|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 14 באפר׳ 2025
מה הן גבולות הנירמול אונס,סבבה משחק מחשב
לכל ואולי גם פדופיליה "משחק" על צייד קטינים שימוש בהם , איסוף גופות , בית מטבחיים 4 החדש? 3 ב40 דולר? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
teacher(שולט) • 14 באפר׳ 2025
הוא כתב/ה: מה הן גבולות הנירמול אונס,סבבה משחק מחשב
לכל ואולי גם פדופיליה "משחק" על צייד קטינים שימוש בהם , איסוף גופות , בית מטבחיים 4 החדש? 3 ב40 דולר? התחושה שמשהו לא תקין היא במקום, אבל איפה היית משרטט את הקו? ולמה? כשאני ניגש לאזור כזה טעון אני בדרך כלל מתחיל מפוזיציה פילוסופית חסרת דעה לכאן או לשם ומנסה להגדיר בצורה מכלילה איפה עובר הגבול. רק אחר כך אני משליך על זה מקרים ותגובות שיש לי רגש או דיעה אישית כלפיהם ובודק אם זה מחזיק מים אז ברמה הפילוסופית - על פנטזיה אין מגבלות. אדם ברשות עצמו זכאי להרהר בכל מה שהוא רוצה. זה לא רק עניין ערכי מוסרי עקרוני, אלא גם שלא ניתן לאכוף את זה ואף אחד לא יודע מה מתרחש בתוך הגולגולת שלנו. וגם אם אפשר היה לדעת, אני לא יודע אם ניתן להעניש על מחשבה או פנטזיה. זו נקודת המוצא שלי. משם אפשר לדרדר את הכל |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
קישקע • 14 באפר׳ 2025
הקשר בין משחקי מחשב אלימים לאלימות "אמיתית" של השחקן ממותן על ידי הסבר של הסיטואציה.
אם יושב מישהו איתך ומסביר לך שזה לא אמיתי אז זה לא גורם לאלימות. הבעיה שפורנו אין תיווך כי רואים את זה לבד. ופורנו משנה תפיסות, לדוגמא היה מחקר אחד שהראה שגברים נתנו עונש יותר מקל לאנסים אחרי שראו פורנו. היה לי ומכרה דיון על זה פעם, מה ההבדל בין סרטון אונס סנאף לסרטון אונס "היפר - ריאליסטי". היא אמרה שאין הבדל כי בסוף זה מקדם תפיסה אלימה כלפי נשים, אני הסכמתי איתה שזה בעייתי אבל אני עדיין חושב שיש הבדל מהותי, ולו רק בגלל שאתה יודע שמדובר במשחק. ברגע שזה רק משחק אתה יכול לייצר מרחק מזה, יש לזה פחות השפעה עליך לדעתי. אבל עדיין פורנו זה pretty bad shit |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
Funshine{Tenderhear} • 14 באפר׳ 2025
מצד אחד אני תוהה אם זה מוגזם לאסור את זה ומצד שני אחת משלוש נאנסת ואחת מאחת מוטרדת מינית.
זה גם מוגזם וזה מרגיש כמו להוכיח מה בא קודם- הביצה או התרנגולת. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 14 באפר׳ 2025
טיצר אני שונא לצטט. הענין שזה לא ברמה המחשבתית פנטזיה מדובר במוצר צריכה קומודטי
מיסחור של משחק שמדמה אונס . אם נשוה כתרגיל מחשבתי לספר פרוזה שכולל תאורי אונס ברוטלים כאלה ואחרים הכח הויזואלי מעצים לטעמי את הנירמול. השטיק שזה משחק מנרמל. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
תחת כנפיך • 14 באפר׳ 2025
אם המשחק הזה מגביר את החוסר ביטחון במרחב הציבורי לנשים.
אז הוא מזיק. ולכן יש לאסור אותו. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
אביב נעורים • 14 באפר׳ 2025
פיטר גביראל כתב שיר, משחקים ללא גבולות מלחמות ללא דמעות.
מאז המצב רק מתדרדר. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
Re: משחק מחשב חדש המדמה אונס
לפני 9 חודשים •
14 באפר׳ 2025
הלן הדוב • 14 באפר׳ 2025
כרוב קייל כתב/ה: הלן הדוב כתב/ה: כרוב קייל כתב/ה: No mercy
עכשיו המפתחים של המשחק אומרים שמעו, יש אנשים שזה הפטיש שלהם ובלה בלה בלה. אבל, זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס נשים בברוטאליות. זה לא cnc בסופו של דבר. גם הוא אונס את אמא שלו כאילו זה לא role playing, ואין הכנה וכלום לפני אל תגידו לי זה cnc זה לא. אשמח שאנשים שהתנסו בפרקטיקות cnc יגיבו את דעתם שאני מקווה שתהיה שלילית על המשחק הזה ולעזאזל איך נותנים לזה לגיטימציה. בוקר טוב אליהו. על GTA שמענו? מה לגבי משחקים עם דדפול? שניים מני רבים בשורה של משחקים אלימים. כן. אונס זה דבר רע אבל מדובר במשחק מחשב ולא תוכנית בטלוויזיה בערוץ ציבורי. לא רוצים? אל תקנו. נורא נורא פשוט. לגבי אזהרות? זה כבר משהו אחר. כי צריך לשים אזהרה בין עם זה לפי הנוהל המקובל בקולנוע ( PG13, R וכו) או הנוהל של משחקי מחשב וקונסולות למיניהם(משחק זה מכיל תכנים א,ב,ג) ואם אני שונא כפיה דתית ומלחמה אז מה? שיורידו מהמדפים כל משחק שבו הם קיימים? חחח בהצלחה. יש הבדל בין לשנוא כפייה דתית ומלחמה, למשחק שהמטרה שלו זה לאנוס. ואני לא בעד למשטר ולאסור ולצנזר, אני בעד לקיים שיח שממנו נגדל ונבין "ג'יזס איזה חולני זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס, ויש כל כך הרבה משחקים אחרים, למה שנבחר בזה?" ואף אחד לא יקנה אותו והוא לא ירוויח כסף. אני לא בעד כפייה. אני פשוט מאוכזבת מהעובדה שיש ביקוש לדבר כזה, בתור אישה ובתור בן אדם בכלל, למה שמישהו ירצה לשחק בזה? מפחיד אותי ומרתיע ומאכזב זה הכל. לא כופה כלום ולא בעד צנזורה גם. מי שרוצה לשחק בזה שיהיה לו בכיף. מי שמעוניין לשבת ולנתח את המשחק או הסיבה לקיומו? זה כבר עניין לשיחה עם פסיכולוג או קבוצת תמיכה. זה משחק. יש שפע של משחקים הזויים. אז מה? איך זה משפיע על חייך? על היום יום שלך? כאילו למה לא להקדיש זמן להילחם באונס אמיתי? בפשעים הזויים סביב העולם? רגע ומה עם מי שרואה ונהנה מפורנו אונס? גם אותם נעמיד מול כיתת יורים כי זה בזוי? אוקיי. חלק מהאנשים האלה הם נשים. בחל מהפורנו הזה נאנסים גברים ע"י גדוד של נשים עם סטראפונים. זה מרגיש יותר טוב כי זה נשים על גברים? וכן. אני חושב שמשחקים אלימים הם דבר ניטרלי אם לא דבר טוב. הם משעשעים. זהו. שיחקתי בשפע מהם. פיזרתי דם ואיברים על מסכי מחשב מגיל 8-9 ואני לא דקסטר. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
15 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
15 באפר׳ 2025
Hominis • 15 באפר׳ 2025
הבוקר שמעתי על עוד מקרה של התעללות בגן בראשון לציון, 250 מקרי התעללות ברק 60% מהחומר שנצפה עד כה, וחשבתי על השרשור הזה.
תארו לכם שמישהו היה מוציא משחק מחשב שבו צריך להתעלל בילדים בגן. עכשיו תגידו שזה גוזמה, ומה קשור וכ״ו וכ״ו - אבל יש דברים שהם פשוט לא אנושיים. פדופיליה, התעללות בילדים, ואונס בכפיה. מבחינתי, אני נגד כל דבר שעלול לנרמל את הדברים האלה. סורי. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 9 חודשים •
15 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
15 באפר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 15 באפר׳ 2025
זאלופון כתב/ה: שאלה מצוינת שגרמה לי לעצור ולחשוב. אשיב על הדוגמה של ה-7.10 ותקף גם לשאר הדוגמאות: לא, לחלוטין לא הייתי רוצה שיהיה משחק כזה שבו המטרה היא לפלוש לישראל ולעשות 7 באוקטובר. פסול בתכלית הפסילות בעיניי. אבל לא הייתי מרגיש כך כלפי משחק שבו עושים דבר דומה - פולשים *לאנשהו* ורוצחים אוכלוסייה אזרחית - מבלי הקשר ברור למציאות קונקרטית. מבלי שלקורבנות יש זהות מוגדרת המעוגנת בעולם שלנו. באותו אופן, אני יכול לקבל משחק שהמטרה בו היא לאנוס *מישהי* (אם כי אני מודה שאין מדובר במשחק משובב נפש), אבל לא משחק שהמטרה בו היא לאנוס את שקמה ברסלר או את אורית סטרוק, או משחק שבו המטרה היא לאנוס כמה שיותר עזתיות. אפשר למצוא טיעונים מדוע הגרסה שאני יכול לעכל מוסרית יותר מן הגרסה שלא, אפשר גם לשלול אותם, אבל אחסוך מפני שבסופו של דבר העמדה הזו שלי מבוססת יותר על תחושת בטן מאשר על שיקולים מוסריים. אני חושבת שמסיבות דומות היה לי קל יותר לעכל גרסה שבה אפשר לאנוס את כולם. גם גברים, לא רק נשים. (כן, אני מחכה לגרסה 2.0 בשביל לשחק). לפני כמה שנים מצאתי את הבת שלי משחקת באייפד, במשחק שבו מכים אנשים, מנסרים אותם ומפוצצים אותם. היה לזה אופי של cartoons. אחרי שהזדעזתי מהמשחק הצטרפתי אליה לסיבוב או שניים. זה היה נסבל ומשעשע. אני לא חושבת שזה היה נסבל בעיני אם הקרבנות היו רק נשים. |
|
|