אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שולטות הכסף (בתשלום) הורסות את עולם הבדסמ

ve-ra
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
כמה מקרים של פרסום סמוי זה מה שיגרום לאתר או לקהילה לשנות את פניהם?
עשרים שנה לא הולך ברגל
כלוביחשבון מאומת
כלוביחשבון מאומת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
כלוביחשבון מאומת • 3 בפבר׳ 2026
מהר מאוד זה לא יהיה כמה מקרים, זו מלחמה יומיומית להסיר אינספור רמזים כאלה מהבלוגים מהלוחות מהצ׳אט אבל היא הכרחית.

מעבר לאחריות הפלילית שבהסכמה בשתיקה לשפה של קודים - ככל שזה לא יאכף המקום יושחת כליל כפי שתיארתי לעיל.

אני מרגיש את הלחץ העצום על זה כמו שאף אחד אחר באתר כנראה לא מרגיש.
ve-ra
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
אוקי. תודה על הסבלנות ועל הזמן שהושקע בלהסביר את עמדתך
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
קראתי את מה שטיצ'ר כתב ועברה לי צמרמורת רעה. וקראתי את מה שכלובי כתב וחשבתי לעצמי שזה נכון - אין לי מושג מה הלחץ על זה. אבל מה שתמיד נכון זה שחופש הביטוי חשוב, ושאפשר תמיד לחזור ולמחוק, וגם שניתן לשנות התנהגות של אנשים גם כפרטים וגם כקולקטיב.

למשל מה אם אחרי מחיקה של הודעת שידול אנשים יקבלו הודעה שמסבירה שזה לא מקובל ועובר על חוקי האתר ושפרסום נוסף יביא לחסימתם מהפורום / מהבלוג / מהצ'אט - בהתאם לפלטפורמה בו בוצעה העבירה לתקופה של x ימים?
כלוביחשבון מאומת
כלוביחשבון מאומת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
כלוביחשבון מאומת • 3 בפבר׳ 2026
אני יכול וצריך להיות יותר שקוף, חשוב גם שאאדע את מי שאני מוחק את ההודעה שלהם עם הסבר כלשהו. אשתדל מאוד להשתפר בכך.

הבעיה בשרשורים שעוסקים בנושאים האלה שהרמזים הם חלק אורגני מהשיחה. כמו בפוסטים בסגנון ״כמה אני אוהב/ת לתת/לקבל מתנות״ בבלוג.

בדיון בנושא שליטה בתשלום אם מישהו רק חולק חוויה שלו או משתף כמה הוא אוהב את התחום או מבין את מי שמתעסק בו או כמה זה ״יכול להיות מרגש״ זו כבר רמיזה.

ככה שמלכתחילה כל דיון בתחום הזה כאן הוא בעייתי. ואני יכול גם להסיר מישהו שבאמת ותמים חלק משהו בלי רצון לרמוז.
אבל זה מחיר המינימלי שצריך לשלם כדי לשמור על הקהילה בריאה. החלופה גרועה יותר.

קשה לנתר דיונים כאלה ולעמוד בדיוק על הנקודה שבה זה עובר את הגבול בזמן אמת ולפני שהתגובה מצוטטת שוב ושוב על פני חמישה עמודים וגם להסביר את זה החוצה מבלי שיתעוררו ויופצו כל מיני הסברים חלופיים לגבי מניעים נסתרים שלי.

אני מקווה שאחרי ההסברים כאן ועם יותר שקיפות מצדי בהמשך זה יתקבל יותר בהבנה.

כמובן שגם תמיד מוזמנים לפנות אלי ולשאול.
המלקה הצוחקת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026

Re: נפש אחת

המלקה הצוחקת • 3 בפבר׳ 2026
teacher כתב/ה:
המלקה הצוחקת כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
את התגובה שלך ימחקו, כמו שמחקו את שלי.
שלך - קל, כי את יוצאת נגד בעל האתר.
שלי - מחקו כי זה שכתבתי שהשרשור נגד חוקי האתר ואם מישהו מציע או הציעו לו שיידווח לכלובי - זה לא סבבה ומפר מדיניות כאילו משתמע מתגובתי שאני מציעה פה שירות כזה או אחר.
אבל כשאחרים (גברים) כותבים את זה - זה כן סבבה.

כן, שמתי לב בזעזוע שתגובות של זנאים הם סבבה כאן. באמת שאני לא מגזימה שזה מזעזע ודוחה אותי.
מאכזב.
אבל בסדר, כמות הפעמים שהתאכזבתי בימים האחרונים מכלובי גבוהה מאד גם ככה.

ההימור שלי הוא דווקא אחר: שכל השרשור יימחק - זה כבר יותר מדי כאב ראש לעבור תגובה פה ושם, ועדיף כבר לעשות ניקוי טוטאלי... דף חלק!

וחשוב לי להבהיר דבר נוסף: לא יוצאת נגד בעל האתר. בעבר אפילו מאד חיבבתי והערכתי אותו. מאד!
מה שאני יוצאת נגדו היא הצביעות שמתגלה במדיניות האתר והעמדת הפנים הנחושה כאילו כל הקטע של קניית מנוי הזהב - זה משהו אחר חוץ מלהרוויח דרך שליטה בתשלום.
די, מספיק עם העמדת הפנים הזאת, זה מגוחך! כולן רואות, קולטות ומבינות במה מדובר: יש כאן נפש אחת שלא ברור לה הצביעות הזאת? אפילו אם זה בא בגישה המרוככת של "נכון, זה לא בסדר, אבל ככה הוא מתפרנס!, מגיע לו!"
לפחות תכיר בדיוק במה שאתה עושה ומה המדיניות שמנהלת אותך.
ותכיר בכך שהאתר הזה תומך בזנאות.
לכן לא מפתיעה המדיניות הנהוגה בנוגע לאיזה תגובות נשארות ואיזה נמחקות, לכן לא מפתיעה המדיניות בנוגע לאיסור על רכישת והענקת כל דבר מלבד מנוי זהב

איזו תגובה מוזרה icon_smile.gif

א. אל תתבכייני שמוחקים לך תגובות, כשברור שלא מוחקים, הנה ציטטתי אותך ואת עדיין פה.
ב. כלובי יודע יופי להתמודד עם ביקורת. את מוזמנת לחפש בארכיון שרשורים שעדיין פה, עם תלונות, מענות, בכי ונהי, כן, זה עדיין פה ולא נמחק, קטע הא?
ג. אל תהפכי כל שיח להסגברה. יום אחד תצעקי "זאב" וכולם יחשבו שזו סתם עוד הסגברה.
ד. הלכתי לבדוק מה זה "זנאי", קטע, פעם קראו לזה "הולך לזונות". אולי זה ניסיון להשתמש בסמנטיקה כדי להתיק את המשקל מזונה לזנאי, מסקרן.
אגב, את יודע מי פה זנאי ומי לא? איך בעצם? בדקת?
ה. "כמות הפעמים שהתאכזבתי בימים האחרונים מכלובי גבוהה מאד גם ככה" - אם היה לו שקל על כל משפט כזה שמופרח פה, כנראה שלא היינו צריכים מנוי זהב icon_smile.gif
ו. הנה הגעתי למוזרה - כל המשך התגובה שלך מהציטוט הנ"ל.

מה נסגר? על פי ההיגיון שלך, את עצמך תומכת נלהבת של זנאות מעצם כתיבתך באתר.
איך לעזזאל מנוי זהב זה שליטה בתשלום? לא חס וחלילה כדי להכעיס אותך, אלא יותר בכיוון שאני מחפש עוד אפיק להכנסה פסיבית

מ.ש.ל
ווקשה- ככה נראית תגובה של מיזוגן מצוי כשרוח הסקסיזם עליה אני מדברת נושבת באתר.
בדר"כ מקפידה להתעלם מחדלי אישים, אין לי עניין להיכנס עם טיפש כמוך לדיון. או להגיב על חירטוטים מביכים. אבל זה חיובי בעיני שהגבת בצורה הזאת - כך ידע ציבור הנשים ויזהר מעוד לוזר סקסיסט במסווה של שולט.
המלקה הצוחקת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026

לא הבנתייייייי

המלקה הצוחקת • 3 בפבר׳ 2026
כלובי כתב/ה:
מהר מאוד זה לא יהיה כמה מקרים, זו מלחמה יומיומית להסיר אינספור רמזים כאלה מהבלוגים מהלוחות מהצ׳אט אבל היא הכרחית.

מעבר לאחריות הפלילית שבהסכמה בשתיקה לשפה של קודים - ככל שזה לא יאכף המקום יושחת כליל כפי שתיארתי לעיל.

אני מרגיש את הלחץ העצום על זה כמו שאף אחד אחר באתר כנראה לא מרגיש.

אוי, באמת, לבי לבי!
אתה מדבר על מלאכה סיזיפית, יומיומית ומתישה של ניכוש והסרת רמזים ואמירות על שליטה בתשלום - אבל את הדבר הכי ענקי - העברת כספים ומתנות דרך מנויי זהב - לזה אתה עיוור??

אתה וכל מלייקקיך אשכרה עיוורים לחלוטין לדיסוננס הענק בזה שאתה מצהיר ביד אחת שבאתר זה אין העברת תשלום מכל סוג, אבל מאפשר מתנות ותשלום בדמוי מנויי זהב??
אתה מדבר על אינספור רמזים שאתה מנכש - אבל הרמז הכי עבה לגבר שמוכן לשלם בעתיד על שליטה, ופינדום וזנות הוא גבר שקונה מנוי זהב למישהי, והרמז הכי עבה לשולטת בתשלום/אשה בזנות היא אשה שבתור התחלה מוכנה שיקנו את זמנה ותשומת ליבה במנוי זהב?? אשה שמבקשת מנוי זהב ובודקת מי מוכן לקנות לה אחד? כי בעתיד הוא יקנה לה ויעביר לה גם דברים אחרים?
זה לא ברור?
לא ברור הקשר בין הדברים? מתחיל במנוי זהב לחודש או לשנה וממשיך בביי מי, וולט ונגמר בהעברות של עשרות ומאות אלפים גם.

אה, אבל מראש לבקש מתנות או להצהיר שהיא אוהבת מתנות *שאינן מנוי זהב*- זה אסור לעשות, נכון??
מצד שני לבקש ולהתחנן בבלוג ולפתות שיקנו לי - בתנאי שזה מנוי זהב - זה חוקי, רצוי וקורה בערך 10 פעמים ביום.

אוי, אז לאור כל הנ"ל, זה באמת כזה מפתיע אם כך שאתה צריך להתמודד עם כל זה כלובי! עם כל השידולים והרמיזות! באמת, אני לא מבינה - איך זה ייתכן?? מאיפה באמת נכנס לא.נשים כאן הרעיון שיצליח להם הקטע של הצעת/קבלת תשלום עבור שליטה???

בחיי שלא ברור....

צריך באמת להבין מי הכניס להם את הרעיון המופרע הזה לראש!
שוסי
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
כלובי כתב/ה:
אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר.

יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו.

בתמימותי

קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן.

חחח אז הגברים הם הקורבן?!

לגברים אסור להיות קורבנות?

הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026

מלקה,

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 3 בפבר׳ 2026
ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות.

ואכן, לרוב זה לא.

אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח.

מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי פבר' 03, 2026 9:52 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 3 בפבר׳ 2026
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
כלובי כתב/ה:
אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר.

יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו.

בתמימותי

קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן.

חחח אז הגברים הם הקורבן?!

לגברים אסור להיות קורבנות?

הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים.

למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות?