פייה{O} |
לפני 17 שנים •
25 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באוג׳ 2007
פייה{O} • 25 באוג׳ 2007
nephele כתב/ה: לגבי התנהלותה של סוויטי.
נראה לי קצת לא לענין לקבוע שמה שהיא עושה הוא נכון או לא נכון. מי קבע מה נכון ומה לא נכון בלהיות של מישהו? ההגדרה שלה של להיות של מישהו היא טוטאליות חסרת הבחנה. וזכותכם לבוא בטענות לגבי נושא ההונאה, אבל לגבי הדרך שבה היא והאדון שלה רוצים להתנהל ביניהם, לא חושבת שיש למישהו זכות להתערב. אנחנו באים בטענות בדיוק לגבי נושא ההונאה, ואנחנו באים בטענות כלפי סוויט ששיתפה פעולה עם ההונאה הזאת תחת איצטלה של התמסרות. קצת מזכיר לי את הסיפור של אתי, הבחורה החביבה ההיא שמעלה בהרבה הרבה כסף רק מתוך נאמנות ומסירות לאח המהמר הכפייתי שלה. אז מסירות מסירה אחריות? מה זאת אומרת להיות ב'טוטאליות חסרת אבחנה'?? זה אמור לאפשר לך למחוק את המצפון של עצמך? זה לא בדסמ. זה סתם טמטום ותירוץ לחוסר אחריות על בחירות לא הגונות. |
|
nephele(אחרת) |
לפני 17 שנים •
25 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באוג׳ 2007
nephele(אחרת) • 25 באוג׳ 2007
פייה כתב/ה: nephele כתב/ה: לגבי התנהלותה של סוויטי.
נראה לי קצת לא לענין לקבוע שמה שהיא עושה הוא נכון או לא נכון. מי קבע מה נכון ומה לא נכון בלהיות של מישהו? ההגדרה שלה של להיות של מישהו היא טוטאליות חסרת הבחנה. וזכותכם לבוא בטענות לגבי נושא ההונאה, אבל לגבי הדרך שבה היא והאדון שלה רוצים להתנהל ביניהם, לא חושבת שיש למישהו זכות להתערב. אנחנו באים בטענות בדיוק לגבי נושא ההונאה, ואנחנו באים בטענות כלפי סוויט ששיתפה פעולה עם ההונאה הזאת תחת איצטלה של התמסרות. קצת מזכיר לי את הסיפור של אתי, הבחורה החביבה ההיא שמעלה בהרבה הרבה כסף רק מתוך נאמנות ומסירות לאח המהמר הכפייתי שלה. אז מסירות מסירה אחריות? מה זאת אומרת להיות ב'טוטאליות חסרת אבחנה'?? זה אמור לאפשר לך למחוק את המצפון של עצמך? זה לא בדסמ. זה סתם טמטום ותירוץ לחוסר אחריות על בחירות לא הגונות. את צודקת כשאת מדברת על ההתנהלות - ועליה גם אני קובלת, אבל יש כאן אנשים שהתקיפו אותה על הדרך שבה הם רואים את הקשר שלהם. שוב - נושא ההונאה כשלעצמו אסור בעיני - כך גם הפניה לאנשים שנמצאים בקשר עם הצעות שכגון אלה, אבל מה קורה ביניהם - זה לא ענין שמותר למישהו לשפוט כאן - זה לא בסדר. נפילי. |
|