צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לעינבר
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
יפה לך הפירגון והנעימות.
וגם הלא נחמדה נמחק מחתימתך. יישר כח. אהבתי |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לצ'יטה
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
עינבר • 7 בפבר׳ 2006
רק לא להחפז למסקנות אישיות, חס ושלום
כלום לא נמחק, פשוט לא תמיד חותמת |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
"לו הייתי סאבית" {תודה לעינברי}
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
מUחדת • 7 בפבר׳ 2006
היי צ'יטה ותודה על המחמאות.
צ'יטה כתב/ה: מה שאני סקרן לגביו מכל הסיפור, זה שני דברים: 1. איפה את עכשיו, לאחר מספר חודשים לא מועט, בגישתך לעניין ? אותה הגישה. משועשעת ונשכנית. 2. האם לא כדאי לך, לי ולכולם, שתפתחי פוסט חדש בעניין, המבאר סוגייה זו ? (ראי סעיף 1). במידה וכן אבקש ממך להפנות גם לפוסט המדובר, במיוחד עבור אנשים החסרים יסודיות מספקת (כמוני). אין חדש תחת השמש, צ'יטה. הרוב הבל הבלים. או חבלים. אם יהיה לי להוסיף משהו בעניין בעתיד- אני מאמינה שתיתקל בפוסט הזה. 5. האם ניתן להסיק בביטחון מספק, שאת לא מחפשת את דמות האב, כאן, או חלילה, במקומות אחרים ? (חשש אישי לאור העניין, ופער הגילאים בינינו). א. דמות אב? מאיפה זה בא? ב. ומה הקשר לפער הגילאים שבינך לביני..? 9. האם, לדעתך, וכמובן בליווי המלצות, עדיף מכאלה, שהם בגדר אצולה כאן, הגעת למקום, בו את סאבית ראויה כבר ? א. מעולם לא הייתי סאבית ראוייה. ב. אני גם לא ממש סאבית. ב1. ואם אני כן- אני סאבית מסוכנת. ג. מה זה, לעזאזל, סאבית ראוייה בכלל? ד. אני פסולת קילור גאה. 12. במידה והתשובה לסעיף קטן 9, היא חיובית. אבקשך בפוסט החדש, או אפילו באחד נוסף, לתרום מנסיונך, מהתובנות שרכשת, ומהאופן בו הגשמת את עצמך, לאותן סאביות, צעירות, או לא בשלות מספיק. את מבינה, חייהם של השולטים באתר קשים מנשוא. כל כך הרבה מאמץ נדרש עם אותן חדשות לא בשלות. שיתוף מצידך, עשוי להתקבל בהרבה יותר קלות, על ידי צעירות אלו. יכול כל כך להקל על אותם שליטים, המתקשים לעמוד בעומס המטלה. הנשלטות החדשות {אפשר לחשוב כמה ניסיון יש לי להתחיל לחנך מישהו כאן. הממ..אם הייתי דום בטח לא הייתי אומרת את זה} צריכות השקעה. הרבה ממנה. וזה לגמרי הגיוני. מצד אחד- אתם {סליחה על ההכללה} מעדיפים אותן טאבולה ראסה, מצד שני- נשלטת היא לא אבוקדו שאפשר להאיץ את הבשלתו. מנסיון שלי? קחי את הזמן. אל תמהרי להתנסות, קראי הרבה ושוחחי עם אנשים. סמכי רבות על האינטואיציות שלך. אם משהו מריח לך מסריח- כניראה שאת צודקת. והכי חשוב, בעייני- אין דרך אחת נכונה. אין דרך להפוך אותך לסאבית ראויה- כי אין דבר כזה. היי את עצמך- גם אם נדמה לך שאת משלמת מחיר בכך שלא מקלרים אותך תוך יומיים. אל תכנעי לשום לחץ חברתי- מה שלא עושה לך נעים- אל תעשי אותו. "שמרי נפשך, כוחך שמרי, שמרי נפשך. שמרי חייך, בינתך, שמרי חייך, מקיר נופל, מגג נדלק, מצל חשך, מאבן קלע, מסכין, מציפורניים שמרי נפשך מן השורף, מן החותך מן הסמוך כמו עפר כמו שמיים מן הדומם, מן המחכה והמושך והממית כמי באר ואש כיריים נפשך שמרי-ובינתך שער ראשך עורך שמרי, שמרי נפשך, שמרי חייך" (נ. אלתרמן) יאללה. הלכתי לעשות קפה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
למיוחדת, המיוחדת מאד
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
משום מה היתה לי תחושה שדווקא את תשתפי פעולה עם ההומור הקסום שלי. שיט, טעיתי.
תחשבי כמה יפה היה, אם היית משתפת פעולה עם ההומור. במקום להלחם בדומים מניאקים, בדומה לדון קישוט. אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל. מיוחדת, מי שלא יכול לצחוק קצת על עצמו, לא כדאי לספר לו בדיחות, על אחרים. ועוד דבר, אל תפריעי לקוצים שלך לשרוט את רגליי. הן עטורות במכנסי עור כאלה של אופנוענים כבדים. חופשי |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Re: למיוחדת, המיוחדת מאד
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
זרה מוכרת • 7 בפבר׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: משום מה היתה לי תחושה שדווקא את תשתפי פעולה עם ההומור הקסום שלי. שיט, טעיתי.
תחשבי כמה יפה היה, אם היית משתפת פעולה עם ההומור. במקום להלחם בדומים מניאקים, בדומה לדון קישוט. אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל. מיוחדת, מי שלא יכול לצחוק קצת על עצמו, לא כדאי לספר לו בדיחות, על אחרים. ועוד דבר, אל תפריעי לקוצים שלך לשרוט את רגליי. הן עטורות במכנסי עור כאלה של אופנוענים כבדים. חופשי צ'יטה. אין ספק שמצאת דרך מקורית לשווק את עצמך. רק מה ? נפלת על הבחורה הלא נכונה... על אחת היחידות פה שיודעות לצחוק על עצמן. נו טוב... נסה בשרשור הבא. ואת קמיצה סוררת שלי... תזכרי את סשן האיפוק שהוטל עלייך הערב. }{ |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
Re: למיוחדת, המיוחדת מאד
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
עינבר • 8 בפבר׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל.
יש כאן לא מעט אנשים טובים, לפעמים הם רוב, לפעמים מיעוט. החוויה הקליטה משתנה. רק אנשים טובים פה, הם לא אלה שיעדנו את מיוחדת, ירככו אותה ויגרמו לה להאמין במין האנושי. הם יאהבו אותה כמו שהיא, שיתפעלו מכשרונה, חוכמתה, היותה דעתנית וימשכו אליה נורא. ועם כבר נשיקות, אני נדחפת באמצא, למיוחדת ולזרונת }}}{{{ |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
ריגשתן מאוד.
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
מUחדת • 8 בפבר׳ 2006
לשתיכן, זרונת שלי וענברי- חיבוק גדול.
עינבר כתב/ה: צ'יטה כתב/ה: אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל.
יש כאן לא מעט אנשים טובים, לפעמים הם רוב, לפעמים מיעוט. החוויה הקליטה משתנה. רק אנשים טובים פה, הם לא אלה שיעדנו את מיוחדת, ירככו אותה ויגרמו לה להאמין במין האנושי. הם יאהבו אותה כמו שהיא, שיתפעלו מכשרונה, חוכמתה, היותה דעתנית וימשכו אליה נורא. לא שיתפתי פעולה איתך, צ'יטה- כי ההומור שלך לא הצחיק אותי. סורי. אין לך מושג מה אני עושה, או לא עושה כאן- ואני לא נלחמת באף "דום מאנייק". מוזר שמקריאת שתי תגובות וחצי שלי אתה מאמין שאתה יודע מה אני צריכה. אתה יודע כמה מעודנת או לא אני? כמה רכה או קשה אני? מי שלא יודע הומור מהו- שלא ימהר להשתמש בו.. אגב- אתה לא תזכה להרגיש את הקוצים שלי אפילו קרוב לרגלייך עטורות מכנסי עור כאלה של אופנוענים כבדים. חופשי לא. וככה, על הדרך, תן לי לעוץ לך עצה- תפסיק לחשוב שאתה יודע מה צריכים אנשים ומה עובר בראשם. ______________________ ל'. פסולת קילור גאה. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
למיוחדת, המיוחמת מאד
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
Adonasuy(שולט) • 8 בפבר׳ 2006
"משום מה היתה לי תחושה שדווקא את תשתפי פעולה עם ההומור הקסום של כל הדומים המשעשעים", הדאחקנים, המקסימים בעיני הדודה נחמה ועצמם. "שיט, טעיתי." (שימי לב ל"שיט"- אלמנט ביזארי ידוע במקומותינו).
"תחשבי כמה יפה היה, אם היית משתפת פעולה עם ההומור. במקום להלחם בדומים מניאקים, בדומה לדון קישוט." ולא, הומור זה לא להגיד לי תוך כדי סשן "מי אמר לך שזה עשרה סנטימטרים? יש פה בקושי שבעה!". ממש לא הומור. לא. "אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל." שוב אלמנט הדום הרגיש? אני מאחל לך דום שיושיב אותך על סברס ויאלץ אותך לשיר בשני קולות "בילאדי בילאדי", בזמן שהוא מזיין את חנאן עשראווי מולך. אין אנשים טובים בעולם- הם מתו. "מיוחדת, מי שלא יכול לצחוק קצת על עצמו, לא כדאי לספר לו בדיחות, על אחרים." יה. שור. בעיקר, מי שאין לה זין שלא תדבר על העשרה סנטימטרים של אחרים. טוב, שבעה. "ועוד דבר, אל תפריעי לקוצים שלך לשרוט את רגליי. הן עטורות במכנסי עור כאלה של אופנוענים כבדים." עיוני - זה לא קוצים. היא שוב חיפפה בגילוח. "חופשי" זה לגמרי לבד. (י. פוליקר נפרד מהבאט פלאג). כמה שנמאס לי מכל מיני בלונים שמתים לחטוף דקירה מאיזו סיכה. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
מUחדת • 8 בפבר׳ 2006
Adonasuy כתב/ה: "משום מה היתה לי תחושה שדווקא את תשתפי פעולה עם ההומור הקסום של כל הדומים המשעשעים", הדאחקנים, המקסימים בעיני הדודה נחמה ועצמם. "שיט, טעיתי." (שימי לב ל"שיט"- אלמנט ביזארי ידוע במקומותינו).
"תחשבי כמה יפה היה, אם היית משתפת פעולה עם ההומור. במקום להלחם בדומים מניאקים, בדומה לדון קישוט." ולא, הומור זה לא להגיד לי תוך כדי סשן "מי אמר לך שזה עשרה סנטימטרים? יש פה בקושי שבעה!". ממש לא הומור. לא. "אני מאחל לך דום ראוי, שיעדן אותך. שיגרום לך להיות רכה. שיגרום לך להאמין, שיש אנשים טובים פה בעולם. רק צריך למצוא אותם. מודה שזה לא קל." שוב אלמנט הדום הרגיש? אני מאחל לך דום שיושיב אותך על סברס ויאלץ אותך לשיר בשני קולות "בילאדי בילאדי", בזמן שהוא מזיין את חנאן עשראווי מולך. אין אנשים טובים בעולם- הם מתו. "מיוחדת, מי שלא יכול לצחוק קצת על עצמו, לא כדאי לספר לו בדיחות, על אחרים." יה. שור. בעיקר, מי שאין לה זין שלא תדבר על העשרה סנטימטרים של אחרים. טוב, שבעה. "ועוד דבר, אל תפריעי לקוצים שלך לשרוט את רגליי. הן עטורות במכנסי עור כאלה של אופנוענים כבדים." עיוני - זה לא קוצים. היא שוב חיפפה בגילוח. "חופשי" זה לגמרי לבד. (י. פוליקר נפרד מהבאט פלאג). כמה שנמאס לי מכל מיני בלונים שמתים לחטוף דקירה מאיזו סיכה. איך צחקתי, פסיכו. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
לכולם
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 8 בפבר׳ 2006
למיוחדת: ממלא אותי צער שאת לא נהנית מההומור שלי. כל כך השתדלתי שכן. אני מבטיח לנסות להשתפר להבא.
אני מודה שאין לי באמת ידע מה את עושה כאן. מתנצל ממש אם חווית אותי לא נעים לך. בואי נעשה ככה פשוט. אני לוקח את כל דבריי בחזרה. למרות שאי אפשר. קבלי את התנצלותי הכנה. אני מוכן דווקא לבוא עם מכנסיים קצרות, אם זה מה שמפריע. אפילו בלילות החורף הסוערים. זו סתם בדיחה, אל תקחי אותי יותר מדי ברצינות. אולי בעצם כשאני חושב על זה ההומור שלי דפוק משהו. אגב את שלך אני כן אוהב. לאדונשוי: אם אכן אתה חווה אותי כבלון, אולי תצייר עלי במקום לדקור אותי ? יהיה הרבה יותר שווה. אתה מבין, אני פשוט לא בקטע של מדיקל. וחוצמזה אני דווקא אוהב רק בנות, ושהרגליים שלהן יהיו חלקות. לגבי האורך, וואללה, לא מדדתי. אה ועוד דבר, אשמח שתצחק עלי, אבל באופן שיצחיק גם אותי. בוא נתאם קצת את ההומור בינינו, כי כנראה גם שלי לא מצחיק אותך. ניפגש באמצע ? אה ועוד דבר ששכחתי. אני עוד לא מכיר את מיוחדת ואותך, אז בוא נדחה לרגע את עניין הנשיקות עד שנכיר. מוסכם ? |
|