מיקימאוס |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
טוב מאוד
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
מיקימאוס • 12 במאי 2007
אחלה מסיבה ,נהינתי . תודה .
|
|
בקרקעית האוקיאנוס(נשלט) |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
בקרקעית האוקיאנוס(נשלט) • 12 במאי 2007
אכן, יופי של מסינה.
כנ:ל, נהניתי מאוד... |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 12 במאי 2007
ראשית, מאוד נהנתי מהמסיבה , אנשים, אוירה , מהריקודים
והסשן עם פיני במתחם הכאב והעונג , מאובזר והמיוחד ,אותו סידרו במיוחד בשבילי. מאוד נהנתי מהמופע המרכזי של ריפר וטורי , הייתם מקסימים וריפר כהרגלך מאוד יצירתי. ארז, תודה על הכלללללללללללללללללללללללל . רוני ואורלי היקרים , תודה על עוד מסיבה נהדרת וכן ירבו . אנחנו תמיד ניפגש רק בשמחות, יישר כח , שבוע טוב ! |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
D M Dogy(מתחלף) • 12 במאי 2007
עוד ערב מדהים עלה לאוויר
ב NO- LIMIT ,ערב שכולו על טהרת הכסף והזהב הכל נצץ והבריק סשיין מדהים של ריפר עם טורי ולאחר מכן השתעשה queen yasmin במיתחם שהוקם במיוחד בשבילה בה כולנו יכולנו להכיר את תענוגות ההנאה שבכאב עוד תודה מיוחדת לאורלי,רוני סטואי וארז שיודעים להפוך כל רעיון לבר ביצוע וברמה עילאית,מחכה כבר למסיבת שבועות בשבוע הבא,שלפי השמועות,תהיה מסיבה מלאת הפתעות וכייף.היה מדהים!!!! |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
תודה
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
Lady S(שולטת) • 12 במאי 2007
תודה!!!!!
לאורלי המקסימה - חולה עלייך...אין צורך ערב מטאל בשביל לראות כמה שאת נוצצת. לריפר המאסטר הגדול מכולם - על הסשנים המדהימים עם לאקי, טורי, אלון והכלבלב המקסים שלי דוגי. לטורי - הכוסית המהממת.... את פשוט כוסית מהממת. ליסמין - על הסשנים המדליקים, את נהדרת. לסטואי - על הסבלנות ועל שסבלת אותי יום שלם . לארז - אני מאוהבת..... . לרוני - על כל מה שאתה עושה בשביל שהמסיבות יהיו הצלחה... לטלה - האישה הכי מדהימה שהכרתי - אוהת אותך כפרה. לכלבלב שלי - אין לי מילים....שרופה על התחת המוצלף שלך. לאלון - אחי הגדול שמשקה אותי כל הערב בוודקה, על המסג' ברגליים אתמול - צריך לעשות את זה יותר לאנסטסיה - שאת איתנו.... אוהבת את כולכם תודה על ערב שהרבה זמן לא היה כמותו מחכה בקוצר רוח למסיבת שבועות.... {אפשר לעשות מלחמות מים נכון???? } |
|
Dark Anteros(שולט){Syffer} |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
Dark Anteros(שולט){Syffer} • 12 במאי 2007
לצערי,נבצר ממני להגיע אל המסיבה הנ"ל
הבנתי שהיתה מסיבה טובה. אשתדל להגיע אל אחת הבאות עם העבד שלי "אלון ב" או לסשיין משותף עם המכונה "ריפר" אשר אותו הכרתי בתחילת דרכי. |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
ואיי ואיי ואיי
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
T Bone • 13 במאי 2007
אחחח איזו מסיבה . . . אפילו שהגעתי יחסית מאוחר המקום היה מפוצץ כבר . . . המקום היה זוהר ונוצץ ריפר ומיסטורי העבירו סשן מתכתי על הרחבה המרכזית . . . אני אישית הייתי עסוק בריקודים . . . היה כיף בנות ביגבגית וחואן יש לי משהו אחד להגיד לכם . . . לא תתפסו אותי ולא תתפסו אותי נה נה נה נה נה מאסטר בלק סחטיין על הסשן בפליירום . . . נו מה אתה אומר מצאו אותי באחד הכיסים ??? ליידי S איזה נוצצת וזוהרת היית . . . ודארלינג המקסימה דפקה שוב הופעה אפילו היא ודולפין נצפו מפזזים ברחבת הריקודים . . . ולמלכה האהובה עלי הלביאה היית מהממת מתמיד עם עיניים זוהרות וריח משכר . . . ניראת כמו לביאה שמשחרת לטרף . . . אז ברחתי בין ההמון שלא אפול קורבן . . . והלוק השחור והרע הולם אותך מתמיד . . . ותודה על שרשרת הכסף הנוצצת שהשאלת לי לערב ... תשמרי לי אותה על כל מקרה אנטיגונה שמחתי להכיר יא ציור קיר מהממת שכמותך . . . המלאכיות של צרלי . . . הייתן חסרות לי . . . נקווה שנראה אותכן שבוע הבא . . . אז נתראה במסיבה הבאה SMACK THAT ALL ON THE FLOOR SMACK THAT HOOO HOOOO נ.ב : למדהימה שזעזעה את עולמי . . . ניהניתי לצחוק איתך שוב |
|
המלכה דנה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
תענוג אמיתי
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
המלכה דנה(שולטת) • 13 במאי 2007
מממ... אחלה מסיבה... כרגיל....
אורלי, תודה על עוד ערב מעולה ומהנה.. רוני }{ אל תדאג, אני מחפשת גם לך אחת... טורי.. אחחח איזו מדהימה. לחואן וביגית הזוג המדהים והמלכותי, כיף לי שאתם באים... מקווה שזה יהפוך להרגל שלנו... אתם יודעים שאני אוהבת אתכם... לכל החברים.. כרגיל תענוג לראות אתכם, ולהנות בחברתכם... ולשובבה המקסימה שלי... תודה... |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
הוחזרה עטרה ליושנה
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
DARLING • 13 במאי 2007
מסיבה מדהימהההה
אוקיינוס של אנשים יפים מוזיקה שפשוט מכריחה לרקוד סשנים בכל פינה כיף כיף כיף תודה לכל העוסקים במלאכה D&D |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
עולם מסריח{אלון ב} • 14 במאי 2007
תשמעו...
משבוע לשבוע זה משתפר נותר לי רק לשאול עד לאן..?! היה מדהים, מרגש, שמח ומלא אנרגיות טובות העיצוב של המועדון היה מרהיב ליידיS, דפקת הופעה! ריפר, טוב, ריפר תמיד יהיה ריפר, וזה תמיד מצויין מסיטורי, מדהימה אחת.. האם יש צורך בכלל להרחיב?דוגי, איש יקר שכמוך, בהחלט תפסת לך מקום מכובד אצלי בלב ואלון... ובכן אלון... :-) אני כותבת את השם הזה והחיוך אוטומטית עולה י על הפנים הרגת אותי מצחוק... מדהים שכמוך!! תודה לכולכם על ערב בלתי נשכח! |
|