שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אדון ו/או בן זוג

pam
pam
לפני 21 שנים • 9 באוג׳ 2003
pam • 9 באוג׳ 2003
עצה קטנה, מאסטר התשוקה

תחשוב טוב טוב טוב לפני שאתה אומר משהו לדמי באופן פרטי.

אלא אם כן דחוף לך שזה ימרח במהירות שיא על גבי דפי הפורום הכלליים.

הבן אדם חי מזה. מלמרוח בפומבי דברים שנאמרו לו בפרטיות.

לך תבין. כל אחד וההפרעה שלו.
Demi
Demi • 9 באוג׳ 2003
ThePassionMaster כתב/ה:

וזה לא אומר שכל הזמן הוא ינבח פקודות וידבר בצורה "קשוחה" (כפי שלפעמים קורה לי שנשים שרק מכירות אותי מצפות ממני שאדבר בצורה "קשוחה" כי אני דום, אלו נשים שפשוט לא מבינות שדום הוא בן אדם קודם כל ובמצבים מסויימים בלבד הוא דום)

וואלאק מה אני אגיד לך, הנה אמרת את זה בעצמך
נכון, לקח לך קצת זמן אבל אמרת.

ועוד לא הזמנתי אותך לראות מה זה סשן, רק אמרתי שאולי
ולא אמרתי שככה צריך להיות סשן, רק אמרתי שזאת תהיה (במידה ותהיה) דוגמה לסשן, סה"כ אתה שאלת מה זה לא אני.

ThePassionMaster כתב/ה:

אתה הטיפוס שנהנה מ BDSM בזמנים קצובים מראש, אתה לא חושב שיש לערבב בין החיים הרגילים לעולם ה BDSM
אצלך ההפרדה היא מוחלטת. BDSM עושים בסשן בלבד וזהו.
כאשר משפילים אותך או נותנים לך פקודות במהלך הסשן, זה מקובל עליך לחלוטין, אך כאשר נעשה הדבר מחוץ לסשן, זה לא מקובל עליך.
לכן קשה לך לקבל את העובדה שיש אשר רואים ב BDSM דרך חיים והם רוצים להיות בתוך זה (בצורה המתאימה להם) במשך כל שעות היממה.

נו תקרא את מה שכתבה תאיר ואת מה שאני כתבתי ותראה שזה לא בדיוק מוגדר אבל זה כן מוגדר אבל מתחילים מההגדרות כי אחרת הולכים לאיבוד.
וזהו אין לי יותר כח להגיב לזה את מה שהיה לי להגיד אמרתי.

פאם, מה אמרתי לי בפרטי שכתבתי בפורום? חשבת אולי שזה משפט שעוד כמה אמרו לי חוץ ממך? ואולי משפט שגם אני פעם פעם אמרתי?
וכן, יש הוכחות בפיפ, רק לפני חודש וחצי(נו אולי אני מפספס בשבוע) הגעת לקהילה
רק לפני חודש הגעת למועדון וגם את סיפרת מה זה עשה לך, עד אותו יום בכלל לא קלטת שדברים כאלו קיימים.
ואיך שאת מדברת עם כל הכבוד הצורה שבה את משפילה את כל העולם מסביבך ממש לא לעניין.
ולכן צפי לתגובות בהתאם.
וחוץ מזה נוי התנצלה בפנייך חשבת אולי להגיב שם?
SubFlower​(נשלטת){Mr. SL}
SubFlower​(נשלטת){Mr. SL} • 9 באוג׳ 2003
קראתי את כל השרשור הזה בתשומת לב מרובה.

ולא ,לא בגלל שהחלטתי לקחת שיעור פרטי מדמי, אלא בגלל שאר משתתפי הפורום שהגיבו כאן.

דמי, גם אם לדיעותיך יש משקל וגם אם יש בן אמת, הצורה בה אתה מציג דברים פסולה. ואני אומר לך שוב, בפעם ה- XXX , אף אחד לא נתן לך הזכות לאשפז אנשים ו/או להענישם ע"י מכות בטוסיק או בכל צורה אחרת ולו רק כי דרכם אינה מתאימה לך.

חייה ותן לחיות, אף אחד פה לא מביע דיעות על גבו של אחר - חוץ ממך. ובאם אתה באמת מעוניין שדברייך ישמעו ויתקבלו, כדאי כי תחדל מכך.

אם אינך מכיר דרך כלשהיא או שאינה מסתדרת עם קוי האופי שלך, אנא, בדס"מ מכיל בתוכו גוונים כה רבים עד אשר יש בו מקום לכל אחד ואחת ולכל אחד ואחת מגיע הכבוד הראוי, למרות ובגלל הדרך, בה בחרו לממש את נטיותיהם. הכלל הראשון בדרישת כבוד מאחר, לעומת זאת, הוא בהחלט וקודם כל - הענקת הכבוד ולא נסיונות לבוז ו/או להתנשא.

שבת שלום
pam
pam
pam • 9 באוג׳ 2003
לא דמי.

את החשבון שלי איתך אני אסגור בזמן ובמקום ובעיתוי שאמצא לנכון.
Demi
Demi • 9 באוג׳ 2003
פאם אין שום חשבון, תלמדי להתנהג לאנשים שלא עשו לך שום דבר רע ואת רק פוגעת בהם שוב ושוב ושוב.
אם פגעתי בך אני מתנצל אבל אני מצפה להדדיות כי אם את לא מבינה שאת פוגעת בצורה שבה את כותבת אז אני לוקח את ההתנצלות בחזרה.
ליהי​(נשלטת)
ליהי​(נשלטת) • 9 באוג׳ 2003
ודמי אתה לא פוגע?בהודעות אלה שקראתי מנעת זכות קיום לכל כך הרבה דעות ולא רק שמנעת , הוצאת עונש מוות!
יחס גורע יחס , לפעמים מספיק חודש וחצי של נסיון בתחום אבל אינטלגנציה רגשית של חיים שלמים כדי להיות בן אדם חכם. ולפעמים , לא יודעת כמה נסיון יש לך , גם זה לא מספיק.
לא יודעת בן כמה אתה , ולא אלך להציץ בפרופיל אבל אומר שזה בטוח צעיר מאוד. וגם אם לא , אז אתה פשוט ילד בבעיה. שדחוף צריך יחס חם.
Demi
Demi • 9 באוג׳ 2003
טוב
לכל מי שלא קרא את האותיות הקטנות הנה אני אצוטט מה שכבר כתבתי
וכן גם ההסבר למה מאוד הדגשתי את העניין של שליטה זה רק בסשן מופיע בציטוט.
כן יש מעבר, רק שהעדפתי לא להזכיר אבל בגלל שהדיון התפתח כפי שהתפתח הרגשתי מחוייב להגיד גם את זה.

demi כתב/ה:

טוב, עכשיו בהקשר הזה דבר חשוב שאני חייב להגיד.
אני טוען ומאמין שהתקדמות יכולה לבוא רק מתוך הגבלה.
שהתפרסות יכולה להגיע רק מתוך צרות.
ולמה אני מתכוון?
דוגמה יפה היא רמזור ההצלפות – הוא מגביל.
אבל, אדון מנוסה שיודע במה להצליף ובאיזה עוצמה יכול בשלב מסוים "לשבור" את הרמזור הזה.
אבל! זה חייב לבוא מתוך הרבה הרבה הרבה ניסיון והרבה הרבה הרבה הכרות, מתוך שליטה מוחלטת בדברים הבסיסיים.
שימו לב – אמרתי – אדון מנוסה עם הדגש על מנוסה!
שלא יבואו מחר אנשים ויגידו – אבל דמי אמר שמותר, אם ככה אז אני עכשיו אומר– אסור.
כי למחלקה אורטופדית / נירולוגית / כירורגית אני לא רוצה שאנשים יגיעו רק בגלל שלמישהו יש תסביך גדלות.

ומה הקשר לעניינינו?
פשוט מאוד.
אני מכיר הרבה אנשים, חלקם שואלים אותי חלקם מתייעצים.
שמעתי, ראיתי, פגשתי, הרגשתי אנשים שחיים בסרט שבו הכל מותר - ולא! לא הכל מותר.
אנשים לא מבינים שיש גבולות, לא מבינים שיש מצבים בהם לא מתאים יותר ורוצים את גובה העיניים.

כל זה יוצר בלבול נוראי, סאביות מיתבלבלות, דומים מתבלבלים
וכל זה נובע מהגישה שהכל מותר ושכל אחד קובע בשביל עצמו.
אז לא, יש לי חדשות בשביל כל מי שחושב שהכל מותר.
לא הכל מותר, וכדי להיות מסוגל לקבוע בשביל עצמך אתה חייב לבוא מהנקודה הכי שפוייה, הכי מצומצמת, הכי ממוקדת והכי צרה.
כן, קיים דבר כזה מעבר לסשן, כן זה אפשרי תלוי בסוג הקשר תלוי ברצונות ההדדיים תלוי בכל כך הרבה משתנים שאי אפשר אפילו להגדיר את זה.
אבל בשביל שזה יבוא נכון אי אפשר להתחיל שם.
חייבים להתחיל בנקודה הכי ממוקדת, הכי צרה הכי מגבילה.
כלומר – לקבוע "כלל" שבסשן מותר ואחרי זה נגמר.
משם, עם הזמן, עם העמקת הקשר וההכרות, מתוך דבר פנימי ועמוק שקיים אפשר להתחיל לגלוש קצת מעבר לסשן, להתחיל לגשש מה עוד ומה מתאים ומה לא.
לא מתחילים שם, מגיעים לשם.
יש מי שזה מתאים להם ויש מי שלא.

גלישה מעבר לסשן לא מקבילה ל24 על 7 שלא קיים, זאת רק פנטזיה שלעולם לא תמומש.
ואם יש יוצא דופן אחד, אז יש יוצא דופן אחד זה לא מעיד על הכלל אלא על היוצא מהכלל.