|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 20 ביוני 2025
davy jones כתב/ה: bondman כתב/ה: davy jones כתב/ה: עשו ביד , וגמרו. מה לא ברור חחח
לדעתי אתה קצת מרדד את זה. לא מרדד כל המתח המיני שהיה להם כשהם שוחחו איתה ירד במכה אחת ברגע שהגיעו לפורקן , ומשם כבר אין עם מי לדבר. זה אשכרה נפוץ לאונן על צ'אט? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
Re: צעירים פחדנים
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
dantkd • 20 ביוני 2025
chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
אשמח להכיר מבטיח לא להעלם, דתלש, בן 25 סטודנט וקצין במילואים |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 20 ביוני 2025
אלו שמציעים פה להכיר - אתם הסיבה ששופטים לרעה צעירים בבדסמ
זה לא שרשור הכרויות וזה שאישה בחרה להגיב פה לא אומר שהיא רוצה שתפנו אליה או תבקשו שהיא תפנה אליכם. כן,אתם "רק מנסים את מזלכם" וזו בדיוק הבעיה. להידחף איפה שלא צריך לא ייתן לכם מזל טוב ובטווח הארוך מזיק לכלל הגברים (במיוחד לנשלטים). |
|
|
| מבקש להיות שלך |
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
מבקש להיות שלך • 4 באוג׳ 2025
לצערי אני מכיר גם שולטות שחוסמות בלי שום סיבה לאחר שיחה של 2-3 הודעות ולאחר שהן אפילו רצו להתקדם לפלטפורמה אחרת. גורם להרגשה מאוד מייאשת מעציבה ומתסכלת..
אבל זה המצב והכל מלמעלה בסופו של יום. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 באוג׳ 2025
לכל דבר יש סיבה. לא תמיד סיבה טובה. אבל תמיד יש סיבה. אם חסמו אותך כמה וכמה פעמים ובכולן לא הבנת למה - חפש את המכנה המשותף.
|
|
|
| מבקש להיות שלך |
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
מבקש להיות שלך • 4 באוג׳ 2025
האמת שזה קרה פעם אחת.. יש סיבה שכתבתי מכיר 'שולטות' ברבים כדי שמי שאני מתכוון אליה תקח את זה באופן פחות אישי.. כך שאין מכנה משותף.. זה קרה עם אחת בלבד.. עדיין מאוד מבאס מתסכל ומעציב כי אותה אחת נשמעה לי כמו וואו רציני.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
בונובו • 7 באוג׳ 2025
הכי חמודים אלו שחוזרים אחכ ומתחננים שתסלחי להם. ואז עושים את זה שוב. אפסים ישארו אפסים.
|
|
|