לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 24 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 24 בספט׳ 2013
אבו סלימאן מתקשר. שכחת את שכר הטירחה שלי עבור הגשת התביעה. וכמה זה שאלתי. חמישה אחוז פלוס מע״מ זה השכר לפי ההמלצה של לשכת עורכי הדין. אז הסכום הזה עם האגרה ועם התביעה נגדי זה בערך מליון ש״ח שתובעים ממני. מה לעשות, כך אבו סלימאן, חובות צריך לשלם. אני הולך להתאבד אמרתי לו. למה, כך הוא, עוד כמה שנים ייגמר המשפט שעשינו ותקבל בוחטה של כסף. אדיוט, צרחתי, אני דרשתי 10,000,000 ש״ח כדי להפחיד אותו, לא ידעתי כמה זה יעלה לי להתחיל תביעה כזו. מצטער, כך הוא, אבל אתה חייב לשלם לי מה שהוצאתי בשבילך ואת השכר שלי. זה החוק. אז אמרתי שאני מתאבד וניתקתי.
שבי על פני​(אחר)
קבעתי פגישה דחופה עם אחד מעורכי הדין הגדולים בתל אביב. העלות 1000 ש״ח פלוס מע״מ לחצי שעה אבל אני בצרה כזו שאין מקום לחסוך.
שבי על פני​(אחר)
אי אפשר להגיש תביעות בחול המועד, אמר לי העו״ד שהתיעצתי איתו. הוא הביט בתביעה נגדי וצחק. זיוף גמור. הראיתי לו את מכתב ההתראה. גם זה זיוף הוא צחק, אין משרד עורכי דין כזה. בטח מישהו מחבריו של ניצן הורוביץ עבד עליך. והתביעה שהוגשה היום בשמי היא גם ספור כוזב, אני מבין. נכון. בהחלט. מאד הוקל לי שאיני חייב פרוטה לאיש. אני עוד אלמד את העו״ד שרימה אותי לקח. אלפיים ש״ח בתוספת מע״מ בבקשה אמר העו״ד הגדול שישבתי אצלו. רגע, אמרת 1000 ש״ח עם מע״מ לחצי שעה וישבנו רק 20 דקות. נכון, כך הוא, חצי שעה זה 1000 ועשרים דקות זה 2000. בסדר, אשלם לך. עזוב, אני צוחק איתך, ראיתי שאתה כה תמים. אלף ש״ח עם מע״מ וזה הכל.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 25 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 25 בספט׳ 2013
חגגתי מתחת לישבן של טראני חזקה וגבוהה שהשכיבה אותי וישבה לי על הפנים הרבה זמן שבו בילתה בשיחות טלפון ארוכות. נישקתי וליקקתי את התחת שלה וזה גירה אותה והיא הכניסה את הזין הגדול שלה לפה שלה והורתה לי למצוץ. אני רק מקווה שהמטורפת לא תדע מזה. הייתי חייב לחגוג אחרי שיצאתי מהצרה של חוב לכאורה של כמעט מליון ש״ח. לא ידעתי את נפשי מרוב שמחה.
שבי על פני​(אחר)
לא יודע מאיפה המטורפת יודעת ממה שעשיתי בלילה שעבר אבל היא הודיעה לי שבקרוב תשב על הפנים שלי 48 שעות רצופות או עד שאתעלף - מה שיקרה קודם. וכמובן שהיא לא תקום לעשות את הצרכים שלה ואם אני אצטרך, היא תשחרר אותי לזה אבל מיד תשכיב אותי בכוח שוב מתחת לתחת שלה.
שבי על פני​(אחר)
המטורפת מודיעה לי עכשיו שהיא מביאה איתה חברה שתחליף אותה כשהיא תרצה קצת לקום, העיקר שאני אשכב מתחת לתחת במשך לפחות שתי יממות ואולי גם יותר. זה קצת מפחיד אותי. לילה שלם זה מגרה אבל שתי יממות זה יותר מדי. אני לא יודע מה לעשות, אם לברוח מהבית.
שבי על פני​(אחר)
המטורפת באה אלי. הצצתי מהדלת וראיתי שהביאה איתה טראנסית 200 קילו לפחות. לא פתחתי את הדלת כאילו אני לא בבית. 200 קילו על הפנים יכול להיות נחמד לכמה דקות לא להרבה שעות.
נערגומיבן39
נערגומיבן39 • 25 בספט׳ 2013
אז מדוע שלא פשוט תפתח את הדלת ופשוט אמור לבנות הפרחחיות האלה שאתה אדם רציני ושדברים כאלה לגמרי לא מקובלים עליך, ואז פשוט אמור להן בקול תקיף ובצורה חד משמעית( ושאינה משתמעת לשתי פנים) שיש להן בדיוק עשר שניות לפנות את שטח הבניין, or else ... תהיה גבר! ...
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 26 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 26 בספט׳ 2013
העצה שלך נער גומי תגרוס לניתוק היחסים עם המטרות וזה דבר שאיני רוצה. אני אוהב לשכב איתה רק שהפעם הרעיון שלה לא נראה לי.