aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
אמאל'ה....
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 5 בנוב׳ 2007
כלובי,
אלוהיי המחיקות... עשה עימי חסד ומחק תגובתי הקודמת בשירשור זה מבטיח אני להתנהג יפה במשך שבוע, לא לחרף,לא לגדף, להיות נחמד... שמע תפילתי והסר אותי מהשירשור ההזוי הזה.... א-מ-ן.... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2007
מבחינתי התדמית שלך של מותק של בחורה.
מפותחת ריגשית וכל גבר שיזכה בך יחייה חיים טובים מאוד. יש בך יכולת לאהוב שלא כל אחד זכה בזה בטח שלא ברמה כמוך. מאחל לך שתמצאי אדם טוב .את ראוייה לכך. לא את לא בכיינית את בן אדם עם רגשות. |
|
נסיכת החלומות |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
נסיכת החלומות • 5 בנוב׳ 2007
מנגינה
נראה שפשוט מיהרת קצת - להפגע מאדון אף אחד, להתמסר לו במהירות , לקבוע איתו פגישה, ולצפות ממנו שיהיה שם. אולי היה יותר נכון להיות קצת יותר קשובה בשיחות בינכם - לפי מה שמצטייר הוא לא מיהר לרקום את המערכת הזאת. אף פעם לא נכון לרוץ מהר מדיי , ובטח שלא טוב ונעים לרוץ לבד. המון בהצלחה בהמשך . ובחירות נכונות . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 05, 2007 10:38 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: אמאל'ה....
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 5 בנוב׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: כלובי,
אלוהיי המחיקות... עשה עימי חסד ומחק תגובתי הקודמת בשירשור זה מבטיח אני להתנהג יפה במשך שבוע, לא לחרף,לא לגדף, להיות נחמד... שמע תפילתי והסר אותי מהשירשור ההזוי הזה.... א-מ-ן.... חחחחחחחחחחחחח כלובי , בשום פנים ואופן. על שטויות צריך לשלם . (גם אני הגבתי ולא פעם אחת ...פעמיים). |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
ממש לא
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 5 בנוב׳ 2007
נסיכת החלומות כתב/ה: מנגינה
נראה שפשוט מיהרת קצת - להפגע מאדון אף אחד, להתמסר לו במהירות , לקבוע איתו פגישה, ולצפות ממנו שיהיה שם. אולי היה יותר נכון להיות קצת יותר קשובה בשיחות בינכם - לפי מה שמצטייר הוא לא מיהר לרקום את המערכת הזאת. אף פעם לא נכון לרוץ מהר מדיי , ובטח שלא טוב ונעים לרוץ לבד. המון בהצלחה בהמשך . ובחירות נכונות . נסיכתי המתוקה אני לא רצתי ממש לא דוקא הוא זה שנטע בי תיקוות ורצה פגישה רציתי להודות לך על התגובה היפה שלך אבל ראיתי שערכו אותך אז אני לא ממש יודעת מה היתה רוח תגובתך |
|
נסיכת החלומות |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: ממש לא
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
נסיכת החלומות • 5 בנוב׳ 2007
*מנגינה* כתב/ה: נסיכת החלומות כתב/ה: מנגינה
נראה שפשוט מיהרת קצת - להפגע מאדון אף אחד, להתמסר לו במהירות , לקבוע איתו פגישה, ולצפות ממנו שיהיה שם. אולי היה יותר נכון להיות קצת יותר קשובה בשיחות בינכם - לפי מה שמצטייר הוא לא מיהר לרקום את המערכת הזאת. אף פעם לא נכון לרוץ מהר מדיי , ובטח שלא טוב ונעים לרוץ לבד. המון בהצלחה בהמשך . ובחירות נכונות . נסיכתי המתוקה אני לא רצתי ממש לא דוקא הוא זה שנטע בי תיקוות ורצה פגישה רציתי להודות לך על התגובה היפה שלך אבל ראיתי שערכו אותך אז אני לא ממש יודעת מה היתה רוח תגובתך בכייף מתוקה, הרוח היתה טובה מלכתחילה ונשארה כזאת- בעריכה הורדתי סימני פיסוק שלא היו במקומם, זה כל ההבדל |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: זכרון קצר
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
electro-z • 5 בנוב׳ 2007
בכוח המוח-אשה כתב/ה: ושנית - מראה מקום, מותק. מי זה הדום ההוא שמישהי "גנבה" לי? אני בשוק. לא ידעתי שזה קרה לי. אולי כי הייתי בסערת רגשות.. יכול להיות שיש עוד דברים שקורים לי ושאני עושה, ואני רק לא זוכרת.. אני! האמת שזרקתי אותך עוד במהלך הפגישה הראשונה שלנו (להזכיר לך את הקטע עם המלפפון?) אבל אם מישהו הזיל שם דמעות זה היה דווקא אני כי לא הצלחתי אפילו לגרום לך להסתלק עד איזה 3 לפנות בוקר. את מצידך עמדת יפה ברוע הגזרה אפילו שכבר נפגשנו והזריקה לא היתה סתם במסנג'ר. |
|
momi(שולט) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
בהצלחה בפעם הבאה,
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
momi(שולט) • 5 בנוב׳ 2007
!
הלאה next |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: בהצלחה בפעם הבאה,
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 5 בנוב׳ 2007
momi כתב/ה: !
הלאה next תודה לך וכן למרות הכל ברור שצריך להמשיך הלאה והדרך נראית יפה ומבטיחה כל כך המון תודה לכל אלו שפנו בפרטי עודדו ופירגנו אתם ניפלאים ומסתבר שיש פה המון נשמות טובות בקהילה הזו בקרוב אני מקוה יהיו חדשות..... |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
"אדון"
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
נמשכת{משויכת} • 5 בנוב׳ 2007
מבינה על מה את מדברת אך חבל לבזבז את המאמץ לנסות להבין את התנהגותו המעוותת המראה על חוסר בלהיות "אדון" .אם היה אדון/גבר היה מסיים את זה בצורה יפה. את תראי עוד הרבה דברים,תקראי בלוגים לתלמדי הרבה מהם,ותזהרי כדי שלא תיפלי. אולי עכשיו זה נראה כאילו איבדת משהו, שיהיה לך קשה למצוא אך זה לא נכון רק הרווחת כי אם עכשיו התנהג כך אז תחשבי על כך שבהמשך היה יכול לעשות גם דברים גרועים יותר. את תמצאי משהו יותר טוב אך בזהירות גם אם זה נראה הכי מפתה להשאר תמיד עם עיניים וראש במשמר. ופה המלצה מכל הלב תשבי עם עצמך ותחשבי מה באמת את רוצה וצריכה וחפשי את מה שאת רוצה ואל תתפשרי גם אם יראה לך שקשה למצוא או שאולי זה לא כל כך מקובל בעולם הזה כי בסוף תמצאי. בהצלחה |
|