|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
Marcus Wright • 4 בנוב׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: אני נוטה להסכים עם מרקוס. לא עם הסגנון, אלא עם הטיעון הכללי לגבי הגנה או היעדרה.
. אז "כל הפער" זה שאת מתנסחת לעילא ולעילא ואני לא מתנסח נכון? אני ממש מתנצל על הניסוח שלי (לא.) את חושבת, שעכשיו המסר יעבור.? ומישהי פה תגיב: אוקי, הבנתי יולי, את צודקת. עזבי הבנתי/צודקת, יש פה הגדלה לומר שלכולן ברור הכל. הניסוח שלי קרינג'. אז צר לי לאכזב (לא באמת) אני לא מעודד מעשה ולא מחפש לפגוע, רק תיארתי עובדה קיימת (שכל אחד מבין בעצמו שאפשר לפתוח עוד פרופיל ולצפות — מציאות אינטרנטית פשוטה), ואין לי באמת שני פרופילים. ואת זה הרי בקלות כלובי יכול לבדוק. המה גם שמי היה מודה בפומבי שיש לו? למי מהקוראות אין את האינטליגנציה להבין את זה שזה רק היה להמחשה? יש פה אנשים שלא מסוגלים לשמוע דברים שנאמרים בלי עטיפה רכה. הם רוצים שהאמת תישמע “נעימה”, “דיפלומטית”, או עם קריצה — אחרת זה מערער להם את תחושת הנוחות, אז הם מגיבים ב“קרינג’” כאילו זו בעיה בסגנון. המונח "קרינג’" משמש לעיתים קרובות לא כדי להרחיק רגשית אמת לא נוחה. זה תועד בהרבה דיונים סוציולוגיים ותרבותיים, בעיקר ברשתות חברתיות, שם תגובות של "קרינג’" הפכו דרך לעקוף עימות או ביקורת. במצב כזה, זה לא “קרינג’”, זה פשוט אנשים שמתקשים להתמודד עם מציאות לא מרופדת. ברם, אני יכול לבחור להתנסח בעדינות או עם אמפתיה - זו בחירה תקשורתית, לא חובה מוסרית. אבל עצם זה שאמרתי את האמת, גם אם חשפתי משהו שלא נעים לשמוע, לא הופך אותי למעורר קרינג’. התגובות כאן כלפי משקפת חוסר יכולת להתמודד עם תיאור ישיר של מציאות, לא בעיה בי כמי שתיאר אותה. אני לא חייב לרכך כדי להיות בסדר. ואין לי שום עניין להשתמש במכבסות מילים. האחריות הרגשית על חוסר הנוחות היא אצל הקוראות, לא אצלי. וזאת אינה תופעה שמפתיעה אותי באתר הכלוב, לפחות לא אצל חלק מהנפשות הפועלות בפורום ובבלוגים. ברגע שפרסמתן משהו באינטרנט אין דבר כזה פרטיות והוא חשוף לעיני כל. כן. גם להוא שחסמת ממניעים ילדותיים. או לצערנו כי הוא ממש היה מטריד. קחו אחריות על המעשים שלכן באינטרנט. זה הרבה יותר חכם ולמיותר לציין, בוגר. שאו ברכה. . |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
Re: חסימות, חסומים ושאר עניינים
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
Vanila princess • 6 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: אז עכשיו, אחרי העדכון של כלובי בנושא החסימות
(לא נפתח פה דיון על אם ואיך זה היה צריך לקרות או לא - יש כבר חפירה בנושא בתגובות לפוסט של כלובי... ) עברתם כבר על רשימת החסומים שלכם? שחררתם מישהו? חסמתם עוד? יש מישהו שחסם אתכם והייתם שמחים שיסיר את החסימה? שנפתח פה שרשור "בקשות חנינה"? או שזה פומבי ובוטה מדי? האם השינוי הזה גורם לכם לחשוב אחרת על איך ולמה אתם חוסמים? זה ישפיע על החסימות העתידות לבא? כותבת פה ולא אצלי בבלוג, כדי שגם מי שחסומ/ה אצלי תוכל/יוכל להגיב אם ירצו בכך. אני החלטתי לחסום גם את כל מי שלא רלוונטי עבורי, בכדי לא לפתח איתם שיחה כפול. הרי לא זוכרת את כל מי ששוחחנו |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
The-Milky-Queen(קינקית) • 6 בנוב׳ 2025
אני חוסמת הרבה. מה השינוי?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 6 בנוב׳ 2025
The-Milky-Queen כתב/ה: אני חוסמת הרבה. מה השינוי?
אי אפשר לראות בלוגים ופרופילים של מי שחסמת או שחסמו אותך. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
The-Milky-Queen(קינקית) • 6 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: The-Milky-Queen כתב/ה: אני חוסמת הרבה. מה השינוי?
אי אפשר לראות בלוגים ופרופילים של מי שחסמת או שחסמו אותך. וואי יופי! לא ידעתי שלפני זה היה אפשר... טוב מאוד אז! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
בלוסום(לא בעסק){ע} • 6 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: The-Milky-Queen כתב/ה: אני חוסמת הרבה. מה השינוי?
אי אפשר לראות בלוגים ופרופילים של מי שחסמת או שחסמו אותך. מתי זה יגיע גם לפורומים?... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
Marcus Wright • 6 בנוב׳ 2025
בלוסום כתב/ה: StreetCat כתב/ה: The-Milky-Queen כתב/ה: אני חוסמת הרבה. מה השינוי?
אי אפשר לראות בלוגים ופרופילים של מי שחסמת או שחסמו אותך. מתי זה יגיע גם לפורומים?... (אזהרת טריגר - תגובת קרינג' לפניכן.) (אם את רגישה למציאות אל תמשיכי לקרוא) את לא מודעת לזה שאפשר לצפות בפורומים גם בלי שיש פרופיל בכלל? לשם הדיון, נניח וחסמת מישהו, כל מה שהוא צריך לעשות כדי לצפות בתגובה שלך בפורום זה להתנתק. זה כבר אפילו לא "הטרחה" של לפתוח עוד פרופיל. אז בעצם מה שאת מבקשת זה שני דברים, 1. שאם חסמת מישהו הוא לא יוכל לצפות בתגובות שלך בפורום. 2. שלא ניתן יהיה לצפות בפורומים אם אין פרופיל. זה בעצם להפוך את הכלוב לפלטפורמה סגורה. המציאות הוכיחה שכל מה שצריך זה שיהיו מספיק א.נשים שרוצים את זה כדי שכלובי יעשה את זה. אם כי אני כבר לא בטוח לגבי המודל הכלכלי של הדבר. וזה גם כמובן לא עסק שלי. רק מחשבה בקול רם. כן, יש דבר כזה פורומים סגורים, אבל האם זה משרת את האינטרס של כולנו לסגור את הפורום? אני חושב שלא. . איפה זה יגמר? בשיא הרצינות.. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בנוב׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 7 בנוב׳ 2025
אני מרגיש קצת אאוטסיידר שלא חסמתי אף אחד.
מצד שני, אני לא אישה באתר היכרויות קינקי-בדסמי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בנוב׳ 2025
פישוטו • 7 בנוב׳ 2025
.
|