|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 6 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) בכל דור מי שהולך מכות כדי להראות שיש לו גדול תמיד יש לו הכי קטן מכיר את זה שצנצנת עם כמה אגורות עושה הרבה יותר רעש מצנצנת מלאה בכסף? אז כזה זה שהדור שלי נלחם מהרגע שיצא מהתיכון עד אמצע גיל ה20 שלו לא הופך אותו למחושל אלא למסכן ועצוב לי על החברים שלי שמאבדים את עצמם למלחמה שהם לא אחראיים עליה לעולם מי שיתנהג כאבו עלי יהיה לא יותר מצנצנת ריקה של פוזה ותסביכי ילדות לא מישהו שהייתי מפקידה את הביטחון שלי אצלו מי סיפר לך שיש לי קטן? אתה! |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
פריאפוס(קינקי) • 6 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) בכל דור מי שהולך מכות כדי להראות שיש לו גדול תמיד יש לו הכי קטן מכיר את זה שצנצנת עם כמה אגורות עושה הרבה יותר רעש מצנצנת מלאה בכסף? אז כזה זה שהדור שלי נלחם מהרגע שיצא מהתיכון עד אמצע גיל ה20 שלו לא הופך אותו למחושל אלא למסכן ועצוב לי על החברים שלי שמאבדים את עצמם למלחמה שהם לא אחראיים עליה לעולם מי שיתנהג כאבו עלי יהיה לא יותר מצנצנת ריקה של פוזה ותסביכי ילדות לא מישהו שהייתי מפקידה את הביטחון שלי אצלו מי סיפר לך שיש לי קטן? אתה! אהה מזל, חשבתי שוב דלפו לי תמונות |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 6 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) בכל דור מי שהולך מכות כדי להראות שיש לו גדול תמיד יש לו הכי קטן מכיר את זה שצנצנת עם כמה אגורות עושה הרבה יותר רעש מצנצנת מלאה בכסף? אז כזה זה שהדור שלי נלחם מהרגע שיצא מהתיכון עד אמצע גיל ה20 שלו לא הופך אותו למחושל אלא למסכן ועצוב לי על החברים שלי שמאבדים את עצמם למלחמה שהם לא אחראיים עליה לעולם מי שיתנהג כאבו עלי יהיה לא יותר מצנצנת ריקה של פוזה ותסביכי ילדות לא מישהו שהייתי מפקידה את הביטחון שלי אצלו מי סיפר לך שיש לי קטן? אתה! אהה מזל, חשבתי שוב דלפו לי תמונות יש לי אלבום😈 |
|
|
|
|
לפני 57 דקות •
6 ביוני 2026
לפני 57 דקות •
6 ביוני 2026
פריאפוס(קינקי) • 6 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) בכל דור מי שהולך מכות כדי להראות שיש לו גדול תמיד יש לו הכי קטן מכיר את זה שצנצנת עם כמה אגורות עושה הרבה יותר רעש מצנצנת מלאה בכסף? אז כזה זה שהדור שלי נלחם מהרגע שיצא מהתיכון עד אמצע גיל ה20 שלו לא הופך אותו למחושל אלא למסכן ועצוב לי על החברים שלי שמאבדים את עצמם למלחמה שהם לא אחראיים עליה לעולם מי שיתנהג כאבו עלי יהיה לא יותר מצנצנת ריקה של פוזה ותסביכי ילדות לא מישהו שהייתי מפקידה את הביטחון שלי אצלו מי סיפר לך שיש לי קטן? אתה! אהה מזל, חשבתי שוב דלפו לי תמונות יש לי אלבום😈 רק אחד? |
|
|
|
|
לפני 52 דקות •
6 ביוני 2026
לפני 52 דקות •
6 ביוני 2026
הלן הדוב • 6 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) בכל דור מי שהולך מכות כדי להראות שיש לו גדול תמיד יש לו הכי קטן מכיר את זה שצנצנת עם כמה אגורות עושה הרבה יותר רעש מצנצנת מלאה בכסף? אז כזה זה שהדור שלי נלחם מהרגע שיצא מהתיכון עד אמצע גיל ה20 שלו לא הופך אותו למחושל אלא למסכן ועצוב לי על החברים שלי שמאבדים את עצמם למלחמה שהם לא אחראיים עליה לעולם מי שיתנהג כאבו עלי יהיה לא יותר מצנצנת ריקה של פוזה ותסביכי ילדות לא מישהו שהייתי מפקידה את הביטחון שלי אצלו מי סיפר לך שיש לי קטן? אתה! אהה מזל, חשבתי שוב דלפו לי תמונות יש לי אלבום😈 רק אחד? בטח יש מקום להרבה תמונות קטנות באלבום אחד. 🤭 |
|
|