Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf • 13 בפבר׳ 2010
היילני
ראשית, מנופף אגרוף לכיוונו של כלוב. העובדה שאינו מיידע אותי בתגובות מסרסת. שנית, מודה להיילני על התגובה ותוכנה. את האמת, הייתי זקוק לתגובה שלך הרבה יותר ממה שאת מעלה על דעתך, אך ליד שמך אין סוגריים ולכן לא העליתי על דעתי לפנות אליך אישית בנדון (אני מפרש את חוסר הסוגריים כ"לא עניינכם"). "שים לב, כמה מערערים כאן על היותן של נשים שולטות". כאן זה בכלוב? לא שמתי לב, אבל מכיוון שאני מכיר את הקריאה הסלקטיבית שלי הנובעת מחוסר זמן, אני מאמין לך. מה עוד שלפעמים ה"ערעור" הינו תחושה פנימית אותה אני נטול מעצם היותי משתייך ל"עולם אחר". "לנשלטים ולנשלטות יש צרכים שונים במסגרת הפרקטיקה הבדס"מית, צרכים שבאים לידי ביטוי בפטישים שונים ובמניעים שונים". כמו כן גם קיימים הבדלים פיזיולוגיים. נכון. אלא שאני נוטה לתרגם אותם ואיני מעניק להם משקל רב מידי כי בעיניי אלו סממנים בלבד. ההבדלים אותם אני מחפש (או ליתר דיוק ה"דומי" אותו הופתעתי לגלות) טמונים במהות. ולמה התלבשתי על הנושא בשרשור הזה דווקא ולא בכל שרשור אחר למרות שאני מתחבט בשאלות אלו מאז חצי שנה לפני עופרת יצוקה? כי לדעתי רפאל הצליח לעלות על דומי אחד מבין רבים בקריקטורה (כלשונו) שהעלה כאן. ופוג ואלימלך, מצדם, השמיעו קול ונימה אותם בקלות תרגמתי לקולה של כנועה מול קריקטורה כגון זו ב"עולם" ממנו הגעתי אני. אני, אגב, משתמש במושג "עולם" כי אני מקבל עלי את הדין (קיים ביטוי ברוסית хозяин барин שאומר כי האדם אדון בביתו והוא זה הקובע את הכללים), אך לא כי אני מסכים עמו. ה"עולם" שלי מכיל את הכל. עולם השליטה על כל רבדיו מתקיים כחלק מעולמי הפרטי גם אם אני עצמי עוסק רק בפן אחד שלו. אני תופס אותו כיחידה אחת ואת המחיצות רואה ככאלו שנועדו לנוחיותם של הלוקחים בו תפקיד למען למנוע אי הבנות ולשמור על פרטיות מינית. ותו לא. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
16 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 16 בפבר׳ 2010
נ.ב. יש לך להלוות לי חמישים? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
16 בפבר׳ 2010