אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסבר

אדון שי​(שולט)
לפני 16 שנים • 17 בפבר׳ 2008
אדון שי​(שולט) • 17 בפבר׳ 2008
Black Lotus כתב/ה:
אדון שי כתב/ה:
Brave Dwarf אותו ה"אלוהים " שיקבל את ההחלטות אמור להיות הבעלים של האתר .
אותם הכללים שעל פיהם יתקבלו ההחלטות אמורים להיות מקובלים על כולם .
משום מה לא נראה לי מסובך לקבוע איזו תגובה היא השתלחות אישית לא עניינית לנושא הפורום . ואיזו תגובה היא סוג של חיסול חשבונות .
זה לא כזה מסובך . לא מדובר כאן באיזה ידע נסתר . ידע שברור לכל אחד ואחת כאן .
המטרה היא לא הענישה כי אם ההרתעה .
אחריי שיחסמו אחד או שניים מלהגיב בפורום במשך שבוע . כל השאר גם יזהרו . כך תרבות הדיון תשתדרג . ולא יהיה צורך רק להנות ולצחוק על חידלונם של כמה אנשים שמגיבים בפורום . אלא יהיה ניתן להנות מדיונים אמיתיים בשאלות חשובות ..

(1)

יפה מצידך לנדב את כלובי לעבודה, אבל נחש מה? לכלובי יש חיים ועבודה משלו והוא לא יכול ולדעתי גם לא רוצה להיות השוטר בפורומים. ברגע שמדובר על פעולה שלא תשאר מתוחזקת, ההרתעה תרד והפורומים יחזרו למצבם. מספיק שיפסחו על אחד מהמשתלחים כדי שהאש תופנה אל כלובי, ואני בהחלט יכולה להבין למה לא יהיה לו שום רצון להכניס את ראשו הבריא למיטה הזו.

אדון שי כתב/ה:
מבחינתי אפשר לפתוח רובריקה נוספת תחת הפורומים ליד הערך " פורום כללי " ובו יהיה רשום " פורום חיסול חשבונות " ושם יוכל זאלופון וכל שאר אלה שנהנים מהירידות האישיות בסגנון קרבות הגלדיאטורים להתבונן באנשים משתלחים זה בזה עד זוב דם . ומבלי שתחול עליהם איום ההרחקה .

(2)

גם לזה קוראים התחשבנות אישית.יכלת שלא לציין ניקים ספציפים, ציינת בכל זאת ועל זה נאמר - הפוסל במומו פוסל.

אדון שי כתב/ה:
... מה שאני אמרתי היה ביחס לדבריה של איימי שאני מתנכל לה אישית . ואני אמרתי וחוזר ואומר שאני מגיב לדבריה ולטענותיה של איימי בקשר לרצון לצנזר את הנכתב בכלוב על מנת שיתאים לה ולהשקפותיה . היא העלתה את טיעוניה ואני הגבתי להם בטיעונים משלי . וכאשר אני נשארתי בטיעונים מנומקים באריכות היא התחילה במסע הכפשות והתקרבנות . וגם את זה אתם מוזמנים לבדוק .
אח"כ הדברים התרחבו עכב הפרסום בבלוג האישי של איימי שקרא ל דיון " פתוח " אצלה בבלוג באשר לצורך לקיים צנזורה . אני התמרמרתי על כך שאיימי שפותחת שירשורים על ימין ועל שמאל פתאום התחילה לפתוח בדיונים " פתוחים " אצלה בבלוג . תוך כדי חסימה של חלק מהמשתתפים שלא היו בדעתה בדיונים באותו הנושא בפורומים .
אני מצאתי בכך טעם לפגם . ומצאתי שיש מקום להתריע על כך בפורום . דבר שהביא להשתלשלות הדברים עד לנקודה הזו .
מיותר לציין שאיימי ממשיכה במסע ההכפשות שלה . עכשיו היא מעבירה את הזירה לתגובות בבלוגים של אנשים אחרים ( אדון וחבר ) ולצ'אט .
אני מניח שכל ההתנהלות הזו היא משעשעת . אבל אסור להרשות להטות דיונים ענייניים לטובת התנצחויות והכפשות אישיות . הנושא כאן הוא לא " אדון שי " וגם לא " איימי " .
אלא תרבות הדיון או המחסור שבה ."

(3)

ובכל זאת אתה ממשיך לנהל מסע צלב (ע"ע החלק שהדגשתי). יכלת שלא לגולל את השתלשלות העניינים ולא להוסיף האשמות חדשות, אבל שוב, בחרת שלא. הכתיבה שלך חושפת את המניעים האמיתיים שלך וכל בר דעת יכול לראות שהם לא תרבות הדיון.

אדון שי כתב/ה:
לצחוק זה בריא ! אבל כאן זה לא אתר הומורסטי . מי שרוצה לצחוק יכול לפנות לאתרים שעוסקים בבדיחות . ולא בדיחות אנושיות שמסתובבות כאן באתר .
בפעם האחרונה שבדקתי מדובר באתר שאמור לעסוק בעולם השליטה .
ומשום מה במצב הקיים שליטה באופן כללי ושליטה עצמית באופן פרטי זה הדבר האחרון שנדון כאן .
בעיניי זה עצוב . אבל אם אתם מרוצים מהפיכת האתר לאתר קירקסי וקיקיוני . אז אתם בהחלט בכיוון הנכון .

(4)

מה קרה לחופש הדיבור שכה היללת? מכיוון שזה לא מתאים לאיך שאתה תופס בדס"מ יש לצנזר את זה? נאה דורש וגו'.

1) בין אם כלובי רוצה או לא , הוא הפך לשוטר בצורה כזו אחרת .
אין לי יכולת או כוונה לכפות על כלובי שום דבר .
ואמרתי גם שקודם צריך לברר את מידת התמיכה או הצורך בקיום תקנון כזה או אחר . ואח"כ לפנות לכלובי ולנסות לרתום אותו למשימה . מה שברור לי מעל כל צל של ספק שאין טעם לפנות לכלובי כאשר לקוחות האתר בעצמם לא הביעו את הרצון או הצורך בשינוי כזה .
אבל נחמד שאת קופצת לסנגר עליו . ואני חשבתי שכלובי יהיה מסוגל לענות בעצמו במידה וירצה .

2) התחשבונות אישית ? איזה חשבון יש לי עם זאלופון ? ואיפה היית עם התגובות האלה על ציון שם ספציפי כאשר השם שלי נכתב על ידי כל אחד מרושמי התגובות בפורום הזה ולא פעם לצורך התחשבנות אישית ? אני ציינתי את זאלופון בגלל מה שהוא כתב בתגובה העניינית שלו . ולא לצורך שום התחשבנות אישית . למעשה אין לי שום חשבון עם זאלופון . ולא צריך שיהיה לי .
הוא כתב מפורשות שהוא נהנה לקרוא את ההתנצחויות האישיות הללו . אז מה להתחיל לכנות אותו ז' מהכלוב בתגובות הבאות שלי ?
או שאסור בכלל להתייחס למה שהוא כתב 2 תגובות לפניי התגובה שלי ?

לוטוס יתכן שלך אסור להגות את שמו המפורש של האלוהים שלך . אבל לי מותר משום שהוא לא האלוהים שלי . ועל ידי הגיית שמו אני לא עובר על אף עברה .ובטח לא מחסל אף חשבון שלא קיים .

3) אז הטענה שלך היא כלפי מה שכתבתי ולא כלפיי ההתנהלות של מי שעושה את מה שעושה ?
וזה לא בגלל שאת מוטה מסיבה כזו או אחרת ... זאת האובייקטיביות מדברת מהמקלדת שלך .
ורק שאני אבין ... הצפיה שלך שאיימי תכפיש אותי בכל מקום ולי אסור לציין את העובדה הזו ?
כי אם אני מציין את העובדה הזו הריי שאני מנהל " מסע צלב " ?
ועכשיו ברור לך שלא תרבות הדיון היא הסיבה למה שאני רושם ?
קטונתי מלהבין את ההיגיון הנסתר בדברייך .

4) אין שום קשר לבין איך שאני רואה את עולם השליטה לבין הצורך לתרבות דיון . אני לא קורא לסתימת פיות . אלא קורא להוצאת תגובות אישיות לא ענייניות מחוץ ללגיטימיות של הדיון .
קצת קשה לך להבין רעיון לא מורכב זה ?
אז אני מציע שתסתכלי בכל מקום בו מתנהל דיון בצורה מכובדת .

ולסיכום .
לגבי הסובייקטיביות של התגובה שלך אין לי ספק . ואני לא חושב שלמישהו כאן יש ספק .

אולי רצוי בכלל שאתנצל על כך שהגבתי לך ישירות ? כי יש בכך משום ה"חיסול חשבונות " ?
ואולי עליי להתנצל על כך שציטטתי את דברייך כי יש בכך פגיעה בתרבות הדיון או שמא מסע צלב ? לא יודע אני כבר מבולבל ...

נ.ב
זאלופון אני מקווה שאתה צופה בזה ומתמוגג מנחת . icon_lol.gif
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
שי, לא משנה מי מהאחרים חטא אף הוא ולא משנה מי התחיל קודם, מה שמשנה הוא שאם אתה מאמין ברעיון אתה פועל קודם כל לפיו ורק אז מטיף לאחרים שכך צריך לנהוג. במקרה דנן - זה לא מה שקורה.

ציטוט: לוטוס יתכן שלך אסור להגות את שמו המפורש של האלוהים שלך . אבל לי מותר משום שהוא לא האלוהים שלי . ועל ידי הגיית שמו אני לא עובר על אף עברה .ובטח לא מחסל אף חשבון שלא קיים .

אבל כנראה שזה מוכיח שוב שאתה רק מדבר בססמאות. הנטיה שלך לנפח דברים מעבר לפרופורציות מגוחכת. מעבר קצר על היסטורית ההודעות שלי היתה מבהירה מעבר לכל ספק שאני לא מהסוג המאליל ומאדיר והיתה חוסכת ממך עוד הגזמה מיותרת.

אין דבר כזה אובייקטיביות. ולמען הגילוי הנאות אני נהנית יותר מכתיבתן של איימי ושמידט מאשר מכתיבתך שנקראת לי פעמים רבות כ"אוי אוי אוי, אכלו לי שתו לי". לא ראיתי שרשורים חדשים שבהם איימי משמיצה אותך, אך ראיתי אותך ממשיך ומטרחן על הנושא תחת כל עץ רענן.
על פי רוב אי אפשר להפריד את הדיון מהאדם, מכיוון שהשילוב של שניהם יחד מסייע בחשיפת המניעים של הכותב (ע"ע תשובתי הקודמת). כנראה שצפייה בדיונים תרבותיים לא עוזרת להפנים את הקודים התרבותיים, אחרת לא היית כותב את זה:
ציטוט: קצת קשה לך להבין רעיון לא מורכב זה ?
אדון שי​(שולט)
Black Lotus כתב/ה:
ולמען הגילוי הנאות אני נהנית יותר מכתיבתן של איימי ושמידט מאשר מכתיבתך שנקראת לי פעמים רבות כ"אוי אוי אוי, אכלו לי שתו לי". לא ראיתי שרשורים חדשים שבהם איימי משמיצה אותך,
[/quote]

וכל המוסיף גורע .
שמידט
שמידט • 17 בפבר׳ 2008
תגיד, קוקוריקו, איך בנשימה אחת אתה מציע רעיון, מבין שאנשים לא קונים אותו,
ועדיין מנסה לאחוז בשרוולם בתחינה.
כמה זמן אתה מתכוון לברר אם יש קופצים או אין?
כמה אפשר לכתוב, נשאר רק לברר, נשאר רק לברר?

אתה באמת דואג לכלוב, או שאתה דואג לכסות את הישבן
שלך, שאף אחד חס וחלילה לא יצליף לך עליו?

אתה מבקש מלוטוס להביט היכן יש דיון מכובד?
אתה תמיד כזה בדרן? אתה לא חושב שלוטוס ראתה
את הכלוב, בתקופות קצת יותר טובות, נניח לפני
שהגעת לכאן?

אתה לא צריך להתנצל בפני לוטוס שהגבת לה.
אתה צריך להתנצל שאתה קוקוריקו הזוי.
על זה העולם יודה לך, ומעומק לב.

" לצחוק זה בריא! אבל כאן זה לא אתר הומורסטי . מי שרוצה לצחוק
יכול לפנות לאתרים שעוסקים בבדיחות " אה?

מה אתה אומר קוקוריקו, אתה גם תחליט מתי אפשר לצחוק, מתי לא
איזה אתר זה צריך להיות, אולי אתה רוצה גם להטיל עונש על מי
שמעז לספר כאן בדיחה. מה עם מי שמעז לצחקק? זו כבר עבירה
שהעונש עליה הוא גלות בתפוז?

אולי אתה מפחד שיצחקו עליך? אתה לא קצת נסחף ולוקח את
עצמך ברצינות רבה מדי? מה זה הפאתוס הזה?
תרגע, זה פורום, לא הולכים לכבוש את ירושלים : )

"אבל אם אתם מרוצים מהפיכת האתר לאתר קירקסי וקיקיוני . אז אתם בהחלט בכיוון הנכון "

נו, אז הגענו לפואנטה. שייקה קיש קוש מגלה סימני עייפות ומרירות.
פויה, אתם לא מאמצים את הרעיונות שלי, איך אתם מעיזים לעשות את זה,
איך, איך, איך? לי, לשי, שנלחם בחירוף נפש על אתר שלא יהיו בו השתלחויות,
אתר רציני, בלי בדיחות, אתם לא יכולים להעריך את התרומה הנכבדת שלי?

כנראה שלא שייקה : )
אדון שי​(שולט)
רבותיי וגבירותיי בהצלחה לכם בהמשך הדרך .
אני לא אעקוב אחר הנושא הזה יותר . אבל שזה לא ימנע ממכם מלהמשיך להכפיש אותי בכל דרך אפשרית ועל בסיס כל דבר שאתם יודעים או לא יודעים עליי .
הריי מה החשיבות שהיתה לתגובות שלי עבורכם ? הם היו כמו הפרסומות בטלויזיה שמפריעות לכם לצפות בדבר העיקרי : התגובות שלכם .
אני בכל זאת רוצה להודות ל :
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
אבל אדם צריך לדעת גם מתי להרים ידיים . בעיקר נגד טימטום משולבת בטיפשות ורוע .
תודה לכולם ושלום .
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אדון שי כתב/ה:
אני לא אעקוב אחר הנושא הזה יותר . אבל שזה לא ימנע ממכם מלהמשיך להכפיש אותי בכל דרך אפשרית ועל בסיס כל דבר שאתם יודעים או לא יודעים עליי .
הריי מה החשיבות שהיתה לתגובות שלי עבורכם ? הם היו כמו הפרסומות בטלויזיה שמפריעות לכם לצפות בדבר העיקרי : התגובות שלכם .
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
תודה לכולם ושלום .

ברוך שפטרנו icon_razz.gif
Brave Dwarf
לפני 16 שנים • 18 בפבר׳ 2008
Brave Dwarf • 18 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
אדון שי כתב/ה:
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
תודה לכולם ושלום .

וזה כדי לסכם שלא היה דבר אישי בכל ההתנהלות הזו? שזה לא קשור לתחתונים מלוכלכים, קליקות, ולטמפונים משומשים? LOL חזק!
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
Brave Dwarf כתב/ה:
amy כתב/ה:
אדון שי כתב/ה:
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
תודה לכולם ושלום .

וזה כדי לסכם שלא היה דבר אישי בכל ההתנהלות הזו? שזה לא קשור לתחתונים מלוכלכים, קליקות, ולטמפונים משומשים? LOL חזק!

לא, מאוד אישי דווקא. אני מאוד לא מסמפטת את הנ"ל, בלשון המעטה. זה קשור בעיקר לעובדה שהוא רודף אותי כמעט מאז כניסתו לאתר, אבל לא רק. בהחלט שמחה לראותו הולך.
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 18 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
amy כתב/ה:
אדון שי כתב/ה:
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
תודה לכולם ושלום .

לא, מאוד אישי דווקא. אני מאוד לא מסמפטת את הנ"ל, בלשון המעטה. זה קשור בעיקר לעובדה שהוא רודף אותי כמעט מאז כניסתו לאתר, אבל לא רק. בהחלט שמחה לראותו הולך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לתגובה הזו חיכיתי .
אחרי שהכחשת את מסעות הצלב האישיים וכו'

איך ? איך זה יכול להיות אישי איימי ? זה בסך הכל אתר . אל תבלבלי את הדברים עם החיים האמיתיים ( אם יש לך כאלה ) . אם אני אעבור מולך ברחוב את לא תדעי מי אני . אם אני אתחיל איתך בנו לימיט את לא תדעי מי אני .
מה כאן אישי ? שאת לא מסוגלת להתמודד עם ביקורת ?
יקירתי איבדת פרופורציות לחלוטין ! ! !

שום דבר כאן הוא לא אישי .
הכל וירטואלי .
כן גם את ... וגם אני ...

הבטחתי בבלוג שלי שאני אצחק !
לא ידעתי כמה מוקדם זה יקרה .
ביי לך מטורפת !

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני פבר' 18, 2008 3:50 am, סך-הכל נערך פעם אחת
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
שייקה, מותק שלי, מה שאישי הוא שאני שמחה שאתה עוזב, וכן- אני בהחלט לא מחבבת אותך. הפתעה? לא חושבת.

אגב, משעשע שאתה קורא לי מטורפת, כי תגובתך האחרונה הייתה הזויה, אבל לחלוטין. אמנם קצת קשה לקרוא אותה. הרחבת לנו את המסך מרוב התלהבות.

בקיצ- קיצ- אמרת שאתה הולך, לא? אמרת ביי כבר איזה מליון פעמים. אז יאללה, לך, וסגור את הדלת מאחוריך.