המלך אריה הראשון |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
תגובה נוספת בכל זאת.
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
המלך אריה הראשון • 17 ביוני 2005
זרונת כתבה :
כל העניין היה נסגר עוד אז, לו רק היה מוכן להרפות מהאגו שמנהל אותו ומודה כי טעה בשיקול הדעת. אבל.... יש דברים שלא ישתנו לעולם כנראה וכך זה נמשך עד היום. מאחר וזרונת היא שהעלתה את האשמות, אני חושב שמה שהיא כתבה מעיד על עצמו באיזה מידה זה אכן היה אונס או נסיון לאונס. כפי שכבר אמרתי לעיל אותה אחת חשבה שאני חייב לה התנצלות על דבר מסוים שקרה ואילו אני חשבתי וחושב שלי מגיעה התנצלות. אז על איזה אונס בדיוק מדובר? על איזה נסיון אונס? הרי במהלך כל המפגש שנינו היינו לבושים לחלוטין. יושבים במקום ציבורי שעוברים בו אנשים. אז אור ונריסה וכל מי שרוצה יקרא אונס או נסיון לאונס הרי מי שרוצה להטיל רפש לא צריך סיבה, העובדות כלל לא חשובות. רמזים וחצאי מילים מספיקות. בקשר לזרונת, אני מנוע מלהגיב על מה שהיא כתבה בשאר הדברים, רק חבל שבזמנו לא חשבת את זה עלי, אם כי כמובן זכותך לשנות את דעתך. ולשליטה זה שתצעקי אנס במקום לספר על מה באמת רוקו כעס עדין לא יחפה על מה שבאמת קרה שם. ואם את חושבת שרפאל זה אני??... אז את באמת לא מכירה אותי אם את חושבת שהייתי נכנס לפני חודשיים בניק של נשלט רק על מנת לענות לך היום. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
השולט אור(שולט) • 17 ביוני 2005
עם כל הצער, גם במקומות ציבוריים נאנסות נשים. תפסיק עם השקרים אריה, זה לא ילך לך. שלוש נשים שונות שאין ביניהן קשר מספרות שניסית לאנוס אותן.
והניסיון הפתטי שלך ליחס לתקרית עם רוקו יותר ממה שכתבתי הוא רק ניסיון פתטי. אני מבחינתי סיימתי את הדיון, ומפאת רצוננו שלא לחזור ולפגוע שוב במי שנפגעה ממך בעבר, זרונת ואני לא נגיב יותר לשרשור הזה. אניח לקוראים לשפוט למי הם מאמינים פה. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
Tame • 17 ביוני 2005
רגע שליטה...
מה איתי? נ.ב (גם כדי להחזיר אותך לדיון שלנו) "לתת לקוראים לשפוט למי הם מאמינים" זה בדיוק מה שלא צריך לעשות לא על הקוראים בפורום לשפוט. אני יכול לראות מקרה בו מישהי שעברה בעצמה אונס ועדיין לא השתקמה מזה נפשית שתקרא את ההודעה ותחליט "אנס" על דעת עצמה. ואז באיזשהו אקט של נקמה תחליט גם לעשות מעשה ולפגוע בו פיזית. (וכבר שמעתי המון התבטאויות כאן על איך צריך לסרס אנסים בלי הרדמה, או לענות אותם בכל מיני עינויים מחרידים). זו לא הדרך בחברה נאורה. |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
המלך אריה הראשון • 17 ביוני 2005
השליטה כתב/ה: עם כל הצער, גם במקומות ציבוריים נאנסות נשים. תפסיק עם השקרים אריה, זה לא ילך לך. שלוש נשים שונות שאין ביניהן קשר מספרות שניסית לאנוס אותן.
והניסיון הפתטי שלך ליחס לתקרית עם רוקו יותר ממה שכתבתי הוא רק ניסיון פתטי. אני מבחינתי סיימתי את הדיון, ומפאת רצוננו שלא לחזור ולפגוע שוב במי שנפגעה ממך בעבר, זרונת ואני לא נגיב יותר לשרשור הזה. אניח לקוראים לשפוט למי הם מאמינים פה. שלוש? למה לא שלוש מאות? ההרי קל לספר סיפורים. האם גם זרונת שהעלתה זאת משקרת? גם זרונת טוענת שהיה אונס או נסיון לאונס? ואני יודע שזרונת ואותה אחת חברות טובות. זרונת חושבת שהיה עלי להתנצל וזכותה לחשוב כך, אני חושב אחרת. בקשר לזה שעדיף לרדת מהנושא אני מסכים לחלוטין וכל אחד מוזמן לשפוט כרצונו. |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
שוטרת* • 17 ביוני 2005
דוק', צר לי שזה מה שקרה לשרשור היפה שפתחת..צר לי שהעיבו עליו בצורה כזו מכוערת.
רפאל , מכיוון שאני לא אתן יד לזה , אני אסביר לך בפרטי איך אני רואה את הדברים. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
תודה שוטרת
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
דוקטרינה(שולט) • 17 ביוני 2005
תודה על התמיכה. לא דמיינתי שדברים שלי יגיעו לכדי כך ויגרמו לאנשים לכאלו תגובות רגשיות חזקות. גם בפרטי אני מקבל כאלו דברים.
ממש לא התוונתי שזה יפגע באף אחד או יעשה רע לאף אחד. בקטע שתיארתי - הכל היה בהסכמה מלאה, מבויים מראש ומאושר עד לפרט הקטן ביותר. דוק. |
|
orit{{ML}} |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
orit{{ML}} • 17 ביוני 2005
השליטה כתב/ה: אורית,
היא הייתה בת 17.5 וזה מעבר לגיל ההסכמה. יש הבדל בין זה לבין עבירה פלילית של ניסיון לאינוס. לא היא לא היתה בת 17.5. ובכל מקרה אותו "דום" היה קרוב לגיל 40 , מה שבכלל הופך את העניין לתמוה ביותר, בלשון המעטה. זרה-מוכרת ציטוט: חולשתו שלו, וחוסר אהבתו לנשים , גרמה לו , לדעתי האישית, לצורך להוכיח לאותה אישה בכח הזרוע כי היא נשלטת בין אם תודה בכך ובין אם לא.
(מה שמסביר מדוע נשים שהגיעו אליו כנשלטות לא "זכו" לכפייה זו עליהן) באותה עת, לא זו בלבד שהייתי חדשה בבדסמ, גם נכנסתי לחיים האלה כדומית. הוא לא ניצל את עובדת היותי חדשה ודי תמימה, ובטח לא ניסה להפוך אותי לנשלטת. ועל איזה חוסר אהבה לנשים את בדיוק מדברת ? ראי איזה יופי מנהלת לה, אל מול עינינו ממש, מערכת יחסיו עם שרונית . כמה אהבה היא מביעה ומפגינה. צאי מהפוזה של הפסיכולוגיה בגרוש. הלינץ הזה מגעיל . |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
מקבי(מתחלף) • 17 ביוני 2005
[/quote]לא דמיינתי שדברים שלי יגיעו לכדי כך ויגרמו לאנשים לכאלו תגובות רגשיות חזקות.[quote]
אבל זה מה שתמיד קורה! קרא לזה אי-צדק קוסמי, אבל אני מציע שתפסיק לכתוב פה ותפרוש לדוקים. ובינינו (או שלא כל-כך בינינו, כי כל אחד יכול לקרוא את זה), אתה גם קצת פרבוקטור, אוהב להדליק מדורות... אם תזרוק אפילו בדל-סיגריה דקיק, לתוך גיגית מלאת נפט, תפרוץ דליקה. והרי, הכלוב הוא מקום בו הרבה אנשים באים לריב על שטויות, להפיץ שמועות, לקלקל לאנשים אחרים את החוויה, ולפעמים אפילו לדון קצת בבדסמ. לפעמים. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
ארבע
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
Yosefus(שולט) • 17 ביוני 2005
תעלו את הספירה של "המלך" ל-4 , ואל תקראו לזה אונס. הוא רק פוצץ לה את הצורה במכות, עד שהיא עשתה כל מה שהוא רצה, רק כדי לצאת משם בחיים.
ומי ששואל למה אין תלונות במשטרה, אז התשובות די פשוטות ולא נעימות: חלק כי הן לא יכולות להרשות לעצמן את החשיפה (נשואות למשל) וחלק כי הן יודעות שלא יצא מזה כלום (וראו את הסיפור של טוליפ האמיצה כדוגמא לנאנסת שנסתה לקום כנגד האנס). והסיפור של דוק אכן ראוי לכך שלא להגרר למלחמות, אם כי יש גבול לכל תעלול יוספוס (תמצית: יוספוס יוצא למאבק לא לו) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
הקו החם
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
השולט אור(שולט) • 17 ביוני 2005
יוספוס,
בפרטי וגם כאן. מי שעברו את הקורס של הקו החם הם: מייפל דן קאפ יוני סדיסט בייבי ואני אנא אל תהסס להציע לבחורה המדוברת לפנות אלינו כדי שנסייע לה בכל דרך בה נוכל ובה היא תבחר. |
|