טלי35(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
טלי35(שולטת) • 10 באוג׳ 2024
סנטוריון כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: התופעה הזאת (החסימות) היא תופעה דוחה. בעיקר כי היא מעידה על חוסר יכולת ויותר גרוע חוסר רצון, לראות את האחר/ת שנמצא/ת בצד השני. לא נעים לך לשמוע שאנשים נעלבים כשחוסמים אותם אז את מציעה להם לקחת את זה ביותר קלות? fuck you all כל החוסמים/ות וול, פאק יו טו, האו דו יו דו? (: בוא ואסביר לך את הצד השני: העלבון של הנחסם לא מעניין אותי משום שאתה בעצם דורש ממני לעשות משהו שרלבנטי בעיקר לגביי כדי שאתה תרגיש יותר טוב. זה כמו שפעילי טרנס טוענים שאני צריך לצאת עם נשים טרנסיות, אחרת אני מעליב אותן (לא שיש לי בעיה אישית, אבל עצם הדרישה חצופה). אני זוכר מצוין מדוע חסמתי כל אחד ואחת. וגם אם לא, זאת בעיה *שלי*, לא של הנחסם. אני קובע עם מי אני רוצה לדבר ועם מי אני לא, עם מי אני רוצה להזדיין ועם מי לא, ממי בא לי לקבל אדומה וממי לא. אני, לא אתה ולא אף אחד אחר. באסה שחסמת אותי. ממש רוצה לעשות לייק לתגובה הזו 😉 |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
בלוסום(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2024
shirazbar כתב/ה: פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. מדוע להיעלב אם לא הייתה כל אינטרקציה? כי הם סליזים ודוחים ואני לא מעוניינת בשום אינטראקציה עד אינסוף איתם |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Fuck You • 10 באוג׳ 2024
Marcus Wright כתב/ה: Fuck You כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: Fuck You כתב/ה: לקחו את זה ביותר קלות אחלה עצה. תשמעי. את גאונה! עלית פה על משהו שאף אחד/ת לא חשב/ה עליו לפניך. את לא בנעלים של א.נשים בשביל לתת עצה רבתי. את גם לא איזו מנטורית מוערכת וגם אם היית, כל נפש היא/הוא עולם ומלואו. ואם את מבינה שזה מעליב א.נשים שאת חוסמת אותם/ן אז מה דעתך לחשוב קצת לפני שאת חוסמת? מסירה אחריות מעצמך כי זה יותר קל? יותר נוח? ונותנת עצה לאחרים שיקחו את זה בקלות כי זה מה שאת עושה. ? נפלתי עליך, אבל בל נתבלבל לחשוב שאת היחידה בעולם שמתנהלת כך. יש כאן לא מעט שמסירים/ות אחריות מעצמן/ם. אולי קחו אחריות על עצמכן/ם? שומעת? מי שלא מפסיק לפנות אליך גם לאחר שסרבת, פשוט תתעלמי. מחקי את ההודעה שלו וזהו. לקחי את זה ביותר קלות. איך העצה שלי? והנה תראי. אני רואה מה את כותבת ואפילו מגיב לך. למרות שאני חסום אצלך. את זוכרת למה אני חסום? כי אם לא אז הנה ההצדקה. התופעה הזאת (החסימות) היא תופעה דוחה. בעיקר כי היא מעידה על חוסר יכולת ויותר גרוע חוסר רצון, לראות את האחר/ת שנמצא/ת בצד השני. לא נעים לך לשמוע שאנשים נעלבים כשחוסמים אותם אז את מציעה להם לקחת את זה ביותר קלות? ולבטח אנשים שמעולם לא דיברתי איתן/ם ימצאו בתגובה הזאת הצדקה מדוע לחסום אותי או מדוע טוב שאני חסום אצלהם. נפלתי עליך, והנה לך ההצדקה למה אני חסום אצלך. נפלתי עליך. אבל עכשיו אפשר לטעון שאני אומלל. כי על איזה צורך זה ישב אצלי? ומי אני לחנך אותך? אבל קחי את התגובה שלי בקלות. ושכל אחד/ת ישפוט אותי עכשיו אם יש משהו בהתלהמות שלי או שאני דושבג. ותראו קטע. אני שם את ההתלהמות שלי על השולחן עושה אותה במודע. אז איך אני בתור מישהו שמסיר מעצמו אחריות? fuck you all כל החוסמים/ות אענה לשאלתך אני כן זוכרת למה כל אחד חסום, כי אני רושמת הערות למקרה ואני ארצה להסיר. אני לא אשמה שאנשים נעלבים בגלל החסימות, אני אמרתי שיש אלף סיבות לחסום ולאו דווקא מסיבה רעה מי שרוצה להיפגע מזה- בבקשה.. מי שלא מפסיק לפנות אלי אני אחסום,ואמשיך לחסום, בטח לא לך להגיד לי איך להתנהל. אתה לוקח את זה קשה- צר לי בשבילך ולא צריך להיות מנטורית בשביל לכתוב את דעתי בפוסט שאני העלתי זכותך לדלג ולא להגיב גם אתה יודע.. והכי חשוב- לנשום זה פורום ציבורי. את פתחת שירשור אבל הוא לא שלך הוא של כולם/ן. ככה עובדת מערכת פורומים עוד מהימים הראשונים שהמציאו אותה. זאת מערכת החוקים שהמציאו כאשר המציאו את המערכת הזאת בראשית ימי האינטרנט. בטח לא לי להגיד לך איך להתנהל אז בטח לא לך לתת עצה לאנשים מה לעשות עם הרגשות שלהם. מבינה? את מרגישה חופשי לחלק עצות לאנשים אז זה דו כיוויני את לוקחת אותי קשה צר לי עליך אתן עצות/ארשום את דעתי כמה שבא לי 💋 נ.ב. יש לך בעייה עם הבנת הנקרא קצת, במקום להשתגע ישר, תקרא פעמיים ®️ |
|
whip it good(מתחלף) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
whip it good(מתחלף) • 10 באוג׳ 2024
זה מתחיל לעייף. אנשים.
|
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 10 באוג׳ 2024
בלוסום כתב/ה: shirazbar כתב/ה: פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. מדוע להיעלב אם לא הייתה כל אינטרקציה? כי הם סליזים ודוחים ואני לא מעוניינת בשום אינטראקציה עד אינסוף איתם בלוסום, לא נראה לי שהציטוט רלוונטי. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
יו, עכשיו מצאתי עוד חוסם.
הוא התחיל אותי, אמרתי שאני תפוסה והוא חסם. זה קטע! אבל אני מתחילה להבין שזה בדיוק מה שמפריד בין מי שרואה את האתר כקהילה לבין מי שרואה אותו כאתר היכרויות. מי שרואה אותו כקהילה, יחסום כמו בפייסבוק - טרולים ומטרידנים. מי שרואה אותו כאתר היכרויות - יחסום את מי שלא רלוונטי לו. מעניין. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Marcus Wright(אחר) • 10 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: יו, עכשיו מצאתי עוד חוסם.
הוא התחיל אותי, אמרתי שאני תפוסה והוא חסם. זה קטע! אבל אני מתחילה להבין שזה בדיוק מה שמפריד בין מי שרואה את האתר כקהילה לבין מי שרואה אותו כאתר היכרויות. מי שרואה אותו כקהילה, יחסום כמו בפייסבוק - טרולים ומטרידנים. מי שרואה אותו כאתר היכרויות - יחסום את מי שלא רלוונטי לו. מעניין. זה חלק מהקטע. הכלוב, הוא לא פייסבוק ולא OKCUPID ובו"ז הוא גם וגם. אם פעם אחר פעם נכתב בלא מעט דיונים שיש אנשים שזה מעליב אותם שהם נחסמים, האם צריך להתעלם מזה? האם צריך בשם ה"אני קודם" להתעלם מרגשות של אנשים? יובהר. הטרידו אותך, בוודאי שתחסמי. אבל נחסמתי ע"י אנשים שבחיים לא ראיתי את הפרופיל שלהם מבלי שאני בכלל יודע. אז ברור שזה לא מעליב אותי שהרי אני בכלל לא יודע מזה. אז יש כאן פראדוקס, איך בכל זאת גיליתי שהם חסמו אותי? ובכן מידי פעם אני רואה בצ'ט אנשים שחסמו אותי. ואני יודע בוודאות שמעולם לא פניתי. איכס. ולמיותר לציין שיש אנשים שבחיים לא הייתי פונה. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Fuck You כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: Fuck You כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: Fuck You כתב/ה: לקחו את זה ביותר קלות אחלה עצה. תשמעי. את גאונה! עלית פה על משהו שאף אחד/ת לא חשב/ה עליו לפניך. את לא בנעלים של א.נשים בשביל לתת עצה רבתי. את גם לא איזו מנטורית מוערכת וגם אם היית, כל נפש היא/הוא עולם ומלואו. ואם את מבינה שזה מעליב א.נשים שאת חוסמת אותם/ן אז מה דעתך לחשוב קצת לפני שאת חוסמת? מסירה אחריות מעצמך כי זה יותר קל? יותר נוח? ונותנת עצה לאחרים שיקחו את זה בקלות כי זה מה שאת עושה. ? נפלתי עליך, אבל בל נתבלבל לחשוב שאת היחידה בעולם שמתנהלת כך. יש כאן לא מעט שמסירים/ות אחריות מעצמן/ם. אולי קחו אחריות על עצמכן/ם? שומעת? מי שלא מפסיק לפנות אליך גם לאחר שסרבת, פשוט תתעלמי. מחקי את ההודעה שלו וזהו. לקחי את זה ביותר קלות. איך העצה שלי? והנה תראי. אני רואה מה את כותבת ואפילו מגיב לך. למרות שאני חסום אצלך. את זוכרת למה אני חסום? כי אם לא אז הנה ההצדקה. התופעה הזאת (החסימות) היא תופעה דוחה. בעיקר כי היא מעידה על חוסר יכולת ויותר גרוע חוסר רצון, לראות את האחר/ת שנמצא/ת בצד השני. לא נעים לך לשמוע שאנשים נעלבים כשחוסמים אותם אז את מציעה להם לקחת את זה ביותר קלות? ולבטח אנשים שמעולם לא דיברתי איתן/ם ימצאו בתגובה הזאת הצדקה מדוע לחסום אותי או מדוע טוב שאני חסום אצלהם. נפלתי עליך, והנה לך ההצדקה למה אני חסום אצלך. נפלתי עליך. אבל עכשיו אפשר לטעון שאני אומלל. כי על איזה צורך זה ישב אצלי? ומי אני לחנך אותך? אבל קחי את התגובה שלי בקלות. ושכל אחד/ת ישפוט אותי עכשיו אם יש משהו בהתלהמות שלי או שאני דושבג. ותראו קטע. אני שם את ההתלהמות שלי על השולחן עושה אותה במודע. אז איך אני בתור מישהו שמסיר מעצמו אחריות? fuck you all כל החוסמים/ות אענה לשאלתך אני כן זוכרת למה כל אחד חסום, כי אני רושמת הערות למקרה ואני ארצה להסיר. אני לא אשמה שאנשים נעלבים בגלל החסימות, אני אמרתי שיש אלף סיבות לחסום ולאו דווקא מסיבה רעה מי שרוצה להיפגע מזה- בבקשה.. מי שלא מפסיק לפנות אלי אני אחסום,ואמשיך לחסום, בטח לא לך להגיד לי איך להתנהל. אתה לוקח את זה קשה- צר לי בשבילך ולא צריך להיות מנטורית בשביל לכתוב את דעתי בפוסט שאני העלתי זכותך לדלג ולא להגיב גם אתה יודע.. והכי חשוב- לנשום זה פורום ציבורי. את פתחת שירשור אבל הוא לא שלך הוא של כולם/ן. ככה עובדת מערכת פורומים עוד מהימים הראשונים שהמציאו אותה. זאת מערכת החוקים שהמציאו כאשר המציאו את המערכת הזאת בראשית ימי האינטרנט. בטח לא לי להגיד לך איך להתנהל אז בטח לא לך לתת עצה לאנשים מה לעשות עם הרגשות שלהם. מבינה? את מרגישה חופשי לחלק עצות לאנשים אז זה דו כיוויני את לוקחת אותי קשה צר לי עליך אתן עצות/ארשום את דעתי כמה שבא לי 💋 נ.ב. יש לך בעייה עם הבנת הנקרא קצת, במקום להשתגע ישר, תקרא פעמיים ®️ אז עכשיו גם יש לי בעיה הבנת הנקרא. 🤦♂️🤣 את תתני עצות ותרשמי כמה שבא לך. מעולם לא טענתי שאסור לך. זה פשוט עניין דו כיווני. אני אגיב כמה שבא לי. ככה זה. ואני *חושב* שזה מה שאת לא מבינה. וזה חלק ממה שלא נוח לחומסים/ות. לא נוח להם שאין מציאות שרק נעימה להם. קטע. יש עוד אנשים באתר שפתוח לציבור. עם דעות שונות ועם רגשות שונים. אבל לא. בוא נחסום מישהו רק כי יש לו איזו מילה איזוטרית בפרופיל שאנחנו לא אוהבים. או בגלל ה- 0.00000001 אחוז סיכוי שהוא יפנה. או בגלל איזו תגובה שלו בפורום *ציבורי* שלא אהבתי ואז לא נראה אותו יותר. 🤦♂️ בסדר. אני מאשר לכם. אני גם לא באמת יכול למנוע. בתגובתי הראשונה כתבתי. ליבי איתכן/ם. והתכוונתי לזה. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
אני מסכימה איתך שזה יכול להעליב וגם שמותר להיעלב.
|
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
טלי35 כתב/ה: סנטוריון כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: התופעה הזאת (החסימות) היא תופעה דוחה. בעיקר כי היא מעידה על חוסר יכולת ויותר גרוע חוסר רצון, לראות את האחר/ת שנמצא/ת בצד השני. לא נעים לך לשמוע שאנשים נעלבים כשחוסמים אותם אז את מציעה להם לקחת את זה ביותר קלות? fuck you all כל החוסמים/ות וול, פאק יו טו, האו דו יו דו? (: בוא ואסביר לך את הצד השני: העלבון של הנחסם לא מעניין אותי משום שאתה בעצם דורש ממני לעשות משהו שרלבנטי בעיקר לגביי כדי שאתה תרגיש יותר טוב. זה כמו שפעילי טרנס טוענים שאני צריך לצאת עם נשים טרנסיות, אחרת אני מעליב אותן (לא שיש לי בעיה אישית, אבל עצם הדרישה חצופה). אני זוכר מצוין מדוע חסמתי כל אחד ואחת. וגם אם לא, זאת בעיה *שלי*, לא של הנחסם. אני קובע עם מי אני רוצה לדבר ועם מי אני לא, עם מי אני רוצה להזדיין ועם מי לא, ממי בא לי לקבל אדומה וממי לא. אני, לא אתה ולא אף אחד אחר. באסה שחסמת אותי. ממש רוצה לעשות לייק לתגובה הזו 😉 קלאסי. איזו אינטראקציה הדדית כל כך שלילית היתה בניכם עד לכדי מצב שבגין אותה אינטראקציה שלילית האדון הנכבד היה צריך לחסום אותך? אני לא מצפה לתשובה. זה רק נועד להבהיר נקודה. ואם זה לא מבהיר אז אני כבר לא יודע מה כן. תופעת החסימות באתר היא לא פחות מהזיה. |
|