, את אומרת שאת רוצה שהאנושי יתגלה גם בכתיבה, ומבחינתך מישהו שכותב על אונס בדרך שמנרמלת אותו הוציא את האנושיות שלו ממעשה הכתיבה.
גם הנאצים ,להבדיל , השתמשו במספרים ומילים, אבל למעשה מה שהם עשו זה למחוק את האנושיות , המעשה שלהם נועד כולו להתנהל על ידי בני אדם שאיבדו קשר עם האנושיות. הגבתי על התחביר שלו. הוא כותב בצורה עילגת. כל כך עילגת שלא ניתן להגיב על מה שהוא כתב בצורה עניינית. אין לי שום כוונה לעדן את עצמי בזמן שאנשים פה אונסים או מגנים על אונס בחירוף נפש. צר לי אם זה מטמא לכם פה את האווירה הטהורה. את זה הבנתי. יש הבדל בין "לתקן" אנשים על השפה שלהם, ללתקן אותם בהבנה שלהם, את רוצה לעשות את השני בדיון פה ומייחסת לאנשים , בשיפוטיות שיש לה מקום בהתחשב בנסיבות של האתר הזה, שהם מנרמלים אונס. רק שנדמה לי שהמאמץ שלך להתנגש ולקטלג אנשים לפי דעות, הוא מאמץ שאולי שכרו יוצא בהפסדו, אם אפילו אני לא מבין איך בשיחה עניינית בפורום , את מחליטה על סטטוס של דעות לפי המחנה שאליהן הם משתייכות , ובמקרה או שלא במקרה אותה תגובה שלא אהבת יצאה עילגת לטעמך. אני הייתי רוצה לקוות שאת לא תייחסי לי כוונה רעה מולך בתגובה הזו, רק הערה על אופן תגובה שצרם לי, אישית, ובכלל לא קשור למידה שבה הדעה שלך מקבלת יותר או פחות מקום בשיח באתר הזה שרחוק מאוד מלהיות , בתחושה שלי, מקום שבו מתייחסים כקו אדום בוהק לסיטואציות שיכולות להוביל לאונס. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 25 ביולי 2025
אני מתחילה לחשוב כמו מאסול וורה, שקשה מאוד לנהל דיון על CNC כשהמילה אונס כל הזמן מרחפת מעליו… לא המילה, האיום.
|
|
|