סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

פשוט אורי
לפני חודש • 27 בנוב׳ 2025

Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

פשוט אורי • 27 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה:
אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.

שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון.

אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר.

אני מאחל לך ידיד צעיר לעולם הזה
שאילו לא יהיו רגעי השיא שלך באתר.
אלא שתמצא את הדרך להכיל
את האש הזו שאתה מתקשה להבין .

אין ספק בליבי, שעוד עשר שנים תדע להודות בטעות שלך כאן.
אבל עד אז?

תתלהם
תצעק
תקנא
תשנא

רק אל תעשה נזק בנשים נפלאות !
אחרת , עוד עשרים שנה..
תצטרך לתקן מה עשית ולקחת אחריות ויותר מהכל
להודות בטעות.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 27 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
טלי, יש לך כאן הנחת מוצא שגויה.

את מניחה שזה מישהו חדש באתר שעושה כל טעות אפשרית ממקום נאיבי של חוסר ידע. אלו אנשים שבאמת אין מקום לעשות להם "לינץ".

אבל זה לא המקרה. מדובר בפרופיל חדש של משתמש ישן שנחסם שוב ושוב מהאתר, ולא בהטרלה הראשונה ולא בהטרלה השניה שלו. בדרך כלל זה נגמר בזה שכלובי מוחק את השרשור וחוסם אותו שוב.

אז יאללה. אם בן אדם בוחר במודע להתאמץ ולעשות מעצמו בדיחה שכזו, איך את רוצה שנאכזב אותו?

על סמך מה זה נאמר?
אם זה נכון זה חמור מאוד בעיניי
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 27 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

את מניחה שזה מישהו חדש באתר שעושה כל טעות אפשרית ממקום נאיבי של חוסר ידע. אלו אנשים שבאמת אין מקום לעשות להם "לינץ".

אבל זה לא המקרה. מדובר בפרופיל חדש של משתמש ישן שנחסם שוב ושוב מהאתר, ולא בהטרלה הראשונה ולא בהטרלה השניה שלו. בדרך כלל זה נגמר בזה שכלובי מוחק את השרשור וחוסם אותו שוב.

אז יאללה. אם בן אדם בוחר במודע להתאמץ ולעשות מעצמו בדיחה שכזו, איך את רוצה שנאכזב אותו?

על סמך מה זה נאמר?

מעבר לזה שתמונת הפרופיל הופיעה כאן כבר בעבר, ומעבר לזה שהסגנון המדוייק הזה מופיע כאן באתר בערך פעם בחודש?

השילוב בין תאריך פתיחת הפרופיל (פחות מ24 שעות מהעלאת הפוסט הזה) עם המשפט "אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה" לגמרי מראה שיש כאן משהו מוזר. וברגע שהוא הוסיף "אני רושם בכל פוסט שהוא מ ai " למרות שלכאורה זה הפוסט הראשון שלו באתר (ואכן, נכתב באמצעות AI למרות נסיונות ההכחשה, שאחר כך הפכו ל "שגיאות כתיב"), מה שמוכיח שזה בעצם לא הפוסט הראשון שלו באתר, מסגיר את כל ההטרלה.

הרמזים שם, רק צריך לאסוף אותם.
ori ohana
ori ohana • 27 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

על סמך מה זה נאמר?

על סמך אמירה ללא ביסוס אני פעם ראשונה השבוע נרשמתי לפורום לא הכרתי את המקום ואולי זאת הסיבה שלא ידעתי להציג את הדעות בצורה שמתאימה אבל נחסמתי? בחיים לא התמונות שלי הופיע פה? גם לא זה תמונות מלפני חודש
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 27 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

על סמך מה זה נאמר?

על סמך אמירה ללא ביסוס אני פעם ראשונה השבוע נרשמתי לפורום לא הכרתי את המקום ואולי זאת הסיבה שלא ידעתי להציג את הדעות בצורה שמתאימה אבל נחסמתי? בחיים לא התמונות שלי הופיע פה? גם לא זה תמונות מלפני חודש

נכון, ולא השתמשת ב AI עד שהראתי לך איך אפשר להוכיח חד משמעית שאתה כן. חלאס עם שקרים שקופים.
Arsene
Arsene • 27 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב
מהלבבבב
מהלבבבב
(הוא רוצה לאמא)

מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה?

זה ממש מרגיש לינץ'.
נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו.

הבנאדם אתמול נכנס לאתר.
למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל?

זה לא לינץ'. אנשים עונים במשלב שבו פנו אליהם; האנרגיה שאתה מביא איתך נשארת בחדר.

מגיע אדם ואומר "הזין שלי הכי גדול! קטני עבה ממתני הדאדי שלך, אני השמש ואתם הכוכבים, אני הכי שולט ואתם סתם זקנים, אני ילמד אותכם איך להיות שולתים עחזרים!", אז עונים לו באותה אנרגיה לעומתית.

יש כאן לקח חשוב לכולנו, לא רק מהפוסט המקורי אלא גם ובעיקר מהתגובות - אם אתה נכנס למלחמת השוואת זרגים, תוודא קודם שבאמת יש לך זין גדול.
vivre ma vie​(מתחלף)
vivre ma vie​(מתחלף) • 27 בנוב׳ 2025
Arsene כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב
מהלבבבב
מהלבבבב
(הוא רוצה לאמא)

מה זה נותן לך (ולאחרים) לרדת עליו ככה?

זה ממש מרגיש לינץ'.
נהנים ומחממים אחד את השני לרדת עליו.

הבנאדם אתמול נכנס לאתר.
למה להכנס ככה בכל הכח? למה להשפיל?

זה לא לינץ'. אנשים עונים במשלב שבו פנו אליהם; האנרגיה שאתה מביא איתך נשארת בחדר.

מגיע אדם ואומר "הזין שלי הכי גדול! קטני עבה ממתני הדאדי שלך, אני השמש ואתם הכוכבים, אני הכי שולט ואתם סתם זקנים, אני ילמד אותכם איך להיות שולתים עחזרים!", אז עונים לו באותה אנרגיה לעומתית.

יש כאן לקח חשוב לכולנו, לא רק מהפוסט המקורי אלא גם ובעיקר מהתגובות - אם אתה נכנס למלחמת השוואת זרגים, תוודא קודם שבאמת יש לך זין גדול.

מי שיש לו זין גדול לא מרגיש צורך להכנס למלחמת זרגים.

ידע אישי.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני חודש • 28 בנוב׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 28 בנוב׳ 2025
שלי ממוצע, אז אני מרשה לעצמי לצאת ולהיכנס מתי שבא לי
ve-ra
לפני חודש • 28 בנוב׳ 2025
ve-ra • 28 בנוב׳ 2025
יואו חפירות
איך הדבר הזה הגיע לשבעה עמודים?