סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חייבת לדעת אם קרה לכם

Vanila princess
לפני 11 חודשים • 3 בדצמ׳ 2023
Vanila princess • 3 בדצמ׳ 2023
BlueBear כתב/ה:
Vanila princess כתב/ה:

ולמרות כל מה שאמרת עדיין העולם שובינסטי להלן רק מעכשיו סיפור של הנגדת מ8200
וכל הסיפור שסיפרת לי על עולם עם נשים מובילות רק מדגיש לי שאתה עיוור לנושא
מבטיחה לך שאין אשה שלא חוותה את זה בחייה
תשאל את האמא החזקה שלך.
תבדוק תלושי שכר על אותו תפקיד לנשים וגברים
תבדוק כמה נשים בסביבתך מתמודדות עם הטרדות מיניות הערות מיניות ומה לא.
עצם זה שאת כל זה אתה לא רואה וזה נמצא בסביבתך כי זה בסביבה שח כולנו
מכניס אותך גם לקונספציה שזה בסדר גם לא להציע לה לרדת ומספר לעצמך סיפור בראש
שאתה בן זוג מתחשב.
יכול להיות שיש דברים שאתה עושה עבורה אבל זו התחשבות רגשית וכן גם מינית שמותר ורצוי שכל אשה תהנה ממנה אם היא בוחרת בכך.

זאת בחירה שלך לראות את זה כעניין מגדרי. אין לך שום הוכחה ושום אינדקציה שהתעלמו ממנה בגלל היותה אישה.
אין שום הוכחה ושום אינדקציה שאם היה תצפיתן והיה אומר את אותו דבר אז היו לוקחים את הדברים ברצינות.
הייתה קונספציה ולא הסכימו להקשיב לשום דרך אחרת.

תלושי שכר זה בולשיט וסילופי מספרים. אם מעסיק היה יודע שהוא יכול להעסיק אישה שתעשה את אותה עבודה בשכר נמוך יותר, גברים לא היו עובדים.
אני מכיר הרבה נשים מעולם משאבי האנוש שברוב המקרים נמצאות באמצע המשא ומתן על השכר ומעולם לא נתקלו בהוראה להציע שכר נמוך יותר למועמדת בגלל שהיא אישה.
תעברי בקניון ב-11 בבוקר. רק נשים וזקנים. יש המון נשים שעובדות במשרת אם. אז נשים עובדות פחות שעות ומרוויחות פחות ומנסים להציג את זה כאילו הן מסכנות בשביל אדאולוגיה.
ישנן הרבה סיבות למה אישה תרוויח פחות וזה לא מסתכם רק בהיותה אישה.

אני לא אומר שהדברים שאת טוענת לא קיימים ואני לא אומר שאני לא רואה אותם.
אני אומר שנקודת הפתיחה שדברים נובעים משובניזם היא לא נכונה, לא בריאה ולא מביאה אותך למקום שבו העוול שאת רואה מתוקן.
זה קצת מזכיר לי שאתמול שאלו את ביבי בגדול למה יש בקבינט רק גברים. ואם יצרף את אורית סטרוק תהיו מרוצים? זה יהיה בסדר כי היא אישה? או שמה שמשנה זה הידע, הניסיון והגישה?

אני מרגיש בסדר לא להציע למישהי לבצע משהו שאני לא אסכים לעשות גם אם היא תבקש אלא אם כן אנחנו בקשר מונוגומי ארוך וכבר יש לה משמעות גדולה יותר עבורי.
אני מרגיש בסדר לבדוק אם מישהי אם היא כן תבצע את האקט ואני אגלה לך סוד, אם היא לא אוהבת לבצע אותו, אני לא אבקש ממנה גם אם היא תסכים. כי אם זה לא הדדי, זה לא שווה.
אם אוראלי זאת דרישה בשבילך, תמצאי מישהו שאוהב. לא חסרים כאלה.
יש כאלה שחושבות שיש דברים יותר חשובים.

Vanila princess כתב/ה:
לגבי הגבוהים אני אשה גבוהה יותר מהממוצע של גברים בייחוד בארץ .
וזה פרמטר שמושך אותי כמו שגם לך יש פרמטרים באשה אני מציינת את זה כי רוב הגברים נמוכים ממני.
שוב מחזיר אותי לשובינזם אשה צריכה להתפשר
על סקס, על מראה של הבן זוג, על משכורת

זאת לא הנקודה שלי. אמרת שנשים צריכות לעשות XY לגברים. אז אמרתי שגם גברים עושים AB לנשים ושהרצון של נשים בגברים שגבוהים מהן מגיע ממקום ביולוגי ולא התניה חברתית.

Vanila princess כתב/ה:
תזכור שהעולם זה לא הבועה והסיפור שאתה מספר לעצמך ותראה גם תצד השני תמיד.
תראה לאן הגענו מהמצב הזה מדינות שלמות אטומות ולא מוכנות לראות את הצד שלנו במלחמה.

לקחת את זה למקום שלא התכוונתי לפתח אבל וואלה החשיבה שלך מקוממת.
אני מאוד מקווה שתפנים את מה שכתוב כאן
כי אני סולדת מהדברים שכתבת ואין בכוונתי להמשיך את השיח הזה .

אבל אני יכול להגיד לך את אותה הדבר.
אני יכול להגיד לך שאת חיה בבועה ששם הכל שובניסטי וכל הגברים רק מסתכלים על עצמם.
בשביל זה מנהלים דיון, כדי למצוא את המקום המאוזן.
אני מקווה שתפנימי את זה שיש צדדים אחרים. כאלה שלא מוכנים להיות קורבנות ויוצרים לעצמם מציאות אחרת והחשיבה שהכל שובניזם ושנאה והדרה ואני סולד מהאמירות שלך שזה כן כך.

שיהיה בהצלחה.

תכף תגיד שגם אין הוכחות ל7.10 ולשואה
זו בדיוק הטענה של תומכי הטרור.
יש בלי סוף הוכחות שובינזם הפליות הטרדות מיניות.

בגלל אנשים כמוך אין צדק, יש הפליות ועוד הרבה דברים שבגללם העולם הוא מקום פחות טןב

ואל תדאג לבריאות שלי אני אוהבת גברים ויש גברים נפלאים מעצימים מכבדים מפרגנים ומה לא.
ואשמח שהם ישלטו עלי ולהתמסר להם זה הכי יפה שיש כשזה ממקום מעצים ולא מקטין ושובינסטי.
ואני לא איזה פמיניסטית גדולה אוהבת לתת לגבר תמקום שלו לפנק ולתת לו את כולי.

ומה שאתה עוד לא רואה, זה שבגלל הגישה שלך לעולם לא תחווה מזה להיות עם אשה עוצמתית מסעירה שבוחרת להיות נשלטת שלך.
זו רמת חוויה שלעולם לא תהיה לך וטוב שכך.

דרופ דה מייק
זהו לא נגררת לשיט הזה יותר חח
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
נתקלתי בגברים שלא אוהבים לרדת - הם לא מתאימים לי, הם צריכים להיות עם מישהי אחרת. נתקלתי גם בגברים שלא אוהבים שיורדים להם. גם להם אני לא מתאימה. ואין לי שיפוטיות.

נתקלתי במאהבים אנוכיים שאוהבים לקבל ולא אוהבים לתת - זה לאו דווקא עניין של אקט ספציפי, כי כל אחד עשוי להתחבר לאקטים אחרים. אלא של הנכונות להשקיע זמן ומאמץ בהנאה של הפרטנר ולא רק בהנאה שלי. גם כאלה אינם מתאימים לי. וכלפיהם כן יש לי שיפוטיות. אבל אני שופטת אותם ביני לבין עצמי, זה לא שיש עניין ציבורי בדיעה שלי על אדם מסויים. ואולי מישהי אחרת כן תרגיש טוב בחברתם. מי יודע.

נתקלתי באנשים שלא עושים אקטים מיניים מסויימים כי זה *מגעיל* אותם - אלה בהחלט אינם מתאימים לי. אותי לא מגעיל.

שורה תחתונה: יש הרבה דברים שמרתיעים אותי ומרחיקים אותי - אבל זה לא אומר שום דבר מיוחד על אותו אדם מעבר לזה שהוא לא מתאים לי. זה שהשותף שלי למין ירצה לרדת לי - זו לא חובתו המוסרית, אלא משהו שעושים נטו בשביל הכיף. אם הוא לא מעוניין - זכותו, פשוט לא יהיה לי איתו כיף. אז אני לא ארצה לשכב איתו. אלך לשכב עם מישהו שכן כיף לי.
זה הכל ברמה הזאת.
מה שיפה במין זה שאף אחד לא חייב שום דבר לאף אחד. גם אני לא חייבת. כמו שאני לא חייבת לשכב עם מישהו רק כי הוא נסע עד אלי, כמו שמותר לי לעצור אקט מיני באמצע אם אני מרגישה שלא טוב לי, כמו שמותר לי להציע סקס ואז להתחרט - כך גם מותר לאנשים לא לרדת לי, גם אם אני כן בחרתי לרדת להם. מותר. זה אולי לא נעים לי, אבל מותר. לצורך העניין אני לא רואה הבדל עמוק בין גבר שלא יורד לי לבין גבר שלא מנשק טוב או שלא מוכן לעשות לי קיצי בגב. זה לא עניין של מוסר אלא של התאמה.
זה אולי יגרום לי להגיד "אני לא רוצה לשכב איתך לעולם", וגם זה מותר.
אין פה חובות. באנו להנות. אם אני נהנית אז נשארת ואם לא נהנית אז הולכת.
וזה כל מה שזה.
בעיני.
Vanila princess
יולי Yuli כתב/ה:
נתקלתי בגברים שלא אוהבים לרדת - הם לא מתאימים לי, הם צריכים להיות עם מישהי אחרת. נתקלתי גם בגברים שלא אוהבים שיורדים להם. גם להם אני לא מתאימה. ואין לי שיפוטיות.

נתקלתי במאהבים אנוכיים שאוהבים לקבל ולא אוהבים לתת - זה לאו דווקא עניין של אקט ספציפי, כי כל אחד עשוי להתחבר לאקטים אחרים. אלא של הנכונות להשקיע זמן ומאמץ בהנאה של הפרטנר ולא רק בהנאה שלי. גם כאלה אינם מתאימים לי. וכלפיהם כן יש לי שיפוטיות. אבל אני שופטת אותם ביני לבין עצמי, זה לא שיש עניין ציבורי בדיעה שלי על אדם מסויים. ואולי מישהי אחרת כן תרגיש טוב בחברתם. מי יודע.

נתקלתי באנשים שלא עושים אקטים מיניים מסויימים כי זה *מגעיל* אותם - אלה בהחלט אינם מתאימים לי. אותי לא מגעיל.

שורה תחתונה: יש הרבה דברים שמרתיעים אותי ומרחיקים אותי - אבל זה לא אומר שום דבר מיוחד על אותו אדם מעבר לזה שהוא לא מתאים לי. זה שהשותף שלי למין ירצה לרדת לי - זו לא חובתו המוסרית, אלא משהו שעושים נטו בשביל הכיף. אם הוא לא מעוניין - זכותו, פשוט לא יהיה לי איתו כיף. אז אני לא ארצה לשכב איתו. אלך לשכב עם מישהו שכן כיף לי.
זה הכל ברמה הזאת.
מה שיפה במין זה שאף אחד לא חייב שום דבר לאף אחד. גם אני לא חייבת. כמו שאני לא חייבת לשכב עם מישהו רק כי הוא נסע עד אלי, כמו שמותר לי לעצור אקט מיני באמצע אם אני מרגישה שלא טוב לי, כמו שמותר לי להציע סקס ואז להתחרט - כך גם מותר לאנשים לא לרדת לי, גם אם אני כן בחרתי לרדת להם. מותר. זה אולי לא נעים לי, אבל מותר. לצורך העניין אני לא רואה הבדל עמוק בין גבר שלא יורד לי לבין גבר שלא מנשק טוב או שלא מוכן לעשות לי קיצי בגב. זה לא עניין של מוסר אלא של התאמה.
זה אולי יגרום לי להגיד "אני לא רוצה לשכב איתך לעולם", וגם זה מותר.
אין פה חובות. באנו להנות. אם אני נהנית אז נשארת ואם לא נהנית אז הולכת.
וזה כל מה שזה.
בעיני.

מסכימה עם כל מילה שלך וניסחת זאת בצורה מדויקת .
וכך אני מתנהלת אם שופטת אותם יותר או פחות תלוי בהתנהגות שלהם או בהרגשה שנתנו לי.
לרוב החוויות שלי מאוד חיוביות אפילו מדהימות
עם זאת תגובות של אנשים פה - או יותר נכון אחד מסוים העלה משהו אחר שלא יכולתי להשאר אדישה אליו , שסקס שםהוא נושא עקיף.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
תודה. אך איני מסכימה איתך לגבי התגובות. לדעתי רובן היו ממש לעניין. דווקא התגובות שלך הרגישו לי ווכחניות ולעומתניות. ואולי זה רק עניין של סגנון כתיבה.
GlamFetishDom​(שולט)
GlamFetishDom​(שולט) • 3 בדצמ׳ 2023
Vanila princess כתב/ה:
היי מה נשמע?דיברנו פעם בכלובicon_smile.gif

לא הסברתי תעצמי טוב אם ככה .
ברור שהם מצפים שאני ארד להם
וזה לא הדדי.

אף אחד לא חייב כלום.
פשוט לפי דעתי, ישנם גברים שמצפים שהאשה תעשה דברים והם אינם מרגישים מחוייבים להחזיר.

רציתי לדעת אם זה רק נדמה לי או שזו אכן תופעה .

אפשר "להחזיר" גם בדרכים אחרות. אם לגבר יש בעיה להצמיד את הפה שלו לחלציים שלך את לא יכולה להכריח אותו. והדבר נכון לשני הכיוונים. הכרתי פעם מישהי שלא אהבה לרדת כי ראתה בזה אקט משפיל. אז זה אכזב אותי, אבל לא עשיתי מזה דרמה כי אני מניח שיש לה סיבה טובה לסטייט אוף מיינד הזה שלה. אני דווקא כן ירדתי לה אבל לא חשבתי שצריכה להיות לה "מחויבות" להחזיר לי. זה לא הלוואה של כסף ואנחנו לא בשוק. אנחנו בני אדם ולפעמים יש כאלה שלא מתאים להם וסיבותיהם עמם. במצב כזה צריך לדבר ולמצוא את הדרך שבה הוא כן יוכל "להחזיר" לך. בטוח שתמצאי משהו שהוא יכול לעשות ושיגרום לך הנאה גדולה, לא?
Vanila princess
GlamFetishDom כתב/ה:
Vanila princess כתב/ה:
היי מה נשמע?דיברנו פעם בכלובicon_smile.gif

לא הסברתי תעצמי טוב אם ככה .
ברור שהם מצפים שאני ארד להם
וזה לא הדדי.

אף אחד לא חייב כלום.
פשוט לפי דעתי, ישנם גברים שמצפים שהאשה תעשה דברים והם אינם מרגישים מחוייבים להחזיר.

רציתי לדעת אם זה רק נדמה לי או שזו אכן תופעה .

אפשר "להחזיר" גם בדרכים אחרות. אם לגבר יש בעיה להצמיד את הפה שלו לחלציים שלך את לא יכולה להכריח אותו. והדבר נכון לשני הכיוונים. הכרתי פעם מישהי שלא אהבה לרדת כי ראתה בזה אקט משפיל. אז זה אכזב אותי, אבל לא עשיתי מזה דרמה כי אני מניח שיש לה סיבה טובה לסטייט אוף מיינד הזה שלה. אני דווקא כן ירדתי לה אבל לא חשבתי שצריכה להיות לה "מחויבות" להחזיר לי. זה לא הלוואה של כסף ואנחנו לא בשוק. אנחנו בני אדם ולפעמים יש כאלה שלא מתאים להם וסיבותיהם עמם. במצב כזה צריך לדבר ולמצוא את הדרך שבה הוא כן יוכל "להחזיר" לך. בטוח שתמצאי משהו שהוא יכול לעשות ושיגרום לך הנאה גדולה, לא?

איך הגעת למסקנה שעשיתי מזה דרמה ? ושלא ירדתי לו למרות זאת?
סהכ שיתפתי פה תנושא כי נתקלתי בו פה ושם.
ורציתי לעורר תמודעות שזה מאכזב ושזה לא מובן מאליו
וכי ראוי להיות במודעות לצד השני באקט כפי שגם אני מקווה שעושה זאת בכל אינטרקציה.

ואגב אותו עלם חמודות ממשיך לחזר אחריי עד עכשיו אבל מאחר ולא השאיר לי מספיק טעם של עוד ,אין לי חשק אפילו שהוא הציע לרדת לי כיוון שהבין (לבסוף) שזה הוריד לי
פתחתי את זה מולו רק בגלל שהוא לא ירד ממני
כי הוא ככ נהנה איתי ולא הבין איך לא בא לי שוב.
אבל אחריי משפט כמו אני לא אוהב לרדת
ברור שלא בא לי על זה.
עוף החול Phoenix
עוף החול Phoenix • 3 בדצמ׳ 2023
אני חושב שלשאוף לשוויון ביחסים או סקס זה מתכון לכישלון רווי דרמות וצער.
ובלי קשר מי שלא יורד לנשים לא מבין מה הוא מפסיד, איזו תחושה מופלאה זאת שאישה שאתה רוצה לעשות לה טוב רוטטת מעונג מהלשון שלך..
Vanila princess
חברים.
הרבה מכם לוקחים את הנושא לכיוונים אחרים מאוד ממה שהתכוונתי .
מי שרוצה לרדת(סליחה על דו משמעות😄) לסוף דעתי מוזמן לקרוא את המספיק תגובות שעניתי עליהן.
מי שעונה יפה עניתי לו יפה מי שתקף והאשים אותי שאני "מכריחה" "דורשת" "עושה דרמות" ועוד פנינים
אין לכם מושג כמה חשוב לי לתת תחושה נעימה לצד השני אבל בגלל שהעזתי להעלות את הנושא זה בסדר להשתלח לשפוט להסיק מסקנות בלי לדעת מעבר בלי לקרוא הסברים שנתתי פה.
אז לחלק עניתי פחות נחמד בעיקר לתגובות שוביניסטיות למינהן.

אני מיציתי
שאו ברכה
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2023
פשוט בכנות, זה בסדר וחשוב לכבד גבולות של א-נשים. מהצד השני, בהחלט יש משהו בחברה שמגדל נשים במחשבה שהן חייבות לרדת לגברים, ועוד יותר מזה כל כך הרבה מדובר על זין, שהמחשבה על זה שהוא לא יהיה חלק מהאקט המיני היא דבר שבל-יחשב. לעומת זאת, ירידות לנשים זה משהו שהפטריארכיה מאוד מתעלמת עד כדי בזה לו. מן הסתם כשלא מדברים על וvulva וvagina בחינוך מיני, מן הסתם כשרואים רק נשים יורדות לגברים, מן הסתם כשזו ליטרלי בדיחה רצה בעולם שגברים לא יודעים איפה הדגדגן (זה בולשיט, זה ליטרלי בולשיט אלא אם האדם אשכרה עיוור וגם אז יש חוש מישוש אבל אני לא אכנס לזה), מן הסתם כשיורדים על הריח של כוס במדיה החברתית וסדרות, הגיוני שבאופן לא מודע יתפתחו גבולות כאלו לאנשים. מעין למידה לא מודעת שהדבר הזה לא נעים ולא רוצים להתקרב אליו ככה, שמתפתחת להעדפות ורתיעות.
האם צריך לכבד אנשים ואת הגבולות שלהם? כן
האם זה אומר שפשוט צריך להמשיך בעולם בו אם גבר יורד לאישה זה נחשב מיוחד ו"וואו איזה פרטנר טוב הוא?" לא, ממש ממש לא.
צריך לחנך אחרת, והונסטלי גם לחנך אחרת את הגברים שכבר הפנימו את זה.
מן הסתם אם מישהו לא מעוניין אפילו לנסות וללמוד אחרת, ולהבין שיש מצב שהתפיסה שלו וההעדפה שלו נובעת מהתניות שהחברה יצרה בו ואולי אפשר לשנות אותן, אז פשוט לא ממש שווה להיות איתו אם ירידות זה משהו שאת אקטיבית מעוניינת בו, כמו שמגיע לך ולכל אדם שמכבד הסכמה ומעוניין באקטים מיניים מסוימים.
vinnybaby37​(מתחלף)
vinnybaby37​(מתחלף) • 3 בדצמ׳ 2023
מותר לו לא לאהוב לרדת. כן, גם אם את ירדת לו. ואם הוא לא אוהב, אז אין סיבה שירגיש מחוייב לרדת. דווקא ראוי להערכה שהוא משתף איתך בכנות את ההעדפות שלו, במקום לעשות חצי מחווה מתור רגשי אשמה. מצדך, כמובן שמותר לך להחליט שבחור שאינו אוהב לרדת אינו פרטנר מתאים עבורך. אבל, לא הייתי ממהר להסיק שלא חשובה לו ההנאה שלך. הייתי במקום מנסה לחשוב ביחד איך הוא יכול לספק אותך בדרכים אחרות.

אגב, המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהרקע עלול להיות ריח לא נעים מהוגינה. זה נושא לא פשוט להעלות מול אישה, ולכן יתכן שפשוט יותר נוח לומר שהוא אינו אוהב לרדת. ראיתי שציינת שאת מריחה נהדר, אבל מנסיוני אנשים (בכללם נשים) לא תמיד מודעים/ות לריחות של עצמם/ן. נתקלתי במספיק נשים עם ריחות גוף לא נעימים. אף אחת מהן לא היתה בקטע של ״פאק איט, לא אכפת לי אני מריחה״. הן פשוט לא היו מודעות. רק אומר, כמובן ללא היכרות אישית כלל.