|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
LowCarb(שולט) • 2 באוג׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד מסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. אני מתכוון שאי קיום יחסי מין יכול לנבוע מהמון סיבות, שחלקן לא תלויות בגבר. אז היעדר רצון זה רק חלק מהסיבות. ובכל אופן היעדר רצון לסקס זה מהפכני בגברים. זה שלא קיימו זה מובן ומוכר... משבר כלכלי קורונה טכנלוגיה של מסכים.... יש סיבות רבות אני לא בטוח שאלה הסיבות. בעוד שהאירועים והנסיבות שהבאת כולם עובדתיים, אפשר בקלות לטעון שיש לצפות כי יגבירו את החשק, הזמינות, והפנאי לסקס... |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד מסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. אני מתכוון שאי קיום יחסי מין יכול לנבוע מהמון סיבות, שחלקן לא תלויות בגבר. אז היעדר רצון זה רק חלק מהסיבות. ובכל אופן היעדר רצון לסקס זה מהפכני בגברים. זה שלא קיימו זה מובן ומוכר... משבר כלכלי קורונה טכנלוגיה של מסכים.... יש סיבות רבות אני לא בטוח שאלה הסיבות. בעוד שהאירועים והנסיבות שהבאת כולם עובדתיים, אפשר בקלות לטעון שיש לצפות כי יגבירו את החשק, הזמינות, והפנאי לסקס... נראה לי שבאמת הסיבה היא שאנחנו בתקופת מעבר בכל הקשור ליחסים בין המינים. ואולי גם ליכולת להתגונן מפני הריון לא רצוי. יהיה מעניין לראות מה יהיה בצד השני של המהפכה, אם עדיין נחיה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אלדה קלמה כתב/ה: לא. זה על קיום יחסי מין.
אני מדבר על רצון. היעדר רצון זה יותר חמור... כדי לקיים יחסי מין צריך רצון. ומה אגיד לך : קורונה כלכלה לא יציבה מלחמות לצד מסרים רעילים ומבלבלים לגבי מיניות, גבריות ונשיות.. אני מתכוון שאי קיום יחסי מין יכול לנבוע מהמון סיבות, שחלקן לא תלויות בגבר. אז היעדר רצון זה רק חלק מהסיבות. ובכל אופן היעדר רצון לסקס זה מהפכני בגברים. זה שלא קיימו זה מובן ומוכר... משבר כלכלי קורונה טכנלוגיה של מסכים.... יש סיבות רבות אני לא בטוח שאלה הסיבות. בעוד שהאירועים והנסיבות שהבאת כולם עובדתיים, אפשר בקלות לטעון שיש לצפות כי יגבירו את החשק, הזמינות, והפנאי לסקס... דאגות לא מעודדות רצון לסקס. מחלה שמועברת בקלות במגע , לא מעודדת רצון בסקס. ישיבה מול מסכים לא מעודדת אינטרקציה עם אנשים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Re: היא אומרת: זה לא הגיוני שלבנות בלתי אפשרי למצוא זוגיות...
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 2 באוג׳ 2025
אלדה קלמה כתב/ה: אז ראיתי עכשיו טיקטוק (כן, אני צעיר, ברוחי, אם לא בשום דבר אחר).
והבחורה שם מלינה על הקשיים המובהקים של נשים שהיא מכירה למצוא זוגיות. (כולן מדהימות, אגב) והיא מוסיפה ומספרת, שהיא רואה הרבה גברים בינוניים ומטה מסביב, ולכולם יש זוגיות, ותמיד השותפה יותר שווה מהם. וזה שלח אותי לנושא ממש מגניב שאולי לא מקבל מספיק תשומת לב: ההסבר השגוי בעל ההגיון הפנימי. כי קל לפסול הסבר שגוי שאינו הגיוני - כל הגברים השווים התקלקלו והפכו לבינוניים ומטה בגלל שהאירנים משחקים עם ההרכב המולקולרי של הקוטג'. אבל הסבר הגיוני כבר יותר מסובך. קודם כל, ובעיקר, כי קשה להבין שהוא שגוי. אני נחשפתי לראשונה לדוגמא מובהקת להסבר שגוי הגיוני לפני כעשרים שנה. וזה ממש מגניב. עד היום אני נגנב מזה. עבדתי כמעצב ווב באיזה סטודיו, והמתכנת שלנו שאל אותי למה אני לא משתמש בדפדפן פיירפוקס. "זה חרא דפדפן," עניתי, "הוא שובר את כל האתרים." "אתה לא מבין," הסביר לי איגור (?), "הוא שובר אותם דווקא בגלל שהוא דפדן טוב." איגור (?) המשיך לפרט באזני שבגלל שדפדפן אקספלורר (שאז היה הכי שכיח) הוא דפדפן דפוק, הוא לא יודע לתרגם אתרים בצורה תקנית, אז בוני האתרים התחילו לבנות אותם "מקולקל" כדי שאקספלורר יראה אותם טוב. דווקא פיירפוקס, שיודע לתרגם תקנית, מראה אותם שבורים כי הם באמת מקולקלים. ותודו, זה ממש מגניב. כי זהמשנה את כל התמונה. עוד דוגמא: בגדול, הצרה של כולנו היא ש"יש לי בעיות בחיים". ואנחנו מנסים לפתור את הבעיות. אבל הבודהיזם אומר - לא. זאת טעות. במשפט "יש לי בעיות בחיים" צריך לפתור לא את ה"בעיות", אלא דווקא את ה"לי". אז הבחורה מהטיקטוק מאבחנת תופעה נכונה אבל ההסבר שלה שגוי לטעמי, אם הגיוני. זה לא בגלל הגברים. או לא רק. קודם כל, ברור שלגברים יותר קל למצוא זוגיות. כמו שלנשים קל יותר למצוא סקס. הקלות מוכתבת על ידי הקונה בצד העיסקה. יש הרבה קונים - קל למכור. אבל מעבר לזה, הבעיה, לדעתי בתפישה שלה. כי קודם כל, היא חושבת שכל החברות שלה מדהימות. ועוד לא ראיתי אישה שלא חושבת שכל החברות שלה מדהימות. זה לא אומר כלום. נשים מאד מפרגנות זו לזו בפומבי, זה ידוע. מעבר לזה, בגלל שנשים, בעצם, כבר לא צריכות גברים, אין מה שיאזן את ההיפרגמיה (הנטייה הנשית להמשך רק לגברים השווים להן בסטטוס, או למעלה מהן). כי פעם, ההיפרגמיה מותנה בידי הצורך הנשי להביא ילדים ולהתפרנס. וגם הסנקציות החברתיות על רווקות היו קשות. היום נשים מרויחות יותר מגברים בממוצע. והן יותר משכילות. משמע כבר לא צריכות להתפשר כבעבר. מה גם שהן יכולות להביא ילדים לבד, וגם הסנקציות החברתיות על כך התמתנו מאד. אז כשאישה רוצה שווה או למעלה, היא מתכוונת לטופ שבטופ. ואין מצב שתתפשר, ובצדק, מבחינתה. זה טבעי. ושם, ב-10% העליונים של האוכלוסיה הגברית, יש מעט גברים, שלכולם המון אופציות. כולן רוצות אותם. וכשלגבר יש המון אופציות... ובכן, אתן מבינות לאן זה הולך. לא נוצרים חיבורים משמעותיים. ואגב, גם האבחנה שלה שכל הגברים שבזוגיות בינוניים, עולה בקנה אחד עם השילוב של הפירגון הנשי/נשי, ההיפרגמיה ועליית הסטטוס הנשי. זה הסבר אלטרנטיבי שלי. מה אתם חושבות.ים? היש תקווה לריקו הקטן? בלת"ק: זה שהיא רואה תופעה מסויימת לא אומר שהיא נכונה. יש הרבה הטיות קוגנטיביות שיכולות לגרום לנו "לראות" תופעות שלא כפי שהם במציאות. הדוגמא הקלאסית לזה היא survior bias. להביט על תופעה שלא בהכרח קיימת, ואז לנסות להסביר למה היא קיימת (מבלי קודם להוכיח את הקיום שלה) זה נאיבי במקרה הטוב. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Pseudosophical • 2 באוג׳ 2025
אנלוגיה טובה ל-hypergamy היא שרשרת המזון.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
הוא(שולט) • 2 באוג׳ 2025
אוסף אמיתות מאד לא מבוססות .
עם מטרה לצאת צודק אתה צודק |