*המלאכית השחורה*(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: אני רק מנסה לדמיין...
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2007
Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? |
|
דורדום(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
דורדום(שולט) • 19 באפר׳ 2007
*המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? ואני מטוב לב, מוכן לעזור לשתיכן!! |
|
Lost_Song |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Lost_Song • 19 באפר׳ 2007
*המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? תגדירי להנות.. אני לא בטוחה עד כמה אני אהנה אם שוב תחליטי להצליף בי והפעם עם העניבה!!! |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: מועדון הפלזמה מגיע!
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 19 באפר׳ 2007
לא סתם עוד עבד כתב/ה: אני מגיע הפעם עם הרכב כמעט מלא של מועדון הפלזמה: שושו זוגתי לעת מצוא, ויני, סעיד ופרנקי. גם פגוש אמור להגיע, אם הוא יקבל אישור מהשב"כ שזה בטוח בשבילו להגיע לאירוע של הקהילה. כולנו נגיע לבושים בדגל המדינה, חוץ מסעיד שקיבל אישור מיוחד להגיע לבוש ב-2 דגלים (מסיבות מובנות) ומפרנקי שקיבלה אישור להגיע לא לבושה (גם כן מסיבות מובנות).
לא רק המדינה חוגגת 59 אביבים, גם פרנקי שלנו חוגגת XX אביבים ממש בלילה של המסיבה. כל האקסים שלה ובכלל מוקירי זכרה מוזמנים להגיע לחגוג איתנו ולעזור לי להפוך את התחת שלה לתחת הכי אדום במדינה. בסדר אמילי, אין צורך לרדת על ארבע ולהתחנן. אם תהיי טובה, גם התחת שלך יהיה אדום אוווו האם זה אומר שלסע"מ עושה גם הוא בקאמבק? |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
ג'ולי(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2007
Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... F קצת דמיון...
ועוד קצת השקעה... חלקו בכניסה ספרי חוטים לכל דורש. יש כאלה בצבעים. תלבושת הספרי היצירתית מכולן, וזו שתרד הכי מהר מבעליה, תזכה בסיבוב על הצלב של טיצ'... *ג'ולי רכשה כרגע את כל מלאי ספרי החוטים בארץ... |
|
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Lost_Song כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? תגדירי להנות.. אני לא בטוחה עד כמה אני אהנה אם שוב תחליטי להצליף בי והפעם עם העניבה!!! מקסימום לא תהני, אז את מוזמנת להחזיר לי (עם השרוך כמובן...) |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: מועדון הפלזמה מגיע!
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
pagosh(שולט) • 19 באפר׳ 2007
לא סתם עוד עבד כתב/ה: גם פגוש אמור להגיע, אם הוא יקבל אישור מהשב"כ שזה בטוח בשבילו להגיע לאירוע של הקהילה.
השמועות על מותי היו מוקדמות מדי |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
jem's • 19 באפר׳ 2007
*המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? תגדירי להנות.. אני לא בטוחה עד כמה אני אהנה אם שוב תחליטי להצליף בי והפעם עם העניבה!!! מקסימום לא תהני, אז את מוזמנת להחזיר לי (עם השרוך כמובן...) טוב אני לא רוצה להתערב אבל פעם אחרונה שיצא לי לפגוש את שתיכן במועדון סאדו אני זה שקיבל את המכות בסוף ........ שערוריה |
|
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
עומריקו כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: Master F כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: אותך במדי נוע"ל ואני נקרעת..
האמת, כשחושבים על זה אין מילה מתאימה יותר מאשר- מגוחך! משמע- אני חייבת לנסות ולמדוד מה עם קצת טאצ' סקסי שרוך אדום בלי חולצה למשל... רעיון מעולה!!!! אז בכלל אני אשמח לעזור לה למדוד!! בואי נעשה דיל... את תעזרי לי למדוד את השרוך האדום של הנוע"ל, ואני אעזור לך למדוד את העניבה של הצופים! וככה שתינו נהנה... לא ? תגדירי להנות.. אני לא בטוחה עד כמה אני אהנה אם שוב תחליטי להצליף בי והפעם עם העניבה!!! מקסימום לא תהני, אז את מוזמנת להחזיר לי (עם השרוך כמובן...) טוב אני לא רוצה להתערב אבל פעם אחרונה שיצא לי לפגוש את שתיכן במועדון סאדו אני זה שקיבל את המכות בסוף ........ שערוריה אויש אתה צודק עומריקו....
גם הפעם אנחנו לא נקפח אותך |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
האמפרי • 19 באפר׳ 2007
flashback כתב/ה: אמילי כתב/ה: ואם כבר אני אומרת, איכלו גולדבנד! ולבסוף, לאור הגשם שהתחיל לרדת, כל מה שנשאר לי להגיד זה: החום בוטל - שותים קריסטל! [/color][/align] ואם כבר קריסטל (נרקומנים, זוזו רגע) : http://www.youtube.com/watch?v=2koRes9zVUU&mode=related&search= |
|