Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
Dunbar{Supreme93} • 28 ביוני 2009
כן, החיילת האמריקאית ההיא בהחלט זכורה לטובה
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
הדורבנים(נשלט) • 29 ביוני 2009
טוב, שכנעו אותי פה בבית...
יאללה, הכל הולך. |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
האמפרי • 29 ביוני 2009
אנדרפוט כתב/ה: מבחינתי זה שהיא אנסה אותם זה בכלל לא משנה כלום, העיקר הוא שאישה היתה אלימה לגבר וזה כבר מחרמן ומעלה ומזמין מחשבות ומיני פנטזיות ששואבות את עוצמתן מהאותנטיות של הזוועה.
גם כשהראו בעיתונים את החיילת האמריקאית מתעללת בשבויים עירקים בכלא אבו-גרייב לא יכולתי שלא להתעצבן מאוד על היחס הלא אנושי כלפי שבויי מלחמה, במישור הכללי, וגם לא יכולתי שלא להתחרמן קשות מלראות אותה עומדת שם ומחזיקה שבוי עם רצועה לצווארו ומתעללת בו. אז מה זה אומר? כלום, זה לא אומר כלום. מותר להתחרמן מהכל ומותר לכתוב על זה בפורום. לא הכל פוליטי, ובטח לא העולם הפרטי שלנו, שבה שוכבת המיניות שלנו ומחכה שנתניע אותה בדחיפה. אני איתך, סזיפוס, אבל לא חראם עליך? |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
המלט • 29 ביוני 2009
אנדרפוט כתב/ה: מבחינתי זה שהיא אנסה אותם זה בכלל לא משנה כלום, העיקר הוא שאישה היתה אלימה לגבר וזה כבר מחרמן ומעלה ומזמין מחשבות ומיני פנטזיות ששואבות את עוצמתן מהאותנטיות של הזוועה.
גם כשהראו בעיתונים את החיילת האמריקאית מתעללת בשבויים עירקים בכלא אבו-גרייב לא יכולתי שלא להתעצבן מאוד על היחס הלא אנושי כלפי שבויי מלחמה, במישור הכללי, וגם לא יכולתי שלא להתחרמן קשות מלראות אותה עומדת שם ומחזיקה שבוי עם רצועה לצווארו ומתעללת בו. אז מה זה אומר? כלום, זה לא אומר כלום. מותר להתחרמן מהכל ומותר לכתוב על זה בפורום. לא הכל פוליטי, ובטח לא העולם הפרטי שלנו, שבה שוכבת המיניות שלנו ומחכה שנתניע אותה בדחיפה. נקודה מעניינת. בעיקרון, אני אתך בענין של להתחרמן קשות ממציאות שבמישור הכללי יש להוקיעה. זה נוגע בשורש הסטיה שלי וזה נעים; נעים מאד אפילו. אבל במקרה הספציפי הזה של החיילת האמריקאית והשבויים קמה חומה ביני לבין ההתחרמנות. משהו לא עבד שם בשבילי בתמונות האלה. זה היה כאילו התחולל מאבק בתוכי בין היצר המזוכיסטי ליצרים אחרים - תחושות של עוול גדול, צדק וכל הג'ז הזה, שברגעים שכתיקונם נכנעים בחדווה לכל מה שמרגש באמת, אבל שם - בתמונת החיילת המתעללת, התעלו מעל עצמם והשתלטו לי על האג'נדה. לרגע הרגשתי מוסרי ונעלה ברור שאם,נגיד, החיילת שהתעללה בעירקי הבנזונה היתה קצת יותר גבוהה וחטובה הייתי מתחרמן מזה בטירוף |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
אנדרפוט • 29 ביוני 2009
מה שמראה שגם לחוש הצדק יש רגליים.
|
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
ניקי666 niki • 29 ביוני 2009
זה שאונס ברוטלי כפי שתואר כאן הוא פשע זה ברור ,ברור גם שהדברים נעשו שלא בהסכמה ואף אחד מאיתנו כאן לא מעוניין גם בנזק הפיזי .
אבל חלק מהאנשים כאן לקחו את הדברים שלא בפרופורצייה הנכונה ,קיימת פנטזיית אונס הן לנשים והן לגברים ,פנטזיית האונס הינה פנטזייה של בעילה ללא הסכמה תוך כדי שליטה וכוחניות . לגימי לחלוטין להתגרות מהפוסט הזה כל עוד מבינים את הגבול בין פנטזייה למציאות שבה ההסכמה היא ערך עליון . מוריטישיה וחבר מרעהה ,אני נמצא באתר סאדו מאזו ואין צורך שאתנצל על פנטזיות שמגרות אותי , ממכם אני דורש סובלנות גם לפנטזיות שאינן כוס התה שלכם . |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
Morticia • 30 ביוני 2009
niki 666 כתב/ה: זה שאונס ברוטלי כפי שתואר כאן הוא פשע זה ברור ,ברור גם שהדברים נעשו שלא בהסכמה ואף אחד מאיתנו כאן לא מעוניין גם בנזק הפיזי .
אבל חלק מהאנשים כאן לקחו את הדברים שלא בפרופורצייה הנכונה ,קיימת פנטזיית אונס הן לנשים והן לגברים ,פנטזיית האונס הינה פנטזייה של בעילה ללא הסכמה תוך כדי שליטה וכוחניות . לגימי לחלוטין להתגרות מהפוסט הזה כל עוד מבינים את הגבול בין פנטזייה למציאות שבה ההסכמה היא ערך עליון . מוריטישיה וחבר מרעהה ,אני נמצא באתר סאדו מאזו ואין צורך שאתנצל על פנטזיות שמגרות אותי , ממכם אני דורש סובלנות גם לפנטזיות שאינן כוס התה שלכם . דרישות תביא לעצמך מעצמך ממני אתה יכול מכסימום לבקש ובכל מקרה לכבד את זכותי לעשות מה שאני בוחרת ורוצה רבים מהכותבים כאן אינם חבר מרעיי כלל - הם בני אדם עם דעות עצמאיות שבמקרה דומות לשלי באמת מפתיע שיש גם בין עסקני השליטה עוד אנשים החושבים ככה? יש פה אנשים שכתבו שהמקרה הנ"ל הוא מקרה פאמדום פר אקסלנס ולא נראה בכלל שהבדילו בין מציאות לפנטזיה, שלא לומר שלא צויינה שום חמלה כלפי קורבנות האמת בסיפור האונס הזה יש פה הרבה אנשים שבאים מכל מיני סיבות ופנטזיות סאדו מאזו הוא רק חלק מעולם השליטה והסיפור הנ"ל הוא עלבון לפאמדום - את זה אני אומרת לך כאישה {ובפעם אחרונה שבדקתי פאמדום זה לא הפנטזיות של גבר מאונן על מקלדתו אלא שליטה נשית פר אקסלנס} וסובלנות זה לא דבר שאפשר לדרוש מאחרים בטח אם אין ביכולתך לתת להם את אותו הדבר בחזרה זכותנו להשמיע דעתנו - היא לגיטימית לא פחות ואני מבקשת {כן, כן - מבקשת} לגלות סובלנות לאלו החושבים אחרת הכוחניות הדורסנית של הציניקנים חסרי המצפון והרגש, שתלטנית כשתהיה, ממש לא שולטת ולכולם יש את הזכות להביע את דעתם אגב, אם היה מדובר בסיפור פנטזיה של מישהו אני בספק אם הייתם קוראים חצי מהתגובות ואני אישית פשוט לא מחבבת את הברור והמובן מאליו יש דברים שראויים להדגשה ותשומת לב בדיוק כפי שאתה "דורש" שלא לבטל את זכותך לדעה משלך "דרוש" לא לבטל את שלי מעצמך זו דעתי וזכותי להביעה מבלי שיגנו אותי ויסקלו אותי באבנים {גם אם יש מי שמתגרה מזה...} ולא יתכן שנדמה לכם שאתם יכולים לרמוס את מי שחושב אחרת מכם כאילו דעתו היא אפס וכלום ומשם... יאללה חברה! ממשיכים! אתה רוצה שיכבדו אותך? כבד אנשים אחרים |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
אנדרפוט • 30 ביוני 2009
אהבתי את צרור עיצות ופתגמים לחיים הטובים:
בדיוק כפי שאתה "דורש" שלא לבטל את זכותך לדעה משלך "דרוש" לא לבטל את שלי מעצמך אתה רוצה שיכבדו אותך? כבד אנשים אחרים ויש עוד שאפשר וחשוב אף להוסיף לספר הטאו המדהים הזה: זכור!!!! הפסקות יזומות בצפיה בפורנו עוזרות לחדש את מלאי הפנטזיות והגירויים מהחיים רק כסיל יקבל המלצות קולינריות מצמחונים גם גברים יכולים לתרץ התפרצויות זעם ומצבי רוח בחוסר איזון הורמונלי עליבות ואומללות אינן קשורות לאינטלגנציה או מראה חיצוני |
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
ניקי666 niki • 30 ביוני 2009
"נאה דורש ונאה מקיים "זה המוטו שמוליך אותי כאן באתר ...והפעם הדרישה היא לכבד ולגלות
סובלנות כלפי פנטזיות של אחרים ,אני דורש זאת מעצמי ומאחרים ,אינני חושב שדרישה זאת בהתחשב בכך שאנו נמצאים באתר של פנטזיות חריגות היא דרישה משוללת הגיון . רשמת :"בכל מקרה אעשה מה שאני בוחרת ורוצה ",למרות שדברים אלה נאמרו בהתרסה מתוך כוונה של אני אעשה מה שבא לי ולך אין מה לעשות ,את צודקת ,נהלי האתר בעד חופש הדיבור והדיעה ולא ננקטות בו סנקציות גם כנגד אנשים שדעתם היא בניגוד לסיבה של הקמתו ,להתנצל על הפנטזיות המיניות החריגות שלי אני יכול באתר ונילי . את משתמשת במילים מפוצצות ומלומדות כגון "רמיסה " ,"דורסנות " וסקילה כאשר תגובותייך שלך מראות על חוסר סובלנות מצידך וגם טרחת להביא את פותח השרשור למצב בו הוא חסר בטחון ואינו בטוח בעצמו אם עשה נכון שהעלה אותו . לסיכום ממרומי שנותיי בסצצנה אני יכול לומר .... השרשור לגיטמי כמו גם הדיון ,הכל צריך להתהל בסובלנות איש לרעהו וכן מורטישייה ..אני דורש זאת ולשאלתך הבאה מה יעשה לאיש שלא יעמוד בדרישות ...הוא פשוט יאבד מכבודו ... יום נעים לכולם ניקי . |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
Morticia • 30 ביוני 2009
niki 666 כתב/ה: "נאה דורש ונאה מקיים "זה המוטו שמוליך אותי כאן באתר ...והפעם הדרישה היא לכבד ולגלות
סובלנות כלפי פנטזיות של אחרים ,אני דורש זאת מעצמי ומאחרים ,אינני חושב שדרישה זאת בהתחשב בכך שאנו נמצאים באתר של פנטזיות חריגות היא דרישה משוללת הגיון . רשמת :"בכל מקרה אעשה מה שאני בוחרת ורוצה ",למרות שדברים אלה נאמרו בהתרסה מתוך כוונה של אני אעשה מה שבא לי ולך אין מה לעשות ,את צודקת ,נהלי האתר בעד חופש הדיבור והדיעה ולא ננקטות בו סנקציות גם כנגד אנשים שדעתם היא בניגוד לסיבה של הקמתו ,להתנצל על הפנטזיות המיניות החריגות שלי אני יכול באתר ונילי . את משתמשת במילים מפוצצות ומלומדות כגון "רמיסה " ,"דורסנות " וסקילה כאשר תגובותייך שלך מראות על חוסר סובלנות מצידך וגם טרחת להביא את פותח השרשור למצב בו הוא חסר בטחון ואינו בטוח בעצמו אם עשה נכון שהעלה אותו . לסיכום ממרומי שנותיי בסצצנה אני יכול לומר .... השרשור לגיטמי כמו גם הדיון ,הכל צריך להתהל בסובלנות איש לרעהו וכן מורטישייה ..אני דורש זאת ולשאלתך הבאה מה יעשה לאיש שלא יעמוד בדרישות ...הוא פשוט יאבד מכבודו ... יום נעים לכולם ניקי . ניקי, אנחנו יכולים להמשיך במשחק המסירות הזה עוד הרבה מאוד זמן וכנראה ששנינו קצת צודקים ואולי פשוט צריך למצוא את המקום להכיל את הצדק בכללותו מדוע דעה אחת חייבת לבטל דעה אחרת? בעולם הניצחון שלך המדידה היא תמיד ביחס לקיומו של מפסיד? אני דורשת יכולת גבוהה יותר של הבנת הנקרא לצד התייחסות לדברים של רבים כאן השייכים לעולם הפנטזיות ה"סוטות" {דבר שגם אתו אני לא מאוד מסכימה - חלקנו גם לא רק מפנטזים אלא אשכרה מממשים ואולי אז אנחנו לא נדבקים לכל מקרה עוול וכפייה כדוגמא למה שאין בכוחנו לעשות בחיים המציאותיים....} לו היה כאן סיפור פנטזיה לא היית שומע אותי אומרת דבר - כמו רבים אחרים הפואנטה כאן היא שנעשה שימוש ציני ולא רלוונטי במקרה חמור של אונס ופשע באחרים כדי לקדם את הפנטזיות שלכם וזה בעיני ובעיני רבים אחרים פסול ולא רלוונטי בדיוק כמו שמקרה בני סלע לא רלוונטי לפורום הבנים על הבנות, אתה מבין?? אתם חושבים אחרת? צר לי אבל זכותכם! האם אין לי זכות להביע מחאתי כמו לאחרים? בולשיט! תקרא טוב את המילים אין לי שום מילה כנגד פנטזיה - תרגיש חופשי יש לי בעיה רצינית מאוד עם הבאת מקרה מציאותי מזעזע ושימוש בו כדוגמא למימוש אותה פנטזיה אז באמת לא אכפת לי מה אתה דורש ובאמת שאתה לא בעמדה לדרוש ממני דבר ולא רק בשם ההתרסה אלא כי פשוט ככה זה אני דורשת שיפור משמעותי בהבנת הנקרא! ואם אי אפשר תחסוך ממני תגובה, תודה. שים לב שרבות הנשים כאן בפורום הבנות על הבנים שגם הן {אנחנו} בעלות פנטזיה וסמכות בפורום הבנות על הבנים באתר שליטה ופאמדום {בין השאר} לא ממש אוהבות את הבאת המקרה הזה כדוגמא לשליטה נשית - אז אולי במקום להיות כאלו דורסניים ושתלטניים {כן, כן - אלו המילים} תקשיבו פעם אחת לנשים??? כאן בפורום הבנות על הבנים? פנטזיה? שיבושם לך? שימוש במקרה מציאותי מזעזע כמקדם אותה פנטזיה ומייצג את עסקני עולם השליטה? לא! לא בעיני ולא בעיני רבים טובים אחרים אתם ממשיכים... זכותכם? כן! אתם מצפים שאני אפסיק? לא! סובלנות וביטול האחר זה ממש לא אותו דבר ואם אתה לא מבין את זה, אתה על אחת כמה וכמה לא בעמדה לדרוש את זה ואכן, שיהיה יום נפלא |
|