|
|
לפני 7 חודשים •
7 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
7 ביוני 2025
Ollie(נשלטת) • 7 ביוני 2025
מבחינתי מחיקה דו צדדית היא בפני עצמה סיבה לא להתקרב לאותו בנאדם.
בהתכתבויות שלא הבשילו לקשר - המחיקה מונעת ממני לזכור בעתיד מה הייתה הסיבה שזה לא הבשיל לקשר. אם אני מזהה בזמן שעשו לי את זה, אני מהר עורכת את הפרופיל בטלגרם ומוסיפה לעצמי הערה אישית בכלוב, וכותבת כל מה שאני זוכרת על הסיבות לאי ההתאמה, יחד עם העובדה שהוא מחק היסטוריה. אם אתה לא רוצה להשאיר אצלי מידע אישי שמסכן אותך, תמחק את המידע הזה. אל תמחק את כל השיחה בלי אזהרה, באופן שמשאיר לך אפשרות לפנות אליי בעתיד ולבנות על היעדר הסימנים המרשיעים... ומי שאומרים שזה "כדי שלא אפנה אליה שוב בעתיד" הם הכי גזלייטרים בעולם. המחיקה היא בדיוק מה שמונע ממך *וגם ממני* להימנע שוב מאינטראקציה בעתיד. במחיקה אחרי קשר משמעותי - זה דושי ברמות קשות, אפילו אלים. ואני כותבת את זה אחרי שבדיוק אתמול בלילה בטעות קראתי התכתבות עם האקס האחרון שלי שנעשתה כשרק התחלנו להיות זוג. ההתכתבות טלטלה והחרידה אותי, אבל היה לי כל כך משמעותי לקרוא אותו. זה הזכיר לי איך שיקפתי לו דברים בבהירות מהרגע הראשון, ומה בדיוק שיקפתי, ואיזה גרוע הוא הגיב וכמה שזה חזר אליי כמו בומרנג בהמשך. יש שם מלא למידה שלי על עצמי. כל כך לא הוגן לקחת מאיתנו את הדבר הזה. |
|
|