|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
דרך אגב, היתה לי תקופת ׳סמרטוט׳ נפלאה. אהבתי את המגב עד מאוד
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
השאלה אם סמרטוט זה משחק או רק שקר
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
הכינוי לא נולד תוך כדי סשן או בסיטואציה כנועה פיזית. זה דוקא היה באיזו שיחת טלפון ממרחק 3000 ק״מ כשאני בהפסקת קפה בעבודה. לכן אולי זה היה מוטמע באופן טבעי ולא כהפוגת שקר. משחק? לא בטוחה אפילו בזה.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
מזל שלא באמצע ספונגה אני מנחש שאת לא עושה כאלה דברים בעשורים האחרונים
|
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 17 בדצמ׳ 2025
באמצע ספונג׳ה אני מלכה
|
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
Re: "חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
המלקה הצוחקת • 17 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה: בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? וואי, רק עכשיו ראיתי את הדבר הזה. באיחור של יומיים. אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה. אני לא צריכה במקרה לראות את זה אחרי פאקינג 7 עמודים. נימוס בסיסי. ואני אפילו עוד לא מדברת על נימוס לעשות את כל זה לפני הפרסום. |
|
|
| golom |
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
golom • 17 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה: בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? מה ההבדל בין כלבה רכוש זונה או חור. אין הבדל. כנשלט. כל מה שינמיך וישפיל אותי ארצה אף יותר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 17 בדצמ׳ 2025
המלקה הצוחקת כתב/ה: Arsene כתב/ה: בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? וואי, רק עכשיו ראיתי את הדבר הזה. באיחור של יומיים. אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה. אני לא צריכה במקרה לראות את זה אחרי פאקינג 7 עמודים. נימוס בסיסי. ואני אפילו עוד לא מדברת על נימוס לעשות את כל זה לפני הפרסום. למה? נראה כמו בירוקרטיה מיותרת. הבלוג הוא לא שיחה פרטית שצריך לבקש רשות לחשוף ונימוס זה רשות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
המלקה הצוחקת • 17 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה: המלקה הצוחקת כתב/ה: Arsene כתב/ה: בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? וואי, רק עכשיו ראיתי את הדבר הזה. באיחור של יומיים. אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה. אני לא צריכה במקרה לראות את זה אחרי פאקינג 7 עמודים. נימוס בסיסי. ואני אפילו עוד לא מדברת על נימוס לעשות את כל זה לפני הפרסום. למה? נראה כמו בירוקרטיה מיותרת. הבלוג הוא לא שיחה פרטית שצריך לבקש רשות לחשוף ונימוס זה רשות. עצוב לי שהתגובה הזאת מגיעה ממישהו שתגובה אחרת שלו אי שם בתחילת השרשור ממש ריגשה אותי דווקא. כשהגנת על זכותו של ה"חור". דיברתי על נימוס. לא על חובה. ונימוס בעיני זה חשוב. זה היה לא נעים (בלשון המעטה) לדפדף לתומי בפורום ופתאום לראות שרשור 7 עמודים שמתייחס לפחות בראשיתו לפוסט שלי, ולי לא היה מושג לגביו. אז שוב, לא חובה, אבל וואלה, בקהילה קטנה כזאת - מן הנימוס לא לפתוח ולנהל דיון שמתייחס לפוסט שלי מבלי ליידע אותי על כך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 17 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה: המלקה הצוחקת כתב/ה: Arsene כתב/ה: בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? וואי, רק עכשיו ראיתי את הדבר הזה. באיחור של יומיים. אין לי כוח ואין לי סבלנות כרגע לקרוא 7 עמודים, אבל לפי דעתי הדבר הבסיסי והראוי לעשות כאשר מאזכרים מישהי וגם נותנים קישור לפוסט ספציפי שלה ופותחים עליו דיון - מן הראוי שתעדכן אותה בזה! תודיע לה. אני לא צריכה במקרה לראות את זה אחרי פאקינג 7 עמודים. נימוס בסיסי. ואני אפילו עוד לא מדברת על נימוס לעשות את כל זה לפני הפרסום. למה? נראה כמו בירוקרטיה מיותרת. הבלוג הוא לא שיחה פרטית שצריך לבקש רשות לחשוף ונימוס זה רשות. נימוס זה רשות אבל נימוס זה מנומס כל אחד יכול לבחור להיות לא מנומס, אבל כל בחירה מקרינה על מי שבחר אותה |
|
|