| איש חשוב מאוד מאוד(שולט) |
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
איש חשוב מאוד מאוד(שולט) • 2 באפר׳ 2026
בעולם שבו לא משחררים מחבלים הייתי מתלבט
אבל בעולם הקיים שבו רוב המחבלים משתחררים תוך זמן קצר מוות!!! |
|
|
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
איש חשוב מאוד מאוד(שולט) • 2 באפר׳ 2026
► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. האם אתה גם בעד עונש מוות לאדם שזורק בקבוק תבערה באמצע הלילה ושורף משפחה שלמה? מה לגבי אדם שפורץ למקום תפילה עם נשק והורג 29 מתפללים? מה לגבי כזה שמעמיד בשורה פועלים ויורה בהם למוות סתם ככה? וזה שיורה טיל לאו לאוטובוס כשהוא לא מכיר אף אחד מהנוסעים? מה לגבי אחד שזורק רימון רסס לתוך תהלוכה וכתוצאה מכך נהרג אדם? ומה לגבי אחד שמתפרץ לתהלוכה גאה ודוקר למוות איזה בחורה צעירה? כשתענה על אלה בחיוב נדבר על עונש מוות למחבלים…. או שאתה רואה הבדל כלשהו? בוודאי שאני רואה הבדל. בניגוד אליך, אני לא מהאו"ם. אני יהודי ישראלי במדינת ישראל, יש לי אויבים שרוצים להרוג אותי בגלל זה, והסוג הספציפי הזה של רצח לא דומה לשום סוג אחר של רצח, גזעני ככל שיהיה. יש לך כשל מוסרי עמוק חביבי. אני דווקא לא מהאו״ם ותתפלא, גם אני יהודי ישראלי (וגם סביר להניח , בלי שאני מכיר אותך, שטיפלתי באופן אישי ביותר אויבים ממך ולא בכפפות של משי). תסביר לנו בבקשה מה ההבדל בין ערבי שרצח את בעלה הראשון של לימור הר מלך ע״י ירי למכונית שבה הם נסעו לבין המנוול היהודי שזרק בקבוק תבערה באישון לילה לבית של משפחת דוובשה ורצח חצי משפחה כולל תינוק (והוציא שם רע לכל יהודי העולם כולל אני)? למה את המחבל היהודי הזה (ואחרים) לא צריך לתלות בכיכר העיר (ולא בכלא) על מנת להגיד בעיקר פנימה וגם החוצה שמנוולים רוצחים לא יחיו בינינו? אם זה בגלל שאלה ערבים ואלה יהודים, אתה פשוט…. גזען. במנותק מהדיון לבין ההבדל בין יהודים שרוצחים ערבים (זה חמור מאוד, והוא צריך לבלות את חייו מאחורי סורג ובריח וכו' אבל זה לא טרור) במקרה של דוואבשה לא הייתה כוונת רצח אלא רק לשרוף את הבית |
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2026
Leaker(נשלט) • 2 באפר׳ 2026
בעד. משיקולי חסכון. ובעיקר אם ההוצאה להורג נעשית בידי אישה מה שעלול אולי להרתיע אותם.
בעד עונש מוות לפדופילים. ולמקרים של אונס ורצח שתוכננו מראש. (עם יד על הלב יש ימים בהם אני בעד עונש מוות לפשעים הרבה פחות חמורים) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
Personal educator(שולט) • 3 באפר׳ 2026
► איש חשוב מאוד מאוד כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. האם אתה גם בעד עונש מוות לאדם שזורק בקבוק תבערה באמצע הלילה ושורף משפחה שלמה? מה לגבי אדם שפורץ למקום תפילה עם נשק והורג 29 מתפללים? מה לגבי כזה שמעמיד בשורה פועלים ויורה בהם למוות סתם ככה? וזה שיורה טיל לאו לאוטובוס כשהוא לא מכיר אף אחד מהנוסעים? מה לגבי אחד שזורק רימון רסס לתוך תהלוכה וכתוצאה מכך נהרג אדם? ומה לגבי אחד שמתפרץ לתהלוכה גאה ודוקר למוות איזה בחורה צעירה? כשתענה על אלה בחיוב נדבר על עונש מוות למחבלים…. או שאתה רואה הבדל כלשהו? בוודאי שאני רואה הבדל. בניגוד אליך, אני לא מהאו"ם. אני יהודי ישראלי במדינת ישראל, יש לי אויבים שרוצים להרוג אותי בגלל זה, והסוג הספציפי הזה של רצח לא דומה לשום סוג אחר של רצח, גזעני ככל שיהיה. יש לך כשל מוסרי עמוק חביבי. אני דווקא לא מהאו״ם ותתפלא, גם אני יהודי ישראלי (וגם סביר להניח , בלי שאני מכיר אותך, שטיפלתי באופן אישי ביותר אויבים ממך ולא בכפפות של משי). תסביר לנו בבקשה מה ההבדל בין ערבי שרצח את בעלה הראשון של לימור הר מלך ע״י ירי למכונית שבה הם נסעו לבין המנוול היהודי שזרק בקבוק תבערה באישון לילה לבית של משפחת דוובשה ורצח חצי משפחה כולל תינוק (והוציא שם רע לכל יהודי העולם כולל אני)? למה את המחבל היהודי הזה (ואחרים) לא צריך לתלות בכיכר העיר (ולא בכלא) על מנת להגיד בעיקר פנימה וגם החוצה שמנוולים רוצחים לא יחיו בינינו? אם זה בגלל שאלה ערבים ואלה יהודים, אתה פשוט…. גזען. במנותק מהדיון לבין ההבדל בין יהודים שרוצחים ערבים (זה חמור מאוד, והוא צריך לבלות את חייו מאחורי סורג ובריח וכו' אבל זה לא טרור) במקרה של דוואבשה לא הייתה כוונת רצח אלא רק לשרוף את הבית אתה מבולבל ביג טיים ידידי. הרוצח הנבזה הורשע ברצח בשלוש(!) ערכאות. באבו אבואה היתה כוונת רצח! |
|
|
| אוני(נשלט){vanvan duc} |
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
אוני(נשלט){vanvan duc} • 3 באפר׳ 2026
עונש מוות צריך לחול גם על טרוריסטים יהודים.
טרור הוא טרור ולא משנה מי עומד מאחוריו. אין להפלות על שום רקע,יהיה זה דתי,גזעי,לאומי וכו'. חוק עונש המוות,כפי שנחקק ע"י הכנסת, הוא גזעני ומפלה לרעה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
aum • 3 באפר׳ 2026
עונש מוות - עם השופטים האלה?
קודם כל שיתקנו את מערכת המשפט. |
|
|
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
איש חשוב מאוד מאוד(שולט) • 3 באפר׳ 2026
► Personal educator כתב/ה: ► איש חשוב מאוד מאוד כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. האם אתה גם בעד עונש מוות לאדם שזורק בקבוק תבערה באמצע הלילה ושורף משפחה שלמה? מה לגבי אדם שפורץ למקום תפילה עם נשק והורג 29 מתפללים? מה לגבי כזה שמעמיד בשורה פועלים ויורה בהם למוות סתם ככה? וזה שיורה טיל לאו לאוטובוס כשהוא לא מכיר אף אחד מהנוסעים? מה לגבי אחד שזורק רימון רסס לתוך תהלוכה וכתוצאה מכך נהרג אדם? ומה לגבי אחד שמתפרץ לתהלוכה גאה ודוקר למוות איזה בחורה צעירה? כשתענה על אלה בחיוב נדבר על עונש מוות למחבלים…. או שאתה רואה הבדל כלשהו? בוודאי שאני רואה הבדל. בניגוד אליך, אני לא מהאו"ם. אני יהודי ישראלי במדינת ישראל, יש לי אויבים שרוצים להרוג אותי בגלל זה, והסוג הספציפי הזה של רצח לא דומה לשום סוג אחר של רצח, גזעני ככל שיהיה. יש לך כשל מוסרי עמוק חביבי. אני דווקא לא מהאו״ם ותתפלא, גם אני יהודי ישראלי (וגם סביר להניח , בלי שאני מכיר אותך, שטיפלתי באופן אישי ביותר אויבים ממך ולא בכפפות של משי). תסביר לנו בבקשה מה ההבדל בין ערבי שרצח את בעלה הראשון של לימור הר מלך ע״י ירי למכונית שבה הם נסעו לבין המנוול היהודי שזרק בקבוק תבערה באישון לילה לבית של משפחת דוובשה ורצח חצי משפחה כולל תינוק (והוציא שם רע לכל יהודי העולם כולל אני)? למה את המחבל היהודי הזה (ואחרים) לא צריך לתלות בכיכר העיר (ולא בכלא) על מנת להגיד בעיקר פנימה וגם החוצה שמנוולים רוצחים לא יחיו בינינו? אם זה בגלל שאלה ערבים ואלה יהודים, אתה פשוט…. גזען. במנותק מהדיון לבין ההבדל בין יהודים שרוצחים ערבים (זה חמור מאוד, והוא צריך לבלות את חייו מאחורי סורג ובריח וכו' אבל זה לא טרור) במקרה של דוואבשה לא הייתה כוונת רצח אלא רק לשרוף את הבית אתה מבולבל ביג טיים ידידי. הרוצח הנבזה הורשע ברצח בשלוש(!) ערכאות. באבו אבואה היתה כוונת רצח! קראתי את הפסק דין, פסק דין מופרך לגמרי |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
3 באפר׳ 2026
Personal educator(שולט) • 3 באפר׳ 2026
► איש חשוב מאוד מאוד כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► איש חשוב מאוד מאוד כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► Personal educator כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. האם אתה גם בעד עונש מוות לאדם שזורק בקבוק תבערה באמצע הלילה ושורף משפחה שלמה? מה לגבי אדם שפורץ למקום תפילה עם נשק והורג 29 מתפללים? מה לגבי כזה שמעמיד בשורה פועלים ויורה בהם למוות סתם ככה? וזה שיורה טיל לאו לאוטובוס כשהוא לא מכיר אף אחד מהנוסעים? מה לגבי אחד שזורק רימון רסס לתוך תהלוכה וכתוצאה מכך נהרג אדם? ומה לגבי אחד שמתפרץ לתהלוכה גאה ודוקר למוות איזה בחורה צעירה? כשתענה על אלה בחיוב נדבר על עונש מוות למחבלים…. או שאתה רואה הבדל כלשהו? בוודאי שאני רואה הבדל. בניגוד אליך, אני לא מהאו"ם. אני יהודי ישראלי במדינת ישראל, יש לי אויבים שרוצים להרוג אותי בגלל זה, והסוג הספציפי הזה של רצח לא דומה לשום סוג אחר של רצח, גזעני ככל שיהיה. יש לך כשל מוסרי עמוק חביבי. אני דווקא לא מהאו״ם ותתפלא, גם אני יהודי ישראלי (וגם סביר להניח , בלי שאני מכיר אותך, שטיפלתי באופן אישי ביותר אויבים ממך ולא בכפפות של משי). תסביר לנו בבקשה מה ההבדל בין ערבי שרצח את בעלה הראשון של לימור הר מלך ע״י ירי למכונית שבה הם נסעו לבין המנוול היהודי שזרק בקבוק תבערה באישון לילה לבית של משפחת דוובשה ורצח חצי משפחה כולל תינוק (והוציא שם רע לכל יהודי העולם כולל אני)? למה את המחבל היהודי הזה (ואחרים) לא צריך לתלות בכיכר העיר (ולא בכלא) על מנת להגיד בעיקר פנימה וגם החוצה שמנוולים רוצחים לא יחיו בינינו? אם זה בגלל שאלה ערבים ואלה יהודים, אתה פשוט…. גזען. במנותק מהדיון לבין ההבדל בין יהודים שרוצחים ערבים (זה חמור מאוד, והוא צריך לבלות את חייו מאחורי סורג ובריח וכו' אבל זה לא טרור) במקרה של דוואבשה לא הייתה כוונת רצח אלא רק לשרוף את הבית אתה מבולבל ביג טיים ידידי. הרוצח הנבזה הורשע ברצח בשלוש(!) ערכאות. באבו אבואה היתה כוונת רצח! קראתי את הפסק דין, פסק דין מופרך לגמרי טוב. קשה לי להתווכח עם מומחה גדול למשפט כמוך. קראת את פסק הדין והוא מופרך?? You must be kidding me…. קודם טענת שלא היתה כוונת רצח (שיקרת!) ועכשיו, אחרי שהמציאות מתבררת כאחרת, אתה טוען שקראת את פסק הדין והוא מופרך. רבאק! כולנו אידיוטים?? |
|
|