![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
[quote="variation"]
שוסי כתב/ה: variation כתב/ה: שוסי כתב/ה: variation כתב/ה: Arsene כתב/ה: אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'. על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה. חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט? כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה. יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי. אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא. את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון? והשאלה שלי היא נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה? והתשובה שלי שוב היא מההשפלה[/quote אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול. אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים. למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים. באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(: חחחח אוהב אותך כלכך קשה לי להסכים עם מה שאת אומרת כי עדיין לא הסברת לי: 1. איך להינות מהסבל של להידפק על ידי גבר בציווי השולטת הופך אותי ל-בי? (כמו שכתבת בהתחלה) עם אותו ההיגיון אני גם א-מיני(או איך שלא מגדירים אחד שלא אוהב סקס) כי אני נהנה מהסבל של התנזרות מסקס בציווי השולטת שלי 2. למה אני הומופוב כמו שהאשימו אותי בתחילת השרשור? 1.האם אתה נהנה מסקס עם בעלי חיים? אם לא, האם אתה מפנטז על כך שהשולטת שלך תצווה עלייך לשכב איתם? 2. אני לא חושבת שאתה הומופוב. יותר נכון, אין לי דרך לדעת. זו לא טענה שלי. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 11 בפבר׳ 2025
אולי זה אישי, אני לא נעלבת.
השאלה אם זה אישי (כמו המיניות שלו) זה באמת ראוי לדיון מלא בוז בפורום? בדרך כלל דברים הם אישיים. אני לא חושבת שהוא צריך להתגונן. מה שהוא מרגיש, רק הוא יודע. אתם מכניסים אותו לפינה וקוראים לו הומופוב שזה עלבון רציני, כשזה תכלס הכי לא עניינכם. זה שאת לא רואה את זה זה קצת מוזר. אני באמת לא מתחברת לזווית הראייה שלך בעניין. לא חושבת שכל דבר מזמין דיון לא מוזמן, בטח לא בגסות כזאת. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
ve-ra • 11 בפבר׳ 2025
אפשר לסכם את דיון המשנה הזה כך,
עדיף להיות הומופוב/בי מאשר מטומטמת/מטומטמת |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
אה... לא.
להיות הומופוב זה הרבה יותר גרוע מלהיות מטומטם. לסביבה בעיקר. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה: אולי זה אישי, אני לא נעלבת.
השאלה אם זה אישי (כמו המיניות שלו) זה באמת ראוי לדיון מלא בוז בפורום? בדרך כלל דברים הם אישיים. אני לא חושבת שהוא צריך להתגונן. מה שהוא מרגיש, רק הוא יודע. אתם מכניסים אותו לפינה וקוראים לו הומופוב שזה עלבון רציני, כשזה תכלס הכי לא עניינכם. זה שאת לא רואה את זה זה קצת מוזר. אני באמת לא מתחברת לזווית הראייה שלך בעניין. לא חושבת שכל דבר מזמין דיון לא מוזמן, בטח לא בגסות כזאת. שוב,הפרשנות של בוז היא שלך. אני ממש לא בזה לו. כן קצת בזה לאבירי הצדק שממהרים לדבר בשמו ולהציל אותו כשהוא בעצמו כתב לי שהוא אוהב אותי. זה אגב, מקטין אותו הרבה יותר ממה שיהיה לך נוח להודות. אני לא קראתי לו הומופוב. אין לי מושג אם הוא הומופוב או לא. אבל זה בטח לא משהו שאני כתבתי כאן. זה לא היה העניין שלנו, עד שהוא הכניס את כל הפורום לעניין שלו. זה קצת מצחיק לטעון שזה לא העניין שלנו כשהוא ליטרלי שם את זה בדיוק לדיון כאן. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
אולי את לא בזה, אבל הרי לא פניתי רק אלייך, שמת לב? את גם לא קראת לו הומופוב, רק התיימרת לחנך אותו שהמיניות שלו היא לא מה שהוא חושב.
אני באמת לא מבינה איך את לא רואה שזה דפוק ולא לעניין ופייר, אני לא הכי מאמינה לך. אבל יאללה, תמשיכי ליהנות. אולי תמצאי עוד מישהו להסביר לו את הדברים שאת יודעת עליו והוא לא, זה נשמע כיף סך הכל. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
לא יודעת אם את מודעת לפורמט.
אבל זה הרעיון בדיונים באינטרנט. כל אחד כותב את דעתו. חלקנו מסכימים, חלקנו פחות. הוא שם את המיניות שלו לדיון. נגיד את לא מסכימה איתי עכשיו.אני גם לא מסכימה איתך. זה חלק מהדיון. אגב, האם טרחת לשאול אותו האם הוא זקוק להגנה ממך? האם טרחת לחשוב לשניונת שאולי אולי, ההגנה שלך, רק עושה לו עוול? מציעה לך לשאול אותו.אולי תופתעי מהתשובה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
זאלופון(שולט) • 11 בפבר׳ 2025
פנטזיה להיות מושפל מינית על ידי גבר אחר בנוכחות אישה לאו דווקא נובעת מהומוסקסואליות לטנטית. היא יכולה לשבת חזק על המקום של להיות מוצג לנגד עיני האישה כ"גבר בטא", בדומה לפנטזיית קקולד. וזה חייב להיות מול גבר אחר, ה"אלפא", ולכן השוואות לסקס עם בעלי חיים וכדומה אינן רלוונטיות.
כמובן שזה גם לגמרי יכול לשבת על הומוסקסואליות מודחקת. לגיטימי בעיניי להעלות זאת כאפשרות לצורך הדיון. מה שכן, אני לא מבין מה הטעם להתעקש על כך לאחר שפותח השרשור הכחיש זאת. זה סתם לא מכבד בעיניי, בין אם זה נכון או לא. |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
גם אם הוא לא זקוק, עדיין הייתי אומרת את מה שאני חושבת. כי אני מניחה שהוא לא הגבר היחיד בעולם שנמשך לפורסד בי ואני יודעת מה זה להימשך ולרצות דברים מורכבים. פשוט, זה לא.
ללכת ולשטח את זה כמו שעשיתם פה, באצטלה של… מה, בדיוק? כאילו, למה זה היה טוב? זה לא לעניין. בעיניי זה לא יפה ברמה האנושית. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
זאלופון כתב/ה: פנטזיה להיות מושפל מינית על ידי גבר אחר בנוכחות אישה לאו דווקא נובעת מהומוסקסואליות לטנטית. היא יכולה לשבת חזק על המקום של להיות מוצג לנגד עיני האישה כ"גבר בטא", בדומה לפנטזיית קקולד. וזה חייב להיות מול גבר אחר, ה"אלפא", ולכן השוואות לסקס עם בעלי חיים וכדומה אינן רלוונטיות.
כמובן שזה גם לגמרי יכול לשבת על הומוסקסואליות מודחקת. לגיטימי בעיניי להעלות זאת כאפשרות לצורך הדיון. מה שכן, אני לא מבין מה הטעם להתעקש על כך לאחר שפותח השרשור הכחיש זאת. זה סתם לא מכבד בעיניי, בין אם זה נכון או לא. האמת,שבאופן מפתיע, המיניות *שלו* ספציפית זה פחות האישיו. אני מדברת באופן כללי על הפנטזיה הזו. אנחנו דנים במיניות שלו כי הוא זה שהביא אותה לדיון. הוא הכניס את זה שיש לו פנטזיה כזו והוא הטרו. הדיון היה יותר כללי. זה לא אישי במובן שאין לי באמת מושג מי הבנרש, כמו כן, אני לא טענתי שהוא הומו. אני טענתי שהוא לא הטרו. שוב , לא *הוא*. באותה מידה הוא היה יכול לספר על חבר שלו שהוא הטרו ויש לו פנטזיה כזו והייתי מגיבה אודות החבר. אבל אני מניחה שענייני כבוד וכו הם סובייקטיביים ולכן הדיון בהם הוא גם ככה לא מאוד רציונאלי. |
1
|