שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מסירה

שלגי
לפני 12 שנים • 13 בדצמ׳ 2011
שלגי • 13 בדצמ׳ 2011
לצערי אינני מסוגלת לשתף.
זה מורכב ומסובך ובעיקר חושפני מידי עבורי.

אבל בשורה אחת - בפנטזיה כן וכן, בפועל - ככל שזה תלוי בי, לא ולא.
אולי אם זה יצא לפועל ארגיש אחורי זה אחרת, אין לי מושג.
FOR GOOD
FOR GOOD • 13 בדצמ׳ 2011
לי היה נסיון כזה, אי- אז בתחילת שנות העשרים של חיי, עם מי שהיתה האהבה הגדולה הראשונה שלי
הייתי אז מאד אקספרימנטלי
אני הייתי מי שעודד ויזם את האקט
נהננו תוך כדי, וחירמן אותי מאד לראות אותה עם מישהו אחר ( שהיה אחד החברים הכי טובים שלי )
אבל אחר כך, אני ישבתי מחוץ לבית, ובכיתי כל הלילה, אפילו שאני יזמתי הכל
ושום דבר, אבל שום דבר, כבר לא חזר להיות אותו הדבר בשבילי

לפיכך
למדתי מהנסיון הרע, ולא חזרתי עליו שוב

אבל זה מאד אישי כל העניין הזה, וכך גם הרגישות אליו
walking dead
walking dead • 13 בדצמ׳ 2011
פור גוד, מה שבר אותך עד כדי כך? העובדה שגבר אחר ידע אותה או שזה אחד החברים הטובים שלך? או הכל יחד? גם אצלך זה משהו שנותר עכשיו רק בגדר פנטזיה או שמאחר והגשמת את זה והייתה לך חוויה שלילית איבדת את החשק לזה גם כפנטזיה? מצטערת על כל השאלות, אך זה מעניין אותי לשמוע דווקא מהצד השולט.

ותודה שחלקת את זה.
FOR GOOD
FOR GOOD • 13 בדצמ׳ 2011
free spirit כתב/ה:
פור גוד, מה שבר אותך עד כדי כך? העובדה שגבר אחר ידע אותה או שזה אחד החברים הטובים שלך? או הכל יחד? גם אצלך זה משהו שנותר עכשיו רק בגדר פנטזיה או שמאחר והגשמת את זה והייתה לך חוויה שלילית איבדת את החשק לזה גם כפנטזיה? מצטערת על כל השאלות, אך זה מעניין אותי לשמוע דווקא מהצד השולט.

ותודה שחלקת את זה.

אלה שאלות טובות, אבל מאד קשות, פרי ספיריט
אני באמצע העבודה עכשיו, ולפני פגישה "גורלית", אז אני אנסה לענות קצת יותר טוב אחר-כך
אבל קודם כל, האמת היא, שאז לא ידעתי למה אני בוכה, פשוט לא ידעתי
לא ידעתי מה העציב אותי כלכך, או מה באקט שבר וסדק לי ככה את האהבה שהיתה
אשכרה לא ידעתי
אולי היום אני יכול להבין טיפה יותר טוב
A v​(שולט)

Re: ודאי שיש תאוריה

A v​(שולט) • 13 בדצמ׳ 2011
flower girl כתב/ה:
המשקפת את ההבדל הממשי והמהותי בין בחירות שעושים בגיל 30 לגיל 18, אך ניחא
לענייננו- מי שטען לקיצוץ כנפיים אינו אני
אני אישית מקפידה באהבה כמו גם בזוגיות- גם אם אני ה"שולטת" בה 24/7-
להיות הרוח תחת כנפי אהובי במקום לקצוץ לו אותן
ואולי זו רק סמנטיקה
icon_wink.gif

אישית לא חושב שיש בתגובה הזו שפיטה.

פלאוור מצד אחד והגמד מצד שני,זווית ראייה שלהם רחוקות ושונות מאוד.

אולי בכלל הגמד מייצג מה שרוב השולטים היו רוצים,כניעות מוחלטת ללא גבולות.

ומצד שני אני נוטה להאמין לכל אדם שכותב "זוהי דרכי" אז הגמד מייצג בעצם זרם

שאין לי מושג מה הנתח שלו.

פלאוור מצד שני מייצגת משהו בדבריה שממה שאני מכיר די נפוץ

וזה בעצם "העצמה" הדדית.

וכן אדם בגיל 18 ממש לא יהיה דומה לעצמו בגיל 30 התובנות הטעם מהחיים הכול משתנה

מי בצורה דרסטית ומי מתונה יותר. וכן גם צורת לקיחת ההחלטות שלנו.

בכל מקרה אישית לא שופט אף לא אחד או אחת,
FOR GOOD
FOR GOOD • 13 בדצמ׳ 2011
free spirit כתב/ה:

ותודה שחלקת את זה.

הנה התחלה של תשובה

קודם כל, צריך להבין איך בכלל "נשתלה" לי הפנטזיה הזאת לראש
אז אחרי חצי שנה של התאהבות מטורפת, התחלתי ללמוד, רמת העניין שלי בקשר ירדה ( וגם הצומי שנתתי ), ואז היא בגדה בי עם חבר טוב שלי ( הפעם הראשונה, וגם האחרונה, שדבר כזה קרה לי )
והיא גם נתנה לי לדעת על זה מייד, כי היא לא רצתה להיפרד, אלא רצתה שאני אחזור להשתוקק אליה כמו בהתחלה, מה שגם הלך לה לתקופה מסויימת
עכשיו, אפילו שזה שיגע אותי, וכבר אז נשבר בי או נסדק בי משהו בלב, יש לי בכל זאת מוח סוטה ( לכולנו יש ) , ואני מנסה להפוך כל חוויה מכאיבה למהנה, ולפיכך - התחלתי מייד לפנטז עליה עם גברים אחרים
בקטע קוקהולדי
הקטע הקוקוהולדי הוא הרי פנטזיה על בגידה-כנה ( פארדוקס, אני יודע, כמו כל הסאדו-מאזו )
אבל בתכלס, מעבר לכך שזה עוד פרדוקס-לכאורה, זה אכן מחרמן מאד ראות את בת-זוגך מפתה אחרים, או גברים אחרים נדלקים ממנה, כי תשוקה היא מדבקת. נקודה. מי שיגיד אחרת, משקר...
והיות שאז, כאשר מוח שלי היה מפנטז על משהו, הייתי הולך עליו בלי לראות בעיניים, ארגנתי את הקטע די בקלות

אז נראה לי ככה -
שבגלל שהאקט היה ממילא על מצע של חוסר-אמון או של בגידה, עמוק בתוכי כעסתי עליה מאד שהיא נתנה לי להוביל את המהלך
ולא יכולתי לסלוח לה
כלומר, המסקנה שלי, היא שזה מאד תלוי בסוג הקשר שבו אקט כזה מתרחש
אני מכיר לפחות זוג אחד מהאתר, שרוצה ללכת כרגע על קטע כזה, לא שום זוג וירטואלי, הוא שולט והיא נשלטת, שהאהבה בינהם היא כלכך חזקה, והאמון כלכך איתן
והיסודות של הקשר כאלו חזקים
שלא הייתי דואג להם בכלום
כמו תמיד, כל מקרה לגופו...
Mary Jane
Mary Jane • 13 בדצמ׳ 2011
בכל הכבוד, לא מוצאת טעם לפגם בדבריה של פרח. כשאדם בא וחושף לפרטי פרטים נטיה חריגה כלשהי, זה רק טבעי שיהיו כאלו שיחזיקו בדעות שונות, לרבות הדעה הלגיטימית שאדם בן 20 או צעיר מכך לא הגיע לבשלות בעניינים מסוימים.

הפורום, כך לדעתי, הוא מקום לדיון, דיון אמיתי וחופשי (עדיף ללא ניבולי פה), וזה לא מחייב את המשתתפים להתפעם מאורחות החיים של מאן דהוא.

ובכלל, מי שאינו מסוגל לשאת ביקורת, עדיף לו להימנע משטיחת קרביו וחייו הפרטיים בציבור. וכך, אם מרי ג׳יין מצהירה בריש גלי שאהוביה הם סמרטוט לנגב איתו את הרגליים כששבים מיום עבודה, אל לה להתפלא או למהר להיעלב אם חלק מהאנשים ימצאו בכך דופי ..
walking dead
walking dead • 13 בדצמ׳ 2011
לקחתם את הדברים שלי ועשיתם מהם סלט טאבולה מתובל היטב במיץ לימון ושמן זית icon_smile.gif

לא אמרתי שצריך להתפעם מאורח חיים של מישהו או לקבל אותם רק כי הם שונים, אבל המינימום שאני כן מצפה הוא לא ללעוג לו על אורח החיים שבחר. לא אמרתי שאסור להעביר ביקורת - אם יש מישהו כאן שתומך בחופש להעביר ביקורת זו אני. אפשר ואף בריא ורצוי להעביר ביקורת אך גם לצפות שבאופן טבעי המבוקר יתגונן. בטח אם הביקורת הופכת לאישית ולא עניינית. ומי שלא מסוגל להתמודד עם זה, אולי לא כדאי לו להעביר ביקורת.
Mary Jane
Mary Jane • 13 בדצמ׳ 2011
מסכימה בהחלט שלעג אינו רצוי והוא לא חלק מדרך ארץ.
אך שמי לבך גם לעובדה, שבעוד אדם א׳ מוצא לעג בדברים שנאמרו, יתכן מאוד שכותבם כלל לא התכוון ללעוג. כלומר, יש כאן מימד סובייקטיבי לא מבוטל. ועל כן, בשורה התחתונה, צריך לגלות איזו מידה של נונשלנטיות.
icon_smile.gif
RED KID
RED KID • 13 בדצמ׳ 2011
אושה את גדולה!
גם לי ולבעלי יש את הדילמה הזאת...
אני יצרית ועברי אינו נקי במיוחד, אותי מאוד מדליקה המחשבה של גאנג באנג ובוקקה והייתי מעוניינת לממש את זה מתישהו, אבל יש את קטע הרכושנות והקנאות שזה לגיטימי.. בינתיים אנחנו עושים דברים אחרים מלוכלכים...