|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
Skater • 3 בינו׳ 2026
► פרלין כתב/ה: (גונבת מהבלוג של לונה בשינוי) יש לך בליינד דייט שלפניו את יכולה לראות רק איבר אחד, מה זה יהיה? פנים, וליתר דיוק העיניים, הם מספרות הכי הרבה. אותה שאלה אבל פריט לבוש אחד, מה הוא יהיה? תגידו נעליים 😅 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
פותחת מוסך(שולטת) • 3 בינו׳ 2026
חולצת טריקו גזורה
מה עשיתם לעצמכם בסופש? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
טלי35(שולטת) • 3 בינו׳ 2026
שבת בפיג'מה
מלא ספרים, אוכל, מנוחה. מה הדבר שאת.ה.הכי אוהב בכלוב? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
אני
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
TAYNI(טרנסית נשלטת) • 3 בינו׳ 2026
► טלי35 כתב/ה: שבת בפיג'מה
מלא ספרים, אוכל, מנוחה. מה הדבר שאת.ה.הכי אוהב בכלוב? שאת יכולה להיות את מה ההשקעה בביגוד הכי טובה שלך |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 3 בינו׳ 2026
החגורה שלי. היא גם נוחה, גם סקסית, גם שימושית ביום יום, וגם שימושית בסיטואציות סקסיות... אחלה השקעה.
איך אתם מתמודדים עם קראשים שאתם יודעים שיהיה רעיון רע אפילו לבדוק? (למשל, בן/ת זוג של חבר/ה טוב/ה, או מישהו/י שיש איתו/ה יחסי מרות בעבודה..) |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בינו׳ 2026
שיר של אש וקרח(מתחלף) • 3 בינו׳ 2026
ממשיך הלאה יש מקומות שאני לא מוכן להכנס ....
איזה מקום לא קונבנציונלי עשיתם סשן |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 4 בינו׳ 2026
לא יודע אם אפשר ממש לקרוא לזה סשן אבל הייתי קשור ברצועה במהלך נסיעה ברכב והשולטת שהסיעה אותי אחזה ברצועה תוך כדי נהיגה ואת המבטים של הנהגים ברכבים שעצרו לצדנו בצמתים אי אפשר היה לפספס אפילו שזה היה בלילה.
פיצה עבה או דקה? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 4 בינו׳ 2026
עבה כשאני המגש כי אדוני מעדיף אותה ככה. דקה כשאני אוכלת כי מי אוהב גוש ענק של בצק וקצת גבינה איףףף.
מי לוקח את הביס הראשון בבית? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 4 בינו׳ 2026
► Indigo כתב/ה: עבה כשאני המגש כי אדוני מעדיף אותה ככה. דקה כשאני אוכלת כי מי אוהב גוש ענק של בצק וקצת גבינה איףףף.
מי לוקח את הביס הראשון בבית? אני כי הבת שלי מדברררררתתת והפרעות קשב ואוכלת לאאטטטטטטטטטטטטט מה ה self care שלך? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בינו׳ 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 4 בינו׳ 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► Indigo כתב/ה: עבה כשאני המגש כי אדוני מעדיף אותה ככה. דקה כשאני אוכלת כי מי אוהב גוש ענק של בצק וקצת גבינה איףףף.
מי לוקח את הביס הראשון בבית? אני כי הבת שלי מדברררררתתת והפרעות קשב ואוכלת לאאטטטטטטטטטטטטט מה ה self care שלך? מקלחת סופר ארוכה עם פילינג ואחר כך חמאת גוף נעימה וכירבול בחלוק פרוותי אך אתם שותים את הקפה? |
|
|