סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השמועות על היעלמותי היו מוקדמות מידי...

venus in our blood​(שולטת)
לפני 17 שנים • 24 ביולי 2007
venus in our blood​(שולטת) • 24 ביולי 2007
עבודת מאסטר כתב/ה:
ההדגשות - שלי:
jחץ מהנץ כתב/ה:
כחדש באתר אני קורא בעניין הולך וגובר את כתבותיך ואני רוצה לומר לך, שכאחד שתמיד אהב לשמוע את הקול האחר מהעיסה הדביקה של קונצנזוס הפוליטיקל קורקט, אני אוהב ומעריך אותך מאוד. את הידע האינטלקטואלי הרב שזולג וגולש ממך בכל הזדמנות וגם אם היא אינה באזור הדיון, אתה שש ליצור אותה בכל הזדמנות, את חדות טיעוניך ואת ניסוחיך המושחזים ובעיקר את הדעות המקוריות שלך שלא מתקפלות ולא מתכופפות מאימת הפוליטיקל קורקט.

כמה כיף בדור השטאנץ והמשועתק הזה, לשמוע דעות מקוריות, המתנגשות עם הסביבה המתגלה כצרה מדי ועויינת. אהבתי את כח התבערה בנפשך המתגרה בעולם כולו.

קלישאות ומילים עמומות או שקריות מבטאות חשיבה אוטומטתית ועירפול מחשבתי שיש לו השלכות מרחיקות לכת, האופפת הכל בענן של אשליות, הדחקות, התפארויות ריקות ואי אמינות כללית.

אבל יחד עם זה, ידידות אמת – גם היא רק וירטואלית ( דווקא מאד מסקרן אותי לפגוש אותך)- אסור לה שתבנה רק על מחמאות, כי מחמאה בלי חץ בעקבותיה היא חנופה, ועדיף שידידי אמת ידקרו וידקדקו זה את זה מקדימה, מאשר החיים ישלחו בנו חץ מאחורה.

ולכן אני חייב לשלוח לך חץ מהנץ שאוהב להסתכל על הדברים רגע אחד יותר ארוך מבט אחד יותר עמוק, בתקווה ידידי, שהחץ יזעזע משהו בך ויתן לך חומר מחשבה.

קומת האדם היא הרבה רבדים. האדם הוא לא רק ראש ולא רק אזור החלצים בניהם מונח גם הלב.
ראש גדול מאד יש לך, אתה מוכיח את זה בכל פיסקה וטיעון, דמיון יצירתי מפותח כנ"ל, אומץ לשמור על הקו האינדבדואלי שלך כנ"ל ( על כל פנים לפחות וירטואלית) פעילות עירנית וקיצונית באזור החלציים כנ"ל ( על כל פנים לפחות ע"פ סיפורך- מה זה הסיפור הזה עם הכלב? אני לא שופט אף אחד, אבל אני אישית לא הייתי עומד בזה צוווורררררם לי רק לדמיין את זה)

אדם שיש לו רק ראש גדול, גם אם הראש גדול מאד אבל הוא לא חווה אקשן קיצוני וגדול באזור החלציים צר לי עליו כי הוא לא מאוזן, ואחד כזה סופו שכל הראש הגדול שלו מנפיק מרגליות בשווי של פטפוטי ביצים.
אבל ידידי היקר, רב המעלות ומלא הקסם בתוך כל התסבוכת הסבוכה ומסתבכת של נפש האדם, בין הראש הגדול והדמיון היצירתי לבין אזור החלצים מונח לו הלב, ובתוך הלב יש את רחשי הלב, ולמי שיש לב רגיש הוא יכול לשמוע אותן, במיוחד כשנוחתת עליו המוזה.

rffl.gif rffl.gif