סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אתיקה של שולטים

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 21 באוג׳ 2010
לי באופן אישי זה נראה חלש, להתעסק ב"אל תתקרב לאשה שלי" במקום להתעסק באשה עצמה.
יפנו או לא יפנו, אין לזה שום משמעות, ואני לא מבינה למה לאנשים בכלל אכפת.

זה מקביל בעיני ללהכניס מכות למי שזיין את אשתך, במקום להתייחס לכך שאשתך בגדה בך, והאיש ההוא בכלל לא חייב לך כלום.

ברור שלפנות למקולרות זה לא מאד יפה, אבל אני לא רואה את הטעם להתעסק בזה, זה נראה לי מותר וסביר. תנו לנו, לנשים, קצת כבוד. מותר להציע, ואנחנו כבר נבחר במי שיותר טוב.

ואני חושבת שהגבר שלי, עם האגו הענקי שלו, מעדיף שאני אבחר בו בכל יום מחדש מאשר שאהיה פשוט תקועה איתו רק בגלל שאין לי עוד אפשרויות. כל אחד שמתחיל איתי, החזה שלו מתנפח עוד יותר.

וקושי - לא מסכימה אתך בכלל. כן מסכימה עם בכח ועם הגמד. לכולם מותר הכל, כי כזה העולם, ומוטב להתיר מאשר להגביל. והמחוייבות היא בין שני בני זוג שבוחרים בה, ואם היא אמיתית, אינם זקוקים לחברה שתשתף אתם פעולה ולא תיגע בזוגיות השברירית שלהם.

איתי מותר לכולם להתחיל, *כי הזוגיות שלנו לא שברירית*. אני מניחה שהחברים הקרובים שלו לא ינסו - זה אקט לא חברי. אבל קודים שכאלה בין זרים הם פשוט בדיחה.

עם כל זה, אני מבינה את הצער על אובדן הקוד. יש בקודים האלה משהו מאד רומנטי ומקסים. אני לא חושבת שיש בהם טעם או הגיון, אבל אני מבינה היטב כמה זה מצער כשמתרגלים לקוד ואוהבים אותו ואז הוא נעלם - זה קרה לי עם קודים אחרים. כל שנותר לי לומר לפותח השרשור זה שאני מבינה ללבך, ומפצירה בך להשלים עם זה שזמנים משתנים, ואפילו - לפעמים זה לטובה.
FucK U
לפני 14 שנים • 21 באוג׳ 2010

Re: היתקלות קטסטרופלית

FucK U • 21 באוג׳ 2010
mia walles כתב/ה:
ברגע זה בו אני מקלידה בידי האחת בידי השניה אני מגרדת את הכוויה בגבי.-זו הנעשתה בתוקפנות אומללה ובכוונת זדון באמצעות סיגריה ע"י עלובון אחד, שגם הוא משתייך לגוורדיה הוותיקה.
העלובון היה כל כך פחדן, עד שהמסכן נאלץ לדחות את סיפוקו עד אשר בן זוגי הסית את מבטו.
לאחר מכן הסחי השעיר לא יכל יותר לדחות סיפוקו ומשך את חולצתי באופן שיאפשר לו לצפות בחזה שלי ללא תיווך של חזייה.. באלימות כמובן.
תוך שהוא צועק על בן זוגי - " איך זה שאתה מקבל לזיין את כולן? אנחנו מתחרים, ואני אהרוס אותך! "
טינופת הצופים הוסיף "אותה אתה בטח לא מזיין בתחת.." - אני מתנצלת על הבוטות -אך האמינו לי ,אני הפעלתי את כל כישורי הצנזורה שלי, ואני חוסכת מכם אי אלו תיאורים שעלולים לגרום לגירוי רפלקס ההקאה.
למען הסר ספק- זו הפעם השנייה בחיי בה אני נתקלת בו- הפעם הקודמת היית במסיבה לפני כ4 שנים ולאחר לחיצת יד מנומסת נמנעתי מסביבתו כל הערב. לא היתה לי או לשולט שלי שמץ של אינטרקציה עם הגוץ המקריח הזה.
להפתעתי חברו הטוב, זה המחזיק במוניטין לא רע בקרב הקהילה נרתם להגנתו בטיעונים כגון:
"אין לכם מה להתרגש ממנו, מה זה למשוך לך את החולצה?לא צריך לעשות מזה עינין" ברור שכך היה מגיב לו כל אחד מבאי האירוע היה תולש את חולצת אישתו. אה, הסיגריה ,-זה בטעות.
אגב, בגלל זה הכוויה כל כך עגולה ועמוקה. רק בגלל שזו הייתה פשוט תקרית מצערת.
לדאבונו הרב של עלובון, ראובן לא חובב מכות מן הסוג הזה.. ולא עמד על אספקת הסחורה. הימנעות אלגנטית הביאה את פני כלא שאטה לפרוש מן המקום לאחר שהבין כי לא יזדמן לו להחליף מהלומות עם מחמצי היקר.
ובכן- לפעמים זה כל העניין. להתפוצץ עם שולט אחר. המסכן משועמם ובמקום לרכוש פלייסטשין או להרשם לחוג מקרמה במתנ"ס הוא מחפש ריגושים ע"י התעסקות עם נשלטות של אחרים.
לאחר האירוע החלטנו כי יש צורך בבוררות קפדנית ומחמירה של אירועים ואנשים מהסצינה.
אין מנוס מצנזורה קפדנית ודחיה חברתית של אלו המזיקים והפוגעים- ויפה שעה אחת קודם... mia

הופנתי לכאן זה עתה מעצם בירכת יום הולדת שלי ושל בנותי.
מצטערת על חוסר חפירותי בנבכי מסיבות אמיתיות
מצטערת לראות mia , למרות שאיני מכירה ואין זה משנה בכלל !
מצטערת יותר על הדיון הלא ענייני שאינו סופר ממטר וממשיך לעסוק כרגיל, כל אחד במה שנראה לו כהכי חשוב בעולם, כלומר מילימטר מתחת לאפו שלו {יש פה ושם יוצאים מין הכלל}

לצערי, איני יכולה להודות לשולט היקר שהיפנה אותי לכאן, שכן הסתבר תוך 4 שניות וללא שאלה אחת שהוא בעצמו נוצר מאותו גנום שולטים שדואג להיות צודק בעיקר...

עד כאן דברי בפורום מכובד זה
שבוע טוב !
היילני
לפני 14 שנים • 27 באוג׳ 2010

Re: "..יותר אינטלגנטים מהממוצע שם בחוץ " ????

היילני • 27 באוג׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
בחלומות באספמיה שלך, בחזיונות המטורללים שלך , רק שם "רואים" את מה שלא רואים כאן - אינטלגנציה מעל לממוצע.
לא צריך ממש לחזור ולקרוא את "הדיונים" , את "הבלוגים" את "התגובות" - כדי לדעת שאנו מבוססים במי המדמנה של הזיבורית שבזיבורית, או בלשון העממית יותר, במיץ של הזבל.

מסכים עם אדון בועל בתשוקה, אבל בניסוח אחר.

סתם בא לי להרעיף חיבה על הגמד האמיץ. גמד, ראה הורעפת.
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 27 באוג׳ 2010

Re: "..יותר אינטלגנטים מהממוצע שם בחוץ " ????

Brave Dwarf • 27 באוג׳ 2010
היילני כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
בחלומות באספמיה שלך, בחזיונות המטורללים שלך , רק שם "רואים" את מה שלא רואים כאן - אינטלגנציה מעל לממוצע.
לא צריך ממש לחזור ולקרוא את "הדיונים" , את "הבלוגים" את "התגובות" - כדי לדעת שאנו מבוססים במי המדמנה של הזיבורית שבזיבורית, או בלשון העממית יותר, במיץ של הזבל.

מסכים עם אדון בועל בתשוקה, אבל בניסוח אחר.

סתם בא לי להרעיף חיבה על הגמד האמיץ. גמד, ראה הורעפת.

רוטט וכורע, מתפתל בתוך הכבוד ונכנע לכוחה של מורעפות, כי מעולם לא חשתי עצמי מורעף כפי שאני מרגיש עכשיו. (-: