שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

Pauza
לפני 14 שנים • 18 בדצמ׳ 2009

Re: אם הבנתי נכון...

Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה:
Pauza כתב/ה:
מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.

בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא.

אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא?

בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא?

בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא?

אבל אולי אני טועה..

כמה מניפולציות, פאוזה.

בוא נתחיל בתחילת היחסים בין חרדון נאור לבין הילדה.
בגיל 12.

אני מבין שמבחינתך אדם בשנות ה-40-50 שלו, שמקיים מערכת יחסים עם ילדה בת 12, כדי לחכות לגיל 16 ובינתיים "רק מסביר לה" על בדסמ היא התנהגות סבירה של אנשים בתחום הבדסמ.

אני מבין שמבחינתך למכור את הסיפור על "אדון האור הוא מטפל ומדריך רוחני... ואין בו שום סקס" גם הוא כשר, אין בו שום מניפולציה, וגם הוא קביל לחלוטין בבדסמ.

icon_twisted.gif

אני במקומך לא הייתי בונה על מה שאתה מבין.

אבל תרשה לי לשאול אותך שאלה - על מה הזעם הגדול בעצם?

האם יתכן שחלק מהכעס, ולו חלק קטנטנטן ממנו,

הוא על כך שאדון האור הרשה לעצמו להנות ממשהו שאתה לא יכול להרשות לעצמך, מכל סיבה שהיא?

לך על כנות הפעם, אולי גם תצליח להבין.

משהו לגבי עצמך...
Morticia
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
תגידו, להתחיל להבין שגברת פאוזה המכנה עצמה בפרופיל שלה "אישה" היא אחת הילדות שטופות המוח של הכלבה אור ועלינו לקרוא בתמונת עיניה את מצוקתה?

לא, כי באמת אחרת זה לא ברור לי

תכף גם נאמר שאנחנו בעד אבות המרביצים לבנותיהן עם חגורות בישבן ואמהות המתיישבות בכל בוקר על פני בניהן כדי שיעשו את מצוות ליקוק הכוס של אמא רגע לפני הנחת תפילין

כי אנחנו נמשכים לדברים האלה
וככאלה, כולנו פה זבעלות של בני אדם
כאילו דאאא
מן הסתם...

(ואתם יודעים, עכשיו אני גם נזכרת שבנה הבכור של אמא טאליבן הגן עליה בטירוף, מעניין שאף אחד לא ראה בזה מניע לראות את מעשיה כחמורים פחות, בזכות הסכמה...)
Pauza
Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה:
תגידו, להתחיל להבין שגברת פאוזה המכנה עצמה בפרופיל שלה "אישה" היא אחת הילדות שטופות המוח של הכלבה אור ועלינו לקרוא בתמונת עיניה את מצוקתה?

לא, כי באמת אחרת זה לא ברור לי

תכף גם נאמר שאנחנו בעד אבות המרביצים לבנותיהן עם חגורות בישבן ואמהות המתיישבות בכל בוקר על פני בניהן כדי שיעשו את מצוות ליקוק הכוס של אמא רגע לפני הנחת תפילין

כי אנחנו נמשכים לדברים האלה
וככאלה, כולנו פה זבעלות של בני אדם
כאילו דאאא
מן הסתם...

(ואתם יודעים, עכשיו אני גם נזכרת שבנה הבכור של אמא טאליבן הגן עליה בטירוף, מעניין שאף אחד לא ראה בזה מניע לראות את מעשיה כחמורים פחות, בזכות הסכמה...)

יש לי 3 דברים להגיד על זה -

1. אני מבינה שכשנגמר מה להגיד על הכתוב עוברים למה שיש להגיד על הכותב. במקרה הזה, כשאין מה להגיד על הכותב/ת, את מחליקה ישר אל תוך מניפוציות זולות לגבי הזהות שלי.

2. את באמת רואה מצוקה בעיניים שלי...? יש לך ממש יכולות על-חושיות אם כך..

3. את חתיכת סוטה, מורטישיה, הפנטזיות שלך קיצוניות נורא אפילו בשבילי. אני מקווה שאין לך ילדים..
Morticia
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
גברת פאוזה היקרה,
באמת שנותר לי משפט אחד לומר לך לפני שאני ממשיכה בדרכי לשיחות עם אנשים עמם אני חשה שיש טעם לנהל...

הוא הולך ככה:

את בעיקר מבינה לא נכון

שתהיה לך שבת של שלום
icon_cool.gif
Pauza
Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה:
גברת פאוזה היקרה,
באמת שנותר לי משפט אחד לומר לך לפני שאני ממשיכה בדרכי לשיחות עם אנשים עמם אני חשה שיש טעם לנהל...

הוא הולך ככה:

את בעיקר מבינה לא נכון

שתהיה לך שבת של שלום
icon_cool.gif

אני מקווה שאת לא מספרת להם על הפנטזיות החולניות שלך.....
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 14 שנים • 19 בדצמ׳ 2009

לפאוזה

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בדצמ׳ 2009
במה בדיוק לקנא?

בשקרים?

במניפולציות?

בצורך בקהל כדי להרגיש קיים?

בשורה הראשוכה מאד של אנשים שפעם חשבו שהם חברים וחברות שלו ופתאום הפכו להיות אויבי המסדר ונעלמו משם?

בהבטחות שהוא לא מקיים?

בבחירה החוזרת ונשנית שלו באנשים צעירים, בתחילת דרכם בחיים ובבדסמ?

במשא האשמה הכבד שעד היום הוא מניח על כתפיה של אש - למרות ש"מדריך נוער מנוסה" כמוהו היה אמור לדעת לזהות ילדה בת 15 המתחזה לאדם בוגר, למרות שכבר בטקס הקילור היו אנשים ששאלו על גילה?

אם באת כדי להגן על חרדון נאור, אני מציע שתציצי בשרשורים הישנים, ותבדקי מה קרה לחלק גדול מהאנשים שעמדו אז לצידו והיכן הם היום.
סביר להניח שגם את תהיי בשורת הנפגעים ממנו תוך פרק זמן לא ארוך.
Pauza

Re: לפאוזה

Pauza • 19 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה:
במה בדיוק לקנא?

בשקרים?

במניפולציות?

בשורה הראשוכה מאד של אנשים שפעם חשבו שהם חברים וחברות שלו ופתאום הפכו להיות אויבי המסדר ונעלמו משם?

בהבטחות שהוא לא מקיים?

במשא האשמה הכבד שעד היום הוא מניח על כתפיה של אש - למרות ש"מדריך נוער מנוסה" כמוהו היה אמור לדעת לזהות ילדה בת 15 המתחזה לאדם בוגר, למרות שכבר בטקס הקילור היו אנשים ששאלו על גילה?

אם באת כדי להגן על חרדון נאור, אני מציע שתציצי בשרשורים הישנים, ותבדקי מה קרה לחלק גדול מהאנשים שעמדו אז לצידו והיכן הם היום.

לא באתי כדי להגן על אף אחד, ואני משחררת אתך מדאגה לפגיעות שלי, לא מאדון האור ולא מאחרים.
ואחרי שסיימנו לטפל בי, נעבור לטפל בך -

תן לי להציע לך אופציה נוספת:

הצרכים של אדון האור הם בערך הצרכים של אדון רפי, דום יוסי ומאסטר גבי. כולם רוצים לראות את העיניים נפקחות, את ההערצה, את המבט הבתולי מתמלא לראשונה בתשוקה שאינה מוכרת לו. כולם רוצים להיות קצת אלוהים: אהובים, נערצים, נחשקים, בועלים קרקע בתולה ועושים בה סדרי בראשית.
אפשר לבעול ככה גם זונה מזדקנת בת 40, כשפותחים בפניה עולם חדש.

אבל קל יותר, ואולי מרגש יותר בפן מסוים, לעשות את זה למישהי שבבתוליה בכל התנסות מינית. שם התחושה היא קרובה יותר ל"אלוהות".

אבל זה אסור חוקית, או לא ראוי מוסרי,
ואתה הרי מוסרי...

אבל, אין כאן טיפטיפה קנאה?
כעס על זה שהוא הרשה לעצמו?
כעס על זה שהמוסריות שלך, או חוסר היכולת שלך, מסיבות אחרות, לחוות את זה, משאירה אותך "בחוץ"?

ואל תטרח לענות - ברור לי שאין פסיק ותג נכון ומתאים לך במה שכתבתי....
בלוסום​(לא בעסק)

Re: לפאוזה

בלוסום​(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה:
Dan_Kap כתב/ה:
במה בדיוק לקנא?

בשקרים?

במניפולציות?

בהבטחות שהוא לא מקיים?

לא באתי כדי להגן על אף אחד, ואני משחררת אתך מדאגה לפגיעות שלי, לא מאדון האור ולא מאחרים.
ואחרי שסיימנו לטפל בי, נעבור לטפל בך -

תן לי להציע לך אופציה נוספת:

הצרכים של אדון האור הם בערך הצרכים של אדון רפי, דום יוסי ומאסטר גבי. כולם רוצים לראות את העיניים נפקחות, את ההערצה, את המבט הבתולי מתמלא לראשונה בתשוקה שאינה מוכרת לו. כולם רוצים להיות קצת אלוהים: אהובים, נערצים, נחשקים, בועלים קרקע בתולה ועושים בה סדרי בראשית.
אפשר לבעול ככה גם זונה מזדקנת בת 40, כשפותחים בפניה עולם חדש.

אבל קל יותר, ואולי מרגש יותר בפן מסוים, לעשות את זה למישהי שבבתוליה בכל התנסות מינית. שם התחושה היא קרובה יותר ל"אלוהות".

אבל זה אסור חוקית, או לא ראוי מוסרי,
ואתה הרי מוסרי...

אבל, אין כאן טיפטיפה קנאה?
כעס על זה שהוא הרשה לעצמו?
כעס על זה שהמוסריות שלך, או חוסר היכולת שלך, מסיבות אחרות, לחוות את זה, משאירה אותך "בחוץ"?

ואל תטרח לענות - ברור לי שאין פסיק ותג נכון ומתאים לך במה שכתבתי....

קנאה? במה? באימפוטנט חסר בטחון עצמי בסיסי שלא מסוגל להתמודד עם שוות לו? אז בזה אף אחד לא מקנא! אבל תמשיכי לחשוב שאת מכירה פה את כולם יותר טוב ממה שהם מכירים את עצמם, למה לך להתחבר למציאות בכלל?
הצד השני
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
לא פגשתי את אור ואפילו לא דיברתי איתו מעולם, כל שידוע לי עליו ידוע לי מאנשים אחרים, ומעטים האנשים שהדעה לגביהם כל כך שנויה במחלוקת.
פגשתי לא מעט אנשים שסיפרו לי עליו דברים נהדרים, על חכמתו, על הכריזמה בה ניחן ועל התפקיד החשוב שמילא בחייהם. לא על האנשים האלו אני רוצה לדבר כאן.
אני רוצה לדבר דווקא על אלו שמופיעים עכשיו בשרשורים המזוהמים האלו שנפתחו עליו בעקבות עסקת הטיעון עליה חתם.
אחרי שנים של דמוניזציה מטורפת וחסרת כל רסן, אחרי שהפכתם את אור ל-"ההוא שאין לנקוב בשמו", האיש הורשע בסך הכל בבעילת בחורה בת פחות משש עשרה שנים.
לא שזה חוקי לזיין בחורה בת 15, אבל בואו נשים את הדברים בפרופורציות הנכונות, כל מה שאור הורשע בו, הוא שזיין מישהי שנה לפני הזמן.
כלומר, אם היה ממתין עם זה שנה, הוא היה נשאר נקי וזך גם אם היה עושה לה את הדברים הכי קשים שאנשים כאן עושים האחד לשני, אבל שנה לפני הוא מפלצת נוראית?
מה במה שאור עשה מקנה לך את הזכות לקרוא לו בשמות גנאי שכאלו?
מה בכל אחד מכם מעמיד אתכם באיזושהי עמדה נקיה ומוסרית לדבר כך?
מה חוץ מקנאה דוחף אתכם כך להתבטא?

בסופו של דבר דן-קאפ, אין לי כל ספק שהיית מחליף את כל עבודת הפרך שאתה משקיע בללכלך על הבנאדם, בלהיות הוא עצמו בתקופה הטובה שלו ולו גם ליום אחד בלבד.
אין לי ספק שאת כל קיטונות השטנה המתחסדת שאתה משחרר כאן, היית מחליף בעשירית מההערכה שהאיש זכה לה בתקופות הטובות שלו ואולי גם כיום.

כשאני קורא את שרשורי הזוהמה האלו בהם נראה שאתה משקיע את נשמתך, אין לי עוד ספק שאור הוא אדם מיוחד מאוד.
אם השאריות שנותרו מאור אחרי כל מה שעבר עוד מספקות חומר בעירה לכל מיני תולעים ועוזרות להן להצדיק את קיומן הן עצמן, אין ספק שהמדובר הוא באדם מיוחד מאוד.
נוריתE
נוריתE • 19 בדצמ׳ 2009
לכל המתדיינים
fuck-לה-ים
תראו לי איזו בת 16 שלא לדבר על 12
שהיא בוגרת בנפשה וידועת מה היא עושה
כשהיא באה לאתרים שלנו לחפש ריגושים.

אתם מ דברים פה על "בוגרות בנפשן"בנות 16? 17?
הן ילדות!!!

זה שמגיל 14 ילדה מקיימת יחסי מין זה לא הופך אותה לבוגרת לא בנפשה ולא בשום צורה.

ואם תבואו לספר לי על נערות "בוגרות" שמקיימות עצמן לבד וכל הסיפורים האלו, אלו הם רק אילוצים מבתים הרוסים ונסיבות איומות
זה,לא מכשיר אותן לבוא לפה לשחק.

אותי מזעזע יותר בנות 18 שמשחקות פה "שפחות" וגברים כאן שלוקחים אותן.בשקט בלי שאף אחד יאמר מילה.
למרות שההפקרות שחוגגת בפרקליטות המדינה לא פחות מזוויעה.

ואם תבואנה פה צעירות להשחית דבריהן עלי כמו שכבר קרה,
תתבגרו!!