tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
כמו בכל דבר בחיים...
לפני 18 שנים •
22 ביוני 2006
tch(נשלט) • 22 ביוני 2006
פרופורציות.
כדורגל הוא אחד מההנאות בחיים(למי שאוהב)בכלל ומונדיאל בפרט,אבל... אם גבירתי תזדקק לי בזמן המשחק,אפסיק את הצפייה ואעמוד לשירותה. לא כביטול עצמי,אלא כמסירות והתמסרות,אוותר על דברים שאני אוהב למענה בלי להניד עפעף. אם יש משחק מסויים שחשוב לי לצפות בו יותר מבמיוחד,פשוט אבקש ערב חופשי,ואין לי בכלל ספק שהיא תאפשר לי לצפות במשחק,כפי שכבר קרה בשבוע שעבר,וכפי שאני מתכוון לבקש בשבוע הבא.... אוותר על כדורגל למען גבירתי. כדורסל זה כבר סיפור אחר,במיוחד אם מדובר על מכבי ת"א.... |
|
Tobias(אחר) |
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
Tobias(אחר) • 23 ביוני 2006
אני רק רוצה לומר דבר אחד ויחיד שיסיים מבחינתי את הדיון הזה
לפני שהעבד בכלל נכנס לעניין הבדסמ הייתה לו כבר דומית, והרבה הרבה לפנייך. לדומית הזאת קראו כדורגל והמונדיאל הוא יום ההולדת של הדומית הזאת. הסאב היה בבעלות הדומית הזאת הרבה לפנייך ויהיה שלה הרבה אחרייך ולמעשה....את התחביב שהיא מרשה לו להתעסק בו כשהיא לא צריכה אותו (הכל נאמר בהומור ונא לא לקחת ללב) |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
מנקודת מבט של מכור (רק שלא לכדורגל)
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
רחום וחנון • 23 ביוני 2006
אני חושב שהנשים השולטות יכולות להשטמש במשחק עצמו ,כסוג של עיניו ויזואלי.
ניתן לשלב קשירות. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
23 ביוני 2006
Madame T(שולטת) • 23 ביוני 2006
tebayes כתב/ה: אני רק רוצה לומר דבר אחד ויחיד שיסיים מבחינתי את הדיון הזה
לפני שהעבד בכלל נכנס לעניין הבדסמ הייתה לו כבר דומית, והרבה הרבה לפנייך. לדומית הזאת קראו כדורגל והמונדיאל הוא יום ההולדת של הדומית הזאת. הסאב היה בבעלות הדומית הזאת הרבה לפנייך ויהיה שלה הרבה אחרייך ולמעשה....את התחביב שהיא מרשה לו להתעסק בו כשהיא לא צריכה אותו (הכל נאמר בהומור ונא לא לקחת ללב) סוף סוף מישהו עם חוש הומור.... הגדרה מעניינת ביותר: "את התחביב שהיא מרשה לו להתעסק בו כשהיא לא צריכה אותו" - איך לא הבנתי את זה עד עכשיו בכל אופן אני מבינה שאני צריכה לברך על כך של"דומית" התובענית הזאת של הסאב שלי, ששמה "כדורגל", יש יום הולדת רק פעם בארבע שנים.... |
|