|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 31 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: אנשים יכולים ללמוד לערוך את הציטוטים באופן לא מגמתי. לא כזה מסובך.
יכולים כן, אנשים גם יכולים לעשות שימוש בכפתור חיפוש, האם עושים זאת בפועל? לא אז עדיף בעיני לאפשר להם לצטט בצורה פשוטה וקלה כדי לעזור לשאר. או כמו שתמיד אני אומרת בהליך איפיון מסכים: המשתמש תמיד דיביל. תעשו הכי פשוט, ברור ונגיש שיש. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
itchyqouteg(שולט) • 31 ביולי 2025
► StreetCat כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: אנשים יכולים ללמוד לערוך את הציטוטים באופן לא מגמתי. לא כזה מסובך.
יכולים כן, אנשים גם יכולים לעשות שימוש בכפתור חיפוש, האם עושים זאת בפועל? לא אז עדיף בעיני לאפשר להם לצטט בצורה פשוטה וקלה כדי לעזור לשאר. או כמו שתמיד אני אומרת בהליך איפיון מסכים: המשתמש תמיד דיביל. תעשו הכי פשוט, ברור ונגיש שיש. אני משתמש דביל ואני מאשר את ההודעה הזאת. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
ve-ra • 31 ביולי 2025
כלובי עושה הרבה עם מעט מאוד. לא נשמע לי הפיצ׳ר הכי דחוף כאן במיוחד שזה לא באמת בעיה לפתור כמשתמש
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 31 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: כלובי עושה הרבה עם מעט מאוד. לא נשמע לי הפיצ׳ר הכי דחוף כאן במיוחד שזה לא באמת בעיה לפתור כמשתמש
לא אמרתי מה רמת הדחיפות של הנושא, רק נזכרתי מה היה הנושא 😂 גם ככה הוא יעשה הכל בקצב שלו. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
31 ביולי 2025
devil's baby(נשלטת) • 31 ביולי 2025
אני עוד צעירה ביחס לאנשים שהגיבו פה
אני כן מרגישה שהאתר נתן לי בית לצד הבדסמי שלי וגרם לי להרגיש קצת פחות משוגעת ואני בכלל לא יודעת כמה אני נחשבת בדסמית בעיני אחרים חחחח אבל אני גם לא כותבת עליו המון אלא יותר על עצמי בבלוג מבינה שזה אולי לא מעניין או לא מספיק בדסמי אבל זה פשוט התחבר לי יחד עם היכולת לפרוק בצורה אנונימית דברים שלא הייתי מעיזה להגיד ב"מציאות" ובלי להתנהל בכמה פלטפורמות במקביל |
|
|