דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 30 בדצמ׳ 2020
starduskonfire כתב/ה: --wintermute-- כתב/ה: דרקן, סלח לי על ההתערבות אבל נראה לי שסטאר בעיקר בא להעיר הערה מבודחת על התגובה הציורית מאוד של סמ ארט.
"ישנם תיאוריות פסיכולוגיות הגורסות שכל פעולה שעושה האדם מקורה בניאוף" זה משפט מאוד כללי ולא מחייב, מספיק שתהיה תאוריה שולית ומטופשת כזו לאיזה פסיכולוג שכוח אל במאוריטניה התיכונה כדי שהוא יהיה נכון. אבל אין כאן טענה מדעית, זה רק מכשיר רטורי שנועד להגיד - סם, כמו שאתה מייחס פרשנויות פרועות ומרחיקות לכת למעשים של אנשים ומתיימר לנתח כך את האנושות, אפשר גם אותך לנתח על ידי איזו תאוריה פרועה ומכלילה. אני כבר לא בטוח אם יש טעם לתת הסברים כאלו. כשבן אדם זועק על כך שאני נרקסיסט ושכדאי שאסתום כשמר פסיכולוג מדבר... יש סיבה למה דרקן בוחר להגיב בכאב מתלהם וברצינות יתרה לסגנון החצי הומוריסטי שלי. יש סיבה למה דרקן מתעלם מפרסומים לא פחות מגוחחים של חברים אחרים לפורום. יש שיזהו את הNPC המצוי, שמתוכנן לחשוף ולאתגר את כל מכחישי המדע הגזעניים. יש שידביקו לייבל של פמנאצי, שדרקן נושא בגאון בעצמו. אבל זה ככל הנראה לא הסיפור האמיתי מאחורי הדמות המורכבת שהיא דרקן. אנחנו נמשיך לחקור את התופעה, ועם הזמן נגיע לחקר האמת. נכון, יש. לדרקן יש קווים אוטיסטיים, והוא לא מזהה את ההבדל. אבל, אתה לא יכול לדעת את זה, נכון? כי לא כתבתי לך כבר מזמן בפרטי שאני לא יכול לזהות את זה, נכון? אה, רגע, כן כתבתי. הבהרתי לך שאני לא מזהה הטרלות כבר לפני מה, חודש? אז אתה פשוט בכוונה מתעלם ממה שאמרתי לך, כדי לגרום לי להיראות רע. אז, אדון "אני התגברתי על נכות", כיף ללעוג לנכות של מישהו אחר? נכות שאותו אדם אמר לך שהוא סובל ממנה? הסוד הגדול מאחורי דרקן, זה שדרקן בן אנוש, עם מגבלות. הסוד מאחוריך, הוא שאתה לא. |
|
ענני בראשית{התגשמתי} |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
בהחלט לשם כיוונתי.
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
ענני בראשית{התגשמתי} • 30 בדצמ׳ 2020
פרלין כתב/ה: עננית כתב/ה: השאלה הכי מטומטמת שקראתי עד כה
כי היא לא שאלה אמיתית. דמגוגיה (מאוד גרועה) במסווה של שאלה אבל התעצבנתי מכדי לנסח את זה ככה תודה לך |
|
starduskonfire |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
starduskonfire • 30 בדצמ׳ 2020
ריין, זה המצב כבר מזמן.
גברים מתחלקים לאלו שחתיחים ומתחילים, אלו שלא חתיחים אבל חסרי מודעות כלל ומתחילים. ואלו שמודעים לכך שהם לא חתיחים ולא מתחילים. הבעייה שחוסר מודעות זה אחת המחלות הכי חשוכות מרפא, וגורמות סבל רב הן לחולה והן לסביבה. מציע יום העלאת מודעות לחוסר מודעות, כי בנות שמנות בטייץ והדפר המכוער שחושב שיש לו סיכוי עם בר רפאלי הם הקורבנות האמיתיים בסיפור. |
|
the rain song |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
the rain song • 30 בדצמ׳ 2020
הדיון לא מדבר על להתחיל עם נשים.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
סקירה ,ומידע על עניין הטרדה מינית .
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 30 בדצמ׳ 2020
אהלן וסהלן.
גברות, גברים. שלום רב ,וברכה רבה. נתחיל בזמר . https://youtu.be/8mLimHwl-WA כל מחמיא פוטנציאלי על פי הרוב מה שמניע אותו זה אינטרס אל מול מי שהוא מחמיא לה ,או ,לו . ניתן ללמוד על תופעת המחמאות בחדרי הכושר למניהם, בעיר תל אביב.כל גבר שבא להתאמן בחדרי כושר הוא זוכה למחמאות ומבטים מצדם של גברים בודדים ומוזרים. הם אילו שמחמיאים לאותם גברים צעירים המגיעים אל חדרי הכושר , בעיר . הם נמצאים בחדרי הכושר ,בג'קוזי ,בסאונה ,במקלחות,ובחדרי השרותים ,מאחורי ההליכונים ועל מכשירי האופניים .הם שמה 24/7365. קהל היעד שלהם ,הוא גברים סטרייטים. שמה עיקר ההטרדות המיניות. הם אורבים לטרף קל , טרף קל ,זהו סטרייט בודד שבא לחדר כושר ,לפתח גוף ,שום אשה לא תדבר איתו, ובוודאי ובוודאי שלא תחמיא לו מי כן יחמיא לו ? אותם גברים בודדים ומסתוריים ,חובבי גברים סטרייטים, צעירים ,שבאו לפתח גוף ,במכון הכושר. עיקר ההטרדה שלהם ,היא במבטים חודרים ופולשניים ,אל איזורי גוף השייכים לגברים סטרייטים, הבאים להתאמן. כאשר רובם המכריע ,הוא תמים , הם לא יודעים להבחין ולפרש נכונה את המבטים ,ואת המעקב והמרדף והמצוד שנערך כנגד אותו מתאמן צעיר . המרדף הוא בכל תחומי חדר הכושר ,וממשיך אל המקלחות חדרי השרותים ,בסאונה, בג'קוזי , וכן חיטוט תשאול ומחקר אודות מהותו של מתאמן זה רו אחר. נשאלת שאלה . אח שלו ,גבר ,אתה גבר שנמשך לגברים, נכון?? אההה אההה אייוווה נכון ,כן אני כזה . אז למה יזאלמה, אתה לא מתחיל ורודף ,אחרי בני מ,שהם מסוגך,?? מה עונה הרודף המסתורי לאאאא לאאא יזאלמה. אילו מסוגי ,הם אינם גברים . אני חושק אחרי אילו הסטרייטים הצעירים והאהבלים . אבל יזאלמה,הבחור סטרייט,חליק ז'נטיל מה אתה רוצה ממנו ? עזוב אותו . לא .דווקא בגלל שהוא סטרייט ,אני רוצה אותו . זה פחות או יותר ,קונספט , גייז רודפים אחרי סטרייטים בכל חדרי הכושר ,בעיר. זהו סוג של הטרדה מינית ,שאף אחד לא מדבר עליה . והיקף התופעה הוא במספר מחרידים. במקרה דנן ,אין רחמים ואמפטיה ,לסוגי הטרדה מינית מעין זו . למה ,? הסטרייט הוא גבר חזק הוא הולך עם גופיה . אז ,מה כבר קרה ,אם גבר מציק לו באובססיביות, בסביבת חדר הכושר..? הרבה ,הרבה נפלו במלכודת זו של המחזר העיקש,שעיקר יעד המטרה שלו ,הוא גבר, עם נטיה מינית סטנדרטית . להיכן הגיעו פני הדברים ,בגין אותו האחד שנפל במלכודת מעין זו . אין לדעת .. אבל ישנם מקרים רבים ,של מתעמלים צעירים ,שנפלו אל סמים קשים ,בגין אותו מחזר עיקש ,שהחליט "להפיל את הסטרייט". היקף התופעה ,הוא גדול ,ואין על כך ,כמעט דיבור ,ותשומת לב . אם נכנס לעובי הקורה ,של הטרדות מיניות. יש הטרדה מינית, בפעוטון בגן ובבתי הספר השונים . במרפאות צבאיות (בדגש) במרפאות פרטיות ציבוריות, בבתי חולים ,בבתי אבות ,במחלקות גריאטריות, בחדרי לידה ,במרפאות נשים ,בשרותים ציבוריים, בישיבות, בבתי כנסת ,בבתי מדרש,בתוך המשפחה ,בחנויות ,במספרות ,באוטובוס,במונית שירות,ברחוב ,בגן ,בקולנוע,אצל פותחים בקלפים ,טארות,מיסטיקנים,שיפוצניקים, ואנשים על מדים ..וכמעט בכל מקום ,שאליו נפנה .כולל בתי כלא,בתי משפט ,חדרי מעצר ,ותחנות משטרה ,ובצבא. ובכנסת ,ובלשכות של שרים ונבחרי ציבור .הוליווד תעשיית הסרטים ,תעשיית המוזיקה ,אופנה ודוגמנות, ובכל תחום שרק תעלו בדעתכם ,בהתעמלות האולימפית .וכ'ו כל אדם שחווה הטרדה מינית ,כזו או אחרת . יקח לו הרבה שנים ,לנסות ולעקל את אשר אירע . רוב רובם המכריע ,של האנשים שהוטרדו מינית ,אין להם שום כלי ,לבוא דין מכנגד למטריד. משמע שעל מקרה 1 ששמעתם ,תוסיפו כ 1000 מקרים ,שלא תשמעו עליהם . אנשים מדחיקים את עניין ההטרדות . יש גברים ונשים ,שלכל מקום שילכו ,ההטרדה המינית ,הבאה בדרך אליהם ,וככה זה רודף אותם כל חייהם. על פי הרוב ,אותם מטרידים, תתפלאו, הם אנשים מקובלים חברתית, והם" חביבי הנשים" , נשים עושות פרצוף מאוד הומני ,ועגמומי ,כאשר שומעות על הטרדה מינית כלפי נערה . אבל לא יעשו את אותו פרצוף צבוע ,כאשר ישמעו על הטרדה מינית ,כלפי נער,מצד גבר ,בדמות ,מחנך ,מורה ,רב ,שוטר ,עמית ,שכן ,חבר ,בן משפחה .. מצינו כאן ,שישנה תופעה של " איפה - ואיפה " . בטולרנטיות, וסולדריות, ושיפוט ,אודות, מקרים של הטרדה מינית ,בכל רמה, שהיא . ג'פרי אפשטיין, הארווי אפשטיין ,דומיניק שטראוס קאהן, סילביו ברלוסקוני,מועמאר קדאפי ,ביל קלינטון, ואם נעשה פה רשימה של מטרידים מינית ידוענים ,ושאינם ידוענים ,הרשימה לא תגמר . כאמור, אני חוזר מציין ומדגיש ,שעיקר המטרידים, ידועים ,כ "חביבי הנשים " . הם מעלימים עין ממקרה זה או אחר, ומביעות דעה נחרצת אל מקרה זה ,או אחר. אני רוצה להסב לתשומת לבכם ,את המקרה של ד"ר לארי נסאר .שפגע במעל 150 מתעמלות אמריקניות ,מהדרג בכיר ביותר. נתפסו בביתו ,37.000 תמונות פורנוגרפיות של ילדים . ה-FBI ידע על הרופא המתעלל - ושתק""ניו יורק טיימס" חושף: במשך שנה ידעו בארה"ב כי ד"ר לארי נסאר מטריד מינית את מתעמלות הנבחרת, אך "החקירה התנהלה בצורה איטית ומסורבלת". לפחות 27 נערות עברו התעללות על ידו בזמן הזה אני רוצה לחשוף בפניכם ," סקופ" . מאחורי הרבה מתעללים סדרתיים, עומדת אשה ,או מערכת שלמה של עבריינים מהדרג הבכיר ביותר המגבה, ומגוננת אחרי המטריד הסדרתי . לדוגמא : גיליין מקסוול ,שנטלה חלק פעיל, ודומננטי, במסע הפדופיליה שלו , ככול, שהאדם ,והאשה ,בעלי מעמד בכיר יותר,ובעלי חזות מהוגנת וציבורית ,רמת דרג ,שמה יש את ההטרדות המיניות, בהיקף רחב יותר. לדוגמא. המאדאם של ג'פרי אפשטיין" נעצרה גיליין מקסוול, בת זוגו לשעבר של עבריין המין ג'פרי אפשטיין, נעצרה על ידי ה-FBI בניו המפשייר. היא מואשמת בשישה סעיפים, בהם הסעת קטינות ושידולן "לקיים פעולות מין לא חוקיות".. מקרה נוסף, האזרח מס'7 בחוזקו בעולם .הוא , יו"ר קרן המטבע הבינלאומית. ולהלן מידע אודותיו. סטראוס-קאהן ידוע כאדם המנהל חיי מין ליברליים מאוד, והיה מספר פעמים לחשוד בעבירות מין. באוקטובר 2008 פתחה קרן המטבע בחקירה פנימית לבחינת חשדות שסטראוס-קאהן ניצל את מעמדו כדי לקדם את פירושקה נג' (כלכלנית הונגרייה שעבדה בקרן המטבע), עימה קיים רומן. חקירת המועצה ניקתה את סטראוס-קאהן מחשד הטרדה ומחשד ניצול מעמדו, והותירה אותו בתפקידו, אך במסקנות הוועדה צוין שהרומן "מצער ושיקף כושר שיפוט לקוי באופן חמור". במאי 2011 נעצר סטראוס-קאהן בארצות הברית בחשד להתעללות מינית, ניסיון אונס וכליאת שווא של חדרנית בבית מלון במנהטן. בעקבות מעצרו התייצבה אשתו לצדו, והביעה ביטחונה בחפותו. היא אף העמידה לרשותו את אמצעיה הכלכליים הרבים למען שחרורו למעצר בית מאובטח והגנתו על ידי עורך הדין בנג'מין ברפמן הוגש נגדו כתב אישום, והוא כפר באישומים נגדו. ב-1 ביולי שוחרר ממעצר הבית בו היה נתון, עקב ערעור אמינותה של החדרנית המתלוננת באוגוסט 2011 ביטל בית המשפט בניו יורק את האישומים נגדו, ובדצמבר 2012 הגיעו השניים להסדר פיצויים בתביעה אזרחית שהגישה החדרנית. יכולנו להמשיך עוד ועוד. ואין לדבר סוף . הטרדה מינית קיימת בכל תחום ,בימינו היום. ועל כל מקרה שהגיע לידיעת הציבור . יהיו אלפים שהציבור לא ידע אודותיהם ,לעולם. בברכת המשך יום נעים לכולנו . וברוכים הבאים ,לג'ונתן פולארד ורעייתו, לארץ ישראל .לאחר 35 שנים של גלות בנכר . ניגון פזמון . https://youtu.be/gwZAYdHcDtU נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי דצמ' 30, 2020 2:30 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
starduskonfire |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
ריין, לא יודע, לא אתווכח על מה בדיוק הדיון, בעיניי מחמאות ברחוב נופלות לקטגוריה של התחלה, גם אם אין לכך כוונה ישירה.
דרקן. הלעג הוא לא לנחות, הלעג הוא לתוקפנות, לדהומניזציה, להאשמות בגזענות, בחוסר אמפטיה, וליתר הבולשיט שאתה בוחר להפנות כלפיי. כלפיך בתור בן אדם עם בעייות יש לי רק הבנה והכלה ואמפטיה. ואתה מוזמן באמת לבוא ולהגיד איך היית רוצה שאגיב כשאתה בוחר להגיב לדברי בצורה לא מכבדת, לא חברותית, מסביר לי כמה אני לא יודע כלום וכמה כדאי לי לשתוק. אני מבטיח כנכה לנכה לכבד את בקשתך. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
סטראדאסק היקר, תודה רבה. ותמצוץ לי, כי שנינו יודעים כמה אתה צבוע. כי אתה ידעת לפני שלעגת לי, אמרתי לך על הבעיה שלי, ובכל זאת הלכת והתנהגת כמו שהתנהגת.
כדי לראות את ההבדל בינינו - האם אי פעם הערתי לך על אינספור שגיאות הכתיב שלך? לא? מה, ידעתי שיש לך מגבלות, אז לא ניצלתי אותן בצורה מחפירה? אני מקווה שכולם יכולים לראות בדיוק כמה אתה אמפתי. |
|
starduskonfire |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
כדי לראות את ההבדל בינינו מספיק לשים לב לכך שלא בחלת בלרדת על בן אדם על שגיות כתיב שלו
במקרה של רד סל, ואז מחקת את התגובה מהשרשור. אבל עליי אתה מרחם, בכלל לא נראה שאתה מנסה להתחמש בכל טריק כולל לדון בפומבי על תוכן של שיחות פרטיות ללא הקשר מלא, ממש קורבן. |
|
Zord(מתחלף) |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
Zord(מתחלף) • 30 בדצמ׳ 2020
דרקן ראהל כתב/ה: Zord כתב/ה: Boy Toy כתב/ה: בדור הזה, ההבדל בין מחמאה לגיטימית להטרדה הוא האם אתה נראה טוב בעיניה או לא.
נשמע מגוחך, אבל נעשו אינספור ניסויים חברתיים בעניין שהועלו לרשתות החברתיות והתוצאה ברובם המכריע - זהה. ובהמשך לזה: https://i.imgur.com/qynxyKh.jpg https://i.imgur.com/GTChhRq.jpeg פה התקדמנו. לא צריך ניסוי, יש לנו מים! אם עשו כזה מים, אז זה בטוח נכון. כמו שכבר אמרתי, אתם לוקחים את הסרטונים של ה"ניסויים" ואשכרה חושבים שזו המציאות. דרך פשוטה להבדיל בין ניסוי מדעי לבין חרטוט - אחוזי ההצלחה. אם מראים לכם שמשהו עובד *תמיד* - זה שטויות, לא ניסוי. כל ניסוי אמיתי שתבדקו יראה שמשהו מתרחש באחוז מסוים של מקרים, אפילו 99%. אף פעם לא מאה, אף פעם. אז אם מראים לכם שבחורות תמיד נהנות ממחמאה מחתיך, ותמיד מתנגדות למחמאה מאדם לא נאה - עובדים עליכם. זה לא ניסוי, וזה ערוך. דווקא העובדה שבניסויים האלה כל הנשים מתנהגות אותו דבר, היא ההוכחה שזה בולשיט. תחשבו בהיגיון רגע - באמת כל הנשים אותו דבר? באמת לא נפלו על אחת עצבנית שמגעילה גם לחתיך? או אחת שדווקא הבחור הפחות נאה הוא המושך בעיניה? נשים זה רובוט, כולן מגיבות אותו דבר? אפילו אם נשים היו רובוטים, לא מצאו רובוט אחד עם תקלה, שמגיב אחרת מהצפוי? אפילו במדעי הטבע חוקים לא עובדים תמיד, יש תנאים שבהם החוקים נכשלים. קל וחומר בניסוי פסיכולוגי או סוציולוגי. תפסיקו להאמין למה שנח - עובדים עליכם, ואתם משנים את תפיסת המציאות שלכם לפי החליל המגמתי של יוצר הסרטון. משחקים פה על in-group/out-group, על הנטייה של קבוצה לראות את כל מי שבקבוצה השנייה כמקשה אחת חסרת זהות אישית. גבר יודע שיש מגוון עצום של גברים, אבל כל הנשים אותו דבר. נשים גם יודעות, רק ההיפך - הן נורא מגוונות, גברים הם אותו דבר. בבקשה, אל תבנו דעות על סמך "ניסוי" מצוץ מהאצבע, ובטח שאל תפיצו אותם הלאה תגיד דארקן, איך ידעו לעשות את הדמות של קריסטיאן גריי בצורה כזו שתמשוך את בחורות העולם לבתי הקולנוע בהמוניהן? ועוד תימור תרבות קאלט של מעריצות. אם הרי לא כל הנשים רוצות אותו דבר, מאיפה יש להם מושג מה כריסטיאן גריי צריך להיות? |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
לפני 3 שנים •
30 בדצמ׳ 2020
זורד, אם אתה באמת חושב ש100% מהנשים בעולם מוצאות את כריסטיאן גריי מושך, אני לא יודע מה להגיד לך. אני מבין שאתה רוצה להעביר את הפואנטה שלך, אבל אני חושב שאפילו אתה מבין שזו אמירה מגוכחת.
|
|