|
|
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 בינו׳ 2026
הולך עם הלב • 26 בינו׳ 2026
פרלין כתב/ה: ואללה, אני לא חווה כלום ממה שאתם מספרים, להיפך. לדעתי יש בכלוב רוב מבוגר. הצעירים באים, טובלים זרת וממשיכים הלאה - לטלגרם? אין לי מושג.
הפרופילים הכי פעילים הם של בני 40+ 41 גאה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
27 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
27 בינו׳ 2026
red spider lily(שולטת) • 27 בינו׳ 2026
אני חושבת שאתה מרגיש שצריך רק בגלל המיינדסט שלך.
א. רוב האנשים פה גדולים מ40, אומרת מחוויה אישית שלי כבחורה בת 21 שמנסה לנווט בעולם הזה. ב. אני אדם מבוגר. יש לי זכות הצבעה, וזכויות מלאות במדינה בול כמוך ואני יכולה להשתמש במוח שלי. אני חושבת שהמיינדסט הזה של "יש פה ילדים" זה מה שיוצר את הניתוק בין המבוגרים לבין הצעירים. אנחנו קהילה אחת (: כל אחד יכול לסנן פרטנרים לפי מה שנראה לו בלי שנוכחות האחר תפריע. |
|
|
|
|
לפני יום •
28 בינו׳ 2026
לפני יום •
28 בינו׳ 2026
שומר הכלוב(נשלט) • 28 בינו׳ 2026
*אִשָּׁה בְּשֵׁלָה*
יֵשׁ מַשֶּׁהוּ קָסוּם, שֶׁמְּעוֹרֵר בִּי יִרְאָה וּתְשׁוּקָה לְאִשָּׁה גְּבִירָה וְשׁוֹלֶטֶת; אִשָּׁה בְּשֵׁלָה בְּשִׁלְהֵי שְׁנוֹת הַחֲמִשִּׁים שֶׁלָּהּ, עִם אִינְטֵלִיגֶנְצְיָה רִגְשִׁית וְשִׂכְלִית גְּבוֹהָה. אִינְטֵלֵגֶנְצִיָּה נָשִׁית הַבְשָׁלָה וְהַמֶּנְטָאלִית. הִיא אַסֶרְטִיבִית וְלֹא נִכְנַעַת לְתַכְתִּיבֵי הָאֹפְנָה. הַקִּימוּרִים הַנָּשִׁיִּים שֶׁלָּהּ וְסִימָנֵי הַזְּמַן מְעַטְּרִים אוֹתָהּ כְּמוֹ אֶקְסֶסוֹרִיז, וּמַדְגִּישִׁים אֶת הַבַּגְרוּת, אֶת הַדֶּרֶךְ וְאֶת נִסָּיוֹן הַחַיִּים. הִיא יוֹדַעַת לְהַתְאִים לְעַצְמָהּ לְבוּשׁ מַחֲמִיא שֶׁמְּחַדֵּד אֶת הַנָּשִׁיּוּת שֶׁלָּהּ: הַמַּחְשׁוֹף הַנָּכוֹן, הַשֶּׁסַע, הַתַּכְשִׁיטִים וְהַגַּרְבִּיּוֹן. הִיא עּוֹטֶפֶת הַכֹּל בְּסֶקְס-אַפִּיל – בְּבִגּוּד שֶׁמַּסְתִּיר אֲבָל גַּם מְגַלֶּה, מְטַשְׁטֵשׁ אֲבָל מַבְלִיט. הַבִּטָּחוֹן הָעַצְמִי וְהַכָּרִיזְמָה שֶׁלָּהּ רַק מוֹסִיפִים לָהּ קֶסֶם. נָכוֹן, הַשָּׁדַיִם שֶׁלָּהּ כְּבָר לֹא זְקוּפִים, הַבֶּטֶן נוֹכַחַת בְּלִי לְהִתְבַּיֵּשׁ, הָעוֹר פָּחוֹת מָתוּחַ וְהַשֵּׂעָר קְצָת מַאֲפִיר – אֲבָל הִיא יוֹדַעַת אֶת זֶה, לֹא מִתְנַצֶּלֶת, וַאֲפִילוּ אוֹהֶבֶת אֶת מָה שֶׁהִיא רוֹאָה בַּמַּרְאָה. זֶה כּוֹבֵשׁ אוֹתִי וּמְעוֹרֵר בִּי רָצוֹן לְהַכִּיר אוֹתָהּ, לָגַעַת בָּהּ וּלִמְצֹא חֵן בְּעֵינֶיהָ. הַמְּשִׁיכָה שֶׁלָּהּ לְגֶבֶר צָעִיר מִמֶּנָּה מוֹסִיפָה לָהּ חִיּוּת, וַאֲנִי רוֹצֶה לַחֲסוֹת תַּחְתֶּיהָ, לְהַרְגִּישׁ אֶת הַחֹם, הַבַּגְרוּת וְהַבִּטָּחוֹן שֶׁיֵּשׁ בָּהּ. אֲנִי רַק רוֹצֶה לִהְיוֹת שִׁמּוּשִׁי עֲבוּרָהּ וּלְהִתְמַסֵּר לַצְּרָכִים שֶׁלָּהּ |
|
|