תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Re: אני מצטרפת למה שזרונת אמרה
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
תמונה כפרית • 28 בינו׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: אם נסיר מאבוקדו את הבשר, יוותר גלעין.
אם נסיר מכרוב את העלים, תיוותר ליבה. ואם מהבצל – תזלוג דמעה. . ואם נקלף מה BDsM את המסורת יישאר מה? אולי העיקר אולי לא יישאר דבר. לסוגרים יש משמעות. לקולר גם, וגם למקום בו פוסעת אחרי אדונה. האם זה משמאלו כדי שלא תיהרג כאשר ישלוף את נשקו מימינו? האם מעט מאחוריו כדי שתהיה בזוית עינו. אחרי הכל, כל עבד יצלח למצוא לו אדון, אך מיהו האדון ללא עבדו המכיר את דרכיו משל היו אלו שלו? ומהו BDsM ללא המסורת והחוקים בעולם וירטואלי בו שפחה ממוצעת יכולה לתפור מהקולרים שנענדו לצווארה מעיל עור. אולי פעם היה יותר טוב. אולי פעם היה יותר רע. אבל כאשר מקלפים את עלים מה נשאר? הילדה הקטנה והאדמונית בשם "סשן". יש לי הרבה כבוד למסורות, לטקסיות, למשמעוית הדקות. יש לי בעיה עם הזלזול המשתמע. למה אתה שם סוגריים? למה מרבית האנשים מזלזלים במה שהם מייצגים? יש הרבה דברים שנעלמו מהנוף כאן למשל אילוצי שפה או מערכת. בעיני הסוגריים כאן מייצגות לא רק שייכות (שבעיני היא הדדית) אלא גם מחוייבות ואחריות. אך מעטים מידי כאן נותנים להם את החשיבות הנכונה. אבל לזלזל במי שמחליט כן לציין ליד שמו את מי שחשוב לו זה כבר לא מנומס. חוץ מזה טבעם של מנהגים ומסורות שעם הזמן ישתנו ויותאמו. למי שהם חשובים לו שיחזיק בהם כול יכולתו אך שלא יזלזל במי שלא |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Bloody • 28 בינו׳ 2010
ואו, חפרתם.
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Brave Dwarf • 28 בינו׳ 2010
תמונונת.
אני לא שמעתי זלזול. לא בשני העמודים הראשונים שקראתי. אני כן הרגשתי רגשי נחיתות המוכרים לי מאז התפלגה הקהילה ל- LS ולאלו שלא. ולגבי כל ה- "שעם הזמן ישתנו ויותאמו". אני מצר על כך. אלו סיממנים טריוויאליים. אם לרגע חשבת שאני מכיר את כל ארבעים אלף חברי הכלוב, את טועה. בזריקת מבט מהירה די לי לקבל את התמונה. אבל כאשר הוא נכתב באות קטנה ולצדו כתוב: "לא בעסק", אבל לבלוג שלו קוראים: "מזיין את אלוהים בתחת" אני מתבלבלתי. עברית קטן. משנכתא גדול. ובכלל אני נגד טקסיות. אם היא תוכיח לי שעדיף לה להיות מלפניי גם אם אירה לה בראש כאשר אשלוף, תפאדל. נראה אותה. ומבלי להביט בתוכן שרשור, אין לי שמץ של מושג מה תפקידו של BLOOD. ומצד שני, זה גם לא משנה. אחרי הכל, אנחנו ה "כלוב". אבל פעם.. היתה לכך משמעות. (נ"ב קטן. בבנות על הבנים מישהו העלה רעיון לא להכניס שולטים לפורום. כי הם פוגעים בהלך רוח של הנכתב על דיוניו. אני מסכים עמו.) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 28, 2010 1:17 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Brave Dwarf • 28 בינו׳ 2010
Bloody כתב/ה: ואו, חפרתם.
(-: BLOODY אני מקווה שאינך מגהק. |
|
Needles And Pins(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Needles And Pins(לא בעסק) • 28 בינו׳ 2010
Bloody כתב/ה: ואו, חפרתם.
תכלס. לאנשים יש פה עודף זמן פנוי בכמויות. רואים שאתם לא בתקופת מבחנים... |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
סוגרים של נשלטות.
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
גברים(שולט) • 28 בינו׳ 2010
Black Tears כתב/ה: Bloody כתב/ה: ואו, חפרתם.
תכלס. לאנשים יש פה עודף זמן פנוי בכמויות. רואים שאתם לא בתקופת מבחנים... אני חושב שבתקופה האחרונה יש כאן התרופפות בשליטה של השולטים על הסוגרים של הנשלטות, דבר שגורם להתרופפות וגם להתרופפות משמעת משמעותית. הגיע זמן שנשים קץ, לשימוש התכוף מדי שלהן בסוגרים, ונגביל אותו. וכמו שאמר בחוכמה רבה בלאקי לעיל, הדבר נכון שבעתיים, לכאלו שנמצאות בתקופת מבחנים. |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Re: סוגרים של נשלטות.
לפני 14 שנים •
28 בינו׳ 2010
Gemmini(לא בעסק) • 28 בינו׳ 2010
גברים כתב/ה: Black Tears כתב/ה: Bloody כתב/ה: ואו, חפרתם.
תכלס. לאנשים יש פה עודף זמן פנוי בכמויות. רואים שאתם לא בתקופת מבחנים... אני חושב שבתקופה האחרונה יש כאן התרופפות בשליטה של השולטים על הסוגרים של הנשלטות, דבר שגורם להתרופפות וגם להתרופפות משמעת משמעותית. הגיע זמן שנשים קץ, לשימוש התכוף מדי שלהן בסוגרים, ונגביל אותו. וכמו שאמר בחוכמה רבה בלאקי לעיל, הדבר נכון שבעתיים, לכאלו שנמצאות בתקופת מבחנים. ב-די-ו-ק נ.ב. אם הסוגריים ליד השם של השולט עושים אותו פחות שולט..ולי אין סוגריים ליד השם...זה אומר שאני שולטת? |
|
אושה{אוש} |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
אושה{אוש} • 29 בינו׳ 2010
אתם שוכחים דבר אחד -
אנחנו ישראלים! אנחנו אף פעם לא BY THE BOOK כאן זה לא אמריקה או אפילו אירופה אנחנו לא מהמתכננים, לא אנשי סדר ומחשבה תחילה, אנחנו לא בקטע של מבניות ידועה לכל אנחנו ספונטנים (וגם רגישים בעלי חוש הומור) ולא תקוע לנו מטאטא בתחת כל אחד עושה מה שבא לו לא מכבדים מסורות אין ארגון גג, לפחות לא אחד. להנהיג תקנות סוגריים, שלא להוסיף גם בנדאנות - יהיה בלתי אפשרי, בלתי מתאים ולא ישראלי. המערב הפרוע זה מזמן כאן. |
|
עינבר |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
וגם אני כאן
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
עינבר • 29 בינו׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: תמונונת.
אני לא שמעתי זלזול. לא בשני העמודים הראשונים שקראתי. אולי תקשיב שוב... נוריתE(נשלטת) כתב/ה: שולטים
ששמים את שמות הנישלטות שלהם בהאלו { } בויס? הלואו? זה קולר.. מה ניסגר התהפכתם? גם אני טיפוס שאוהב טקסים ומסורות (ועל כן אפילו התחנתי ברבנות, להבדיל מחבריי). אבל מסורות הם משהו שמתבסס ונשאר לאורך זמן והופך כערכים פנימיים. כאשר הקהילה הייתה חדשה, ניסו לבנות אותה על בסיס כללים שהגיעו מארופה. זה חשוב, כי צריך להתחיל מקום מסויים והיו כללים שנשארו וכאלה שלא ממש. הקהילה בישראל קיימת בערך עשור והיא בברור שונה ממה שקורה באירופה. למשל, בעובדה הבסיסית שאני משתמשת במילה קהילה ולא במילה סצנה. אני חושבת שאם נבחון איזה כללים התגבשו ונשארו , נמצא שיש לא מעט כאלה וזאת למרות שזה הפורום שהכי אוהב לערער על כל חצי מוסכמה שיש. אני חייבת שיותר מהכל, השרשור הזה הרגיש לי כמו מסורת ותיקה. אותם דינמקות, לפעמים אפילו אותם ניקים, וכמו בסשן, נהניתי כמעט מכל רגע. |
|
ברווזן(שולט){פרהנטו} |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
ברווזן(שולט){פרהנטו} • 29 בינו׳ 2010
למה לא להגדיל ראש בכלל, ולשים את הנישלט\ת ברצועה- כמו כאן:
--"שם הנשלט\ת"--O ?... |
|