אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: גם סגולית איתנו
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: אחר כתב/ה: את קולטת שהיא קראה עד כאן, ועוד באה להתלונן?
היא לא מתלוננת, היא בסה"כ רוצה להשתתף גם. האמת לא מתאים לה השם סגולית, היא סוג אחר של טיפוס. פשוט הגישה הזו שהיא באה איתה... יש לה טענות על הדינוזאורים, את לא חושבת שעל 65 מליון שנה ניתן לטעון טענת שיהוי? אני רואה שאתה לא מבין, ולכן אני אתרגם לך - היא אומרת שבגללך ובגלל שכמותך, הרמה יורדת והדינוזאורים נכחדים. אם תמשיך כך - היא מרמזת - נגיע חלילה להתפתחות ההומו סאפיאנס.. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחר • 10 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: אני רואה שאתה לא מבין, ולכן אני אתרגם לך - היא אומרת שבגללך ובגלל שכמותך, הרמה יורדת והדינוזאורים נכחדים. אם תמשיך כך - היא מרמזת - נגיע חלילה להתפתחות ההומו סאפיאנס.. אני אענה באחת. ראשית, לא הייתי מצפה מקווינסי לבקר את האחר... דווקא ממנה הייתי מצפה ליותר סובלנות וליותר חיה ותן לחיות. ולגבי מה שהיא אומרת כביכול עלי... אני כתבתי את כל זה לבד? את בעצם מסכימה באמירה הזו עם גרילנדה, שאנחנו שלושתנו אחד. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: עשר דקות
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: בדס"ם בשבילי הוא המקום הנקי ההוא, של האמת שלא נעים להתבונן בה, החולשות והצרכים שלך, המקום הנקי ההוא שאתה מסתיר. המקום הזה שמוציאים אותו ממך החוצה אל האור בכוח ואונס. ואז, אחרי הטראומה הנוראית ההיא שמייצרים ממש בעבורך, אחר כך אתה עוד מבקש עוד. אבל אם לא היית שם, במקום הזה, אתה לא תבין (: מאוד יפה. אני ממש מוחה דמעה מזווית עיני. זה היה באמת מרגש. תני עוד אחד. רואה? ידעתי שלא היית שם. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: אני רואה שאתה לא מבין, ולכן אני אתרגם לך - היא אומרת שבגללך ובגלל שכמותך, הרמה יורדת והדינוזאורים נכחדים. אם תמשיך כך - היא מרמזת - נגיע חלילה להתפתחות ההומו סאפיאנס.. אני אענה באחת. ראשית, לא הייתי מצפה מקווינסי לבקר את האחר... דווקא ממנה הייתי מצפה ליותר סובלנות וליותר חיה ותן לחיות. ולגבי מה שהיא אומרת כביכול עלי... אני כתבתי את כל זה לבד? את בעצם מסכימה באמירה הזו עם גרילנדה, שאנחנו שלושתנו אחד. נו באמת, היא אמרה את זה עלינו אבל התכוונה אליך. אני בכלל בגדר "תינוק שנשבה", אי אפשר לבוא אלי בטענות. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחר • 10 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: אבל אם לא היית שם, במקום הזה, אתה לא תבין (: מאוד יפה. אני ממש מוחה דמעה מזווית עיני. זה היה באמת מרגש. תני עוד אחד.[/quote] רואה? ידעתי שלא היית שם.[/quote] מבלי לפגוע בזכויות. אז איך הבנתי? |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: אבל אם לא היית שם, במקום הזה, אתה לא תבין (: מאוד יפה. אני ממש מוחה דמעה מזווית עיני. זה היה באמת מרגש. תני עוד אחד. רואה? ידעתי שלא היית שם.[/quote] מבלי לפגוע בזכויות. אז איך הבנתי?[/quote] זה באמת ריגש אותך? חשבתי שאתה ציני כזה. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחר • 10 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: נו באמת, היא אמרה את זה עלינו אבל התכוונה אליך. אני בכלל בגדר "תינוק שנשבה", אי אפשר לבוא אלי בטענות. הנה זה מתחיל, סיפורי הנשים האלה... הוא עשה לי ככה ועשה לי ככה, ולא יכולתי להתנגד, ולא סיפרתי את זה 12 שנה בגלל הבושה. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחר • 10 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: זה באמת ריגש אותך? חשבתי שאתה ציני כזה. התחלת לנסות ולחשוב? את שוב מפנטזת על השתייכות למגדר האחר? אולי תתמקדי במיצוי הכשרונות שאלוהים כן נתן לך? |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: נו באמת, היא אמרה את זה עלינו אבל התכוונה אליך. אני בכלל בגדר "תינוק שנשבה", אי אפשר לבוא אלי בטענות. הנה זה מתחיל, סיפורי הנשים האלה... הוא עשה לי ככה ועשה לי ככה, ולא יכולתי להתנגד, ולא סיפרתי את זה 12 שנה בגלל הבושה. נכון. כל זה נכון - הוא עשה לי ככה והוא עשה לי ככה לא יכולתי להתנגד, חלק מהדברים באמת מאוד מבייש (: (אם לא היית שם, אז בכלל..) איך זה סותר את ה"תינוק שנשבה" בכלל? (מתי כבר השיא??) |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אחת כזו • 10 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: זה באמת ריגש אותך? חשבתי שאתה ציני כזה. התחלת לנסות ולחשוב? את שוב מפנטזת על השתייכות למגדר האחר? אולי תתמקדי במיצוי הכשרונות שאלוהים כן נתן לך? אתה יודע על מה אני חושבת (שוב)? כמה באמת במגדר האחר יודעים לחשוב? ואני לא מדברת על להחכים. לעניין הזה צריך רק מוטוריקה בינונית של היד הדומיננטית.. אבל אני אתמקד במיצוי הכשרונות שלי שאלוהים כן נתן לי. (יש לך מושג מה הם.....?) |
|