שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

העסקה - כן או לא

זאלופון​(שולט)
לפני 13 שנים • 18 באוק׳ 2011
זאלופון​(שולט) • 18 באוק׳ 2011
המלט כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
המלט כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
לצערי אני לא גאה להיות ישראלי היום. אני אפילו קצת מתבייש. פחות בגלל העסקה עצמה, הזויה ומזיקה ככל שהיא נראית לי, ויותר בגלל הנסיבות והתהליכים שהביאו אליה. כל הפרשה הזו היתה הדבר הכי קרוב שראיתי עד כה בישראל ל... אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה, כי לא בא לי להכניס לפה מילים מוגזמות. ובכל זאת, מה לא היה שם? תקשורת מגויסת שמנהלת קמפיין תעמולה במקום לספק מידע שאשכרה יאפשר לציבור לשפוט? יש. קידוש אידאולוגי שמצדיק עוולות (כמו למשל שוד ספרה של שלי אלקיים "כשהנחש והעכבר נפגשו לראשונה") בשם המטרה? יש. ניסיונות השתקה של מי שמעז לחלל קודש, אם בדעה נגדית אם בהומור, הנעים בין הוקעה פומבית לבין איומים בפגיעה פיזית? יש. מכירת הספקנות היקרה מפז תמורת נזיד העדשים של תמונות מרגשות ומנטרה פשטנית? יש. הפגנות ענק של ציבור שבכלל לא אכפת לו שהוא לא יודע פרטים בסיסיים ומהותיים בעניין שלשמו הוא מפגין? יש. וכאשר מכל הבורות הזו, מכל העדריות הזו, מכל הג'יהאד הזה - בסוף ממשלה חלשה נכנעת ומעניקה שוחד בחירות מוקדם, למרות שהמעורבים בדבר התבטאו בעבר בצורה נחרצת בדיוק כנגד מה שהם עצמם עשו - אותי זה מבייש.

* פינת ה"שלא יובן לא נכון":
1) אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים. מי שלאורך הדרך התעניין, לפחות באופן כללי, מהו בעצם המחיר הזה שהממשלה הרשעה לא רוצה לשלם, ושקל ברצינות גם את טיעוני הנגד במקום למסמס אותם ב"ואם זה היה הילד שלך", והכיר בכך שמותר להתנגד ואפילו לצחוק על הנושא בלי שזה יצדיק מיתה משונה, וטרח לחפש את המידע שאמצעי התקשורת לא סיפקו לו, ואחרי כל אלו הגיע למסקנה שעם המחיר ועם טיעוני הנגד ועם המידע, עדיין פדיון שבוי הוא מעל הכל - אין לי שום טענה כלפיו. אני פשוט סבור שהוא לא מייצג.
2) ברור שגם אני שמח שגלעד פה, אפילו שמעולם לא הזדהיתי עם "הילד של כולנו" וזה לא גורם לי לדמוע.

גם חברת חשמל, המניאקים האלה, יעשו קופה על כל החשמל שידלוק בבתים במצפה הילה הלילה. והעיתונאים הבני-זונות האלה, רק ספינים הם מחפשים, לבחוש ברגשות של אנשים. בני זונות מרירים. וכל הסוטים האלה בכלוב, איזה מיינסטרים רדוד ומבעבע, רגשנים שכאלה. מזילים דמעות כמו ערימת זקנות. והממשלה הרשעה הזו. ביבי הזה עוד ידפוק עוד קדנציה בגלל שהוא הביא את הילד-של-כולנו הזה. וברור-שאני-שמח-שגלעד-בבית. כוסאומו הממשלה הרשעה הזו של הימנים החשוכים האלה. ממשלה רשעה משחדת ציבור של בבונים להיבחר שוב. מי זה בכלל גלעד שליט? הוא בכלל לא חשוב. הוא לא האישיו פה. מאות האנשים שמחכים במצפה הילה? הם לא חשובים בכלל. סתם בבונים שתוקעים בשופרות. והגזלנים הרשעים האלה ימכרו להם סנדביץ בעשרים שקל ושתיה בעשר. בניזונות. וברור-שאני-שמח-שגלעד-בבית. אני מה זה עולץ, אין לכם מושג.

לפרוטוקול: גם אני כמובן איני טוען שמי שמתעקש לקטרג על הכל דווקא היום הוא שמוק חסר לב או סתם קוף שמנסה להיות נונ-קונפורמיסט בכל מחיר.

מזל שאתה לא טוען שהוא גם ניק כפול של בכוח המוח.

באמת לא מובן לך למה מי שקטרג אתמול ושלשום יקטרג "דווקא" גם היום, ביום החג של הדת שבשמה אתה משתלח פה? באמת? נו שוין.

זאלו, 'משתלח' זו מילה פופולרית כאן. נכון, אני משתלח בך. אני משתלח בך כי אתה מרשה לעצמך
להשתלח ביהירות אופיינית במי שחושב אחרת ממך. אתה מכנה אותם 'רשעים', 'בורים, עדר, או בבונים אלימים'. איך זה נקרא בעולם המושגים העשיר שלך? נכון, זה נקרא להשתלח. אז קיבלת קצת מהשיקוי שאתה מציע לאחרים. לא ממש טעים, אה?

לא השתלחתי במי שחושב אחרת ממני. למעשה, טרחתי במיוחד להבהיר שהבעיה שלי איננה עם מי שחושב אחרת ממני, אלא עם מי שחושב אחרת ממני בגלל אלף, בית וגימל. נכון, אני חושב שהקטגוריה הזו כוללת לא מעטים ממי שחושבים אחרת ממני, מפני שלצערי ניהלתי מספיק ויכוחים עם אנשים שהודו שאין להם מושג מה המחיר שהם דורשים מהממשלה לשלם, שהם לא טרחו לתהות מה יודעים ראשי ממשלה שגורם להם לא לשחרר את שליט למרות תמיכה ציבורית גורפת במהלך הזה, שלא יודעים לומר מי זה אילן גרפל או להסביר למה ממנו לא כל כך אכפת להם - ועוד ועוד ועוד. אבל עדיין, אני חושב שיש רבים אחרים, בין השאר ממש כאן בשרשור, ששקלו והחליטו אחרת ממני ואני מכבד את דעתם.

למותר לציין שלא כיניתי אותם רשעים, עדר או בבונים. לו היית טורח לקרוא היטב את דבריי לפני שהדם עלה לך לראש, היית מבחין בכך. מי כן בבון ורשע? מי שבשם דת השליטולוגיה איים ברצח על הבלוגר עידו קינן מפני שהעז לפרסם בפייסבוק סטטוס הומוריסטי על שליט. מי שבשם המטרה הקדושה זלזל בפגיעה שספגה הסופרת שלי אלקיים כאשר ספרה "כשהנחש והעכבר נפגשו לראשונה" נמחק לטובת הפלגיאט (הלא-מכוון מצדו) של גלעד שליט "כשהכריש והדג נפגשו לראשונה" ותקף אותה בחריפות כשניסתה להגן על עצמה. אלה הבבונים, אלה שחושבים שאם זה "בשביל גלעד" אז מותר לפגוע, להשתיק ולאיים. העובדה שיש רבים כאלה, ושהם מקבלים רוח גבית מהתקשורת ומאנשים כמוך, היא בדיוק מה שכל כך מפריע לי.

מה שעשית הוא לא "לתת לי לטעום מהתבשיל שלי". בתבשיל שלי היו טיעונים, אשר גם אם נוסחו בבוטות, יש בהם מהות והם עומדים במבחן המציאות. בתבשיל שלך היתה דמגוגיה ילדותית לשמה. אם לא אכפת לך, אני אוכל את שלי ואתה תאכל את שלך. בלי כיבודים.
לילימיי​(שולטת)

אנושיות.

לילימיי​(שולטת) • 18 באוק׳ 2011

אין להאשים, אם או אב
על שנלחמו בכל כוחם, הנפשי והפיזי
להחזיר את הילד שלהם, חי, הביתה
לחיק משפחתו.
walking dead
walking dead • 18 באוק׳ 2011
סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:

האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח?
A v​(שולט)

Re: אנושיות.

A v​(שולט) • 18 באוק׳ 2011
לילימיי כתב/ה:

אין להאשים, אם או אב
על שנלחמו בכל כוחם, הנפשי והפיזי
להחזיר את הילד שלהם, חי, הביתה
לחיק משפחתו.

ניסיתי לחפש מי האשים את משפחת שליט בזה שנלחמו על השבת בנם?

לא ראיתי כזה דבר.
גולוסקלפרה​(נשלט)
גולוסקלפרה​(נשלט) • 18 באוק׳ 2011
זאלופון כתב/ה:

באמת לא מובן לך למה מי שקטרג אתמול ושלשום יקטרג "דווקא" גם היום, ביום החג של הדת שבשמה אתה משתלח פה? באמת? נו שוין.

סליחה אם התפרצתי לדלת פתוחה, אבל לי זה לא מובן. כלומר, מה הטעם?
העסקה שהתבצעה היום היא תוצאה של מחדלים (או לכל הפחות אזלת יד) שמנעו השגת פתרון הולם בדרכים אחרות. במשך למעלה מחמש שנים ניטש הויכוח האם ראוי לשחרר וכמה ראוי לשחרר תמורת החייל החטוף, ומשפחת שליט ניהלה קמפיין ראוי להערכה שתוצאתו היא הכשרת הקרקע הציבורית לעסקה שנחתמה ויצאה היום לפועל. בזמן הזה יכלו המקטרגים להשמיע את הקול שאתה משמיע היום אך או שבחרו לא לעשות זאת, או שפשוט לא הצליחו לשכנע את הציבור שהנזק גובר על התועלת.

כך או כך, היום כבר מאוחר לשנות.
היום אפשר לשמוח בשמחתה של משפחת שליט, וליום אחד להיות מאוחדים תחת הססמא הכ"כ בנאלית "ושבו בנים לגבולם". רק היום. לא?

נ.ב. ובהזדמנות זו, אם יורשה לי להעתיק מבכוח...
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=290946&blog_id=43610

(לי באמת חסרות תגובות...icon_smile.gif)
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 18 באוק׳ 2011
שפחון כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

העסקה שהתבצעה היום היא תוצאה של מחדלים (או לכל הפחות אזלת יד) שמנעו השגת פתרון הולם בדרכים אחרות. במשך למעלה מחמש שנים ניטש הויכוח האם ראוי לשחרר וכמה ראוי לשחרר תמורת החייל החטוף, ומשפחת שליט ניהלה קמפיין ראוי להערכה שתוצאתו היא הכשרת הקרקע הציבורית לעסקה שנחתמה ויצאה היום לפועל. בזמן הזה יכלו המקטרגים להשמיע את הקול שאתה משמיע היום אך או שבחרו לא לעשות זאת, או שפשוט לא הצליחו לשכנע את הציבור שהנזק גובר על התועלת.

היום אפשר לשמוח בשמחתה של משפחת שליט, וליום אחד להיות מאוחדים תחת הססמא הכ"כ בנאלית "ושבו בנים לגבולם". רק היום. לא?

מצד אחד, אתה צודק. אלה פחות או יותר הסיבות שבגללן, מאז היוודע דבר העסקה ועד היום, נמנעתי מלהביע דעה של ממש בכל פורום שבו אני נוטל חלק, אינטרנטי או לא. מה הטעם, הדבר נעשה, בואו נשמח על הטוב שבזה במקום לקטר על הרע. מבין את הגישה הזו לגמרי.

מצד שני, היום אי אפשר היה להתחמק מכל הדברים שהחרידו והכעיסו אותי בתהליך הזה והוגברו היום באלף מגאפונים, עד כדי כך שאפילו תומכים מובהקים בעסקה החלו להתקומם על אופן הטיפול של התקשורת והחברה בישראל בעניין, כאילו זה איזה ספיישל ריאליטי חגיגי. היום הוא יום מרגש, אבל גם יום ניצחון של דברים שמטרידים אותי, ניצחון שמתסכל עוד יותר בגלל שהשמעתי קול גם קודם, והניצחון הזה הוא ההפסד שלי. היום הוא גם יום שבו מגמת ההשתקה של הדעה הלא-פופולרית שמתנגדת לעסקה מתגברת, בין השאר באמצעות הטענה טובת-הכוונה שמוטב היום, רק היום, לשמוח בשמחת המשפחה ולא להזכיר את המשפחות השכולות שיש ושיהיו. בגלל כל הדברים האלה, קשה לשתוק היום, במיוחד כשיודעים שעוד שבוע-שבועיים כבר לא יהיה טעם לדבר, מפני שאלה יהיו חדשות של יום אתמול שלא יעניינו איש.

כל זה לא סותר את הטוב שביום הזה. משפחת שליט שמחה ובדין, ואם הובן אחרת, אין לי כל טענות כלפיה. היא עשתה את שהיתה צריכה לעשות והייתי עושה אותו הדבר במקומה. מגיע לה לשמוח ולציבור לשמוח איתה.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 18 באוק׳ 2011
שפחון כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

נ.ב. ובהזדמנות זו, אם יורשה לי להעתיק מבכוח...
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=290946&blog_id=43610

(לי באמת חסרות תגובות...icon_smile.gif)

שאלה מצוינת, אפילו הבת הקטנה שלי שאלה אותי את זה. יש לזה כמה סיבות, אבל אני אגיד למה לדעתי יש חשיבות היום גם לדעת הרחוב ולשיח פתוח בעניין העסקה, ולא רק כונטיל המנקז תחושות החוצה:
אם כל מי שלא מסכים לעסקה יביא את אותה התנגדות אל תוך השיח הציבורי, בשיחות רחוב, בפורומים, בבלוגים, בהתכנסויות מסוגים שונים, יכול להיות שתגדל מכך תובנה לגבי דעת הקהל, אשר יקיש על ההתנהלות בחטיפה הבאה.
כל עוד לא אושרה העסקה, אנשים לא יכלו לומר אם המחירים שפויים בעיניהם והשיח היה תאורטי למדי. מסה קריטית תגרום לכך שגם הקול הנגדי ישמע. יכול להיות שיש רבים יותר משנדמה שמתנגדים לפתרונות בעניין הזה באופן הזה, כך שהתנהלות כזו לא תובא בחשבון להבא.
גולוסקלפרה​(נשלט)
גולוסקלפרה​(נשלט) • 18 באוק׳ 2011
זאלופון כתב/ה:

היום הוא גם יום שבו מגמת ההשתקה של הדעה הלא-פופולרית שמתנגדת לעסקה מתגברת, בין השאר באמצעות הטענה טובת-הכוונה שמוטב היום, רק היום, לשמוח בשמחת המשפחה ולא להזכיר את המשפחות השכולות שיש ושיהיו. בגלל כל הדברים האלה, קשה לשתוק היום, במיוחד כשיודעים שעוד שבוע-שבועיים כבר לא יהיה טעם לדבר, מפני שאלה יהיו חדשות של יום אתמול שלא יעניינו איש.

לפעמים זה בסדר גם לשתוק.
אגב את הנרצחים, שכבוד זכרונם נפגע היום עקב מחיקת מעט הצדק שנעשה עם מרצחיהם, לא ראיתי שמישהו הזכיר כאן היום. אם כבר מדברים על נזקים, בעיניי זהו הנזק הממשי היחידי שנגרם כתוצאה מהעסקה הזו. כל שאר הנזקים המדוברים הם בגדר ספקולציות. אמנם בעלות סיכוי גבוה, אבל עדיין ספקולציות.
המלט
המלט • 18 באוק׳ 2011
זאלופון כתב/ה:
המלט כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
המלט כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
לצערי אני לא גאה להיות ישראלי היום. אני אפילו קצת מתבייש. פחות בגלל העסקה עצמה, הזויה ומזיקה ככל שהיא נראית לי, ויותר בגלל הנסיבות והתהליכים שהביאו אליה. כל הפרשה הזו היתה הדבר הכי קרוב שראיתי עד כה בישראל ל... אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה, כי לא בא לי להכניס לפה מילים מוגזמות. ובכל זאת, מה לא היה שם? תקשורת מגויסת שמנהלת קמפיין תעמולה במקום לספק מידע שאשכרה יאפשר לציבור לשפוט? יש. קידוש אידאולוגי שמצדיק עוולות (כמו למשל שוד ספרה של שלי אלקיים "כשהנחש והעכבר נפגשו לראשונה") בשם המטרה? יש. ניסיונות השתקה של מי שמעז לחלל קודש, אם בדעה נגדית אם בהומור, הנעים בין הוקעה פומבית לבין איומים בפגיעה פיזית? יש. מכירת הספקנות היקרה מפז תמורת נזיד העדשים של תמונות מרגשות ומנטרה פשטנית? יש. הפגנות ענק של ציבור שבכלל לא אכפת לו שהוא לא יודע פרטים בסיסיים ומהותיים בעניין שלשמו הוא מפגין? יש. וכאשר מכל הבורות הזו, מכל העדריות הזו, מכל הג'יהאד הזה - בסוף ממשלה חלשה נכנעת ומעניקה שוחד בחירות מוקדם, למרות שהמעורבים בדבר התבטאו בעבר בצורה נחרצת בדיוק כנגד מה שהם עצמם עשו - אותי זה מבייש.

* פינת ה"שלא יובן לא נכון":
1) אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים. מי שלאורך הדרך התעניין, לפחות באופן כללי, מהו בעצם המחיר הזה שהממשלה הרשעה לא רוצה לשלם, ושקל ברצינות גם את טיעוני הנגד במקום למסמס אותם ב"ואם זה היה הילד שלך", והכיר בכך שמותר להתנגד ואפילו לצחוק על הנושא בלי שזה יצדיק מיתה משונה, וטרח לחפש את המידע שאמצעי התקשורת לא סיפקו לו, ואחרי כל אלו הגיע למסקנה שעם המחיר ועם טיעוני הנגד ועם המידע, עדיין פדיון שבוי הוא מעל הכל - אין לי שום טענה כלפיו. אני פשוט סבור שהוא לא מייצג.
2) ברור שגם אני שמח שגלעד פה, אפילו שמעולם לא הזדהיתי עם "הילד של כולנו" וזה לא גורם לי לדמוע.

גם חברת חשמל, המניאקים האלה, יעשו קופה על כל החשמל שידלוק בבתים במצפה הילה הלילה. והעיתונאים הבני-זונות האלה, רק ספינים הם מחפשים, לבחוש ברגשות של אנשים. בני זונות מרירים. וכל הסוטים האלה בכלוב, איזה מיינסטרים רדוד ומבעבע, רגשנים שכאלה. מזילים דמעות כמו ערימת זקנות. והממשלה הרשעה הזו. ביבי הזה עוד ידפוק עוד קדנציה בגלל שהוא הביא את הילד-של-כולנו הזה. וברור-שאני-שמח-שגלעד-בבית. כוסאומו הממשלה הרשעה הזו של הימנים החשוכים האלה. ממשלה רשעה משחדת ציבור של בבונים להיבחר שוב. מי זה בכלל גלעד שליט? הוא בכלל לא חשוב. הוא לא האישיו פה. מאות האנשים שמחכים במצפה הילה? הם לא חשובים בכלל. סתם בבונים שתוקעים בשופרות. והגזלנים הרשעים האלה ימכרו להם סנדביץ בעשרים שקל ושתיה בעשר. בניזונות. וברור-שאני-שמח-שגלעד-בבית. אני מה זה עולץ, אין לכם מושג.

לפרוטוקול: גם אני כמובן איני טוען שמי שמתעקש לקטרג על הכל דווקא היום הוא שמוק חסר לב או סתם קוף שמנסה להיות נונ-קונפורמיסט בכל מחיר.

מזל שאתה לא טוען שהוא גם ניק כפול של בכוח המוח.

זאלו, 'משתלח' זו מילה פופולרית כאן. נכון, אני משתלח בך. אני משתלח בך כי אתה מרשה לעצמך
להשתלח ביהירות אופיינית במי שחושב אחרת ממך. אתה מכנה אותם 'רשעים', 'בורים, עדר, או בבונים אלימים'. איך זה נקרא בעולם המושגים העשיר שלך? נכון, זה נקרא להשתלח. אז קיבלת קצת מהשיקוי שאתה מציע לאחרים. לא ממש טעים, אה?

לא השתלחתי במי שחושב אחרת ממני. למעשה, טרחתי במיוחד להבהיר שהבעיה שלי איננה עם מי שחושב אחרת ממני, אלא עם מי שחושב אחרת ממני בגלל אלף, בית וגימל. נכון, אני חושב שהקטגוריה הזו כוללת לא מעטים ממי שחושבים אחרת ממני, מפני שלצערי ניהלתי מספיק ויכוחים עם אנשים שהודו שאין להם מושג מה המחיר שהם דורשים מהממשלה לשלם, שהם לא טרחו לתהות מה יודעים ראשי ממשלה שגורם להם לא לשחרר את שליט למרות תמיכה ציבורית גורפת במהלך הזה, שלא יודעים לומר מי זה אילן גרפל או להסביר למה ממנו לא כל כך אכפת להם - ועוד ועוד ועוד. אבל עדיין, אני חושב שיש רבים אחרים, בין השאר ממש כאן בשרשור, ששקלו והחליטו אחרת ממני ואני מכבד את דעתם.

למותר לציין שלא כיניתי אותם רשעים, עדר או בבונים. לו היית טורח לקרוא היטב את דבריי לפני שהדם עלה לך לראש, היית מבחין בכך. מי כן בבון ורשע? מי שבשם דת השליטולוגיה איים ברצח על הבלוגר עידו קינן מפני שהעז לפרסם בפייסבוק סטטוס הומוריסטי על שליט. מי שבשם המטרה הקדושה זלזל בפגיעה שספגה הסופרת שלי אלקיים כאשר ספרה "כשהנחש והעכבר נפגשו לראשונה" נמחק לטובת הפלגיאט (הלא-מכוון מצדו) של גלעד שליט "כשהכריש והדג נפגשו לראשונה" ותקף אותה בחריפות כשניסתה להגן על עצמה. אלה הבבונים, אלה שחושבים שאם זה "בשביל גלעד" אז מותר לפגוע, להשתיק ולאיים. העובדה שיש רבים כאלה, ושהם מקבלים רוח גבית מהתקשורת ומאנשים כמוך, היא בדיוק מה שכל כך מפריע לי.

מה שעשית הוא לא "לתת לי לטעום מהתבשיל שלי". בתבשיל שלי היו טיעונים, אשר גם אם נוסחו בבוטות, יש בהם מהות והם עומדים במבחן המציאות. בתבשיל שלך היתה דמגוגיה ילדותית לשמה. אם לא אכפת לך, אני אוכל את שלי ואתה תאכל את שלך. בלי כיבודים.

זאלופון, אתה מיתמם, או משקר, או שניהם. כתבת כך:

"אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים"

ועל כך השבתי:

"גם אני כמובן איני טוען שמי שמתעקש לקטרג על הכל דווקא היום הוא שמוק חסר לב או סתם קוף שמנסה להיות נונ-קונפורמיסט בכל מחיר"

אם דבריך הראשונים היו קשורים לסיפור שאתה מספר עכשיו על הבלוגר והפלגיאט והשד יודע מה עוד, אז דבריי האחרונים כמובן לא היו מופנים אליך, כי אם אל הניק השלישי של בכוח המוח. חוצמזה, אל תחמיא לעצמך במקום שאין סיבה לכך. לא הבאת שום טיעונים, לא קודם, ולא עכשיו. אתה מקטר כמו זקנה נרגנת על כמה שכולם רשעים. זה לא ממש טיעונים. בטח לא מהותיים. אני לעומת זאת לא התיימרתי לטעון כלום. אתה ואני לא מנהלים שום דיון.
Inside your head
Inside your head • 18 באוק׳ 2011
free spirit כתב/ה:
סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:

האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח?

אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי.

התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה.

וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך.