איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 1 בינו׳ 2007
נפגשתי עם גבר, דום, שאינו פנוי. לטענתו- הוא פרוד, בשלבי גירושין, ונמצא בקשר לא מחייב (לא מונוגמי), עם סאבית. אף על פי כן, אמר שאינו רוצה לעשות כלום, כיוון שזה לא יהיה הוגן כלפי אף אחד מהצדדים. אז נפגשנו, כידידים. לפני כן, קיבלתי ממנו כמה הודעות מחממות לב בפרטי ובכללי, דיברנו שעות בטלפון... לא חשוב. אחרי הפגישה, ניסיתי ליצור איתו קשר, ללא הצלחה. גם בבוקר ניסיתי... ללא הצלחה. קלטתי בסוף שהוא מתעלם ממני בכוונה, בייחוד לאחר הודעה שקיבלתי מהסאבית שלו הבוקר, בו היא מאשימה אותי שניסיתי לפתות אותו, למרות שידעתי שהוא בקשר איתה, ושאני ממשיכה בחיזוריי אחריו. היא פקדה עלי "לסור מדרכה".
(ערכתי כדי להתאים את הזמנים לתאריכים בהם הדבר התרחש) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ינו' 01, 2007 5:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
"הבנתי שאתמול נפגשת עם הדום שלי / מאהב שלי XXX
כמו כן הבנתי שהוא סיפר לך עליי ושיתף אותך שיש לו מישהי בחייו . יכול מאוד להיות שאת בחורה מקסימה וטובת לב , אבל אתמול זילזלת בי. ניסית לפתות אותו ואת ממשיכה בחיזורייך הנמרצים. זאת אני יודעת מכיוון שמיד לאחר פגישתכם הוא הגיע אליי וראיתי שהתקשרת ושלחת לו הודעה. ביקשתי ממנו שלא יפגוש אותך יותר וזאת בגלל חוסר האיכפתיות שלך מרגשותיי ומהעובדה שהוא בפירוש אמר לך שדבר לא יקרה בינכם. הוא כמובן נעתר לבקשתי. לכן הודעות בסגנון : חלמתי עלייך כל הלילה" לא מקובלות יותר אני מבקשת ממך לסור מהדרך בתודה מראש וסוף שבוע נעים כמו כן שיהיה לך הרבה בהצלחה במציאת דום ( נראה לי שאת כבר די נואשת לזה )" |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 1 בינו׳ 2007
בשמחה
ודרך אגב אף אחד לא איים לפגוע בך אז צאי מהסרט ההזוי שלך. אל תתעסקי אותי זה אומר שדברים ייפתחו ואני לא מתכוונת לשתוק. ואים שום שקר בדבריי ואת יודעת את זה. אני אשמח להוציא את איימי האמיתית רשמית לאור. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: בשמחה
ודרך אגב אף אחד לא איים לפגוע בך אז צאי מהסרט ההזוי שלך. אל תתעסקי אותי זה אומר שדברים ייפתחו ואני לא מתכוונת לשתוק. ואים שום שקר בדבריי ואת יודעת את זה. אני אשמח להוציא את איימי האמיתית רשמית לאור. אשמח אם תוציאי, כי אין שום "איימי אמיתית" להוציא לאור. קדימה- תוציאי. |
|
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
איימי ממתיי כשנפגשים עם מישהו לא פנוי , שולחים לו הודעות ומתקשרים אליו באמצע הלילה?
וממשיכים לנדנד יום אחרי בטלפונים ואס אמ אסים. ממתי שולחים הודעה סטייל " חלמתי עלייך כל הלילה " למישהו שיש לו בת זוג? איזה מן התנהגות זאת ? תסבירי לי שלא נדבר על הבקשה שלך שיחזיק לך את היד ה נראה לך לגיטימי? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ינו' 01, 2007 5:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
dragon fly • 1 בינו׳ 2007
ואני שואל..........
נפתחה מכבסה בכלוב?שרות עצמי?יש ניקוי יבש גם? |
|
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
נפתחה בקול רעש גדול
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: איימי ממתיי כשנפגשים עם מישהו לא פנוי , שולחים לו הודעות ומתקשרים אליו באמצע הלילה?
וממשיכים לנדנד יום אחרי בטלפונים ואס אמ אסים. ממתי שולחים הודעה סטייל " חלמתי עלייך כל הלילה " למישהו שיש לו בת זוג? איזה מן התנהגות זאת ? תסבירי לי שלא נדבר על הבקשה שלך שיחזיק לך את היד ה נראה לך לגיטימי? לא התקשרתי אליו באמצע הלילה. הפגישה שלנו הסתיימה בסביבות אחת. חישוב של חצי שעה להגיע הביתה... אולי בשתיים גג. לא הייתה בקשה שהוא "יחזיק לי את היד". היה פלירטוט הדדי, תוך ידיעה שזה לא יוביל לשום מקום. הוא לא סיפר לי ש "יש לו בת זוג". לא כך הוא הציג את הדברים, והוא יודע זאת היטב. הוא פשוט רוצה לרקוד על כל החתונות. לו הייתי יודעת שאחרי הפגישה איתי נסע אליך, נראה לך הגיוני שהייתי מתקשרת אליו ושולחת לו הודעה??? לו הייתי יודעת שהוא מתעלם ממני בכוונה, ושהציג את כל מצבו כשיקרי, את חושבת שהייתי שולחת לו את ההודעה בבוקר? כן, נמשכתי אליו. בסוף הפגישה הוא עוד שאל אותי מה דעתי על "סטוץ". את הוטעית, או שמנסה להטעות, וצר לי שנפגעת. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
dragon fly כתב/ה: ואני שואל..........
נפתחה מכבסה בכלוב?שרות עצמי?יש ניקוי יבש גם? יקירי, אני אולצתי תחת איומים לעשות את זה כאן. צר לי... זו הבחירה של הס פן תעיר. |
|
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בינו׳ 2007
איימי תסתכלי טוב טוב בבלוג שלך
את בעצמך כתבת שאת עומדת להיפגש עם מישהו לא פנוי שאמר לך בפירוש שכלום לא יקרה הוא שאל אותך על סטוץ לא בתום הפגישה אלא במהלכה בהקשר לדברים שאמרת. אל תעוותי את הדברים. |
|